Skrivet:
Kategori: √ 4. HITRISA - Part 2

Chapter ninety-eight.



 

”Har du haft en bra dag?” Både tjejerna och grabbarna hade ordnat ett hotellrum till oss, så att vi fick spendera natten där. Justin kramade om mig, även om han hade lite problem med att stå still, då hans fötter var ganska runda. Ett lätt skratt lämnade mina läppar. ”Jag har haft det helt underbart, har du?” Jag smekte honom över ryggen och precis när jag drog min hand över skuldran på honom grimaserade han lite. ”Kanske fått lite mer stryk än du.” Jag drog av honom tröjan, så att jag kunde få skåda hans rygg, vilket jag inte skulle ha gjort. ”Vad i helvete är det som har hänt?” Han ryggade tillbaka av min höga sluddriga ton, och vinglade in på badrummet. ”Justin, vad är det som har hänt?” Det spelar absolut ingen roll hur full han än är, han borstar alltid sina tänder. Han kollade på mig genom spegeln då jag stod i dörröppningen. ”Paintball. Stressa inte upp dig över det nu, det kommer se värre ut i morgon.” Allt jag såg i honom var smärta, i varje rörelse han gjorde.

 

När jag tillslut hade fått av mig dem tighta kläderna tjejerna tidigare hade bett mig sätta på mig pustade jag ut, och när bh:n tillslut föll till golvet trillade alla mina 20 kondomer ur, vilket fick mig att skratta. Justin kom ut från badrummet i enbart kalsonger och kollade på mig, hans blick var väl kanske inte i mitt ansikte direkt. Tillslut släppte han mina bröst och kollade mig rakt i ögonen. En lekfull blick letade sig fram till mig, och jag fick samma jag också. Med en kondom i munnen gick jag sakta fram till honom. ”Vad ska du med den där till?” Han kollade förvånat på mig. ”Tänkte vi skulle använda en av mina uppgifter, så kanske du kan slutföra ditt.” Han började skratta åt mig, och kastade i väg kondomen, så den hamnade under byrån. Han drog mig intill sig och kysste mina läppar intensivt, samtidigt som han placerade sina händer på min rumpa. ”Jag vet jag kommer få dina trosor ändå.” Hans sätt att viska mot mina läppar gav mig rysningar längs ryggraden, och mitt hjärta att slå dubbla slag.

 

 

”Baby, vakna. Jag har gjort frukost.” Att vakna på morgonen av att han kysser mig är det bästa som finns. Han satt på sängkanten iklädd enbart ett par mjukisbyxor, och ett brett leende på läpparna. Han som var fullast av oss två dagen innan var uppe först, och hade dessutom gjort frukost åt mig. jag reste mig upp, med enbart trosor på mig och drog på mig sidenmorgonrocken som hände så fint bredvid sängen. Justin placerade sina händer runt mig och kysste mig i nacken. ”Har jag sagt att jag älskar dig?” Även om jag inte såg honom, kunde jag höra ett leende på hans läppar. Han förtrollade mig, hans beröring var som stötar genom min kropp, och hans intensiva ögon kunde få mig att smälta. Han visste om det, och det var absolut inget han gjorde medvetet, även om han kunde. ”Ja, det har du. Men jag kommer aldrig tröttna på att höra dig säga det.” Jag vände mig om mot honom och placerade mina händer på hans bröstkorg. Jag kände hur hans hjärta slog fortare och hårdare, samt kände hur han fumlade efter mina läppar, efter att ha kysst mitt käkben, och min hals. ”Jag älskar dig, så sjukt mycket.”

 

När han stod vid diskbänken och höll på att plocka in alla rester som blev över, i kylskåpet kunde jag se hur hans rygg såg ut. Jag fick ont i min egen kropp av att bara se alla hans blåmärken. Försiktigt reste jag mig upp, och tassade lugnt och försiktigt fram till honom, för att sedan med lätta läppar, kyssa honom över blåmärkena. Jag kunde höra hur han flämtade till en aning, och kunde sedan känna i hans kropp att han slappnade av och nästan njöt av min fjäderlätta beröring. Han hade ett jättestort precis mellan skuldran, och sedan två stycken lite mindre nästan nere i svanken. ”Hur känns det?” Han vände sig om mot mig, och drog in mig i sin famn. ”Du anar inte vilken kraft du har i dina läppar, det känns helt underbart just nu.” Jag såg ingen sarkasm i hans ögon, eller hörde någon ironi i rösten, så jag förstod att han var allvarlig. ”Skönt och veta att man kan göra något.”

 

Efter några timmar ensamma på hotellet och försök till att bli som normala människor igen kunde vi äntligen åka hem till våra barn. Jag hade saknat dem så sjukt mycket, och jag kan bara tänka mig Adrianas skräckslagna min när Mitch och Nolan slet Justin ifrån henne. Stackars liten. Alessa hade varit snäll och lagt in en väska i rummet med lite alldagliga kläder, så jag slapp dra på mig min fjortis kostym. Likaså hade Ryan gjort till Justin, så vi satt i taxin tillsammans i mjukiskläder. Jag låg lutad mot hans axel med hans arm över mina axlar, och han som då och då kysste mig i pannan, eller min hjässa. När taxin stannade på vår gata klev jag ur bilen, och Justin betalade. Han hade tydligen kvar pengar från då han spelade utanför teatern. Det hade varit kul att höra hans dag, samtidigt som han hade gillat att höra min. ”Hey, come here.” Innan vi kom fram till dörren drog han in mig i sin famn och kysste mina läppar. Både han och jag insåg nog att det skulle ta ett tag att få göra det igen, då våra barn troligen skulle flyga över oss, med alla miljoner frågor.

 

 

Jag hade haft rätt, Både Liam och Adriana kastade sig över oss och ställde båda två minst 10 frågor i minuten, och i mun på varandra. Både jag och Justin började skratta, men inte ens det verkade få stop på dem. Pattie mötte upp oss i hallen, med Jamie i famnen. Han var vaken och såg riktigt glad ut när han såg oss. Jag kramade om henne. ”Har allt gått bra?” Hon kollade på Liam och Adriana, precis som att dem skulle berätta något. ”Vi bråkade, men det var inte..” ”Det var visst ditt fel.” Liam höjde rösten åt Adriana, vilket inte accepteras under mitt tag, och det spelar ingen roll vem det är, man höjer inte rösten, så är det bara. ”App, app, app. Det räcker nu.” Justin tog över efter att ha gett sin mamma en varm kram. Jag älskar att se hur bra relation dem två har, och jag älskar att det är just hon som är farmor till mina barn. Dem hade inte kunnat få en bättre. Jag var lyckligt lottad, då jag hade alla underbara människor omkring mig. Med ett leende på läpparna tog jag över Jamie från Pattie och kysste han i pannan. ”Min trollunge.” Även om han kanske inte var medveten om det, så log han.

 

PAPPA, vad är det du har på ryggen?” Justin stod i sovrummet när jag och Adriana kom in, och olyckligtvis hade han precis dragit av sig tröjan, och jag hann inte reagera fören Adriana gjorde det. Han vände sig om hastigt och jag såg på honom att han blev obekväm, hur säger man till henne att han blivit skjuten, med en paintball pistol? Hon sprang fram och kastade sig i hans famn, och jag kunde höra på henne att hon blev ledsen. Det var inte meningen att hon skulle se det, och absolut inte på det sättet, när dem var färska. Jag lät dem två vara ensamma, så jag gick ned till Liam istället. Pattie var fortfarande kvar, då vi hade bjudit över alla på middag, och hon ville laga den. Jag gillar att ha henne omkring mig, hon sprider lugn, och det behöver jag. Liam satt i soffan och kollade på tv när jag slog mig ned bredvid honom. ”Jazzy kommer snart.” Jag hade väntat mig en helt annan reaktion än den jag fick. ”Jag vill inte att hon kommer.”


 

 

Ganska kort. Men hoppas ni gillar det ändå. :) Nästa kapitel kommer vara ur någon annans POV, vems? Den som gissar rätt först får en länk. ♥


Kommentarer
Sara säger:

Selena, Pattie, Justin, Adriana, Jazzy, Liam, Ryan, Alessa, Erica, Scooter, Alex eller Jeremy?

Jag gissar för fullt

Skrivet: | Bloggadress: http://jbieberstoriies.blogg.se/

Bella säger:

Liam tror jag :)

Skrivet: | Bloggadress: http://imet.blogg.se/

Emilija med J. säger:

Liams eller Jazzys :)

grymt bra !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Sara säger:

Jazzy elr Liam

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!



Gissar på Liams.

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

lolo säger:

liam or jazzy

Skrivet: |

ebba säger:

ja trodde ja va smart och skulle gissa på liam men så hade alla redan gjort de :PppPPpppPPpPP

Skrivet: |

Anonym säger:

nER KOMER neste? (:

Skrivet: |

Julia säger:

Liams kanske ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://emane.blogg.se/

Haley säger:

grymt bra <33 Liams eller Jazzys

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Ebba säger:

Liams eller jazzy

Skrivet: |

Sandra säger:

Liams eller Jazzys, fast det kan också vara Jeremys eller Patties :D

Skrivet: | Bloggadress: http://kkrazyguurl.blogg.se/

Me+You 'Imma Tell you one time. <3 säger:

Sjukt bra!

Tror Liam's eller Jazzy's, eller Jeremy's, Pattie's.

Love it!

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT!!! :d

Jazzy's tror ja :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Flizan S säger:

Supper bra :) Jag tror de e Liamd POV :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinddrreewwbieber.devote.se

Cajsa säger:

Jag tror jazzys ;)

Sjukt bra kapitel btw !! Älskar vad du skriver:)

Skrivet: | Bloggadress: http://twodiffrentworlds.blogg.se/

moa säger:

Jazzy . Selena. Liam kanske adriana

Skrivet: |

Emma säger:

jätte bra :D jag tror liams eller jazzys :)

Skrivet: |

Nattis säger:

Liam, lite efter men ändå ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebsstoryy.blogg.se/

alizzdream säger:

Sjukt bra som vanligt!! Älskar den!

Jazzys :D <3

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se/

Emelie säger:

Tror det är ur Liams POV :D

Skit bra :D

Skrivet: | Bloggadress: http://3meliii3.devote.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Jag älskar att läsa att dom beter sig som vanliga personer gör i den åldern, och inte att vissa är inne på att Justin inte alls skulle drick och bla bla bla, detta är inte verkligheten, :)

Men jag älskar den ändå, detta är som en verklighet i mitt huvud, :D



Men nu vart jag lite orolig, vad han inte vill att hon ska komma, ? :O

Tur att jag har ett till kapitel att läsa, då får jag reda på det, ! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback