Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter ninety-four.

Jag mår illa av att se mig själv i spegeln, bara tanken av att jag var villig att ge upp min dotter. Jag var livrädd att jag skulle förlora Liam, och det fick mig att ta sjuka beslut. Beslut som höll på att kosta mig min familj. Jag är glad att Justin lyssnat på mig, och att han faktiskt finns vid min sida. När han tog ringen från bordet och satte tillbaka den på mitt finger insåg jag att han verkligen älskar mig, jag däremot hade inte lyssnat på honom, jag hade inte ens gett honom en chans att förklara, eller försöka övertyga mig. Det är olikheten mellan oss, han kan förlåta så lätt, medan jag går i taket och stannar där i flera veckor. Visst önskar jag att jag vore lite som Justin, allt skulle vara så mycket enklare. På morgonen när jag vaknade klev jag försiktigt upp ur sängen och gick direkt in i duschen. När jag mår som dåligast och alla hemska minnen kommer tillbaka brukar jag ställa mig i duschen och låta dem rinna med vattnet ner i avloppet. Det är en skön känsla, som jag önska kunde komma oftare.

 

Justin låg i sängen och sov när jag kom ut ur duschen, så jag satte mig ned bredvid honom på sängkanten och bara tittade på honom. Han gör något speciellt med näsan när han är på väg att vakna, så man hinner alltid se det innan han slår upp ögonen. ”Hey beautiful.” Han kisade lite med ögonen innan han riktigt fick upp dem. ”Min sötnos, varför sitter du där?” Han sträckte sig efter min hand och gosade ned sig riktigt ordentligt i täcket. Saken var den att det såg riktigt mysigt ut, men jag behärskade mig, jag gick in i garderoben istället och satte på mig underkläder och letade på kläder jag kunde ha under dagen. När jag var på väg in i badrummet en andra gång fick Justin min uppmärksamhet istället. Han studerade mig med en underbar glimt i ögonen. ”Vad ser du?” Han log med hela ansiktet. ”Den vackraste i hela världen.” En lätt rodnad tog över mitt ansikte, vilket i mina ögon är löjligt. ”Kooom.” Med en bedjande titt på mig, fick han mig att göra som han sa. Jag gick fram till sängen och där var jag fast. Han drog ned mig i sängen och la sig halvt över mig, samt kysste mina läppar.

 

”Snälla mamma, kan jag inte få åka lite skateboard?” Justin hade berättat för mig att Liam hade tjatat varje dag på att få ställa sig på den där brädan, men att han hela tiden hade blivit nekad. Justin för att doktorn hade sagt att han skulle ta det lugnt, och absolut inte göra något ansträngande, i en vecka. ”En liten stund, och du slutar direkt jag säger åt dig. Inget gnäll, och du säger inte emot.” Han hoppade ned från stolen och pussade mig på kinden. ”Tack mamma, du är bäst.” Sedan sprang han förbi mig och in i sitt rum. Ett leende på mina läppar växte och blev allt större. Jag trodde dock inte det kunde bli större fören Justin kom in och höll i Jamie i sina händer, han gick, men med stöd från sin underbara pappa. Några få tårar rann ned från min kind, och dagen började så underbart bra. ”Titta mamma, jag kan gå.” Justin skojade till det hela och förvrängde rösten, vilket fick mig att skratta ännu mer. ”Min lilla älskling.” Jag satte mig ned på golvet och Justin satte ned Jamie i knä på mig. Adriana var också ganska snabb på att lära sig gå, och jag tror det har att göra med att Justin är pappan. Han som kan allt.

 

 

Varje gång jag och Justin bråkar, så tar jag av mig ringen, och enda anledningen till att jag gör det, är för att jag inte vill höra honom säga att han vill ha tillbaka den. Det skulle göra så mycket ondare, jag bara vet det. Han har aldrig sagt så, och jag tror inte han skulle det heller, men det känns ändå säkrare att göra det som faller mig in. Men jag har lovat honom nu att aldrig mer göra om det, och jag kommer absolut hålla det. Jag är inte redo att leva ett ensamt liv, utan honom. ”Älskling??” Justin lutade sig över ryggstödet på soffan och kysste mig på kinden. ”Ja, vad är det?” Jag kollade upp på honom och mötte hans blick. ”Tänkte börja med maten, vill du vara med?” Utan att tveka la jag ifrån mig boken jag läste och följde med honom in i köket. Han började riva hejvilt i kylskåpet och helt plötsligt hade han nästan tömt det. ”Vad ska du göra?” Skrattade jag fram samtidigt som jag satt på köksön. Han vände sig mot mig och log. ”Jag tänkte göra en köttgryta med potatis. Men jag tänkte att du skulle få göra en sallad.” Med ett brett leende på läpparna kom han mot mig, och placerade sina händer på mina lår, och kysste mig.

 

”Kan du ge mig en till tomat?” Justin sprang omkring i köket med ett förkläde på sig. Han var så fruktansvärt söt när han lagade mat. Han kastade en tomat mot mig, som jag fångade utan problem. Jamie satt i sin stol bredvid mig, och åt lite gurka. Han verkade trivas där, då han inte klagade eller gnällde. Salladen var nästan klar när Justin hällde av potatisen, och hällde upp köttgrytan i en karott. Liam och Adriana satt framför tv:n tillsammans och kollade på en film. ”Maten är klar.” Båda två, troligen sjukt hungriga sprang förbi mig, och in i köket. Jag kollade bara efter dem och log för mig själv. Justin hade dukat bordet och tänt två levande ljus. ”Vad fint du har gjort.” Jag gav honom en kyss sedan satte jag mig ned bredvid honom. Liam och Adriana mitt emot oss, och Jamie på sidan bredvid Justin. Både Liam och Adriana åt under tystnad, medan Justin försökte få i sig mat, och även ge Jamie lite mat. Hela middagen var helt underbar, när Justin hade gett Jamie mat placerade han sin fria hand på mitt lår och smekte det upp och ned hela tiden. Jag gillade beröringen han gav mig.

 

Vi gjorde inget speciellt under hela dagen, vilket var ganska skönt. Alla fem låg utslagna tillsammans i soffan och kollade på tv. Det var så längesedan vi gjorde så, det var något vi alltid gjorde när Adriana var liten, så jag tyckte att Jamie också skulle få uppleva det. Vi låg skavfötters jag och Justin, och han hade Adriana framför sig, och jag hade både Liam och Jamie. Liam är världens bästa storebror, han skyddar dem för alla faror, och håller alltid koll om dem är ute på gården och leker. Det känns skönt att jag kan lita på honom, och jag vet att han inte kommer göra mig besviken. Jamie han somnade först, vilket man kanske kan förstå, men vi lät han ligga kvar. Under reklamen på barnfilmen vi såg på tv:n krånglade jag mig upp och gick iväg på toa, men när jag kom tillbaka sov inte bara Jamie utan även Liam. ”Juju, ska vi lägga dessa två i sängen?” Han reste sig upp och Adriana satte sig upp med sjukt trötta ögon. ”Jag vill inte sova.” Jag kollade på henne och pussade henne i pannan. ”Du behöver inte, mamma och pappa kommer tillbaka snart. Så myser vi.” Hon log med hela ansiktet.

 

Åter igen låg vi alla i soffan, jag i mitten. Adriana höll sig vaken trots att hennes ögon ville stängas illa kvickt. ”Gumman du får sova.” Hon vände sig mot mig. ”Får jag sova i er säng?” Jag hann inte ens reagera på frågan fören Justin svarade. ”Självklart snuttan. Somna du så bär jag upp dig sen, när vi går och lägger oss.” Hon lyssnade på honom och la sig tillrätta. Justin drog mig närmare sig och kysste mig i nacken. Vi såg klart filmen och valde sedan att gå och lägga oss, då vi hade tänk att vi skulle hitta på något dagen efter. Så vi var tvungna att vara utvilade. Justin bar upp Adriana och la henne i sängen samtidigt som jag smet in på badrummet för att borsta mina tänder.

 

Adriana låg i mitten av oss, så både jag och Justin låg och tittade på henne utan att blinka en enda gång. Även om hon var en stor tjej, så såg hon så liten ut när hon låg där. ”Hon är så lik dig, vackra drag i ansiktet, precis som sin pappa.” han placerade sin lediga hand i nacken på mig och drog mitt huvud närmare sig, för att sedan sluta ihop med mina läppar. Han kysste mig, som aldrig tidigare, den var brännhet, precis som hans beröring. Det nästan brände i nacken på mig, men jag lät det vara, jag lät han ta på mig. Kyssen övergick till hångel, och våra tungor möttes. Smaken av honom fick mina inre lustar att vakna till liv, men vi kunde inte göra något då Adriana låg i mitten, och jag ångrar inte att hon låg där, jag ville uppleva den där familjestunden. ”Jag älskar dig.” Han viskade mot mina läppar, som gav en kittlande känsla i magen. ”Och jag dig.” Med ett leende på läpparna la han sig ned, men med min hand flätad tillsammans med hans.


 

Jag vill först och främst tacka för alla underbara idéer, för kommande möhippa och svensexa. :) Hoppas att ni gillar detta kapitel också. Får se om det kommer något mer idag, för jag har massa uppgifter att göra i min "underbara" kurs. ^ haha


Kommentarer
Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Grymt bra!

Skrivet: |

Haley säger:

absolut grymt bra <33

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Sara Mähler säger:

Awesome! ^^

Skrivet: |

Cherry ♥ säger:

Jättebra :'D

Skrivet: |

Victoria säger:

BRA! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://aboutvictoria.bloggplatsen.se

Johanna säger:

mer :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Emma säger:

Jätte bra :D

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Emelie säger:

skit bra :D

vill ha meeerrrr :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

bella säger:

Super!!!

Skrivet: |

Emma säger:

en liten fråga jag hoppas du kan svara på :) Jag har börjat skriva och jag har funderat på att laga en blogg och lägga ut det jag har skrivit så andra får läsa.Och min berättelse handlar ju såklart om Justin och hur många bloggar finns det inte om honom.Så min fråga är hur fick du alla dina läsare som du har idag ? För det måste ju vara ganska många.Tacksam för svar och du skriver jättebra :)

Skrivet: |

alizzdream säger:

sjukt bra som vanligt! Älskar denna! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag älskar det, jag säger det varje gång, men det är också sanningen, :)

Jag ler med hela ansiktet när jag läser allt, allt är så fint, och ja jag älskar det. :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback