Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter thirty-two.

 

Dagen är här då Jazmyn ska komma. Jeremy var inte speciellt sugen på att sätta henne på ett plan själv, men snäll som Justin är satte han henne med en av sina vakter. Han flög ned honom med ett privatplan, som sedan mötte upp både Jeremy och Jazmyn. Liam vet om att hon ska komma och stanna kvar en hel vecka, hans humör är förändrat och han är hur glad som helst. Jag hoppas bara att han inte går tillbaka till hans andra humör när hon har åkt. Men nu tar vi en dag i taget. ”Baby, har du sett min svarta keps med vita texten på?” Justin ropade från sin garderob, komisk som han är. ”Men lilla vännen, hur många av dina kepsar ser inte ut så?” Jag skrattade åt honom, vilket fick han frustrerad.

 

”Liam gubben, är du klar? Vi ska åka snart.” Han kom ned farandes från trappen i tvåhundra och vidare ut i hallen. Adriana var redan klar, och stod tillsammans med Liam i hallen. ”Kom nu Juju.” Han gjorde oss alla sällskap i hallen. ”Sluta kalla mig det.” ”Aldrig.” Jag kysste honom just för att jag inte orkade argumentera med honom. Vi satte oss i bilen och Justin backade ut från vår uppfart. ”Är det långt kvar?” Liam var ivrig, och det kunde man mycket väl förstå. ”Om 10 minuter skulle jag tro.” Liams leende sträckte sig till öronen, och egentligen hade han ingen aning om varför hon skulle komma. Han misstänkte aldrig att jag hade sett hans meddelanden, vilket jag är sjukt glad över. Jag ville egentligen bara veta varför han hade varit så nere, och jag fick minst sagt en överraskning när jag upptäckte varför.

 

Liam och Adriana var som två speedade dansare inne på flygplatsen. Ingen av dem kunde stå eller sitta still. ”Snälla, kan ni sätta er ner. Snälla.” Justin tappade tålamodet på dem båda, och det kan jag förstå. Båda två satte sig ned illa kvickt, då dem förstod att det inte var någon idé att bråka om det. När vi gick mot ankomst hallen gick Liam långt före oss, då han ville vara den som såg henne först. ”Tror du att det kommer bli något mellan dem senare i livet?” Justin stannade upp och kollade chockat på mig. ”Vad menar du med det där? Det är min syster.” Rösten fick mig att börja le, han lät så allvarlig att jag inte kunde ta honom på allvar. ”Ja, och min son. Men märker du inte, är du helt blind?” Vi fortsatte gå med, Justin hade Adriana på armen och höll mig i den andra. ”Jo, eller vad? Jazzy gillar Liam, och Liam gillar Jazzy?”

 

”LIAM….” Man kunde garanterat höra Jazmyn över hela flygplatsen, och som svar kunde man höra Liam. ”JAZZY…” Båda två sprang mot varandra. Jag och Justin stannade upp så att dem fick hälsa på varandra i fred. Adriana ville ned från Justin så han släppte ned henne, och hon sprang fram till dem. Egentligen gillar jag inte att inte ha koll, men vid dem fanns en vakt, så jag var lite lugn. ”Baby, titta på dem. Titta hur glad Liam är.” Jag borrade in mitt huvud i bröstet på Justin, och han höll om mig. Det var så underbart att få se han glad igen, och av en speciell orsak. ”Jag ser det. Vi går dit nu.” Vi gick dit tillsammans, hand i hand och Jazzy fick syn på oss. ”Hej bror. Tack för att jag fick komma.” Hon kramade om Justin som genast drog in henne i sin famn, samtidigt som jag gick till Liam. ”Är du glad nu?” Han nickade med ett brett leende på läpparna.

 

Väl hemma igen kollade jag posten innan jag gick in. Fullt med olika brev till Justin, troligtvis från fans. Han får väldigt mycket sådana, och ibland kan det även stå några utanför vår grind, utan att egentligen göra några besvär, men vakten gillar det inte, så han skickar alltid iväg dem. Ett brev stack ut, och det var till mig, från polisen. Jag öppnade genast det, och vick en smärre chock då jag insåg att det var ett brev angående Alexander och rättegången. Den skulle hållas samma vecka, och jag var kallad som vittne. ”Något till mig?” Justin behöver egentligen inte fråga det då han får en hel del varje dag. ”Vad tror du?” Sa jag och släppte alla brev på bordet. Han skrattade och tog med sig dem in i sin studio. Det är oftast där han sitter och läser dem, i lugn och ro. Vilket jag sa åt honom från början att göra. Jag tycker inte om när han glömmer bort sina fans. Dem gjorde honom till den han är, och det går inte att ta sig ifrån.

 

Liam och Jazmyn hade gått upp till hans rum, då jag genast kom på att han skulle få ett nytt rum. Det kan ju vara kul för dem två om vi gör det nu. Då kan dem syssla med det in på sena natten. Ingen av dem hade någon speciell tid att passa dagen efter. ”Juju, ska vi byta rum åt Liam? Så kan han och Jazmyn hålla på där inne sedan?” Han spände blicken i mig, men med ett leende på läpparna. ”Det skulle vi kunna göra. Jag ringer Kenny, och kan han får han komma och hjälpa.” ”Det blir bra.” Jag gav honom en kyss innan jag lämnade studion och gick upp till Liam. ”Du, ska vi byta rum åt dig? Så kan ni pyssla med det lilla efteråt? Rummet är ju tomt nere redan.” Liam tittade på Jazmyn och sedan på mig. ”Det kan vi göra. Tack mamma.” Precis när jag skulle stänga dörren stoppade Liam mig. ”Får Jazzy sova inne hos mig inatt?” En skämmande tanke slog mig. ”Du får fråga Justin.” ”Men mamma…” Jag började skratta. ”Okej, det får hon väl.”

 

Adriana satt på golvet i sitt rum och lekte med alla barbie dockor när jag kom in. ”Hej gumman, hur mår du?” Hon kollade upp på mig. ”Tyst, du väcker ju bäbisen.” Jag tog mig för munnen och viskade istället. ”Förlåt, inte meningen. Vad leker du?” Samtidigt som hon pekade på olika dockor sa hon även vilka det var. ”Det här är du mamma, detta pappa, och Liam, lilla jag. Och detta är min lillebror, som inte finns. Kan jag få en?” Min lilla älskling. ”Lilla gumman, man kan inte bara få en bäbis. Du får ta det där med din pappa. Okej?” Hon kollade bara på mig, och ryckte lätt på axlarna för att sedan återgå till att leka med sina dockor. Precis när jag kom ned från övervåningen kom Kenny in. ”Hej. Justin sitter i studion.” Han gick raka vägen förbi mig, och jag gick in i köket för att sätta på lite kaffe.

 

Liam och Jazmyn hade redan börjat bära ned små saker som dem orkade med. Justin och Kenny tog ned sängen först. Trappen är väldigt bred, så det var inga problem, och vi slapp skruva isär massa saker. Jazzy var ensam uppe på Liams rum, så jag passade på att prata med henne. ”Du och Liam?” Hon blev generad när jag nämnde det, samtidigt som hon hoppade till, då hon troligen blev rädd. ”Liam saknar i alla fall dig när ni två inte ses.” Hon skrattade till. ”Tro mig, jag saknar han också. Jag vet att vi är för små, men jag tycker verkligen om honom. Jag är samtidigt nästan faster åt honom.” Jag skakade på huvudet. ”Tänk inte på det, Justin är inte Liams pappa. Så ni har inga band tillsammans.” Jag vet att man inte ska uppmuntra till sådant när dem är så små, men jag vill inte vara den som sätter käppar i hjulen, Justin får ta det i så fall.

 

”Tack mamma. Jag älskar dig.” När alla saker var inne i Liams nya rum tackade han mig. ”Det är inte mig du ska tacka, det vet du.” Han vände sig om mot Kenny och Justin. ”Tack Justin, och Kenny.” Justin log mot honom och nickade. ”Var så lite så.” Både Liam och Jazmyn försvann in i hans nya rum, och dem lovade att plocka allt rätt innan dem gick och la sig, så får väl hoppas att dem gör det. ”När jag ändå är här kan jaglika gärna framföra en sak från Scooter.” Kenny satt och drack kaffe vid köksbordet, samtidigt som jag drack saft och satt på köksön. ”Jahapp, vad har bossen att komma med?” Både jag och Kenny skrattade, Justin lät verkligen seriös. ”Du får inte fira ditt nyår här, du ska till New York och spela på Time Square.” Det lät verkligen som en order, så det var ingen idé att säga emot. Justin suckade bara och mötte min blick. ”Det gör inget, det kan vara kul för Adriana och Liam. Jag följer dig vart du än ska, det vet du.” Han reste sig upp och kom fram till mig, han ställde sig mellan mina ben och kysste mig. ”Turturduvorna, jag åker nu.” Kenny avbröt oss, och det är inte första, eller sista gången.


 

Jag vet inte när nästa kommer. Har fortfarande inte skrivit något sedan jag blev sjuk, har ett kapitel till liggandes, men vet inte när det kommer. :) Ge mig mycket kommentarer. Bra och dåliga. :) Jag älskar er alla, glöm inte bort det. ^


Kommentarer
Bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Sjukt bra!

Krya på dig. We love you now matter what♥



//Ebba :D

Skrivet: | Bloggadress: http://thatsmile.blogg.se/

Emilija med J. säger:

grymt bra !

asså seriöst världens bästa novell, hihi i skolan skulle jag skriva om hur jag ville att börckerna i fram tiden ska vara då skrev jag som din novell :)



älskar den !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Emilija med J. säger:

krya på dig btw <3

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

cathrine säger:

jätte bra! dom kan ju få ett till barn? :DD

Skrivet: | Bloggadress: http://cattenz.blogg.se/

Johanna säger:

mer :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Felizia säger:

Krya på dig!! :D Och du skriver asbra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Quinee säger:

Ooooh Gud vad jag har längtat !!!! Jag har gått in är typ 20 gånger om dagen för att kolls om du skrivit nytt !!!!



Jätte bra!!! Snälla kan dem inte få ett tilll barn ?! <3 snälla !! Hihi :*

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Anonym säger:

grymt! älskar novellen :)

Skrivet: | Bloggadress: http://jbstoriees.blogg.se/

moa säger:

mer mer mer mer mer.

sjukt bra

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Amanda säger:

superduperdunderbra! krya på dig!

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Anonym säger:

Amaazing! Hoppas Adriana tar upp det där om en lillebrorsa med Justin :DD

Skrivet: |

Anonym säger:

Awsome!!! :)

Skrivet: |

Haley säger:

grymt som vanligt <33 krya på dig <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

sara säger:

super!!! krya på dig<3

Skrivet: |

Isabella säger:

gud va gulligt med jazzy och liam! :D

det angående att Justin ska spela på time square, de känns som om det redan var jul o nyår för inte så länge sedan i novellen,eller är det bara jag som är ute och snurrar? :P

I vilket fall som helst så är det som vanligt skit bra skrivet!

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Arre säger:

Skit bra !! vill ha meer !! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsshawtyforever.devote.se

Arre säger:

Skit bra !! vill ha meer !! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsshawtyforever.devote.se

Mickan / My Life In My Words säger:

Awesome ! :D

Jag sitter på helspänn och väntar på att det ska komma en uppdatering, och varje gång det gör det blir jag glad ! :D

Jag älskar att läsa det du skriver och du är grymt duktig på det ! :D

Tro absolut ingenting annat ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Cajsa säger:

Lika grymt som vanligt, förlåt om jag skriver nästan lika i varje kommentar. Men det är det ända jag kan säga. Det finns inte ord för hur grymt du skriver!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Cajsa säger:

Lika grymt som vanligt, förlåt om jag skriver nästan lika i varje kommentar. Men det är det ända jag kan säga. Det finns inte ord för hur grymt du skriver!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Emelie säger:

meeerrr!!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback