Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifty-six.

 



 

Clarissa tappade verkligen fotfästet när hon bröt samman, och det spelade absolut ingen roll hur mycket jag försökte lugna ned henne, det gick inte. Hon var helt förstörd, och jag visste inte vad jag skulle göra, så jag lämnade hotellrummet i panik. ”Pappa, öppna dörren.” Jag bankade på pappas dörr just för att jag visste att han kunde hjälpa mig. ”Men lilla gubben, vad är det?” Jag förklarade hela situationen för honom. ”Mår mamma bra?” Liam hade hört oss och kom till dörren, han såg helt förskräckt ut. ”Ta med dig Jazzy, ni får gå till mamma ett tag.” ”ÄR MAMMA OKEJ?” Liam fortsatte fråga massa frågor, men jag ville inte göra honom upprörd så jag tog med honom och Jazzy till mamma. Jag hann inte ens förklara varför innan jag gick tillbaka till mitt. Dörren stod öppen då jag kom dit, så jag förstod att pappa redan hade gått in, och jag hörde hur hon grät hysterisk från sovrummet. Det skar verkligen i mitt hjärta, allt gjorde så mycket ondare när jag visste att allt detta egentligen började då jag lämnade henne, och jag vet inte vad jag ska behöva göra för att få henne att förstå att hon är den enda för mig.

 

”Clar, lyssna på mig.” Pappa satt inne med henne, och jag ville inte störa så jag satte mig ned på golvet utanför, lutad mot väggen, så att dem inte såg mig. Visst, kanske jag skulle få höra saker jag egentligen inte borde, men det fick jag ta. Jag ville bara veta att hon var okej. Hon lugnade inte ned sig för fem öre av pappas vädjan, men jag förstod att han inte skulle göra som jag, springa därifrån, och känna sig hjälplös. ”Kan du ge mig ett tecken på att du faktiskt hör mig i alla fall?” Pappa fortsatte, han ville verkligen hjälpa henne, vilket jag också ville. Men jag visste inte hur. ”Min son kan vara en stor idiot ibland, men han älskar dig. Han skulle aldrig fria till dig om han inte ville leva hela sitt liv med dig. Jag vet inte vad det är som har hänt, men jag antar att det har något att göra med Selena, och så vitt jag vet kommer hon inte komma mellan er igen. Aldrig.” Pappa tog en paus, och jag kunde höra hur Clar lugnade ned sina tårar litegrann, men inte alls så att hon kunde kontrollera sig.

 

Jag vet inte hur länge jag satt där och lyssnade på vad pappa hade att säga om mig, både bra och dåliga saker. Allt elakt jag gjort mot henne fick jag höra, men jag fick även chansen att höra allt bra jag gjort, genom pappas ögon, hur han såg på allt. Hur stolt han var över mig, trots allt dumt. ”Ta dig samman nu gumman. Liam och Adriana behöver dig, lite mer än vad Justin gör. Men tro mig, han behöver dig han också.” Att sitta på golvet var inte så skönt, men jag ville inte gå därifrån, jag ville inte missa en enda sekund. ”Jag ska. Jag behövde nog bara få ur mig allt.” Att äntligen få höra henne säga något gjorde mig glad. ”Har du fått det nu? Du skrämde verkligen livet ur Justin.” Hon måste ha nickat, eller svarat väldigt tyst, för jag hörde henne inte. För varje minut som gick blev hon lugnare, så tillslut vågade jag röra mig. Jag gick ut i köket och tog med mig en flaska vatten till henne. Hon måste verkligen ha varit uttorkad, då hon gråtit oavbrutet i nästan 2 timmar. ”Gumman?” Jag vågade inte riktigt gå in för jag visste inte vad det var jag skulle mötas av. ”Juju, koooom.” Hon sträckte ut sina armar mot mig, och jag såg på henne att hon var på väg att börja gråta igen. Bara hon såg mig, fick hon tårar i ögonen. ”Baby, jag finns här. Idag, imorgon, och för alltid. Och snälla, sluta kalla mig Juju. Vart har du fått det ifrån?” Pappa började skratta åt oss, och jag såg på Clar att ett leende ville komma fram, men hon lät det inte riktigt.

 

När pappa hade lämnat vårt rum satt jag med Clarissa i min famn, hon andades fortfarande häftigt, men det mesta hade lagt sig. ”Vad hände?” Jag försökte gå ut lugnt, för att inte framkalla samma sak en gång till. ”Jag vet inte, panik attack tror jag.” Jag strök henne över ryggen och kysste hennes hjässa flera gånger. ”Allt kommer bli bra. När vi kommer hem lovar jag dig att jag ska finnas vid din sida hela tiden. Vi ska hitta en privatlärare åt Liam, så vi kan åka och se hela världen. För du vill väl fortfarande följa med?” Hon vände sig hastigt om och kollade på mig. ”Men det är väl klart jag vill. Jag kommer behöva dig, jag kommer behöva Liam, Adriana och..” Jag blev tyst, för vi hade inte bestämt namn på den lilla i hennes mage. Med en intensiv blick kollade hon fortfarande på mig. ”Och?” Hon försökte få mig att säga något, men jag kunde inte, så jag placerade mina händer på hennes mage. ”Vi har inget namn. Så jag vet inte vad jag skulle säga.” Hon skrattade till. Ett skratt jag hade saknat. ”Hey, du ler igen.” Ett ännu större leende drog sig på hennes läppar, och hon pressade sina mot mina. ”Vem kan inte skratta i din närhet.”

 

”Så vad ska hon eller han heta?” Vi satt nu i soffan och höll om varandra, precis som det ska vara, föralltid. ”Jag vet inte, men en sak är säker. Vi måste ha ett namn på J. Pappa ville döda mig när vi döpte Adriana till det. Pappa har haft en liten regel tydligen, som inte jag visste om.” Hon kollade på mig, och det såg ut som att hon funderade ett tag. ”Aha, Jeremy, Justin, Jazmyn och Jaxon. Alla på J. Självklart ska vi göra din pappa glad.” Svarade hon tillbaka med sarkasm i rösten, och ett leende på läpparna. ”Jag skojade bara, vi döper vårt barn till vad vi vill.” Jag strök henne över magen. ”Är du rädd?” Hon vände blicken mot mig. ”För vad?” ”För att bära ett till barn.” Hon skakade på huvudet. ”Nej, allt kommer gå bra. Jag känner det på mig. Vi har fått en ny start, och vi kommer ta oss igenom detta. Jag älskar dig.” Det var skönt att se henne le igen, ett leende som gör mig varm i kroppen. ”Bra, för jag älskar dig.” Våra läppar möttes, och vi kysstes, en kyss som strax efter gick över till hångel, och våra tungor möttes. Smaken av henne är något jag aldrig kommer få nog av, inget som har med henne kommer trötta ut mig.

 

Jag lyfte upp henne och gick in i sovrummet. Vi kysstes hela vägen, och jag la ned henne i sängen, men hon drog ned mig precis då jag skulle böja mig upp och gå runt sängen. Hon drog av mig min tröja, och knuffade ned mig på sidan, och satte sig gränsle över mina ben. Hon kysste min hals, precis som hon alltid gjorde, precis som hon alltid drog sina naglar efter sidan på mig, rysning efter rysning gick igenom min kropp. Jag drog av henne hennes linne, och kastade ned det på golvet. Kysste hennes hals och vidare ned mot nyckelbenet. Den kvinnan kan göra mig galen för mindre, och hon vet det. Hon åkte ned på rygg igen, och jag knäppte sakta upp hennes jeans, jag vet hur mycket hon hatar när det går sakta. Kläderna ska av fort, enligt henne. Så därför retas man extra mycket. Jag kysste hennes mage, samtidigt som jag drog av henne byxorna, och fortsatte sedan kyssa henne längs troskanten, vilken får henne att vrida och vända sig av frustation.

 

”Du retas med mig så jag går sönder, förstår du det.” Hon slog runt oss så att jag hamnade på rygg igen, och gjorde samma sak mot mig. Bara det att hon gör det fort, så jag slipper lida. Hon drog inte bara ned mina byxor, utan även mina kalsonger, och så tog hon mig i munnen innan jag hann reagera. Känslan när hon gör det, det går inte att beskriva. Det ilar i kroppen, och sinnena försvinner. Jag drog fingrarna genom hennes hår och hon lät mig till och med komma, vilket hon inte tidigare gjort. Hon åkte ned på rygg igen, och jag slet av henne hennes trosor. Den där lekfulla blicken hon hade gjorde mig ännu mer taggad, jag lekte med mina fingrar och tunga, hon såg ut att gå i taket. ”Sn-snälla.” Hon klöste mig på ryggen med sina naglar.


 

Jag vet inte när nästa kommer. Jag har haft as svårt att skriva från hans POV, när det kommer till sexscenerna, så att jag har vart tvungen att bolla saker med en grabb.. ^^ haha.. (A) Men jag håller på och skriver. Hoppas det var efterlängtat i alla fall. :)


Kommentarer
caroline svensson säger:

hel perfekt!! du är gryyyyyyym!

LOOVE <3

Skrivet: |

Emelie säger:

grymt bra :D

älskar det, dör om inte nästa kommer snart ;) <3

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

cajsa säger:

Just love it!

Gymt sjukt bra!!

LOVELOVELOVE!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

Johanna säger:

yeah grymt :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

ellen säger:

skiiiiiiiit bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://ellennell.devote.se

josefine säger:

awesome!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Haley säger:

Grymt bättre än min engelskalektion<33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Felizia säger:

Jisses! Så himla bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Anonym säger:

Så jävla bra !!!!!!!

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

elin säger:

jääättebraaa! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback