Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifty-nine.


 

”Vill ni veta könet?” Både jag och Justin tittade på varandra. ”Nej, vi vill ha en överraskning.” Justin fattade tag i min hand och kollade på skärmen som visade vår lilla bebis. Isabell som tidigare hjälpt mig, tänker fortsätta göra det, och hon är helt underbar. Jag gillar henne, och trivs i hennes sällskap. Vi fick se bebisen första gången den 14 februari, min födelsedag. Men vi ska inte fira den, i alla fall inte som vi brukar göra.  Min mage hade växt, absolut, men den skulle allt ta och bli lite större, det visste jag redan, med tanke på att jag hade en lång väg att vandra med barnet i magen. Jag var bara i månad två, så än var det en bit kvar. ”Jag får säga gratulerar i alla fall. Och så syns vi igen om några månader.” Hon skakade hand med oss båda och vi lämnade sedan kliniken.

 

”Kan du förstå att vi ska få tillökning i familjen? Och att ingen vet om det.” Jag skrattade till när jag hörde mig själv säga det sista. Inte ens min mamma vet, och hon är alltid den som funnits där för mig. Jag känner mig elak faktiskt, men hon ska få veta. ”Det känns lite konstigt, men jag ser fram emot det, jag ser fram emot att få en stor familj tillsammans med dig. Speciellt att få kalla dig min fru.” Han tog min hand, och vi gick tillsammans till bilen. ”Det ser jag också fram emot.” Han kysste min handrygg och öppnade bildörren till mig. ”Ville du följa med till studion eller?” ”Jag vill följa med. Mamma skulle ta med barnen till ett lekland, så dem är nog inte hemma fören ikväll.” Justin styrde bilen mot studion, jag tror till och med att han skulle kunna köra den vägen med förbundna ögon.

 

 

”Ta den sista versen en gång till.” Scooter dirigerade hejvilt inne i studion, och jag satt snällt som ett lamm i soffan och lyssnade till tonerna av min underbara pojkvän. Jag halvlåg med slutna ögon, och bara lyssnade, det enda som egentligen störde mig var när Scooter stoppade honom och bad han göra om. Jag tyckte allt lät hur bra som helst redan från början, men det var det ingen som brydde sig i. När han kom ut från båset satte han sig ned bredvid mig, gav mig en puss på kinden och placerade sitt huvud på min axel. ”Du var jätte duktigt.” Han kollade upp och log med hela ansiktet. ”Tack.” Sedan pressade han sina läppar mot mina. ”Justin, du är inte klar. Kom igen nu, vi måste bli klara idag.” Jag såg hur han himlade med ögonen, men gav mig en sista kyss innan han reste sig upp, tog en klunk vatten och gick in och tog på sig hörlurarna igen.

 

Två timmar senare och Justin som kastade sig i soffan där jag fortfarande satt. Han var helt slut i benen och Scooter fortsatte köra med honom. ”Vi släpper skivan om en vecka. Då drar allt igång. Turnén börjar i slutet på april.” En nickning var allt Justin orkade med. Jag pussade honom i pannan och han reste sig upp för att ta med mig hem. Scooter kollade allvarligt på mig, och sedan min mage. ”Är du..” Han svalde. ”Gravid?” Justin tvärstannade innan dörren och vände sig om. Med en allvarlig blick kollade han på mig. ”Ja, det är jag.” Scooter kollade skeptiskt på mig, och vidare mot Justin. ”Är det så smart?” Jag visste att jag var tvungen att reagera innan Justin, men jag hann inte. ”Vadå smart? Vi vill ha fler barn.” Scooter vände blicken mot Justin helt, men sa inget. ”Hah?” ”Ja, men nu när du ska ut på turné i flera månader.” Justin skakade på huvudet. ”Ja, och? Hon ska med, tillsammans med Liam och Adriana, Liam har en privatlärare.” Scooter blev mildare. ”Okej, men då är det ju lugnt.” Vi pratade lite mer om det där, och åkte sedan hem.

 

”Vi kanske ska berätta för din och min mamma? Så slipper vi påhopp, som vi fick från Scooter?” När vi kom hem ställde sig Justin vid spisen, och lagade mat åt oss båda, kycklinggryta och ris. Det luktade verkligen gott. ”Vi kan väl bjuda dem på mat? För känner jag dig rätt har du gjort för en hel armé.” Han skrattade till, och vände sig mot mig. ”Haha, nu var ju du kul. Men ah, ringer du?” Jag hoppade ned från köksön, och gick för att hämta min mobil. Ringde Pattie först. ”Hej gumman, hur är det?” Hon är så komisk när hon svarar. ”Jag mår bra. Anledningen till att jag ringer är för att Justin lagat för mycket mat, igen. Vill du komma över?” Hon skrattade till. ”Jag kommer.” Ett lätt avslutat samtal. Mamma var lite värre att övertala. Då hon ville ha kvar både Liam och Adriana lite längre, men tillslut lyckades jag.

 

 

”Finns det någon anledning till att vi är här, eller var det av ren vänlighet?” Mamma går det aldrig att lura, jag vet inte varför, men hon har väl på känn när saker och ting händer. Både Liam och Adriana hade gått från bordet, så det var ingen chans att dem skulle höra oss. ”Finns en anledning.” Pattie och Justin vände sig från diskbänken mot mig och mamma som satt kvar vid köksbordet. Jag reste mig upp, och drog upp min tröja, för att slippa berätta det själv, så gjorde min mage det. Mamma drog efter andan och Pattie sprack upp i ett leende, samt kastade sig kring halsen på Justin. Han skrattade samtidigt som Pattie kramade om mig. Mamma satt fortfarande likadant vid bordet. ”Ska vi ha samma diskussion en gång till? Mamma, jag ska gifta mig, och jag har ett barn i magen. Snälla, bli glad för min skull.” Hon reste sig upp. ”Men självklart är jag glad för din skull. Jag är glad för båda, jag älskar dig. Och kommer älska detta barn minst lika mycket.” Hon kramade om mig, och några tårar längst min kind.

 

Mamma och Pattie hade lämnat oss, och det var egentligen tid för Adriana att gå och lägga sig, men vi ville berätta för både henne och Liam att dem ska få en lillasyster eller en lillebror. ”Liam kan du komma hit en stund?” Han var inne i sitt rum, men eftersom att han har sitt rum på nedervåningen nu, så hör han oss mycket lättare. ”Kommer.” Adriana satt i Justins knä, och hon satte på sig sin pyjamas, när Liam kom. ”Det finns något vi vill berätta för er två.” Började Justin. Kanske inte det smartaste sättet att börja, men han gjorde det i alla fall. Liam såg inte speciellt glad ut. ”Ska ni flytta isär?” En skärrad blick från Liam var det enda jag fick, och det reagerade Adriana över. ”Mamma, pappa, ska ni?” Justin hann inte avbryta hennes bana att glida in på. ”Nej, nej. Inget sådant. Detta är något bra.” Liam kollade skeptiskt på Justin. ”Jaha, vadå?” Jag tog Justins hand, och flätade våra fingrar samman. ”Ni ska få ett syskon.” Adriana hann nog inte ens höra klart meningen innan hon flög upp från Justin och gjorde någon såkallad segerdans. ”Lillebror?” Liam blev lika glad som Adriana, men visade det inte lika mycket som hon. ”Det vet vi inte, det blir en överraskning.”

 

”Jag har länge gått och funderat på detta. Men nu är det upp till dig, och Liam.” Jag och Justin hade gått och lagt oss, så jag låg med huvudet på hans bröstkorg och kände hur hans hjärta slog. ”Vadå?” Jag hade ingen aning om vad han skulle säga, eller över huvud taget ta upp. Något som rörde både mig och Liam. ”Jag vill adoptera Liam. Jag vill inte att han ska känna sig utanför, och jag älskar honom precis som att han vore min egen.” Han lät helt lugn, strök mig över ryggen, och han menade varje litet ord han sa. ”Menar du det?” Jag kände hur han nickade, men han sa inget. ”Har jag sagt att jag älskar dig?” Han skrattade till. ”Ja, men säg det igen.” Jag vände mitt huvud mot honom. ”Jag älskar dig.” Han strök mig över kinden och kysste mig. ”Jag måste prata med Alexander om detta. Och det gör jag helst själv.” Blicken Justin precis gav mig, speglade rädsla.


 

Idétorka så in i helvete. =/ Usch, inge kul alls.Hope u like it, anyway!

Ni har blivit lite dåliga på att kommentera. =/


Kommentarer
bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

zxczxc säger:

bra kapitel

Skrivet: |

Emilia säger:

GRYMT!!! Som alltid!! :-)

Skrivet: |

izabella säger:

OJOJOJOJ så sjukt gulligt men samtidigt så fruktansvrt spännande, detta är ett av de bättre kapitlena du skrivit engilt mig, egentligen inte så innehållsrikt men samtidigt så fruktansvärt gulligt, både med babyn och att justin vill adoptera liam! det jag är grymt nyfiken på att få reda på är vad alexander egentligen kommer att säga!

Då jag inte haft datortillgång någon dag då min gått sönder har jag inte kunnat varit inne och kommenterat, men jag vill bara säga angående kapitlet innan angående Selena och vad clar gjorde, SÅ SJUKT BRA och starkt av henne och sätta den där bruden på plats! haha :)

Lite idér? du kan mejla mig så kan vi bolla lite idér? =) kram

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

caroline svensson säger:

omg.. först blev man helt glad när justin sa att han ville adoptera liam, men sen blev man rädd när hon sa att hon skulle snacka med alexander om det, själv..

MEN SKIT BRA SKRIVIT!!!

LOOVE <3

Skrivet: |

moa säger:

sjukt bra!!

mejla på [email protected] så kan vi ge varandra ideer :D behöver ochså det!

izabella: maila mig också! behöver hjälp och jag kan säkert hjälpa dig!! :D <3

Skrivet: |

Matildaa säger:

gryyyyymt bra

Skrivet: | Bloggadress: http://epicguurl.blogg.se/

Emelie säger:

meeeerrrrrr :D

älskar det, du är sjukt bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Sara säger:

shiiit! sjukt gulligt av Justin ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Haley säger:

Skit grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Becka säger:

Så sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Johanna säger:

YEAH MAN! AWESOMENESSSSSSS :D :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Matilda säger:

BÄST! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://matildahillman.blogg.se/

Felizia säger:

Holy sh*t, så jävla bra! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Anonym säger:

skriv mer och oftare, för du är jätte duktig!

Skrivet: |

Alexandra säger:

Super bra :) mmeeerrra !!!

Skrivet: |

alizzdream säger:

Sjukt bra!

Du äger Marielle glöm aldrig det! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Hanna säger:

OMG OMG OMG OMG! Skiiiiiiiiiit spännande jue!♥ Längtar ihjäl mig till nästa kapitel :)♥

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberlovestorybyme.blogg.se/

Lisa säger:

Grymt bra :)

Skrivet: |

Anonym säger:

OMG hur bra som helst!!

Skrivet: |

cajsa säger:

Hur sjukt bra som hellst!! :D

går liksom att inte vara beroende av din blogg!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

elin säger:

det är alltid något som händer i novellen, det är grymt! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Emma säger:

Jätte bra :D

Skrivet: |

Quinee säger:

Supeeeeeeer!!!

Skrivet: |

Ebba säger:

Sjukt bra som vanligt, alltid lika spännande!!!! :D

Skrivet: |

Mickan / My Life In My Words säger:

Underbart ! :)

Man känner lycka, och några glädjetårar rinner, men samt lite rädsla där mot slutet.

men underbart bra ! :)

I loved It ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

ellen säger:

love it! SKIIIT BRRA!!!!!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ellennell.devote.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback