Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter sixty-nine.



 

På morgonen när jag vaknad låg Justin och tittade på mig, med ett vackert leende på läpparna. ”God morgon min sköna.” Att höra hans röst direkt då man vaknar kommer jag aldrig få nog av, och absolut inte kyssarna han ger mig på morgonkvisten. ”God morgon.” Han la sig halvt över mig, med en intensiv blick i ögonen, ett leende på läpparna och sina händer inflätade i mitt hår. ”Vi ska printa in låten i din skalle idag, är du exalterad?” Jag hade helt och hållet glömt bort att jag skulle ta över Selenas plats. Och jag kunde absolut inte förstå hur Scooter kunde gå med på det så lätt. Hon skulle däremot inte ta det bra, så jag skulle få stå ut med en hel del dagen till ära, då vi inte skulle åka vidare till tyskland fören på kvällen. ”Det är jag.”

 

Kenny lovade att ta med sig både Adriana och Liam till Eiffeltornet eftersom att jag och Justin skulle sjunga i stort sett hela dagen, och skulle bli dåligt sällskap. När Kenny hade hämtat barnen hoppade jag in i duschen, och var absolut inte med på att Justin helt plötsligt skulle stå bakom mig och kyssa mig på halsen. ”Baby, vi har inte tid med detta.” Han skrattade till och placerade sina händer på min mage. ”Tid är det enda vi har, så vi borde ta vara på den.” Han fortsatte sitt kyssande, och helt ärligt var jag återigen fast i hans makt, det var inte längre min kropp, jag kunde inte säga emot honom. Hans händer fick mig att göra exakt vad som helst för mer beröring.

 

Han vände mig om och tryckte mig mot väggen, samtidigt som han pressade sina läppar mot mina, och hungrigt utforskade dem. Mina ben ville vika sig av hans beröring, men han höll mig så hårt pressad mot väggen att jag inte kunde. Hans händer vandrade på både in och utsidan av mina lår, och han visste exakt vad han skulle göra för att få mig upphetsad. Mina andetag blev tyngre och oregelbundna. Jag kände hur han log min hud, men han fortsatte kyssa mitt nyckelben och vidare ned mot mina bröst. Jag fick nog, all min kraft jag hade i armarna använde jag för att trycka honom mot andra väggen och han blev minst lika förvånad över det som jag blev. ”Kan jag få skölja ur mitt hår så kan vi fortsätta i sängen?” Hans leende lekte på läpparna, och han gav mig en svag nickning.

 

Jag tvättade av mig allt lödder och drog en handduk kring min kropp innan jag gick ut till honom, han låg redan i sängen, och ingen tid gick till spillo. Han satte sig upp när han fick syn på mig, och jag satte mig gränsle över hans ben med handduken runt min kropp. Jag har aldrig varit rädd för att visa mig naken för honom, och absolut inte nu när jag är gravid. Det har att göra med sättet han ser på mig, det är en betryggande känsla. Han drog sakta av mig handduken och kysste mina läppar. Utan att jag hann reagera låg jag ned på rygg med honom över mig, hans händer var överallt och ingenstans, samtidigt som han kysste min mage och vidare till mina ljumskar. Sättet han plågar mig på kan jag ta, men det är frustrerande att veta att han är så nära, men ändå så långt borta.

 

Egentligen hade vi inte tid med det vi höll på med, vi hade en tid att passa tillsammans med Scooter, men dem tankarna var som bortblåsta i samma sekund som han lätt och försiktigt trängde in i mig. Att jag har hittat min prins, som kan tillfredställa mig på alla sätt är det bästa i mitt liv. Han vet hur han ska ta hand om mig, och han gör det riktigt bra. Med lätta och harmoniska stötar lät han mig närma mig min orgasm. Dem sista gångerna vi har legat med varandra har varit då vi inte har haft tid, som nu. Och som dagen innan, då vem som helst hade kunnat komma in. Jag placerade min ena hand i nacken på honom och förde ned hans huvud mot mitt, så att jag enkelt, och utan problem kunde kyssa honom. Hans rygg är full av gamla och nya märken från mina naglar, det är väl det han får tillbaka när han ger mig njutning, sorgligt nog.

 

”Skynda dig nu. Han kommer fråga vart vi har varit.” Justin drog sin t-shirt över huvudet och rättade till håret innan vi lämnade rummet. Båda två, utan skor gick vi till Scooters rum och knackade på. Irriterande nog var det Selena som öppnade dörren, och helt ärligt blev jag illamående. Jag ville inte vara i samma rum som henne, och absolut inte om Scooter skulle kicka henne från turnén. Hon skulle bokstavligen slå ihjäl mig, och det ville jag inte vara med om. Jag var mer rädd om mitt barn i magen, än vad jag var om mig själv. ”Så du är med också?” Det lät mer som ett påstående än en fråga, så jag gav fan i att svara. Justin klämde min hand hårdare, mycket berodde nog på att jag skulle bete mig, fast det var i verkliga fallet hon som skulle det.

 

Scooter hade tydligen inte själv kommit tillbaka, så vi satt där, tysta och bara glodde på varandra. Selena kollade på Justin ibland, och ett leende ville släppa sig på hennes läppar. Jag bet mig så hårt i läppen att jag till och med kände blodsmaken, allt för att kunna kontrollera min ilska gentemot henne. Hon kunde med bara sin blotta närvaro göra mig så arg att jag utan problem skulle kunna slå henne sönder och samman. Hon förstod nog egentligen inte vad hon gjorde med mig, vilket jag inte tror Justin fattade heller. Tillslut orkade jag inte se henne mer, så jag reste mig upp och gick in i köket. Ni kanske undrar hur jag vågade släppa henne ensam med min pojkvän, det gör egentligen jag också, men jag orkade inte bry mig för tillfället. Kylen var tom, jag som var sugen på en dricka, så det enda som återstod var en flaska vatten.

 

”Hur kan du vara tillsammans med henne?” Jag hörde hur Selena viskade med Justin, mycket för att jag inte skulle höra, vilket jag gjorde i alla fall, med tanke på att resten av rummet var tyst. ”Hon är min flickvän, och jag älskar henne. Ge dig nu.” Jag kunde höra en liten irritation i Justin röst, så jag gav fan i att lägga mig i. ”Ser du inte hur hon beter sig?” Jag tror att hon skulle fortsätta sin mening, eller uttalande, men Justin avbröt henne. ”Du beter dig värre. Hon har aldrig gjort dig något, förutom att försöka acceptera att du och jag hade något. Men till och med då skulle då hålla på.” Jag kunde känna mig stolt, riktigt stol faktiskt. Jag stod med ett milt leende på läpparna när jag hörde hur hon suckade. ”Jag vet att det är mig du vill ha. Varför kan du inte bara erkänna det?” Jag kollade ned på min hand, där ringen så fint satt. Men jag kunde inte vara tyst, så precis när jag kom ut till rummet igen och skulle skälla ut henne öppnades dörren och Scooter kom in.

 

”Ja, jag vet inte hur jag ska säga detta egentligen. Finns nog kanske inget bra sätt att göra det.” Scooter kliade sig i huvudet, och min blick föll på Selena, hon satt och log åt något, troligen trodde hon att Scooter skulle skicka hem mig, men ack så fel hon skulle ha. ”Vi förstår väl alla att Justin inte kan ha henne efter sig på hela turnén. Det kanske är på tiden att dem går skilda vägar.” Selena fick det att låta som att jag var en engångs grej, precis som att jag och Justin inte hade två barn tillsammans, och väntade vårt tredje, eller som att vi inte var förlovade och skulle gifta oss. Scooter kollade chockat på henne, samtidigt som jag kände att greppet om mig blev hårdare, då Justin satt med ena armen om mig. Jag kände mig trygg, men jag hade ingen aning om hur hon skulle reagera. Hon kunde lika gärna kasta sig över mig.

 

”Det är såhär Selena. I och med att du och Clarissa inte tål varandra så är jag så illa tvungen att skicka hem dig.” Scooter sa det så fort han kunde så han kunde få det avklarat, och jag bet mig i tungan för att inte skratta rakt ut när jag såg hennes min. Hon hade varit så äckligt självsäker och trott att det var mig han skulle skicka hem. Det såg ut som att hon letade efter rätt ord att säga, men inte kom fram till något. Så när jag minst anade det kastade hon sig över mig. Jag åkte ned från soffan och hamnade under henne, och innan Justin hann få bort henne slog hon mig i magen. Min värsta mardröm var nådd, hon gjorde det jag fruktade för mest. ”Snälla, ta ut henne här ifrån.” Tårarna rann på mig.


 

Vad tror ni händer nu då? ♥ Kommentera.


Kommentarer
lolo säger:

omg mer mer jag e sjuk idag så har ingen skola wäääää

Skrivet: |

Quinee säger:

Ooooohh fan vad jag vill slå sönder "selena" !!! Hoppas att inget hänt med barnet !!! <3



Jätte bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justin justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Haley säger:

Omg! Bara inte det händer något med barnet! Så Fucking grymt<33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

sitter på språket i skolan var nära på att skrika rakt ut i klassrummet när jag läste slutet

Skrivet: |

caroline svensson säger:

AAAAAAAAAAAHHHHHH, OMG!!!!!!!! fuck selena!!! om det har hänt barnet något såååå.... AAAAAAAAAH!

men så jävla bra skrivet, LOOVE <3

Skrivet: |

josefine säger:

Nej inte magen!!!!!!! :o mermermermermer!!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Izabelle säger:

HERREGUD! :O hatar selena! bara det inte händer något med barnet :o

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidraul.blogg.se/

felicia :) säger:

:oooo mermermer!

Skrivet: |

moa säger:

:////// meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer <33333333333333333333333

Skrivet: |

Lisa säger:

jättebra :)

barnet får inte dö :(

Skrivet: |

Hanna säger:

Fuck Selena ;)

Shit vad bra, me LOVE♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/

Alizzdream säger:

Omg! Stackars Clarissa! Hoppas barnet klarar sig D: längtar till nästa :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Alexandra säger:

Super bra :) hoppas att barnet klarar sig o.O mmeerra !

Skrivet: |

ellen säger:

SKIIIIIIIIIT BRAA! Barnet måste klara sig! :o!

Skrivet: | Bloggadress: http://ellennells.devote.se

Emilia säger:

OMB! Så sjukt bra skrivet. Men hoppas att det inte händer något med barnet!

Skrivet: |

Felizia säger:

NEEEEEJ!!!! :@ INGET FÅR HÄNDA BARNET!!!!!!!!! :O

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Becka säger:

Så sjukt bra!

Selena är död om det händer nåt med barnet!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

bella säger:

SUper!!!

Skrivet: |

Emelie säger:

sjuktt bra :)

meeerrr :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Anna säger:

MER!

Skrivet: |

nayara säger:

hon kan inte ha missfall snällaaaaaaaaaaaa

Skrivet: |

emma säger:

SÅÅÅ BRA OCH SPÄNNANDE!

Skrivet: |

Amanda säger:

INTE MAGEN! jag höll på att skratta ihjäl mig när scooter sa att hon skulle hem, men sen skrek jag rakt ut när selena slog clar i magen!

så gryyyymt bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

zxczxc säger:

varför just i magen kunde selena inte slagit någon annan stans hoppas barnet klarar sig utan skador._.

Skrivet: |

elin säger:

sjuuukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

idaho säger:

AAAH, JÄVLA SELENA! INTE MAGEN! Får Clar missfall dödar jag Selena... Haha, nämen shit seriöst, sjukt bra skrivet! Det är sånt här vi vill ha :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback