Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 137.

 

Det var dem absolut längsta 20 minutrar i hela mitt liv. Jag satt tillsammans med min mamma, Debbie och Fred i väntrummet på sjukhuset, men klockan gick så sakta att jag började få ont i magen. ”Allt kommer att gå bra, Justin.” Debbie la en hand på min axel och såg lugnande på mig, dock förstod jag inte hur hon kunde vara så lugn när hennes dotter befann sig på sjukhus efter att ha svimmat av. ”Hur kan du vara så säker?” Jag såg verkligen lugnet i henne, vilket faktiskt smittade av sig en aning, och det var skönt. ”Min dotter är stark.” Samma doktor som tog emot oss när vi kom in, klev ut ur rummet som Pearl befann sig i, med ett friskt leende på läpparna, vilket faktiskt gjorde så att den där hemska klumpen försvann från min mage. ”Er dotter kommer att klara sig, hon mår bra och är vaken. Hon kommer att få lämna sjukhuset om någon timme…” ”Får jag gå in?” Hon log milt mot mig och nickade på huvudet.

 

”Titta inte på mig sådär. Jag mår bra, vi mår bra.” Hon placerade sina händer på sin mage och log, också hon lugnande. Jag förstod inte vart den familjen hade fått sitt lugn ifrån, men det smittade av sig. Jag satte mig på stolen bredvid hennes säng och kysste henne på kinden. ”Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, någonsin.” Doktorn kom in tillsammans med våra föräldrar och började återigen berätta vad det var som hade hänt. ”Din kropp är ovan vid sådant, då detta är första gången för dig. Den smärtan du kände var en förvärk, och du kommer att få känna många fler sådana. Men nu ska du få åka hem, och vila.” Hon strök Pearl över huvudet och lämnade rummet. Hon satte sig upp i sängen och dinglade med fötterna över kanten. ”Vill min blivande make hjälpa mig med skorna?” Alla i rummet började skratta medan jag sträckte mig efter hennes sandaler.

 

 

När vi kom hem till Pearl igen hjälpte jag henne upp på rummet och bäddade ned henne i sängen. Hon var en aning envis, men jag fick som jag ville tillslut. ”Jag åker och handlar, är det något ni behöver?” Debbie tittade upp från tidningen som hon satt och läste i köket, för att sedan gå bort mot kylskåpet och kolla igenom det. ”Ja, du skulle kunna få köpa med dig lite mjölk och en ost, du får pengar när du..” ”App, app, app. Inga pengar, jag handlar. Är det nått mer du vill ha?” Hon såg på mig precis som att jag var galen nog att ge dem en bil. Även om jag hade kunna gjort det. ”Jag skickar dig ett sms med lite saker då, så du inte glömmer.” Jag nickade mot henne och vandrade ut i hallen. Precis när jag fått på mig skorna plingade det till i min mobil och Snuttan lyste på displayen. ”Skulle du kunna köpa en tidning åt mig? ILY♥” Min lilla prinsessa, hon är så söt.

 

 

Tro det eller ej, men jag fick faktiskt gå fritt inne på mataffären, vilket jag faktiskt inte trodde från början, men blev lycklig överraskad när fallet var så. Jag passerade hylla efter hylla och plockade i allt jag skulle ha, och allt som Debbie hade skrivit i sms:et, och att döma av det såg det ut som att hon skulle baka. Vilket jag inte hade något emot, då hon alltid gjorde så goda saker. I kylen vid frukten hittade jag den ultimata, bli-bra-igen presenten till min flickvän. När jag hade hittat allt jag skulle ha vandrade jag bort mot kassan så att jag kunde plocka ned en tidning till Pearl. När jag stod där bland alla tvåtusen olika tidningar kom det fram en liten flicka och knackade mig i sidan. ”Är du Justin Bieber?” Den lilla flickan var så söt att jag inte kunde säga något annat än sanningen. ”Japp, det är jag.” Hon log lite generat. ”Kan jag få ta en bild med dig?” Vad jag tror var henne mamma kom gåendes emot oss med sin mobil i högsta hugg, och jag hukade mig ned till flickans nivå och pussade henne på kinden. Ett kort togs, och jag kände mig tvingad till att ha en bild på oss två, så jag frågade om hon kunde ta en bild med min mobil också, vilket hon gärna gjorde.

 

 

 

”Baby, har du köpt två liter hallon till mig?” Pearl såg på mig med en förundrad blick samtidigt som hon stoppade ett rött stort hallon i munnen och verkligen smakade av det. ”Självklart. Allt för dig.” Hon slog med handen bredvid sig i sängen och lyfte på täcket som jag tidigare hade lagt över henne. ”Kom.” Jag satte mig ned bredvid henne och lät henne krypa in i min famn så gott hon kunde. Efter en ganska lång stund av tystnad kunde jag höra hur hon snyftade till. ”Gumman, vad är det?” Hon brukade alltid kolla på mig när jag frågade något sådant, då hon var ledsen, men inte den gången, hon burrade in sitt huvud i min mage så hårt att jag märkte att hon ville försvinna från jordens yta. ”Jag är rädd, så fruktansvärt…” ”Schy, allt kommer att gå bra. Jag kommer finnas med dig, och jag låter inget hända varken dig eller vårt barn. Förstår du det?” Hon nickade lite och såg upp på mig, vilket gav mig ett tillfälle i att kyssa hennes panna. ”Sov en stund nu. Det har vart en hård dag.”

 

Även om klockan inte var speciellt mycket på eftermiddagen somnade hon på en gång då hon väl slappnade av, och det bästa med henne när det kommer till hennes sömn är att jag kan flytta mig utan att hon vaknar. Nere i köket stod Debbie och bakade, precis som jag hade förutspått då jag handlade, och det doftade ljuvligt. ”Sover hon?” När jag kom in i köket satte jag mig ned vid bordet och kollade på henne. ”Ja, hon behöver det, även om hon kommer hålla mig vaken i natt. Men det kan jag ta.” Hon log mot mig, ett leende Pearl alltid gav mig då hon var på det humöret. ”Du är en bra pojkvän, och jag vet att du kommer bli den bästa pappan till mitt barnbarn.” Jag kunde inte undgå den där tåren som letade sig ned över min kind, och innan jag hann ta bort den såg Debbie den. ”Gubben då. Allt kommer att gå bra. Både du och Pearl är starka nog att ta detta steg in i vuxen livet.” Hon kramade om mig, precis som min mamma gjorde då jag inte mådde sådär jätte bra.

 

När klockan hade börjat närma sig 6 på kvällen ringde det på dörren hemma hos Pearl, och Fred gick och öppnade. Jag och Debbie satt fortfarande kvar i soffan och smaskade på dem nybakade muffisarna. ”Justin, jag tror det är till dig.” Fred ropade från hallen vilket fick mig att studsa upp på fötterna och springa dit. Dem två ansiktena som jag såg utanför dörren gjorde mig så glad, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. ”Ryan , Chaz. Vad gör ni här?” Jag kastade mig över dem precis som jag alltid gjorde då jag såg dem. ”Hey, tror du att vi tänker missa din födelsedag en gång till, eller?” Vi tre skrattade ikapp, tills jag kom på att jag kanske skulle bjuda in dem. ”Hur hittade ni hit?” Dem såg på varandra med ett leende. ”Din mamma hjälpte oss.” Det kunde jag i och för sig ha listat ut själv. ”Så vart är din gravida tjej någonstans.” Först då kom jag på att hon låg och sov. ”Hon sover, vi har vart på sjukhuset idag, hon svimmade.”


 

Skönt att det inte var något speciellt med Pearl, bara lite förvärkar. =) Barnet kommer nog komma snart. ^ 

Får la se vad Ryan och Chaz har hittat på. Vad tror ni? 


Kommentarer
Anonym säger:

GRYMT.

Skrivet: |

rt säger:

Var lite orolig att det skulle hända något med barnet eller Pearl men gud vad lättad jag blev att det bara var förvärkar. SÅÅÅÅ GRYMBRA!!! Känns så tråkigt att säga om det heeeeeela tiden men det är ju grymtbra, haha :) (Kom på att det där kan tas fel men jag menade att det känns drygt att säga grymtbra hela tiden för att det liksom inte går att beskriva det med andra ord. Haha) :):)

Skrivet: |

Anonym säger:

Ååå vad bra att det inte var så allvarligt!! Grymt bra!! :) längtar tills barnet kommer

Skrivet: |

Anna säger:

Du är jätte duktig på att skriva och jag älskar din novell :) <3

Skrivet: |

Felicia säger:

puh!! Trodde det ksulle vara något super allvarligt!! ;o

Skrivet: |

Becka säger:

Grymt bra!

Skrivet: |

Romina säger:

Stackars Pearl då =(
Jättebra kapitel! ;D

Skrivet: |

Emelie säger:

Omg, sjukt bra! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Evelina säger:

Super bra!

Skrivet: |

Michelle säger:

Jag gillar det hoppas branet kommer snart

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra. :)

Skrivet: |

Juli säger:

Hoppas barnet kommer snart, haha
Du är super marielle, bäst! :)

Skrivet: |

Lejla säger:

Grymt bra! Tur att det inte var något med Pearl eller bebisen, och hoppas barnet kommer snart :) PS, kan inte någon fixa en baby shower? Det hade varit grymt kul. :)

Skrivet: |

Lizliz säger:

Du e ju bara så BÄST!!!!!!!!Älskar hur du skriver, formulerar dig, jag bara älskar allt med din novell! Fortsätt så <3<3<3

Skrivet: |

bieber.blo.gg säger:

Hejsan! Jag lottar ut ett laptop skydd med Justin Bieber motiv i bloggen, är det något som skulle passa dig ? :) Kika in hit för mer info:

http://bieber.blo.gg/2012/december/tavling-vinn-ett-laptop-skydd.html#comment

Ha det bäst! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://bieber.blo.gg/

Alice säger:

Omg älskar den!! Har saknat Ryan och Chaz! Haha! :)
Älskar det du skriver och kan inte vänta till lilla bebisen att komma!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://biebersecret.blogg.se

Tyra säger:

Vrf länkar du inte din sex-blogg på bloggen? Min epost funkar inte längre av nån anledning så jag kan liksom inte mejla. :(
Svara snälla!
Kram

Skrivet: |

Olivia säger:

Totaly insane! Jag älskar det , dina noveller är de bästa jag vet attippdatering är svårt och att du har ett liv också, kollar in flera gånger om dan för att se om ett nytt kapitel har kommit. Looove

Skrivet: |

Elsa säger:

Hej! Jag Rekomenderar en novellbloggmsom min syster skriver! Den är verkligen jätte bra. Hon skriver bra. Det skulle betyda jätte mkt om ni tittar in på den! Puss<3

Skulle betyda jätte mkt om du länkade den! Puss! Älskar din blogg btw<3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.myachinglove.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

Men gud jag förstår honom fullt ut, jag hade ju varit likadan jag. Men det var ju skönt att han inte var själv och hade stöd. Men att hon var så lugn förstår inte jag heller, men det är ju så en mamma ska vara :) Så det är ju tur att han har dem där.
Men det var ju skönt om inte lättande att hon och bebis mådde bra, men som sagt så förstår jag rädslan. Haha aw :D
Klart hon är envis, det är så det ska vara, :P Men han är ju envis han med så ja han får ju oftast som han vill. :)
Han är ju underbar, men samtidigt förstår jag Debbie, hon vill ju inte utnyttja honom direkt men insisterar han så ja visst. :)
Skönt att han fick vara ifred när han handlade, och hur söt är han inte som köper hallon till henne som hon älskar. :)
Deras moments är underbara att läsa, för dem är ju så söta, men jag förstår att hon är rädd, det är normalt.
Det är underbart att läsa om hur fin Debbie är mot honom, han är ju lite rädd han med, det är ju stort, och även fast han inte visar det så mycket för att han tänker mer på henne, han behöver ju stödet han med. :)
Haha Ryan och Chaz mitt i allt, men det är ju klart han fyller ju snart så klart dem skulle komma, och dem missade ju förra gången :) Justin behövde det där, :) Och det ska bli kul att se vad dem där två knuckleheadsen har hittat på :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback