Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

En fråga, från mig till er.

Någon gång i livet har ni nog drömt om Justin. Vad har drömmen bestått av? Berätta för mig, så jag får något att läsa.

Min rygg tar kol på mig. =/

Kommentarer
sofia säger:

Justin var min pojkvän, jag var sjuk å han var världens snällaste och tog hand om mig osvosv. Men sen vaknade jag och insåg att det var en dröm. Jag ville ba somna om!

Ja sen har jag ju drömt massvis av gånger att jag varit på nån av hans konserter och han har märkt mig i publiken och blivit galet förälskad.. Haha.

Om allt ändå vore på riktigt....

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

När ahn o Selena var i mexico drömde jag att jag var med dom.. :)

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Anonym säger:

Att jag bodde nånstans med min familj i USA i ett stort fint hus . Pattie var på nedervåningen och fikade med mamma och pappa och Justin satt uppe i soffan bredvid mig. Han berättade om hur jobbiga alla paparazzis var. De var alltid ivägen för hans fans som han skulle göra vad som helst för. Biebs berättade åxå att allt hatersen sa gjorde honom riktigt ledsen ibland, men han försökte att inte ta åt sig allt skit. Han sa åxå typ att det var så skönt att ha en riktig vän som man kunde lita på och som alltid finns där för en. Inte bara för att han är känd.

Blev så jäkla sur när mamma väckte mig, haha ;)

Skrivet: |

Tindra säger:

Han och jag bodde under marken o_O

MOBBA INTE ^^

Skrivet: |

Sandra säger:

Att han var hemma hos mig, hos pappa och vi var tillsammans och sov i samma säng <3

Och en annan gång då vi inte var tillsammans men vi kysstes frivilligt i en bil :S haha :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Izabella säger:

Jag drömde en gång för lääänge sedan att jag var ilag med Justin, och vi skulle på något jäkla kalas hemma hos chris brown.

Och i min dröm talade alla svenska xD

Skrivet: | Bloggadress: http://alwayskidrauhl.blogg.se/

bella säger:

Minns bara en gång d vi hade tävlingar och vi spelade basket och jag vann. Han sspelade med något super bra lag och jag med min bästis lina haha:D

Skrivet: |

sara säger:

jag drömde att justin kom till mitt hus och skjutsade mig till skolan och en gång drömde jag att han fria till mig.

Skrivet: |

Emma säger:

Jag drömde att han var min bror och stod alltid vid min sida och skyddade mig från min pojkvän som slog mig. Bästa drömmen ever, vill hellre ha honom som bror eller bästa vän än pojkvän, även fast han är så jävla sexig. (:

Skrivet: |

jojo säger:

att jag hade en typisk "sagodag" med justin, kommer ihåg att vi låg och tittade på en mysig film och höll om varandra. kändes så jävla verkligt,

ångesten som uppstod när jag vakna sen......

Skrivet: |

Anonym säger:

har kanske drömt 3 gånger av honom men den första var att jag och min kompis åkte nån båt (som hela tiden egentligen förvandlades till något annat men var fortfarande en båt)och mötte Justin på bildäck och han började prata och följde efter oss hela tiden (skippar lite delar) jag liksom gillade justin i den här drömmen och i drömmen trodde jag att han var intresserad av min kompis eftersom dom gick in i nåt slags rum och jag blev typ avundsjuk men sen kom han ut och frågade nåt typ vad är det och ja ba äh inget sen lyfte han upp min haka och kollade in i mina ögon och kysste mig och det kändes så verkligt men sen väckte min mamma mig :( :)

Skrivet: |

louise säger:

att när jag var 14 så fick jag reda på att min ''försvunna'' pappa var ryan butlers pappa och att ryan o jag var syskon ( min mamma var ryans mamma)

ocg jag var tvungen att åka till canada o va där hela sommaren fast jag inte ville , sen blev jag o ryan som riktiga syskon o jag blev bästis mer chaz o justin men senare så blev jag o justin kära i varandra, men han kysste selena o jag dråg tillbaka till sverige men han åkte efter mig osv ... :)



funerar på att göra en novel om det så sno int min id'e ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://louiseakessons.blogg.se/

Anonym säger:

Jag dröme att Justin och Selena var tillsammans och att jag var bäst kompis med dem båda och jag fick hålla Justins hand, men vi höl bara som kompisar och gjorde allt tillsammans alla vi tre! jag var med på deras konserter och allt!:)

Skrivet: |

Anonym säger:

Jag drömde att Justin och jag hade gjort slu och att jag bodde i Australien i 2 år sen när jag kom tillbaka så blev jag ihop med Ryan och att Justin blev avis

ps!! blev förbannad när jag vaknade

Skrivet: |

mikaela säger:

jag tycker att du (Louise) ska göra en novell om det jag skulle läsa den iallafal haha<3

Skrivet: |

Emilia säger:

Typ att jag fick veta att jag var adopterad och att jag igentligen var Justins syster. Och då fick jag åka och följa med på han turné för att lära känna alla xD

Skrivet: |

Linnea säger:

Jag har drömt om honom flera gånger. En gång var vi tillsammans, så kommer jag ihåg att när jag såg han så sprang jag och hoppade runt hans bara mage, glömmer aldrig det. Vi kysstes och typ låg på marken. Så underbart.

En annan gång så kom jag hem så spelade han gitarr med min syster, jag minns exakt hur dom satt i sängen. Jag typ tog bilder på dom och ville också sjunga en låt med han. Vi leta på youtube efter en bra låt jag satt bredvid han på vår stora stol. Sen gick vi till hans konsert, det var som vi var tillsammans, vi kanske var det? Sen hade jag hans klubba å typ sålde den till några tjejer. De va backstage på hans konsert sen de sluta med han lämna mig bakom scenen och jag vaknade. Typ låg och deppa i min säng i hela dagen och tänkte tillbaka. Minns exakt allt i den drömmen, hans leende, hans hår, HANS KLÄDER! hans skratt nät jag sa något...

Skrivet: |

Nour säger:

hahahhahahhahaha omg jag DÖR SHIIT TINDRA GJORDE MIN DAG HAHAHAHHAHAHAH

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Henny säger:

Jag har säkert drömt flera, men kommer bara ihåg två. Båda är lagom udda, hahah.

Jag skulle fylla år och som present gav pappa mig en dag med Justin Bieber och sen typ körde vi kull och sprang runt bland massa byggnadssrällninhgar pch han typ pratade svenska med mig, hahaha!



Och en annan gång så hade jag fotbollsträning och så kom han dit och så gick alla ihop 2 och 2 och började dansa värsta polkadansen, hahajah! Och jag dansade med en kille och då blev Justin avundsjuk och typ "snodde " mig från den andra killen och börja dansa med mig i mitten av planen. Sen så skulle han kyssa mig... Men jag vakna....

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Nu när jag tänker efter så har jag inte drömt om Justin, inte så, det var väl någon enstaka tror det var om en meet and greet med honom, jag fick en kram, vi tog kort och jag fick en autograf, och så pratade vi lite smått. Men inte mer än så. :O

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback