Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter thirty-one.

 

Mamma kom hem till oss direkt efter att jag hade skickat sms:et till henne. Hon var eld och lågor, vilket tillslut ledde till att hon ringde polisen. ”Jag ska se till att han aldrig kommer i din närhet igen. Ingen av er ska se honom mer.” Jag vet att säger min mamma något då ser hon till att det händer också, vilket är skönt med mamma. När det ringde på dörren var det mamma som gick och öppnade. Det var samma polis som tog hand om ärendet angående Adrianas kidnappning, Mr. Brastman. Dem kom in båda två i vardagsrummet där jag satt ihop kuren i Justins famn, han höll ett stadigt tag om mig, men släppte mig då han hälsade. Själv hade jag ingen ork i kroppen att röra mig.

 

”Så om jag har förstått detta rätt nu vill du sätta besöksförbud på Liams pappa, Alexander?” Jag nickade bara mot honom. Vi satt fortfarande i soffan och Mr. Brastman hade varit hemma hos oss i minst en timme. Jag tyckte synd om Justin som var tvungen att höra hela historien om hur Alex våldtog mig och hur han tidigare har kidnappat mig, och allt annat. Jag vill inte att han ska tycka synd om mig, och jag vet att han gör det. Mycket. ”Jag skickar in denna anmälan mot honom när jag kommer tillbaka till stationen, och sedan blir ni kallade till en rättegång. Du får välja helt själv om du vill möta målsägande öga mot öga, eller om du vill berätta din del utan honom.” Mamma höll mig i handen samtidigt som Justin strök mig över ryggen. ”Okej. Tack så mycket.”

 

Mamma hade gått två timmar efter att Mr. Brastman hade tackat för sig. Allt kändes en aning lättare, men jag vet inte. ”Allt kommer gå bra, jag är med dig, hela tiden. Vi gör detta tillsammans.” Justin pussade mig på hjässan och drog in mig i sin famn. Att han hela tiden är så snäll och rar mot mig gör mig ibland orolig. Jag vill inte att han ska känna sig tvingad till det, utan vill att han gör det av ren kärlek, och med honom vet man aldrig. ”Jag hoppas verkligen att du finns med mig, genom det här. För jag orkar inte själv.” Han kollade mig djupt i ögonen, precis som att han såg min själ, och kunde läsa mina tankar. ”Baby, jag kommer aldrig lämna dig igen, jag har gjort mina misstag, och jag tänker aldrig göra om dem. Hoppas att du en dag verkligen kan förstå det. Jag vill leva mitt liv med dig, och med våra barn.” ”Du har bara ett barn Justin.” Ännu en gång kollade han på mig. ”Nej, jag har tre, och vet du vad. Jag älskar dem alla lika mycket.” Han kysste mig, och blodet i min kropp bubblade.

 

”Vi har fortfarande flera timmar kvar av denna dag, vill du göra något, eller bara vara hemma?” Tillsammans stod vi i tvättstugan och vek den rena tvätten som sedan skulle in i barnens garderober. Adriana har en tendens att skita ned sig strax efter att hon har fått på sig rena kläder. Liam var inte heller så dålig på det då han var mindre, men nu är han mycket bättre. Han leker inte ens med sina nya kläder på rasterna i skolan, vilket jag inte förstår varför. ”Kan vi inte bara vara hemma? Öppna en vinflaska och ta det lugnt?” Han nickade och pussade mig på hjässan. ”Klart vi kan älskling.” När vi var klara bar Justin upp alla kläder och jag gick in i köket för att ta fram två vinglas, och en vinflaska.

 

”Tänker du någon gång berätta för Liam och Alexander. Alltså mer än det du redan berättat?” Vi satt lutad mot varsin kant i soffan och kollade på varandra. ”Jag vet inte. Han har redan en pappa, han behöver ingen ny, som inte finns för honom.” Jag tog en klunk ur mitt glas och fortsatte. ”Jag är så jävla glad att du finns i mitt liv, Justin. Du anar inte, du gör mig så otroligt glad, du ger mig trygghet, och framför allt, du bryr dig om Liam som inte ens är ditt eget barn.” Åter igen började mina tårar rinna, låt oss säga att det absolut inte var första gången för dagen. ”Ingen kan vara gladare än vad jag är. Tjejen i mitt liv, med ett hjärta av guld tar tillbaka mig gång på gång efter alla mina misstag. Men nu är det slut på det, jag tänker aldrig lämna dig igen. Och angående Liam, han är min son oavsett vad. Jag älskar honom, han är din ögonsten, och du är min.”

 

Justin flyttade sig närmare mig och placerade sin hand på mitt lår, ett leende spred sig på hans läppar och han flyttade handen högre upp. Även om min dag hade varit jobbig kunde jag inte undgå känslan som rusade i min kropp, lusten som växte till liv. Jag flyttade mig så att jag satt gränsle i hans knä, och vinglaset ställde jag ned på bordet tillsammans med hans. Mina läppar var bara ett fåtal millimeter ifrån hans, vilket gjorde att lusten växte ännu mer, ni vet då man retar varandra, vilket sällan vi gör, men borde göra oftare. Vår lust tillsammans blir så mycket starkare. Hans händer hade sedan länge placerat sig på min rumpa, och var mer än villigt på väg upp över min rygg, innanför tröjan. ”Kyss mig, innan jag blir galen.” Han gjorde som jag sa och pressade sina läppar mot mina i en passionerad och lustfylld kyss. Hans händer nådde min bh och han knäppte duktigt upp den. Mitt Linne åkte av, i samma veva som jag drog av honom hans tröja.

 

Kyssen övergick till hett hångel och hans händer vandrade över hela min kropp, han missade inte en enda del. Vi släppte varandra för ett kort ögonblick då vi båda behövde hämta andan. ”Du gör mig galen kvinna. Hur gör du?” Han kysste min kind och vidare ned på halsen, samtidigt som han la mig ned i soffan, med sig själv över mig. han knäppte upp mina byxor samtidigt som han fortsatte kyssa mig ned över mina bröst och mage. Jag hjälpte honom av med mina byxor då dem satt fruktansvärt tight, speciellt över låren. Han kysste insidan på mitt lår och vidare upp till mina ljumskar, vilket kändes underbart, han fick mig att vrida och vända mig i soffan av frustration. Orättvist var det allt då jag bara hade trosor på mig, och han hade byxor. Jag knuffade ned honom på rygg mot den andra delen av soffan och började knäppa upp hans byxor, sakta, just för att reta honom ännu mer. Jag kysste honom på magen längs byxlinningen samtidigt som jag lirkade av honom byxorna. När jag hade fått av honom dem placerade jag mig över hans bröst och kysste honom, och jag kände hur han växte, mot mitt lår. Jag började le under kyssen vilket gjorde att han avbröt den. ”Vad ler du åt?” ”Jag älskar dig.”

 

Han knuffade ned mig på rygg igen och gav mig en kyss för att sedan kyssa mig ned över brösten magen och vidare ned. Trosorna rök och han smekte mig, med både händer och tunga. Min första orgasm kom krypandes och precis när den skulle ge fart slutade han och kysste mig över magen istället. En riktig retsticka är vad han är, och det stör mig, något fruktansvärt mycket. ”Varför Justin?” Han hånlog mot mig och kysste mina läppar. Ännu en gång åkte han ned på rygg, jag var trött på att leka med honom, han skulle allt få. Jag drog av honom hans kalsonger, och jag behövde egentligen inte göra något, han var redan hård. Men för att leva under regeln ge och ta, smekte jag honom. Små sexiga stön lämnade hans läppar och han drog sina fingrar genom mitt hår.

 

Min kropp ilade när han trängde in i mig, och alla bekymmer som under dagen hade kommit, dem försvann. Precis som att jag bara blåste bort dem. Han kysste mina läppar passionerat och jag var inte sen med att besvara den, samtidigt som jag drog mina fingrar genom hans hår och tryckte hans kropp närmare min. På soffan i vardagsrummet låg vi. Första gången vi inte har gjort det i en säng, och det kan vara mysigt och bra om man provar på nya saker. Tillsammans låg vi svettiga i soffan med en filt halvt över oss, han hade sin arm om mina bröst, och ibland då och då klämde han till. ”Jag älskar dina bröst.” Jag skrattade till. ”Så det är bara dem du vill åt?” Han kysste mig på kinden. ”Nej, men dem är så härligt mjuka, men sitter ändå där dem ska.”


 

:) Hope U like it. Kommentera.


Kommentarer
Bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Emelie säger:

meeerrr!!! :D

as bra ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Cherry ♥ säger:

Superbra :)) ♥

Skrivet: |

Kajsa säger:

SuperBra!.

Skrivet: |

Felizia säger:

Grymt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

hanna säger:

super bra <3

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag blev nästan kåt ^^

Skrivet: |

nour säger:

sjukt bra!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Haley säger:

grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Quinee säger:

Hoppas att Alex får det han förtjänar !!!

Wooho är hår det hett till :P hihi



Helt azuuuuum <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Jenny säger:

Mer mer mer! :D

Skrivet: |

elin säger:

suuuper!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

elena HITRISA FAN säger:

super bra

Skrivet: |

ellen säger:

det sista var roligt :) Mera!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoorys.blogg.se/

Alva säger:

JÄTTE BRA!

kika gärna in på min novellblogg!

http://jbstories.devote.se

Skrivet: | Bloggadress: http://jbstories.devote.se

Mickan / My Life In My Words säger:

Nuu har jag läst ikapp ! :D

Nonstop läsning typ, och jag älskar det fortfarande ! :D Du är amazing ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Jenny säger:

När kommer nästa? :)

Skrivet: |

Izabella säger:

du skriver så otroligt bra Mariella! Det är helt otrolig. Och jag hoppas verkligen att du tar dig gen tid nu ett tag, frisknar till och återhämtr dig. Vi läsare finns kvar här och har nog inte tänkt gå någonstans! :)

ack för UNDERBAR läsning! Väntar mdspänning på vad som komma skall :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

mikaela säger:

kolla in den här novellen ingen läser den fast den är bra justiinnovell.blogg.se

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback