Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter thirty-eight.

 

Jag kollade på Liam med skräck i blicken. Jag vågade inte fråga honom om jag verkligen hade hört rätt. Kallade han precis Justin för pappa? Jag tror inte att Justin själv uppfattade det, då han fortsatte stirra på mig. Hans i vanliga fall väldigt gyllenbruna ögon hade övergått till mörkbruna, nästintill svarta. Bråket, eller samtalet vi hade spårade ur totalt. Jag stack hemifrån, just för att han fortsatte argumentera med mig. Och jag orkade inte lyssna på vad han hade att säga. Jag tog bilen ned till parken, som jag och Justin brukade gå i, precis då jag hade flyttat hit. Liam sprang mest omkring när vi gick, och Adriana satt i vagnen. Hon var så liten, jag vill ha henne tillbaka så liten. Mobilen ringde, och det var Justin. Jag funderade ett tag på om jag skulle svara eller inte. ”Ja?” ”Snälla vännen, kom hem. Förlåt mig.” Han grät, näst intill hysteriskt. Vilket fick mig att börja gråta. ”Jag kommer.” Innan jag la på hörde jag hur Justin tog ett djupt andetag. ”Pappa tog med alla barnen ut. Så att vi skulle få prata.” ”Okej.” Jag la ned mobilen i fickan, och gick tillbaka till bilen.

 

När jag kom in i huset igen stod Justin precis innanför dörren, ögonen var inte lika vackra som dem brukade vara, och han såg helt förstörd ut. Jag la armarna om honom och han pressade hela sin kropp mot min. ”Jag älskar dig.” Mina ord fick honom att bryta ihop mer. Han sjönk ned på golvet och la sitt huvud i sina händer. ”Jag älskar dig också. Tro inget annat.” Jag satte mig ned bredvid honom och han la ned sitt huvud i mitt knä. ”Kom, vi sätter oss i soffan.” Jag hjälpte honom upp, och vi gick tillsammans till soffan. Han la sig ned på rygg, och drog ned mig över honom. ”Förlåt för mitt utbrott tidigare, det var inte meningen. Jag blir bara så trött på att du inte lyssnar på mig när jag säger något.” Jag la ett finger över hans läppar. ”Tro mig, jag lyssnar. Jag gör verkligen det. Jag hör dig varje gång du säger att du älskar mig. Och jag blir lika glad varje gång.”

 

Vi låg i soffan och höll om varandra, jag med huvudet på hans bröst, och allt jag hörde var hans hjärtslag och andning. Det var som att allt runt om oss försvann, det var i och för sig bara vi där, men ändå. Han kysste mig i pannan och smekte mig över ryggen. Allt var så fridfullt. ”Dit du åker, åker jag. Liam trivs inte i skolan, och jag vet att du kan fixa en privatlärare åt honom.” Jag tittade upp på honom när jag hade pratat klart. ”Gör du? Följer du mig?” Ett leende letade sig fram på hans läppar. ”Ja, det gör jag. Jag vill inte heller vara ifrån dig. Så jag följer dig, jorden runt 5 gånger om det så ska behövas.” Han kysste mig, och masserade mina läppar varsamt med sina egna.

 

”Pappa är nog troligen borta med barnen ett tag till.” Han knäppte upp min bh under tröjan, och log med hela ansiktet samtidigt som han försiktigt kysste mina läppar. ”Jasså, vad hade du tänkt dig då?” Han reste sig upp i soffan så jag hamnade gränsle över hans ben. Ett fast tag om min rumpa och han reste sig upp för att sedan styra sina ben mot vårt sovrum. Jag förstod inte hur han kunde gå utan att snubbla, med tanke på att han hela tiden kysste antingen mina läppar eller min hals. När vi kom upp på rummet la han ned mig försiktigt i sängen, och följde med över mig, han fortsatte kyssa mig, samtidigt som han lugnt och stilla smekte av mig min tröja. Bh:n var redan uppknäppt så den var bara och dra över armarna. ”Du har den mest perfekta kropp jag varit med om, efter att ha fött barn.” Han smekte mig över magen, och vidare ned till byxlinningen.

 

Vi låg där och kysstes, båda två i bar överkropp, hans nakna varma hud mot min. Han kysste min hals samtidigt som han knäppte upp mina jeans, så jag gjorde lika dant på honom. Och för varje gång jag kom åt honom på den känsliga delen hörde jag på honom att allt blev mycket jobbigare för honom. Hans andning blev tyngre och han glömde nästan bort vad det var han själv gjorde. Han la sig ned på rygg och drog med mig över sig, båda våra täcken och alla våra kuddar låg redan på golvet. ”Jag älskar dig.” Han viskade i mitt öra, vilket resulterade i en rysning över hela min kropp. Han verkade nöjd över min reaktion, då han strök mig över armarna löst med sina fingertoppar. Han drog ned mina byxor, så tillslut kunde jag sparka av dem själv. Han placerade båda sina händer innanför mina trosor, på höften, och drog även där sina fingertoppar. Han hade fortfarande på sig sina byxor, men det problemet var snart borta då jag drog av honom dem.

 

Efter mycket förspel och underbara händer, tunga och kyssar över min kropp trängde han in i mig. Som vanligt gick jag upp till sjunde himmelen, och kroppen i brygga. En liten orgasm sköljde över min kropp när han bottnade mig. Jag la automatiskt mina ben kring hans höfter, och han sina händer under mitt huvud, samtidigt som han gång på gång drog fingrarna igenom håret. Både han och jag levde ut våra lustar till fullo, och det fanns inget som kunde stoppa oss. Han drog sig ur mig och jag placerade mig på alla fyra framför honom, svankande så mycket jag kunde, vilket är en hel del. Han trängde återigen in i mig och tog ett fast tag om mina höfter, samtidigt som han hårt pumpade in och ut. Mina stön tog över alla andra ljud som fanns runt om oss och min kropp gick upp i en båge av orgasmen. Jag låg raklång i sängen och lät kroppen lugna ned sig lite, innan jag knuffade ned Justin på rygg och gränslade honom.

 

”Vart vill du åka före jul?” Han låg tätt bakom mig, svettig och helt underbar. ”Jag vet inte, du får bestämma. Överraska mig.” Jag kände i nacken hur ett leende på hans läppar tog fart och han kysste mig fram till örat. ”Det ska jag försöka göra.” Han pressade min kropp närmare sin, och smekte mig över magen. ”Jag skulle kunna ligga såhär med dig livet ut. Sriöst, jag tröttnar aldrig på att ha dig såhär nära.” Han la sitt huvud på min axel, kysste mig en gång på halsen och viskade i mitt öra. ”Jag kan komma närmare.” Hela min kropp ryste när jag förstod vad han menade, jag putade med rumpan, så att han ännu en gång kunde glida in i mig bakifrån. Jag la mitt ena ben över hans så att han kom längre in i mig. Min lust växte, och han gjorde mig galen.

 

Tillsammans gick vi in i duschen och duschade av oss, vilket också var fruktansvärt mysigt. Han tvålade in min kropp, på samma sätt som jag tvålade in honom. ”Kan inte du ge mig en handduk?” Jag stannade längre i duschen då jag skulle skölja ur balsamet, utan det kan jag inte kamma ut håret efteråt, och det ser ut som att jag har kammat mig med en handgranat. ”Här.” Han sträckte mig en handduk, som jag sedan virrade kring kroppen. Han stod framför spegeln, men jag ställde mig framför honom, och en aning på tå så att jag kunde nå hans läppar. ”Vet du hur snygg du är?” Hans leende växte. ”Nej, berätta för mig.” ”Skit snygg.”

 

Jeremy kom tillbaka med tre trötta ungar. Ingen av dem orkade gå speciellt mycket längre än till soffan, och där hamnade dem raklånga. ”Vad har ni gjort egentligen?” Jeremy såg inte heller speciellt pigg ut. ”Först fick vi utstå en hel del fans, Justin, håll dem i koppel tack.” Han skrattade och fortsatte. ”Sedan lekte vi kull i parken, vilket slutade med att vi var minst 50 stycken med, så man fick springa fort som sjutton.” Han slog sig ned vid köksbordet. ”Vad har ni själva gjort?” Jag vände mig hastigt om, och öppnade kylen för att plocka fram köttet och lite annat. ”Okej, jag vill inte veta.” Han satt kvar med ett brett leende på läpparna när Justin kom in i köket. ”Vad ler du åt?” Han kollade förvånat på sin pappa, som fortsatte le åt honom. ”Han tror sig veta vad du och jag har gjort när dem var borta.” Justin började skratta, vilket fick mig att spänna ögonen i honom. ”Aha, på så vis.” Han gav mig en puss och började sedan plocka fram tallrikar till oss alla.

 

Grillen var i full gång och Justin stod med köttet framför sig. Vår inglasade altan kom till användning, även om det inte var så kallt ute så var det ändå kyliga vindar som kom, och hade vi inte haft vårt glas, hade vi inte kunna suttit ute. Adriana somnade när hon la sig ned, då dem kom hem. Men hon skulle vara tvungen att gå upp, om hon skulle klara av att sova något under natten. ”Maten är klar.” Jeremy bar ut det sista på bordet och gick in för att hämta både Liam och Jazzy. Adriana hämtade jag. ”Gumman, vakna. Det är mat.” Hon kollade upp på mig, men vände sig om lika fort. Tillslut fick jag med mig henne ut. Vi alla åt under tystnad, och som att det vore den sista måltiden i livet. Jag blev proppmätt, och tro mig, jag har lagt på mig några kilon sedan jag och Justin blev tillsammans igen. Han satt bredvid mig, så han kunde ta min hand under bordet, och han flätade samman våra fingrar.


 

Jag förstår helt ärligt inte hur ni står ut med mig, och mina hemska utbrott. Ibland önskar jag att jag hade en spärr, men det har jag inte. Så mina utbrott flyger bara ur mig, jag själv hinner inte reagera. =/ Hela designen är återstålld, förutom headern, så finns det en snäll själv som vill/kan göra mig en liknande. Snälla, jag ber dig.

 

Eftersom att jag var så elak tidigare, får ni som är vakna ett till att läsa idag, och ni andra får läsa det när ni vaknar! :) I love u, även om det är svårt att tro det ibland.


Kommentarer
Jenny säger:

Tack så jätte mycket! Kommer aldrig att ge upp denna blogg! :D

Skrivet: |

Anonym säger:

jättte bra kapitel, blir så glad när jag ser att du lagt upp ett nytt kapitel fast du ibland säger att det inte ska komma upp ett nytt idag oså, så det här gjorde min kväll eller ja, natt då men ah haha :) btw så är det inte vitt för mig, alltså bakrunden, men det kanske det inte ska vara nu? aja det gör inte mig något iallafall!♥

Skrivet: |

Lisa säger:

Jättebra :D

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! Och jag kan överleva dina små utbrott eftersom det finns helt underbara noveller att läsa på din blogg! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra! Och jag kan överleva dina små utbrott eftersom det finns helt underbara noveller att läsa på din blogg! ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Anonym säger:

Headern är väl som den ska? :) Ser iallafall perfekt ut för mig. :)



LOVE U TOOO <3<3

Skrivet: |

elin säger:

jag kan säkert göra en header men jag kommer inte ihåg hur den ser ut, om du vill kan du skicka bilder och vad du vill ska stå på den, till min mejl.

SUPERBRA KAPITEL FÖRRESTEN! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Cherry ♥ säger:

Sjukt bra :D <33

Skrivet: |

K A R I N säger:

Sjukt bra!! Blir lika glad varje gång jag ser att nåt nytt kommit upp!!

Skrivet: | Bloggadress: http://kaaaarinn.blogg.se/

Haley säger:

skit bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

alexandra säger:

Skit bra!!!! meerra :)

Skrivet: |

linda säger:

We love U to!

Skrivet: |

Felizia säger:

U are awesome! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

emelie säger:

Meeerrr :-D älskar det ;-)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Anonym säger:

Grymt! Helt underbart!

Skrivet: |

bella säger:

Helt super!!!

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

grymt bra som vanligt !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback