Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter ninety-seven.

 

När klockan började närma sig åtta på kvällen blev jag klar. Sminkning och hår, kläderna var fortfarande ett mysterium för mig, medan dem andra höll på och fiffla med massa olika saker. Champagnen hade tagit rejält på mig, då jag i vanliga fall inte dricker speciellt ofta, man kan inte göra det med tre barn, och jag gillar inte heller att tappa kontrollen. Alessa och Celia var också klara med allt, var bara Jen som satt och blev sminkad då Alessa plockade fram kläderna jag skulle ha på mig. Eller kläder och kläder, jag skulle tydligen gå klädd som man gjorde när man gick i 9:an, och ville ha uppmärksamhet. Jag skrattade bara åt situationen, då detta var en engångsföreteelse. ”Ska jag ha det där på mig?” Jag visste att alla skulle säga ja, så jag drog på mig det utan protester, vilket fick tjejerna att stanna till, dem trodde nog att jag skulle protestera.

 

När vi alla var klara var klockan runt 9 och vi tackade för oss. Min kropp mådde som en gud, jag hade inte ont någonstans, och jag kände mig mer avslappnad än någonsin tidigare. Det kändes som att jag var en helt ny människa med nya leder i kroppen. ”När du har gjort det sista uppdraget kommer grabbarna till klubben.” Jen la sin arm över mina axlar och log mot mig. ”Vad är det sista då?” Limousinen gled in vid den hetaste nattklubben i Stratford, egentligen säger det inte så mycket, med tanke på att det finns typ två. Alla kollade på vandra och Alessa harklade sig en aning. ”Du ska samla kondomer från olika grabbar. Spelar ingen roll hur du gör det, bara du har 20 stycken innan kvällen är över.” Jag suckade och började nästan vrida mig lite i sätet. ”Ni är roliga, nästa gång är det någon av er. Och då ska jag se till att ni ska få samla kalsonger.” Alla kollade på mig, för att se om jag menade allvar, och det kunde dem skriva upp att jag gjorde.

 

 

”Okej, jag har samlat ihop 19 stycken. Är ni stolta över mig?” Jag hade fått i mig bra mycket dricka vid den tidpunken, och Alessa hade druckit minst lika mycket. Dem andra två tyckte någonstans långt in i skallen att dem skulle hålla sig i form just för att hålla kolla på mig. ”Absolut, jätte stolta. Leta på den sista så kan du lugna ned dig till Justin kommer.” Att bara höra hans namn gjorde mig varm i hela kroppen, även om alkoholen gjorde en stor del i det. Han var värt allt detta, det var för honom jag gjorde det. Jag vände mig om och skulle tillsammans med Alessa ge mig ut på dansgolvet för att få den sista kondomen var det någon som ryckte tag i mig, och när jag vände mig om såg jag att det var en av grabbarna som jag hade frågat om en kondom av. ”Hej gullet, vill du dansa?” Han sluddrade mer än vad han hade gjort tidigare, och det kändes bara obehagligt. Alessa försvann från min sida, och jag visste inte riktig vart jag skulle ta vägen för att bli av med honom. ”Nej, det vill jag inte.” Han verkade inte vilja ta det svaret då han släpade med mig på dansgolvet, medan jag stretade emot.

 

”Ge dig, jag vill inte.” Jag försökte knuffa bort honom, men det gick inte då han verkligen hade sugit sig fast i min kropp. Jag kände mig äcklig, och jag visste att skulle Justin se detta skulle helvetet bryta ut, och det hade jag verkligen ingen lust med, då denna dag faktiskt hade varit ganska rolig. ”Jag vet du vill snygging.” Hans händer placerades på min rumpa, vilket var droppen som fick bägaren att rinna över. Jag gav honom en flata och vände mig om för att gå där ifrån, men jag hann inte fören han drog tillbaka mig och skulle precis kyssa mig när någon slet honom från mig, vilket kändes underbart. Justins underbart bruna ögon kollade precis mot mig, och det var som att han såg rakt igenom mig. Han kom emot mig medan den där andra grabben sprang där ifrån. ”Älskling.” Han drog in mig i sin famn, och den underbara doften från honom var nästan borta då han mestadels stank alkohol. Han var min räddare i nöden, så jag klagade inte. ”Hey baby. Hörde du saknade en sak.” Han plockade upp en kondom ur fickan, vilket fick mig att börja skratta. ”Tack, mitt uppdrag är slutfört.” Han pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss. ”Behöver du något för ditt sista uppdrag?” Hans leende växte upp till öronen och han kysste mig på halsen, och nafsade mig på öronsnibben. ”Dina trosor.”

 


 

När dem kliver in på strippklubben.

 

”Grabbar kom igen, varför har ni dragit hit mig?” Ryan skrattade bara åt mig, vilket fick mig ännu mer fundersam. ”Du ska samla ihop trosor, 3 stycken.” Nolan och Mitch stod bredvid oss och drack sina öl, då dem var mer fulla än jag, Ryan och Chaz var tillsammans. Dem två var ganska underhållande. ”Tre stycken? Kom igen, från vilka?” Vi gick in alla tillsammans, och dem enda som egentligen satt där inne var lite äldre män, som troligen inte fick något hemma, eller som inte hade någon. Chaz gav mig en lunta med sedlar. ”Använd dessa.” Jag förstod på en gång vad jag skulle använda dem till, och så vitt jag förstod var det pengarna jag hade skramlat ihop då jag satt utanför teatern och spelade. ”Kom nu grabbar ska tjejerna få lite slantar.” Alla började skratta, men följde genast med mig.

 

En blond tjej gav mig en riktig lapdance, en jag aldrig tidigare trodde jag skulle få. Hon var bra på det hon gjorde, men absolut inte en brud som skulle kunna ge mig den tillfredställningen som jag behövde, det fanns det bara en kvinna som någonsin skulle klara av. Det var enbart jag och den tjejen inne i det lilla rummet så jag fick chansen att fråga henne angående trosorna. Pinsamt, men jag var tvungen. Hon satte sig ned gränsle över mig och nästintill tryckte upp brösten i mitt ansikte. ”Jag behåller dina trosor.” Hon kollade chockat på mig, men sa inget. Jag gav henne 40 dollar, och klev ut från rummet med trosorna i handen. ”Du klarade det, bara två kvar.” Nolan satt med sin tredje grogg inne på strippklubben, och det hade kommit in mer människor. Det verkade helt klart som att det var ett ställe man gick till för att umgås med sina grabbar, och jag hade absolut inget emot det.

 

När jag hade fått två par trosor gav vi upp strippklubben och valde att åka tillbaka till Stratford för att få avsluta kvällen tillsammans med tjejerna. Chaz tjej hade tydligen inte möjligheten att vara med då hon åkte på att jobba natt i sista sekund, vilket verkligen sög. I bilen tillbaka hinkade vi oss mer öl, så att vi verkligen var runda under fötterna när vi kom fram. Ryan stoppade mig utanför nattklubben. ”Du kan behöva den här när vi kommer in.” Han gav mig en kondom, och jag spärrade upp ögonen och stirrade ut hans svar på min förvirrning. ”Clar samlar kondomer, och har bara 19, hon ska ha 20.” Jag skrattade till och tog emot den. Det första jag såg när vi kom in var en karl som stod och kladdade på Clarissa, och jag såg genom alla människor att hon inte gillade det han höll på med. Efter ett tag då jag hade tagit mig förbi alla människor för att komma fram till dem två drog jag iväg honom, och han försvann som en avlöning.

 

 

”Mina trosor, vad ska du med dem till?” Med ett leende på läpparna kysste hon min hals, och drog sina fingrar efter min rygg under tröjan. ”Ett av mina uppdrag.” Hon drog mig intill sig och la sina armar runt min nacke, för att sedan dansa tryckare med mig. Mina händer hade sedan länge varit placerade på hennes rumpa, och jag tryckte henne närmare mig, om det ens gick. ”Du får dem ikväll.” Hon tog min hand och började lämna dansgolvet, för att vi skulle återförenas med våra vänner. Alessa satt i knä på Ryan, och det var inte långt ifrån att dem hade tagit en tugga av varandra. Chaz satt med mobilen i handen, medan Nolan och Mitch var iväg och spanade tjejer, då dem två var dem som var singlar. Jag har verkligen gillat dagen, men stora blåmärken hade bildats över min rygg, och på mina ben. Clarissa skulle få ge mig massage dagen efter, om ens det skulle hjälpa. ”Vad tänker du på?” Clarissa kom till bordet med en öl till mig och en cider till sig själv, och satte sig i mitt knä. ”Dig, min blivande fru.” Hon kysste mig, med längtan och kärlek.


 

 

Hoppas det inte var för krångligt, när det hoppar åt alla olika håll ^^ Berätta för mig vad ni tycker om detta, och svara gärna på min fråga i förgående inlägg.. :)


Kommentarer
Haley säger:

grymt bra <33 Gillar de här delarna =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Haley säger:

grymt bra <33 Gillar de här delarna =))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

BELLA säger:

GRYMT!!!

Skrivet: |

Sara Mähler säger:

jättebra! verkligen :D <3

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emma säger:

Jättebra :)

Skrivet: |

Emelie säger:

skit bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Sjukt bra!

Skrivet: |

Sandra säger:

Kan vi inte få ett till idag? ::D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Ida säger:

Hej,

Vi är tre tjejer som heter Amanda, Ida och Vanessa. Vi kommer att ha en beliebertour i Sverige, för att verkligen försöka få hit Justin. Vi kommer bli sponsrade av olika företag och

ha hemliga artister.



Vi kommer starta med att ha ett event i Göteborg, dagen efter i Malmö - och den tredje dagen är finalen i Stockholm. Innan har vi haft ett belieber disco och en parad, i Göteborg.

Det vi tänkte kolla var om du/ni skulle kunna publicera detta på din/eran blogg?



Vi kommer även att skriva ner din/eran blogg på facebook eventets sida som tack!



Eventet hittar ni HÄR-https://www.facebook.com/events/335652196452057/



Kram, Amanda, Ida & Vanessa.



(Kommentera på min blogg att du lagt upp den om du gjort det, så jag kan sätta in ditt bloggnamn på eventet)

Skrivet: | Bloggadress: http://idalager.blogg.se/

Felizia säger:

SUPERBRA!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Amanda säger:

grymt bra jobbat! blev mycket bättre än jag förväntat mig :D

Skrivet: | Bloggadress: http://novelsbyyme.blogg.se/

Alizzdream säger:

Jäättebra!! :-D som vanligt! :-)

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

josefine säger:

Hihi vad glad jag blir när jag läser mina ideer jag kom med, som att Justin skulle samla ihop ett x antal trosor :D du kanske såg det ifrån någon annan eller kom på det själv också, men ändå! ^^ jättebra! Mermermer

Skrivet: | Bloggadress: http://bythetoaster.devote.se/

Emilia säger:

Jag gillar att du berättade väldigt länge om det. Så att du inte bara skrev typ ett halft kapitel om det och så, för nu får man mer detaljer och kan skapa sig en bild av det bättre! :):):):)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha, jag älskade det! :D

Kul att hon skulle samla kondomer, och han trosor, haha. Jätte bra.

Och just att dom åter förenades och uppdraget slutar hos dem själva, :)

Och så kan jag inte låta bli att le när dom är sådär söta mot varann, :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback