Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter fifty-four.



 

Direkt när jag hörde Selenas namn förstod jag att något var galet med sms:et. Hon kunde, genom ett ynka sms förstöra allt som jag byggt upp, om Clar tog det fel. Jag drog henne intill mig och kysste hennes panna, allt jag ville, var att hon skulle somna, och vakna, samt glömt bort vad det än var hon såg. Jag frågade inte ens henne vad det stod. Ville inte veta heller, det krossade Clar, och det är det enda som betyder något för mig. Selena kommer aldrig komma upp i Clarissas nivå, aldrig. ”Gumman, shyy, försök sov nu. Jag finns här när du vaknar.” Hon snörvlade till några gånger, samtidigt som hon gosade ned sig i min famn ännu mer. Hon måste ha somnat strax efter det, för hon slutade skaka och jag hörde bara djupa andetag från henne. Att hon över huvud taget kände så för Selena, är mitt fel från början. Hade jag aldrig gått tillbaka till henne, typ tre gånger hade det aldrig blivit så här.

 

Jag låg vaken ett tag till och bara kollade på henne, maskaran hon hade i sitt ansikte hade runnit längs hennes kinder. Hon som alltid brukar vara så noga med att tvätta av sig sitt smink innan hon går och lägger sig. Något måste ha gjort henne så arg, att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Smärtan hon hade i sin röst gjorde on i mig, den skar i mitt hjärta. Och jag kommer aldrig att kunna förlåta mig själv för vad jag har gjort mot henne, gjort mot tjejen jag älskar över allt annat. Hon som oavsett vad jag har gjort, tagit mig tillbaka. Jag somnade efter ett tag, och jag har nog aldrig sovit så oroligt som jag gjorde den natten. Vetskapen om att tjejen jag älskade grät sig själv till sömns, ännu en natt på grund av Selena.

 

”Juju, vakna.” Clarissa kysste mig på kinden, och drog sina naglar längs min mage, så rysningar framkallades. Jag öppnade trött mina ögon, som strax därefter mötte hennes. ”God morgon älskling.” Jag drog ned henne i sängen, och kysste hennes underbara läppar. ”Förlåt för din mobil, förlåt för mitt utbrott igår…” Jag kysste henne, så hon skulle vara tyst. ”Scooter kommer fråga vad jag gör med alla mobilen, men nästa gång, kasta något annat i väggen, okej?” Hon skrattade åt mig, precis som att all ilska var som bortblåst. ”Okej, jag lovar. Jag önskar att hon kunde sluta göra mig arg bara.” Jag nickade tillbaka, men tog mig i kragen. ”Hon kommer inte komma emellan igen. Aldrig någonsin. Vi ska gifta oss, vi ska ha barn igen, och jag älskar dig över allt på hela jorden.” Ett leende lekte på hennes läppar, men dem nådde inte riktigt hennes ögon. ”Baby, jag friade till dig. Inte henne. Det är du och jag nu.” ”Jag älskar dig, och våra barn.”

 

Vi gjorde oss klara för att gå ned och äta frukost, Adriana hade sovit hela natten från det att hon somnade i bilen utanför McDonalds, så att hon var hungrig det förstod jag verkligen. Liam var klädd i en vit skjorta och ett par svarta jeans, väldigt matchande mina egna kläder, måste jag säga. En ljuslila skjorta och ett par svarta jeans. Adriana hade en svart klänning med en skit söt kavaj över, i korallfärg. Clarissa hade bara enkla kläder på sig, och dolde ringen ganska bra när vi gick ned till frukosten. Jag förstår att hon gör det, hon vill att allt ska vara litet i media, hon vill inte att alla ska veta allt. ”Kan du bre min macka, pappa?” Adriana gav mig sin smörgås och jag bredde den åt henne, och la på en ostskiva. Clar åt inget, hon drack bara sitt te, och det såg verkligen ut som att hon inte ville ha något att äta heller.

 

När vi återigen var klara, packade Clar sin väska för att vi skulle dra mot studion, då jag skulle medverka i Ellens program. Jag älskar den kvinnan, hon är den jag berättar allt för, kanske inte precis allt, men är det något som ska ut i media, är hon den första som får reda på det. Vi hade faktiskt Kenny med oss, vilket var skönt för både mig och barnen, jag tror inte Clarissa bryr sig så mycket längre, förutom när det kommer till Adriana och Liam. Det var fullt med tjejer utanför bakdörren till studion. Alla skrek, och jag gjorde så gott jag kunde, jag skrev så många autografer jag hann innan Kenny slet in mig genom dörren. ”Hey, vad gör du?” Kenny skakade på huvudet och började gå. ”Hade jag inte gjort så, hade du varit kvar där ute om en vecka.” Jag skrattade och skakade på huvudet. ”Inte snällt, inte snällt.”

 

Clarissa, Adriana och Liam satt inne i min loge när jag kom in. Adriana fick lockar i håret av Emma, hon som lägger på sådant tv smink. Liam satt och snurrade på en av stolarna, vilket nästan slutade med att han trillade av stolen för att han blev yr. Jag skrattade åt honom när han saktade ned farten. ”Vilket vackert hår du har Adriana.” Emma drog en borste genom det på ena sidan innan hon började locka det. ”Tack.” jag ställde mig bredvid henne. ”Hon har fått det från mig.” Adriana kollade på mig genom spegeln och skakade på huvudet. När allt var klart, och sändningen hade börjat satt vi alla bakom scenen, och väntade på att hon skulle presentera mig. Adriana kunde inte riktigt sitta still, men det var inget ovanligt då hon var min dotter.

 

”Vår gäst är här, och alla vet vem han är, Justin Bieber.” Eller ropade ut mitt namn, och jag tog dem första stegen ut på scen, publiken stod upp och applåderade. Samma känsla rann igenom min kropp som alla andra gånger. Jag hade tagit mig dit, och jag tänkte fortsätta klättra på stegen. När jag kom fram till henne stod hon upp och vi kramades. ”Välkommen tillbaka. Hur mår du?” Publiken satte sig ned, och blev för ovanlighetens skull tysta. ”Tackar. Jag mår hur bra som helst, du då?” Hon nickade mot mig. ”Bra med mig. Så du är i New York för att fira in det nya året. Har du familjen med dig?” Jag svarade stolt. ”Japp, alla är med mig. Dem är faktiskt här, och jag kan inte vara gladare.” Hon log milt mot mig, troligen för att alla i publiken sa samma sak. ”Aww.” Även om jag många gånger förut har fått samma fråga, så kunde jag inte undgå att känna en värmande känsla i kroppen. ”Kan vi inte ta ut dem?” Jag visste att Clar sedan tidigare sagt att hon inte ville, just för ringen hon hade. ”Vi kan ta ut Liam och Adriana.” Ellen ropade ut dem, och Adriana kom springandes, med Liam i släptåg efter. Jag lyfte upp dem båda och satte dem sedan ned i mitt knä. Ellen hälsade på dem, och det är faktiskt första gången som Liam är med såhär.

 

Ellen fortsatte intervjun med mig, samtidigt som hon ibland kastade in en fråga till antingen Adriana eller Liam, vilket dem båda tyckte var kul. ”Om Clar finns bakom, varför vill hon inte komma ut?” Jag hade på känn att hon skulle ställa den frågan, men jag visste inte när. En vit lögn är bra ibland. ”Helt ärligt vet jag faktiskt inte.” ”Kan du inte gå och hämta henne? Jag kan intervjua dina barn så länge.” Ett leende spred sig på hennes läppar, men jag visste inte om jag skulle våga lämna dem där tillsammans med henne, och live tv. ”Okej. Jag hämtar henne.” Jag reste mig upp och kände hur både Liam och Adriana kollade efter mig. Men snäll som Ellen var gick hon på reklam när jag kom ut till Clar. Hon kollade bara på och skakade på huvudet. ”Snälla, för min skull?” Jag vet att hon inte kan säga nej, men jag gjorde henne säkrare när jag hade hennes händer i mina lirkade jag av henne ringen och stoppade den diskret i fickan. ”Kom nu.” Hon kysste mig och vi gick hand i hand tillsammans ut, till något som gjorde att jag inte kunde tro mina ögon.


 

Har inte skrivit så mkt som jag borde idag, men jag kastar in ett kapitel i alla fall. :) Jag ska ta mig i kragen nu, och försöka skriva lite ^^ Ge fan i trasan ett tag, då min mamma tvingat mig damma. :O haha ^^


Kommentarer
Nour säger:

what mer!!!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Josefin säger:

oooh, mer! vad har hänt? ;o

Skrivet: |

Quinee säger:

Snälla säg inte att det är selena !!!!!



Men jätte bra as always :*<3

Skrivet: |

Emelie säger:

SKIT BRA!!! :D

meeer :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Lisa säger:

Jättebra :)

Hoppas det inte är Selena som gjort något.

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Sandra säger:

LÄNGTA GRYMT MKE TILL NÄSTAAA :D:D:D

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se/

sara säger:

det är säkert något med selena!!!! längtar till nästa

Skrivet: |

Anonym säger:

OMG så himla bra!!

Skrivet: |

Emma säger:

Så sjuuukt bra hoppas det kommer ngt mer idag :D

Skrivet: |

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

cajsa säger:

Super sjukt azm underbart bra!!

Ohno! Hoppas bara att INTE selena har något med detta att göra.....

Får panik, kan du inte lägga ut ett till idag? JAG BER!

Skrivet: | Bloggadress: http://ccajsalundin.blogg.se/

caroline svensson säger:

SNÄLLA ETT TILL IDAG!!! JAG FÅR PANIIIIIIIIIIK!

är det något med selena att hon har rört adriana eller liam så skjuter jag henne -.-

LOOVE <3

Skrivet: |

Haley säger:

Skit grymt som vanligt <33 Spännande som fan!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Isabella säger:

Och som VANLIGT tar du orden ur munnen och gör något så "enkelt" som en novell till en högre nivå och gör den magisk, FÖR VARJE LITET KAPITEL som du lägger ner både tid och energi för att få till.

Jag vet inte vad som kommer hända härnäst eller hur denna novell kommer sluta, men allt jag kan säga är att JAG KOMMER VARA HÄR ENDA TILLS SLUTET!

tack marielle för att du ger mig ett sting av ljus i min annars ganska dystra vardag, hehe :)

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

Felizia säger:

OMG UNDERBART! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

maddehallman säger:

Åh herregud. Har nu suttit i någon vecka och läst den här novellen. Både del 1&2. Så fort jag har haft chansen har jag läst. Du skriver helt underbart. Snälla, sluta aldrig skriva.

Fick mitt hjärta krossat för någon dag sen, men din novell hjälpte mig att tänka på annat.

Tack! Jag menar det verkligen!

Ville bara slänga iväg en kommentar och säga hur grym du är, och sluta aldrig med att skriva!

Skrivet: | Bloggadress: http://kjellohallman.devote.se

jxjxbx säger:

Meeeeeer nuuuuuuuuuuu!!!!

Skrivet: |

jxjxbx säger:

Meeeeeer nuuuuuuuuuuu!!!!

Skrivet: |

Maddie säger:

Meeeer!

Om det är Selena lovar jag att jag kommer att hemsöka henne :3 ( jk )

Men snälla skriv meeera idag!

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback