Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter forty-two.


”Justin.” Utbrast Clarissa när vi klev innanför dörren på hotellet som jag hade hyrt. Flygresan ned till Karibien var jobbig, men vi stod ut båda två. Väskorna vi hade med oss bar jag direkt in i sovrummet, medan Clar fortfarande stod och kollade från platsen en halv meter in på rummet. ”Vad är det?” Jag försökte spela frågande, just för att inte visa att jag förstod henne. ”Vad vackert det är här, rummet är ju över havet.” Hon gick mot balkongen som skiljde henne från den varma luften och det klarblåa havet. ”Allt för dig, min ängel.” Jag ställde mig bakom och la armarna om henne, samt placerade mitt huvud på hennes ena axel. ”Nu kommer jag aldrig mer vilja åka hem.” Hon skrattade till, och drog en hand genom sitt hår.

 

När chocken för hennes del hade lagt sig, och hon faktiskt förstod att det var här vi skulle spendera en hel vecka, bara hon och jag, drog hon av sig sina kläder, men lämnade underkläderna på, och sprang ut för att hoppa i poolen. Hon låg på rygg och flöt, samtidigt som hon nynnade på massa olika låtar med jämna mellanrum. ”Fattar du att du har tagit mig till ett ställe jag inte ens trodde fanns i sagorna?” Hon kom upp ur poolen och satte sig ned bredvid mig, där jag satt med fötterna i havet. ”Jag hoppas det. Du sa att jag skulle överraska dig, och jag hoppas att jag lyckades.” Hon tittade på mig, och med hjälp av solens strålar blev hennes ögon, om det ens gick, ännu vackrare. ”Det har du verkligen gjort.” När hon hade torkat la hon sig ned med sitt huvud i mitt knä.

 

Vi satt där tillsammans i mer än en timme. Jag tror till och med att hon somnade, och det förstod jag verkligen, med tanke på att hon höll låda för i stort sett hela planet när vi flög. Då var hon inte alls trött, men blev det då vi klev av. Hotellområdet har flera liknande rum, eller lägenheter då det finns allt man egentligen har om man bor i en lägenhet, och alla ligger precis som vårt, precis vid havet. Om jag ska vara ärlig var det faktiskt mamma som hittade detta ställe, hon hjälpte mig en hel dag med att leta efter det perfekta, och jag tycker verkligen att hon lyckades. Det var skönt att bara sitta ned där, och blicka ut över havet, som aldrig tog slut, samtidigt som jag hörde Clarissas tunga andetag. Tillslut när jag skulle gå in bar jag med mig henne, så att hon inte skulle bränna sig.

 

Jag placerade henne i sängen och satt i fåtöljen bredvid och bara kollade på henne. Hon var så vacker, hon såg ut som en av alla dessa prinsessor i alla Disney filmer. Det fanns inte ett enda fel på henne, varken utvändigt eller invändigt. Allt jag kan tänkte på när jag ser henne är alla elaka saker jag en gång i tiden sagt och gjort mot henne. Jag förstod inte att jag kunde ha sådan tur att jag fick sitta med henne där, eller i alla fall och kolla på henne. Att jag över huvud taget fick chansen att prata med henne varje dag, pussa henne när jag ville. Rörelserna hon gjorde när hon sov var fullt normalt, det var så hon var, men hon varken snarkade eller slängde med sin kropp hysterisk, vilket var sjukt skönt, då man sover med henne.

 

”Oj, har jag sovit länge?” Jag hade precis kommit ut ur duschen när hon vaknade till. ”Nej, eller två timmar i alla fall.” Hon sträckte på sig och gav mig en lätt kyss och var på väg bort från mig, men jag drog henne intill mig och pressade mina läppar mot hennes igen. Ett leende trängde sig fram på hennes läppar så kyssen avbröts. ”Hoppa in i duschen nu.” Hon kollade oförstående på mig. ”Ska vi bort?” Jag nickade. ”Ja, jag har bokat bord på en restaurang.” Hon gjorde som jag sa och sprang in på badrummet. Jag passade på att välja kläde för kvällen, vilket verkligen var svårt, men det slutade med ett par svarta shorts, som räckte lite längre ned än knäna, och en vit t-shirt tillsammans med en röd keps. När hon kom ut ur badrummet med en handduk runt kroppen och en inlindad i sitt hår såg hon ut som en gudinna. Hennes bruna kropp till vita handdukar, så snyggt. När jag höll på att leta kläder åt mig, plockade jag även fram åt henne, så det låg på sängen. Ett par matchande underkläder i vit spets, och en klänning med öppen rygg och den satt perfekt på hennes kropp.

 

När hon var klar och var ännu vackrare än innan, det enda hon hade gjort var att fläta sitt hår på ena sidan och dragit några lätta drag med maskaran, inget märkvärdigt med andra ord, men har man två barn slutar man tillslut att bry sig om hur man ser ur, just för att man egentligen inte ens har tid med det. ”Vad vacker du är.” Hon rodnade lätt och la huvudet på sned. ”Tack, jag känner mig mycket vackrare när jag är med dig.” Jag placerade min ena hand på hennes korsrygg och kysste hennes läppar lätt. ”Det borde du göra.” Vi gick ut från rummet och vidare ut från området, hand i hand. Värmen slog emot oss i lätta vindar, men det var inget som störde, plus att solen var på väg ned i horisonten. Folk vände sig om när dem såg oss, men dem störde oss inte. Vi fick gå helt ensamma, även om det fanns en och en annan paparazzi i närheten, som varken jag eller Clar orkade bry oss i.

 

När vi kom ned på stranden tog hon av sig sina skor och gick barfota, gentleman som jag är tog jag dem av henne och bar dem. Hon log milt mot mig, men sa inget. Vi hade faktiskt inte sagt ett ord till varandra under hela promenaden, men när vi hamnade på stranden kollade hon på mig, och gjorde en ansats till att säga något. ”Vart tar du mig?” Fortfarande med min hand i sin gick hon framför mig, baklänges så att hon kunde se mig. ”Det får du allt se. Det är en liten bit kvar.” Med en suck vände hon sig om igen, så att hon gick bredvid mig igen. Med bestämda steg styrde hos oss ned till vattenbrynet, så att lätta vågor sköljde över hennes fötter. Vi fortsatte gå mot vårt mål, som hon inte hade en aning om vad det var. Egentligen hade inte jag heller så stor koll, men jag spelade väldigt bra, vilket fick henne lite ur balans. Helt plötsligt stannade hon till och drog mig intill sig, hon pressade sina läppar mot mina. Jag vet inte hur länge vi stod där, tillsammans i vattenbrynet och lekte med varandras tungor. Hon pressade, om det ens gick, sin kropp närmare min. När hon särade på oss tittade hon mig i ögonen. ”Jag är så sjukt kär i dig.” Kan man annat än le när man hör något sådant? ”Vilken tur, för jag är kär i dig med.” Vi skrattade åt vår löjlighet.

 

När vi nästan var framme vid restaurangen fick både jag och Clarissa syn på massa olika ljus på stranden. När jag hade bokat bord på restaurangen bad jag dem att fixa något romantiskt, och jag kunde inte ens med min vildaste fantasi tro att dem kunde åstadkomma något på denna nivå, till och med jag tappade hakan när vi kom fram. Clar höll på att svimma, så jag kramade om hennes hand lite hårdare, så att hon skulle komma tillbaka till värkligheten. Personalen måste ha sett att vi kom gående eller något, för när vi kom fram sprang dem alla fram och tillbaka med massa tända ljus och menyer hit och dit. ”Välkommen Mr. Bieber.” Kvinnan som tog emot oss visade oss till vårt, vad ska man kalla det, bord? Dem hade byggt två fåtöljer och ett bord av sanden på stranden, byggt upp det med kuddar, och placerat ut ljuslyktor över allt.

 

”Vill ni beställa dricka?” Clar hade fortfarande tunghäfta över vart vi egentligen hade hamnat. Allt var så vackert, om inte annat så blev det de med Clarissas utstrålning runt sig. ”Det kan vi göra. En Sprite till mig, och en Fanta till min dam.” Clar skrattade till och gav ifrån sig ett bländade leende. Hon flyttade på sig, och satte sig ned bredvid mig, och vi blickade tillsammans ut över havet, och horisonten som hade gett ifrån sig en rosa liknande himmel med en svag skymt av orange. Allt var så perfekt, att jag inte ens märkte att våra drickor plötsligt stod på bordet. ”Ska vi kolla menyn?” Hon flyttade sig tillbaka till sin fåtölj, men kysste mina läppar innan. ”Kan vi göra.” Hon såg ut att fundera ett bra tag innan hon tillslut bestämde sig för att prova på en havs tallrik, med massa skaldjur. Jag är imponerad, att hon vågar prova massa nytt.


 

Nu är dem på semester, vad tror ni händer här då?


Kommentarer
nour säger:

omg omg du ÄGER !!! HAHA :D<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

cajsa säger:

OMG!! DU ÄR GRYM MARIELLE! Kan vi inte snälla snälla snälla få ett till idag? jag ber dig på mina bara knän!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Izabelle säger:

perfekta början på en underbar semester för dem båda förhoppningsvis :) har dem ingen vakt med sig? kanske inte behövs :)

Jag tror barn nummer tre kommer bli till .. ;)HAHAH! älskar ditt sätt att verkligen beskriva i detalj när det kommer till sängkammarfronten, så tro inte fel :O att jag är någon sexgalning eller liknade!

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

caroline svensson säger:

IIIIIIIIIIIIIIIH! så jävla bra!! :D kul med ett kapitel från justins perspektiv igen :D och du är gudomligt bra på det du gör, jag tror också att barn nummer 3 blir till, eller jag hoppas det iaf! (A)

snällaaaaaaaa ett till idag!? :D

LOOVE <3

Skrivet: |

Lisa säger:

Omg jättebra :D

Snälla ett kapitel till idag :)

Skrivet: |

Haley säger:

aww, gud vad romantiskt och gulligt! Anyways, sjukt grymt som vanligt då, och om jag inte tror fel nu, så kommer deras tredje, eller ja fjärde om man räknar med Theo =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Alexandra säger:

Skit bra!!!!!! merrra :)

Skrivet: |

Sonja säger:

Har frågestund på bloggen! Släng gärna in en fråga!;D Kram!

http://jssmn.blogg.se/2012/january/fragestund-alla-fragar.html#comment

Skrivet: | Bloggadress: http://soniijaas.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra! :)



Tror som folket där uppe. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Felizia säger:

Sjukt bra! :D <33

Skrivet: |

Johanna säger:

grymt! mer :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

bella säger:

Grymt vad romantiskt:D

Skrivet: |

ellen säger:

skit bra! mera!

Skrivet: | Bloggadress: http://jelenaastooryys.blogg.se/

Anonym säger:

grymt bra!!!! hoppas dom får en bra semester.<3

Skrivet: |

Diana säger:

Eh dah dom måste och kommer ha sex, right? Hahaha nej men jag tror det ;) skit bra skrivet <3

Skrivet: |

Emelie säger:

meeerrrr!!!! :D

Älskar din novell den är sjukt bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Quinee säger:

Jag håller med Izabelle till 1000%

Hihi

Hoppas inget galet händer bara :P i just want love !!!<3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback