Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter one hundred.



 

En vecka kvar tills vi ska gifta oss, och bröllopsnerverna sitter snart inte längre innanför huden. Det börjar kännas, och alla tankar strömmar igenom mitt huvud att jag snart inte hinner märka av dem. Det finns hemska tankar bland allt gott också. Tänk om jag snubblar på min klänning, eller att Jamie börjar gråta så att vi är tvungna att avbryta allt. Alla tankar finns, vissa bra, andra inte. ”Vad tänker du på?” Alessa och jag hade övergett grabbarna i parken så dem fick ta hand om barnen en stund medan vi sprang lite i affärer, och fixad det lilla sista. ”Jag vet inte, allt egentlige.” Vi fortsatte in på blomaffären och kollade in dem sista blommorna, samt skissen på min brudbukett. Jag hade skissat den själv, så det kändes lite viktigt att just den var perfekt. ”Allt kommer gå bra, bara du håller dig lugn.” Hon behövde bara säga några få saker till mig, hon hade rätt i allt. Det handlade om lugnet, höll jag det på rätt nivå skulle allt gå vägen. ”Jag vet.”

 

”Jag vill ge något till Justin som bröllopspresent, men jag vet inte vad.” Vi satt på Starbuck, som öppnade strax efter att jag hade flyttat till Atlanta. Det var ganska skrattretande om ni frågar mig, men vad gjorde det då jag hade det i Atlanta också. Alessa satt och snurrade på sin mugg med hett kaffe i, det såg ut som att hon hamnade i koma, och så blir hon då hon tänker. ”Varför kan du inte bara ge honom en lugn hemma dag med massa gott, massage levande ljus och ren kärlek?” Jag himlade med ögonen och kollade på henne. ”Det är något som finns innanför våra väggar jämt, så det blir inte lika kul.” Hon skrockade mot mig, och lät sin blick glida ut mot gatan och alla des affärer. ”Gör en permanent tatuering?” Hon blinkade till med ena ögat, och jag antog hon skojade med mig, men jag började tänka på det. ”Det ska jag göra, och jag vet exakt hur den ska se ut.” Hon kollade storögt på mig. ”Jag skojade.” Utbrast hon och stirrade på mig. ”Men det gjorde inte jag. Kom nu.”

 

Hon gillade absolut inte min idé då mitt och Justins förhållande aldrig riktigt har varit bra, och att göra något som symboliserar vår kärlek, eller i alla fall min till honom, vore kanske inte en sådan bra idé, men jag ville, och då skulle jag göra det. Jag hade varit in och talat om för tatueraren hur den skulle se ut, och han hade snappat upp alla detaljer jag hade att ge. Han sa redan innan han hade skissat upp den att den skulle bli grym, och han hade absolut gillat min idé. Det var bara Justin som skulle älska den. ”Är du verkligen säker på detta?” Jag nickade, helt lyriks över vad jag precis hade gjort. Jag skulle tillbaka dit på torsdagen innan bröllopet, och jag skulle kunna dölja den för Justin tills efter bröllopet, vilket kanske skulle bli ganska svårt, men jag hoppades att jag skulle klara det, annars skulle det inte bli en överraskning. ”Ja, det är jag.”

 

 

Liam och Justin hade hållit sig på Liams rum sedan vi klev innanför dörren sent på eftermiddagen, och jagförstod inte varför, men jag lät dem vara. Kände Liam att han kunde prata med Justin så kunde jag inte bli gladare, och jag tänkte inte vara den som tog det ifrån honom. ”Mamma, kan vi spela?” Adriana kom in i köket med sitt fia med knuff, och jag stod framför spisen och höll på att laga mat, och tro det eller ej, men spagetti och köttfärssås var ett tag sedan vi åt. ”Självklart, men jag måste kolla till maten ibland.” Hon nickade och satte sig tillrätta och plockade upp alla spelpjäser. Jamie satt i sin stol och tuggade lite på ett kex, vilket egentligen bara förvandlades till en stor degklump. ”Slå du först mamma.” Hon gav mig tärningen, och jag kastade iväg den. En sexa, och jag fick plocka ut min första ur boet. Hon såg inte speciellt glad ut, men hon var absolut inte den som gav upp fören sista svettdroppen var fallen.

 

När maten nästan var klar kom Liam och Justin ut till oss i köket, Justin började duka men lät Adriana fortfarande sitta med spelet framme tills maten var klar. Hon ledde, och hade bara en pjäs kvar att få in i mål, medan jag hade tre, då hon hade puttat in mig i mitt bo hela tiden. ”Det luktar gott.” Justin ställde sig bakom mig och masserade mina axlar lite samtidigt som han kysste mig i nacken. Ett ofrivilligt stön lämnade mina läppar, och han fick mina knän att vibrera. Han log mot min hals och flyttade ned sina händer till mina höfter. ”Du är så vacker.” Att hans små ord kan få mig helt ur balans är sjukt, jag vet inte själv hur det är möjligt, och speciellt inte efter alla år vi har bakom oss tillsammans. Jag vände mig om så jag hamnade mot honom och la armarna runt hans nacke. ”Du gör mig vacker.” Hans leende, ett leende som kan få vilken tjej som helst att smälta, bländade mig.

 

Adriana och Liam åt precis som att dem inte fått mat innan. Både jag och Justin tittade på varandra innan vi lät blickarna glida över våra underbara barn ännu en gång. ”Snälla ni två. Ni må vara hungriga, men kasta inte i er den.” Båda två kollade upp på mig och sedan på varandra, men båda gjorde som jag bad dem. Justin smakade verkligen av maten innan han med god aptit åt dem. Det kändes som att inspekterade min matlagning innan han kunde äta den ordentligt. ”Smakade det bra eller?” Med en intensiv blick som nästan brände rakt igenom mig log han och kysste min kind. ”Det gjorde det verkligen.” Även fast hans läppar för längesedan hade lämnat min kind kunde jag känna värmen efter dem, nästan så att dem fortfarande fanns där. Det var en konstig känsla, en känsla som allt oftare har dykt upp. Dem senaste veckorna som gått har jag känt att ju mer han ser, tar eller bara är runt mig, ju mer älskar jag honom.

 

Justin var snäll och dukade av, då vi hade gjort upp det att jag då skulle få ta hand om Adriana som skulle hoppa in i duschen. Jag såg inte fram emot det, då hon blivit vildare i badkaret än när hon var yngre. Då var badrummet fullt av vatten, nu blir rummet som ligger intill också det. Jag vet inte vad jag ska behöva göra för att hon ska sluta leka vattenland. ”Adriana, kom nu.” Hon älskar detta, så man behöver bara säga åt henne en gång. Liam kan det där själv, så han behöver man sällan hjälpa. Justin kollade med ett hånfullt leende på mig. ”Ha så kul baby.” Vi kysstes innan jag lämnade köket för att ta hand om vilddjuret. ”Ha-ha, skratta bäst va.” Han vände sig mot bordet och började plocka undan, medan jag gick till badrummet. Adriana hade redan fyllt badkaret och stod redo att i stort sett dyka. ”Om du duschar ordentligt denna gång, får du stanna uppe med mig och pappa. Du behöver inte gå och lägga dig.” Ett leende spred sig stort över hennes läppar och jag kunde se att hon gillade min idé. ”Okej, jag ska.”

 

Jag satt på golvet och kollade på Adriana som satt lugnt och fint, och lekte med sina saker hon brukade ha i vattnet. Hon hade skvätt lite, men hon hade verkligen förstått att det var allvar. Hon ville nog inte gå och lägga sig. Liam var tvungen då han hade skola dagen efter, och det var något han absolut inte gillade, att hans lillasyster fick vara uppe längre än honom. Justin kom in med Jamie i famnen, men höll genast på att svimma, för det första blev hans strumpor inte blöta och för det andra så satt jag alldelens bredvid badkaret, det skulle jag inte gjort om hon hade blött ned allt. ”Hur kommer detta sig?” Han visade med handen över golvet. ”Jag ska få stanna uppe med er om jag sköter mig.” Adriana lät hur glad som helst, vilket fick Justin att skratta till. Han satte sig ned bredvid mig och la sin lediga arm över mina axlar, så jag kunde luta mitt huvud mot hans axel. Han kysste min hjässa och samma känsla i min kropp dök upp.

 

När klockan närmade sig halv 9 hade Liam redan somnat, och det var absolut inte långt ifrån för Adriana heller, men hon fick som jag lovat, vara uppe tillsammans med oss. Jamie låg i sin säng, men vi hade en sådan barnvakt med oss i vardagsrummet, så vi hörde om han vaknade. Jag låg framför Justin medan Adriana låg i en av våra sackosäckar, han hade sin arm om mig och strök mig lugnt och försiktig över magen, samt kysste mig i nacken flera gånger så jag rös. ”Det finns ingen av det manliga könet som kommer kunna älska den lilla flickan framför tv:n, lika mycket som jag. Bara för att hon är ett resultat av oss.” Han fortsatte smeka mig över min kropp, men var mer innanför kläderna än utanpå, vilket absolut inte gjorde mig något. ”Det kanske blir en till.” Helt utan att se hans min kunde jag känna hur han stelnade till och flyttade ned sin hand från mitt ena bröst till min mage. ”Va?” Jag vände mig om och tittade på honom. ”Ja, men vi är ju fortfarande unga, vi kanske får en till liten flicka.” Jag la min hand över hans, och den andra handen i nacken på honom. Jag drog hans ansikte mot mitt. ”Kyss mig.” Han gjorde som jag sa, utan att tveka en enda sekund. Hans läppar lekte över mina, och vidare över käkbenet och halsen, tills han kysste mig mellan brösten.


 

 

Kapitel 100, det känns som att vi var på 10 nyss. ^^ Vad tyckte ni om detta? =) Bröllopet närmar sig med bestämda steg. :) ♥♥♥


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

ebba säger:

AWESOME ett till !! :)

Skrivet: |

Haley säger:

Super grymt <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Emelie säger:

skit bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Anonym säger:

jättebra

Skrivet: |

Emelie säger:

Jätte bra :)

Skrivet: |

Anonym säger:

guuud så bra!

Skrivet: |

Victoria Ljungberg <3 säger:

Jag har läst en novell där de gifte sig på kapitel 20 och kapitlens var ganska så korta, men du har skrivit 300 kapitel och de gifter sig om en vecka och du skriver långa kapitel och då kallar jag dig BEGÅVAD! <3

Du beskriver saker jättebra, du har ungefär nu skrivit 300 kapitel på denna novellen medan vissa skriver 80 kapitel på en novell för att de tröttnar på novellen och då har du tålamod, verkligen! ;)



Du är sjukt duktig och novellen/handlingen är sjukt bra så om en boktryckarförlag grej hade läst denna novellen så hade den nOg blivit upptryckt och blivit sveriges bästa ungdoms novell, jag säger bara lycka till verkligen med att bli författare om du vill bli det för jag tror du kommer lyckas eftersom du är sjukt duktig! <3



Kram Victoria Ljungberg, en Läsare som läser varje dag <3

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

Flizan S säger:

Kan bara hålla med Victoria (kommentaren ovan). För du skriver verkligen jättre bra. Och du skulle lugnt kunna bli författare.



Sjukt bra del =)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

cajsa säger:

Sjukt bra! det har gått sjukt snabbt. tyckte också nyss att vi var på kapitel 10.. Haha! tiden går fort när man har kul ;)

kan inte säga mer än att du är bäst!

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

Alizzdream säger:

Jätte jätte jätte bra!! Som vanligt älskar jag den! :-)

Jag är super ledsen över att denna novell snart är slut :-( men efter hoppas jag på en lika spenande och fartfylld! Men bara om du själv vill! :-) Vi älskar dig!

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag skulle kunna skriva en egen novell här bland kommentarerna när jag ska kommentera varenda kapitel, men jag håller mig kort :) hehe !

Jag älskar det, du hade mig fast från början, :D

Jag älskar hur dom är med varandra, mot varandra och ja allt, vet inte hur många gånger jag har sagt det ! :D

Samtidigt som jag vill att bröllopet ska komma nu, samtidigt vill jag inte att denna novell ska ta slut, jag bryter ihop.

Men jag kommer att läsa den igen, och igen och igen, jag tycker att det skulle vara underbart om den vart en bok, den skulle jag mer än gärna köpa ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback