Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter ninety-six.



 

Känslan jag hade i kroppen när grabbarna drog säcken över mitt huvud går inte att förklara med ord, det var som att någon slog mig i magen och det enda jag tänkte på var mina barn som befann sig i parken helt själv, och såg deras pappa försvinna. Jag hörde ju hur Adriana skrek och grät, och jag kände mig så maktlös. Jag kunde inte göra något, och jag kunde absolut inte trösta henne. Jag mådde så dåligt just i den sekunden men allt släppte när Ryan berättade att mamma hade funnits med i bakgrunden. Det var en intressant upplevelse att få sitta utanför teatern igen, det var ju ett tag sedan som jag gjorde det sist, men folket verkade uppskatta det, många filmade och fotograferade, allra minst paparazzi, dem var som galna.

 

”Vart ska vi nu då?” Ryan hade gett mig en öl, troligen för att jag skulle slappna av, så den hade jag hällt i mig, och öppnat den andra. Dem hade fixat en chaufför så alla kunde vara med och dricka, plus att vi hade bytt bil till en Range Rover, den andra skåpbilen var inte att leka med, dem hade verkligen gått in för kidnappningen, och jag gillar ändå att mina vänner verkligen har lagt ned tid på detta, det är inget dem bara har kastat ihop på en kvart, dem har planerat. Jag trodde dem var helt inkompetenta när det kom till att göra något sådant, men dem bevisade att dem kunde. ”Du får se.” Jag såg att vi lämnade Stratford med några hundra meter för att sedan svänga av vägen mot stadens egna paintball bana, jag insåg att jag skulle ha så ont i kroppen när jag vaknade dagen efter att jag nog inte kunde gå. ”Ni är inte sanna. Jag kommer ju dö.” Alla skrattade åt mig, och släpade ut mig ur bilen.

 

När vi alla hade fått på oss våra dräkter och instruktioner om vad som gällde på banan var vi redo för att ge oss in i en match. Vi alla är precis lika mycket tävlingsinriktade när det kommer till tävling, så det skulle bli en god match hade jag fått för mig, innan jag insåg att det var typ alla mot mig. Ryan var den första som verkligen sköt mig i ryggen, mitt mellan skuldran. Det gjorde så fruktansvärt ont med tanke på att han bara stod några meter ifrån mig. Jag kastade mig helt omotiverat in bakom en stor kudde som skulle ge mig skydd, tills jag insåg att Mitch också befann sig bakom den, och innan han hann reagera siktade jag på honom, och sköt honom på axeln. Han la sig ned och tog sig för axeln, för att sedan skrika en ramsa svordomar. Jag skrattade och sprang vidare, för att sedan se Chaz stå med ryggen mot mig, så jag försökte sikte på honom, men lyckades inte då jag kände ett skott på vaden. Ett ställe jag också fruktade.

 

Jag hade en kula kvar och hade absolut inte blivit träffad flest gånger, det fanns inte en möjlighet. Jag hade efter en halvtimme lärt mig att jag skulle kolla mig bakom ryggen också, och inte bara framåt. Tillsammans med Nolan, som jag lyckades övertala att han skulle vara på min sida, satt vi bakom en höbal och väntade från båda hållen att det skulle komma någon. Mitch var den första som kom, och Nolan satte en kula precis under knä på honom. Han skrek och la sig ned, för att sedan rulla omkring och skrika ännu mer. Chaz kom och olyckligtvis kollade till honom, och samtidigt som han gjorde det fick han ett skott mitt på röven, fortfarande av Nolan. Jag väntade på Ryan som var den som sköt mig först, så jag skulle avsluta honom. Jag visste precis vart jag skulle sätta kulan på honom. Jag kollade fram en gång, för att se att han vandrade omkring på helspänn, och precis när han kollade bort i två sekunder siktade jag in mig, och lyckades pricka honom, precis på armbågen.

 

”Är vi klara för idag?” Vi alla hade duschat och dragit i oss några öl i bastun samt snackat massa skit, vilket var längesedan. Det var längesedan det fanns något i mitt liv som hette grabbtid, jag saknar det, men samtidigt så har vi alla lämnat tonåren, jag har familj, Chaz en flickvän, och Ryan sin familj. ”Långt ifrån grabben, nu ska vi dra vidare.” Alla hoppade in i bilen så jag gjorde det samma just för att slippa bli lämnad på landet. Ryan hade till och med fått med sig rena kläder åt mig, hur han nu har lyckats med det, och dessutom lite finare, så frågan var bara vart vi skulle. Klockan hade inte hunnit bli sex än, men det var inte långt ifrån. ”Hur känns det? Om nästan två veckor befinner du dig på något fint ställe tillsammans med Clarissa Bieber.” Nolan slog mig löst på axeln, och alla andra skålade med öl. ”Det känns.. konstigt, men underbart. Att äntligen få kalla henne min fru.” Det var först då jag insåg att jag faktiskt skulle gifta mig om två veckor, nerverna började äta på mig, och jag visste att jag skulle vara sjukt nervös inför själva mötet i kyrkan.

 

Ungefär en timme senare stannade äntligen chauffören bilen, och vi befann oss i staden Woodstock. Min pissblåsa var absolut inte så stor som jag hade hoppats på, så när vi väl kom ut ur bilen var det bara in på närmsta ställe som kunde erbjuda mig en toalett. När jag kom tillbaka ut till bilen, stod Chaz med ännu en öl åt mig. Egentligen orkade jag inte dricka mer, men jag gjorde det ändå, just för att visa att jaguppskattade vad grabbarna hade gjort för mig, även om jag inte skulle vakna dagen efter och må speciellt bra. Ryan kom och la armen om mina axlar. ”Så, är du redo för nästa grej?” Hans flin på läpparna gjorde mig orolig, dem hade kunnat hitta på vad sjutton som helst, men jag kunde inte bara gå hem. ”Ja, jag antar det.” Han snurrade mig så att jag stod med ansiktet mot en nattklubb. Paparazzi stod utanför och jag visste att det skulle få hemska rubriker dagen efter, just för att klubben var en, strippklubb.

 


 

Mannen som tog hand om mig hade breda och stora händer, så min kropp fick en grundlig massage. Jag låg på en massagebänk i mitten av rummet, samtidigt som alla andra satt i soffan och drack champagne och åt jordgubbar. Alessa hade en ansiktsmask på sig, och Celia satt med hårinpackning. Massören som hade hand om min kropp hette Johan och jag gillade honom, han knådade mina vader precis som att dem vore en deg. ”Du kan vända dig om nu.” Johan väckte mig ur mitt drömmande, och jag gjorde som han bad mig, och det kändes som att min bikini åkte åt alla olika håll, men jag kollade upp det, och den satt där den skulle. Att ligga och stirra i taket samtidigt som en okänd man tar på mig, som bara Justin gjort innan var inte speciellt roligt, men å andra sidan så fick det gå, då han snart skulle vara klar. Jag sneglade bort mot tjejerna i soffan och kunde inte annat än le, en av mina bästa vänner kom överens med dem andra två bästa vännerna. Med ett leende på läpparna fortsatte jag stirra i taket.

 

”Tyckte du om det?” Vi satt alla i poolen och drack, samt snackade massa skit. Det var så underbart att jag kunde slappna av, jag hade inga barn att behöva hålla koll på, eller en grabb att se efter, det vill säga Justin. ”Jag älskar det. Dagen kunde inte bli bättre.” Celia skrattade till vilket fick mig och inse att detta absolut inte var det enda vi skulle göra. ”Vad har ni hittat på?” Alessa såg till så att alla blev knäpptysta. ”Det får du se, vi tänker inte avslöja det.” Jag förstod att det inte var någon idé att tjata på dem för att få veta något, så jag gav mig och lutade mig tillbaka igen. Jag sjönk tillbaka in i drömmandet och lät alla tankar fara fram och tillbaka. Om lite mer än två veckor tillhörde jag familjen på riktigt, mitt namn skulle bli Clarissa Melissa Bieber. ”Nej, nu är det dags att göra oss i ordning.” Jen knuffade till mig lite lätt och tog mig ännu en gång tillbaka till verkligheten. ”Jahapp.” Det var bara och göra som dem sa, så jag var den första att hoppa in i duschen och skrubba av mig alla medel dem hade smort in mig i. När jag kom ut från badrummet var det en tjej som tog emot mig, och började fixa mitt hår, samt mitt smink.


 

Kom igen nu, ge mig kritik på min svensexa och möhippa. Är det bra, eller är det kasst, berätta vad ni tycker. :) Så ska jag se till att det blir lite bättre. (",) ♥


Kommentarer
bella säger:

Det är super!!!

Skrivet: |

Anna säger:

Den super bra! Längtar få reda på vad som händer mer...! :)

Skrivet: |

Sandra säger:

du behöver inte ändra något, du är grymt duktig :D

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se/

Haley säger:

gillar det =)) Bara inte det påverkar de senare. Anyways, tycker att det var grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Anonym säger:

Jättebra <3 Kommer det mer idag? Snälla jag kommer inte kunna sova annars :3

Skrivet: |

Felizia säger:

Det är jättebra:D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Amanda säger:

superbra! behövs ingen ändring alls. det jag kom att tänka på i slutet var att clar skulle vara på strippklubben och typ ge Justin en lapdance eller liknande x)(jag vet, korkad fantasi)

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Anonym säger:

Clarissa kan ju vara strippan på strippklubben justin är på :-D



Skrivet: |

Flizan säger:

Supper bra =) Längtar till dem nästa delarna när man få se vad som händer...=)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

FRIDA säger:

Inte riktigt som jag tänkt, men de e bra!! Dock tycker jag inte att de ska va på samma klubb, fira sista dagen fri med den man ska gifta sej me? Nah, de e BARA vad ja tycker!

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYYYMT!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Ida säger:

Jag tycker att Clar kan vara strippan på strippklubben Justin är på! Och kapitlet var SJUUUUUUUUUUKT bra som vanligt! :D

Skrivet: |

josefine säger:

hihih va kul , min idé med strippklubben! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://bythetoaster.devote.se

elin säger:

brabra ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Love it!

Skrivet: |

Emma säger:

Jätte bra, omg kan inte vänta till strippklubben haha :P

Skrivet: |

Alizzdream säger:

Sjukt bra!! Älskar den som vanligt!

Svensexan och möhippan var jättebra! Men jag hoppas fortfarande att de kommer till samma klubb :-P

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag tycker att det är jätte bra, :)

Det är ju exakt som många svensexor och möhippor ser ut, :D

Kul att läsa vad dom gör, grabbarnas är kul, tjejernas är mer tjejig och det är så det ska vara :D

I loved It, as usual :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback