Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter seventy-five.



 

Min son, helt utan namn, även om vi har kallat honom Junior, har varit med oss i två veckor och jag älskar honom. Känslan jag hade då Clarissa satt i sängen med Adriana i famnen kom tillbaka i min kropp, då jag ser henne sitta på samma sätt med Junior. Liam och Adriana är fascinerade, dem är ofta med där Junior är, och dem är världens bästa syskon. Dem bråkar inte med varandra och framför allt, dem hjälper till hemma. Varje gång Clar vill ha deras hjälp så gör dem som hon säger. Liam kan ibland sucka, men fortfarande göra det. ”Baby, kan du göra i ordning en flaska åt honom, han äter slut på mina tuttar.” Hon skrattade lite. ”Ska bli.”

 

”Här.” Jag satte mig ned bredvid henne, men jag sa inget, jag kollade bara på henne, och den vackra varelsen som låg i hennes famn. ”Kan inte du mata honom, så får jag hoppa in i duschen, och äta lite.” Utan att säga ett ord tog jag honom från henne, och satte mig till rätta i sängen så jag hade stöd åt armen. Hon reste sig från sängen, men kysste mig innan hon gick in på badrummet. Junior var så fruktansvärt lik Adriana när hon var liten, bortsett från att han har min ögonfärg. Adriana kom in i sovrummet och satte sig framför mig. ”Var jag sådär liten när jag var lika gammal som han?” Jag kollade på henne, och log. ”Nej, gumman. Du var mycket mindre.” Hon vet fortfarande inte om att hon skulle ha haft en tvillingbror, Theo. Hon kommer få veta en vacker dag, men hon är för liten än.

 

Clarissa såg ut som en ny människa när hon kom ut ur duschen med en handduk om kroppen och en som en turban på huvudet. ”Var det skönt?” Hon nickade helt hysterisk, och log med hela ansiktet. Jag kunde höra lätta stön, och pust från garderoben så jag skrattade till lite, men gav mig på en gång då hon kom ut i bara underkläder. ”Jag måste få bort denna mage.” Hon slog till sig själv på magen, och skrattade då den rörde sig riktigt mycket. ”Tänk på att det är en god gärning.” Hon slutade skratta. ”Jo, visst. Men ändå, jag vill att du ska tycka om mig, precis som när vi träffades.” Hon satte sig ned bredvid mig, och tittade på Junior. ”Gumman, titta på mig.” Hon gjorde som jag sa. ”Det finns inget i hela världen som skulle få mig att ändra mig, och absolut inte ditt utseende. Du är så sjukt vacker. Bara du själv kunde se det.”

 

 

”Adriana är du klar?” Hon var den enda som sprang omkring och lekte martyr innan vi skulle åka. Vi hade bestämt att vi skulle flyga till Kanada för att hälsa på mormor och morfar, samt pappa och mina småsyskon. Liam om någon hade blivit överlycklig, och jag lovade honom att han skulle få sova hos pappa och slippa hotellet, om han gick med på att åka till mormor en dag, vilket han utan tvekan gjorde, då han ville träffa morfar. ”Jag kommer.” Hon sprang ned för trappan med en av sina tusen dockor i handen. Junior är som en ängel, han sover hela tiden, enda gången han är vaken är när han vill ha mat, sedan sover han igen, nästan hela nätterna också. Vilket är otroligt skönt, allra minst för Clarissa. Samma dag vi åkte blev Junior en månad gammal. Vilket resulterade i att han hade växt, väldigt mycket.

 

Flygresan gick hur bra som helst, även om Adriana hade myror i brallan stora delen. Hennes födelsedag skulle vi fira i Stratford tillsammans med familjen, mamma och Erica skulle flyga ned tillsammans, och bo på samma hotell som vi. Det är skönt att ha mamma med sig, även om jag 24 år. Det är alltid en trygghet att falla tillbaka till. Vi åkte direkt till mormor och morfar när vi kom fram för att få spendera så mycket tid med dem som möjligt. Mormor sitter alltid i köket och kollar ut genom köksfönstret när hon vet att vi ska komma, vilket hon även gjorde denna gång, så direkt när vi svängde upp på uppfarten. ”Gud vad kul att se dig igen.” Hon sprang ut ur huset, och kramade om mig. ”Vart är han?” Hon kollade runt, och fick syn på Clarissa med barstolen på armen. ”Får jag ta honom?” Clarissa lämnade över stolen till mormor och hon gick in, så vi kunde hjälpa både Adriana och Liam ur bilen.

 

”Är ni hungriga?” Mormor hade efter många om och men lämnat över Junior till morfar, så han satt nu och gosade med honom. ”Maten på flygplanet var inte den godaste, så ja. Nog är vi hungriga.” Mormor började med maten, och det är tack vare henne jag älskar spagetti och köttfärssås, så det är det hon lagar varje gång jag kommer hem. Morfar överlämnade Junior till Clarissa så han kunde plocka fram ett av alla modellplan som han och Liam har hållit på med. Dem två älskar att spendera tid tillsammans, så mitt gamla rum har blivit ett hobbyrum för dem två. Clarissa kom in i köket och satte sig ned bredvid mig, hon kysste mig snabbt innan hon återgick till att kolla på Junior. ”Jag vill gifta mig med dig nu.” Jag visste att dem orden skulle ställa till det i hennes skalle, men jag ville. Jag ville kunna kalla henne min fru. ”I sommar. Blir du och jag ett.”

 

”Ska vi fråga mormor om hon vill ha kvar Liam och Adriana en stund efter maten, så kan vi åka till Theo?” Clarissas ögon vattnades på en gång då jag nämnde Theos namn. Det var absolut inte meningen att göra henne ledsen, vilket även gjorde mig ledsen. ”Förlåt gumman, det var inte meningen.” Jag drog in henne i min famn och kysste hennes hjässa. ”Det är inte ditt fel, jag hade bara så gärna haft honom kvar vid mig. Jag ville så gärna lära känna honom. I alla fall träffa honom.” Det är jobbigt att se den man älskar ledsen, därför gör jag allt för att hon ska slippa se mig så. Jag vill inte att hon ska må dåligt på grund av det också. ”Du kan fråga din mormor, jag vill åka dit.” Jag planerade på att fråga henne efter maten, så vi alla kunde äta i lugn och ro.

 

”Tack så hemskt mycket för maten, det var hur gott som helst.” Mormor log milt mot Clarissa, och började plocka undan tallrikarna. Adriana och Liam hade redan lämnat bordet, vilket gjorde saker och ting lättare att prata om. ”Kan dem vara kvar här en stund, vi tänkte åka till Theo.” Mormor vände sig hastigt om, men hann inte svara fören Adriana kom. ”Vem är Theo?” Clar kollade på mig, och sedan på Adriana. En skärrad Clarissa fortsatte kolla på Adriana, men hon kunde inte säga något. Mormor stod och tittade på oss alla, och jag visste inte vad jag skulle göra, eller säga. Junior vaknade i sin stol, och började skrika, så jag reste mig upp för att ta honom. Jag mimade åt Clar att hon skulle berätta för Adriana.

 

Vi gick ut och satte oss på baksidan, Adriana frågade flera gången vem Theo var, men vi svarade henne inte fören vi satt ned på gräsmattan. ”Mamma berätta för mig nu, vem är han?” Jag hade fortfarande Junior i min famn, med en flaska i munnen, så Clar drog ned Adriana i sitt knä. ”När jag hade dig i magen, så fanns det även en till av er. Du hade en tvillingbror.” Hon kollade på mig, sedan på Clarissa för att sedan fråga. ”Vad hände med honom?” Clarissa fuktade sina läppar och fortsatte. ”Han dog, i mammas mage. Så nu ligger han begravd här i Stratford.” Adriana stirrade rakt fram, utan att säga något. Helt plötsligt reste hon sig upp, och var helt hysterisk. ”Du döda min bror, mamma.” Sedan sprang hon in i huset, både jag och Clar satt kvar, helt stumma av hennes helt plötsliga utbrott.


 

Först vill jag säga, Grattis på 20 års dagen till Izabelle. Hoppas verkligen du får en bra dag. :) Sedan till er alla andra hoppas jag att ni gillar kapitlet.Kommentera.


Kommentarer
Anonym säger:

skit bra

Skrivet: |

Anonym säger:

Meeeer :D

Skrivet: |

Johanna säger:

Du är verkligen duktig! Superbra kapitel,längtar efter nästa :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberword.blogg.se/

Haley säger:

Super grymt, gjorde min äckliga dag bättre <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

elena säger:

super bra. jag älsdkar verkligen din novell

Skrivet: |

Anonym säger:

Mooooorrrreeee :-D

Skrivet: |

Emma säger:

Jätte bra :D

Skrivet: |

Lisa säger:

Super bra :)

Skrivet: |

Hanna säger:

Super bra :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://lifeaccordingtomeee.blogg.se/

Felizia säger:

Skitbra!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Alexandra säger:

Super bra! :D meerra !!!

Skrivet: |

josefine säger:

aw theo :( meeer! awesome

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Ebba säger:

Awesome kapitel ett till!!! :-)

Skrivet: |

Quinee säger:

Jätte bra !!! Men dem borde in berättat för Adriana om Theo... Hon år väll lite för lite eller ? :P hihi men hoppas det kommer ett till som kan hjälpa mig igenom dem plågande timmarna som jag måste sitta o plugga !!! :*

Skrivet: |

Quinee säger:

Jätte bra !!! Men dem borde in berättat för Adriana om Theo... Hon år väll lite för lite eller ? :P hihi men hoppas det kommer ett till som kan hjälpa mig igenom dem plågande timmarna som jag måste sitta o plugga !!! :*

Skrivet: |

Emelie säger:

skit bra :)

meeerrr :)

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Alizzdream säger:

Jättebra!

Omg va sorgligt slut :((

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Anonym säger:

Åååå så himla bra! och så sorligt i slutet sitter med tårar i ögonen

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Meen ååh. :'(



Vet inte vad jag ska skriva.. Vill bara krama henne nu.

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback