Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter sixty-two.



 

På morgonen när jag vaknade kändes allt mycket bättre. Jag vet inte hur, men det kändes som att jag hade sovit bort alla bekymmer. Jag gick på toa, och virrade sedan in mig i morgonrocken. På vägen ned mötte jag en okänd människa i min trapp, personen i fråga höll på att dammsuga. Jag fattade ingenting, men jag tog mig heller inte tid att fråga vad den sysslade med. Justin stod i köket och gräddade vofflor när jag kom ned. ”Baby, vad är det för människor här?” Han vände sig om med gaffeln i handen. ”Jag tänker vi skulle få ett snyggt hem igen, och ingen av oss har ork till att göra det, så dem fick rusta upp det igen.” Han pussade mig på näsan. ”Mamma, mår du bra nu?” Liam kom in i köket och satte sig ned vid köksbordet. ”Jag behövde bara sova lite.” Han nickade och högg in på en voffla. Adriana kom in i köket, och gjorde precis som Liam.

 

Det var städare överallt i huset och jag hade ingen aning om vart jag skulle vara för att inte vara i vägen. Även om dem inte tyckte att jag var det, så var jag ändå tvungen att lyfta på fötterna när dem skulle damsuga mattan, eller resa mig ur soffan när dem skulle rätta till kuddarna. ”Justin, en vän till mig kommer hit idag.” Jag satte mig ned på en barstol i köket, och kollade när Justin plockade undan allt. ”Någon jag känner?” Han satte sig mitt emot mig. ”Nej, men du får chansen idag.” Han sträckte sig över bordet och kysste mig. ”Jag hoppar in i duschen. Du vet att du är världens bästa pojkvän? Som står ut med mig.” Jag var precis på väg ut från köket, men han tog tag i min hand och drog in mig i sin famn. ”Du är bäst, i hela världen. Jag älskar dig.”

 

När jag kom ut ur duschen klädde jag på mig, och gick ned igen. Alla som städat innan hade dragit, och huset såg kliniskt rent ut. Vilket jag verkligen var glad över. Justin visste hur han skulle få mig på lite bättre humör. Jag hörde röster från köket, en jag sällan hört, så jag förstod att hon hade kommit, och mycket riktigt, det stod en resväska i hallen. Hon fick syn på mig, och sprang emot mig. ”Clarissa, vad längesedan.” Hon kastade sig runt halsen på mig. ”Det kan man lugnt säga, Jen.” Jag kramade åt henne så mycket jag kunde, rädd att hon skulle försvinna. Justin stod fortfarande kvar på samma plats och skådade oss. ”Kanske ska presentera er två.” Justin skrattade till lite. ”Justin, detta är Jen – Jen, detta är Justin. Ni har träffat varandra en gång, i LA.” Jen skrattade lite. ”Jag minns, men frågan är om han gör.” Sa hon och pekade på Justin. ”Klart jag minns, men du hade en annan hårfärg då. Jag menar, vet inte många som haft en skrikrosa, och sedan en knallblå. Men jag gillar det”

 

Det var skönt att ha henne här, även om ingen av oss är samma människa som innan. Hon vet vem jag var när jag var yngre, och det är huvudsaken, hon vet vad som hände mellan mig och Alex. Hon och jag satt i studion och pratade lite, Justin tog med sig både Liam och Adriana ut. ”Så hur är allt med dig, du lät helt förstörd i telefonen.” Jag tog en klunk av min Coca Cola, och andades både in och ut flera gånger. ”Alexander har börjat hemsöka mig. Han sitter inne, men ändå finns han i mina drömmar. Jag vet inte vad jag ska göra, du är den enda i min närhet just nu som vet hur han var innan allt.” Hon knöt och spände båda sina händer så knogarna blev vita. ”Hur orkar han? Varför kan han inte bara inse att du är lycklig, och att Liam har det hur bra som helst här.” Hon var arg, väldigt arg faktiskt. Och det kan jag verkligen förstå, för hon kände Alexander, det var alltid vi tre.

 

”Jag följer med dig när du besöker honom. Jag vill inte att du går dit själv, och så vitt jag vet, vill du inte ha med Justin heller.” Jag kunde inte vara mer tacksam. ”Det vore snällt. Jag är livrädd att han ska göra mig illa.” Jag hade berättat drömmen jag hade för henne, och bara av den ville hon bokstavligen döda honom. ”Du ska inte behöva vara rädd. Men jag förstår att du vill ha detta avklarat.” Hon bytte helt och hållet ämne för en stund. ”När jag hade träffat er i LA såg du riktigt lycklig ut. Och tro mig eller ej, men jag köpte faktiskt Justins julalbum, erkänn en av låtarna var till dig?” Hon log, ett leende som spred värme och kärlek. ”Ja, så vitt jag själv vet i alla fall. All I Want is you, den är skriven till mig.” Hon fortsatte med sitt leende, för att sedan går ut från studion. ”Jag tyckte jag hörde Liam, hur gammal är han nu?” jag var tvungen att tänka efter en kort sekund. ”Han fyller 9 om någon vecka.” jag ropade på honom, och i samma veva som han kom, kom även Adriana, och dem två har inte träffat varandra än. ”Jen?” Liam kom ihåg henne, troligen för hennes hårfärg. ”Du minns mig.” Han skrattade och kramade om henne. ”Klart, men du hade rosa hår sist.”

 

Adriana drog sig mot mig, och blev blyg, vilket aldrig har hänt förut. Justin stod i dörröppningen med en stor godispåse i handen. ”Hon är inte farlig, jag lovar.” Adriana höll i mig hårt, men Jen gav sig inte. Hon satte sig ned på golvet, så att hon kom i samma höjd som Adriana, och så sträckte hon ut armarna mot henne. ”Mamma följ med.” Hon drog mig i handen. När Adriana väl satt i hennes knä gillade hon Jen. Hon höll på med hennes hår, och snurrade det åt alla olika håll. ”Mamma, kan jag få färga mitt hår blått?” Justin började hosta, troligen för att han satt en godis i halsen, och jag började skratta tillsammans med Jen. ”Vad tror du mormor och farmor skulle säga då?” Hon skakade bara på huvudet och himlade med ögonen. ”Jag tycker ditt hår är jätte fint i alla fall.” När hon väl började prata med Jen, verkade det inte gå att skilja dem åt, vilket kan vara ganska bra då Jen ska stanna några dagar.

 

Hon tog med sig både Liam och Adriana ut på gården, så skulle jag och Justin fixa fika tillsammans. ”Jag blev förvånad när hon ringde på dörren. Hur kommer det sig att du just ringde henne?” Justin stod och höll på med kaffet, och jag med saften. ”För att hon kände Alexander, jag ville ha någon att prata med honom om, och jag kunde inte komma på någon annan. Hoppas det är okej?” Han slingrade sina armar runt mig, och lät sitt huvud vila på min axel. ”Självklart gumman. Jag hindrar dig inte till något.” Han kysste mig på halsen och återgick till att plocka fram massa kakor och bullar. Fråga mig inte varför vi har sådant hemma, ingen äter det mer än Adriana, Liam tycker inte om det då han hellre äter glass. Justin tog brickan och vi gick tillsammans ut. Både Liam och Adriana brottades med Jen på gräset, och det var kul att se att dem kom så bra överens med varandra. ”Kommer ni?” Alla tre kom springandes och satte sig ned vid bordet. ”Jag vill sitta bredvid Jen.” Adriana blev sur för att Liam hann sätta sig bredvid henne. Så Jen var snäll och satte sig i mitten, så slapp dem bråka. Samtalen flöt på, och det var absolut inte pinsamt, för att vi inte träffat varandra på ett tag. Vi var bara tvungna att ta igen all tid vi hade missat.

 

”Varför dricker inte du kaffe? Minns jag rätt var du den som började pimpla det redan när vi var 13, och du gav inte upp fören du var så speedad, att ingen orkade med dig.” Justin kollade på henne, och började skratta. ”Okej, och så skulle du vara tyst nu.” Jen skrattade med honom. ”Om du bara visste så många historier jag skulle kunna dra om dig.” Nu var saken inte rolig mer, för jag vet att hon har mycket på mig. ”Nej, men varför dricker du inte kaffe?” Adriana snappade upp det hon sa och tittade på henne. ”Hon har min lillebror i magen.” Jen sken upp i ett vackert leende, hon var alltid den vackra av oss två när vi var yngre, den alla killarna ville vara med. ”Grattis får man väl säga.”


 
Nästa kommer imorgon. :) Vad tycker ni?

Kommentarer
Anonym säger:

Jättebra!! :)

Skrivet: |

Maddie säger:

Jääätte bra! Hinner du skriva ett till kapitel idag?

Skrivet: |

ellen säger:

du skriver skit bra sk du bara veta!

Skrivet: | Bloggadress: http://ellennells.devote.se

Quinee säger:

Super duperduper bra !!! Hihi bra att du hämtade in Jen jag tror dem flästa hade glömt henne:P haha



Har längtat som bara den !!!<3

Skrivet: |

Haley säger:

grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Cherry ♥ säger:

Sjukt bra skrivet :D <33

Längtar tills nästa <33

Skrivet: |

Lisa säger:

Super braa :D

Skrivet: |

Emelie säger:

skit bra :)

älskar det :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Johanna säger:

GRYMT LOVE IT!!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Felizia säger:

GAH! SKITBRA!:D

Skrivet: |

Mickan / My Life In My Words säger:

Underbart bra, :D Som varje gång. :)

Kanske ska hitta på något nytt att skriva, så det inte blir tjatigt :)

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

nattis säger:

hej, jag undrade bara om du skulle kunna länka min blogg/novell, jag har precis gjort den och skulle behöva lite läsare:)

tack isåfall!



jätte bra!:)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsstoryy.blogg.se/

Maddie säger:

Snälla skriv mera! Sjukt braaa!

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback