Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Om allt går...

... som planerat kommer nästa kapitel upp senare ikväll. Har inte speciellt mycket kvar på det att skriva, men ska iväg en sväng snart så har tyvärr inte tid att avsluta det nu och lägga upp det. Men det kommer ikväll, var så säkra. :) 
 

 
 
Jag har upptäckt att det finns en novellbloggare (nämner inga namn) som rent av snott den ena storyn efter den andra. Och jag vet att dom som läser hennes blogg, även läser min. Så jag vet inte om ni förstår hur det känns för mig när jag kommer in på den bloggen och ser att mina läsare har kommenterat i stil med "Det finns ingen bättre än din blogg." När jag läser ett kapitel och ser hur hon nästan snott varenda liten detalj från mig. 
 
Jag sitter i FLERA timmar och skriver mina kapitel, direkt från hjärtat. Och det sårar mig att någon tar och kopierar, och sedan får bra betyg. =/ Det är bland annat därför jag inte ens tycker att det är kul med detta längre. Hon lägger upp flera kapitel om dagen och det gör hon ju enbart för att hon har snott allt, klart man har hela storyn klar då. =/ 
 
Tråkigt men sant. 
 
 

Kommentarer
Nella säger:

Anmäl henne (: Det är det enda rätta.

Skrivet: | Bloggadress: http://www.mybiebernovels.blogg.se/

elin säger:

Men åh, alltså jag förstår mig inte på människor som kopierar.. det är så omoget. Du ska veta att det du skriver är så underbart bra allafall. ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Emma säger:

Det är tråkigt att det finns folk som bara skiter i andra och bara kopierar rent av!

Skrivet: |

Emma säger:

Det är tråkigt att det finns folk som bara skiter i andra och bara kopierar rent av!

Skrivet: |

Sara säger:

JÄVLIGT dålig stil av de läsare som gör så och själva personen som har bloggen! jag älskar hur du skriver så ingen ska få ta av dig ):

Skrivet: |

Vicki säger:

Send me that link. I'mma tell her what happens when someone steals my favoriteblogs stories. She's not going to be happy. *Evilface* jk. Nä men allvarligt. Gud vad omoget. Snäälla skicka länken till mig sp ska jag skriva något som inte är elakt (promise) utan som bara ska få henne att få skuldkänslornoch be om ursäkt!!!

Svar: Jag vet inte om jag vill vara så elak mot henne, även om hon förtjänar det till fullo. =/ Men jag ska snart sluta skriva, och då kan hon inte ta mer av mig.
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://vickiso.com

Ebba säger:

Om jag hade läst storyn och såg att den var kopierad från si hade jag direkt sagt till dig ;o det är väldigt oschysst och lågt att kopiera från andra!
Hoppas det reder ut sig<3

Skrivet: |

johanna säger:

åh vad jag hatar såna människor!! jag kan ju lugnt säga att du inte bara har en mycket bättre blogg än hon/han - eftersom det är härifrån hon/han tar allting - men också att du är en mycket bättre människa.
så jävla fegt att låtsas som man har gjort det själv men endast uttnyttjat nån annan - som uppenbarligen är mycket bättre eftersom dom (du nu) gör det helt själv ;)

men för att försöka se något positivt i det hela, dina noveller måste va god damn awesome om det är så att nån annan är stolt över "sitt goda arbete".. eller ja, låtsas iaf.
but remember - you are the real deal, and you rock marielle!!!

Skrivet: |

Felicia säger:

f*n vad taskit!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://storysforbieberfever.blogg.se

elin säger:

usch vad tråkigt. Kan du inte säga vem personen är så jag får se om jag sett bloggen innan eller vem det är som äger den. :)

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha jag läser kommentarerna, och det är ju tragiskt. Ah säger inget ja, jag reagerar ju som du gör, och kunde jag radera hela hennes jävla copycat blogg så skulle jag, utan någon som helst tvekan göra det! Jag har ju skrivit till henne flertal gången men det är en enda gång hon har svarat och godkänt min kommentar, och det är ju enbart för att det ligger en fet sanning bakom det jag skrev i kommentaren, och hon är för feg för att konfrontera mig, konflikt rädd?! Ojah! Jag blir ju bara förbannad! Men det som stör mig mest är som du säger att dina läsare inte ens ser likheten, när jag gör det direkt, och sen sitter och skriver att hon "är bäst" och blablabla fuck her, hon är allt annat än bäst med tanke på att hon snor story efter stort, detaljer efter detaljer, det är en stor skillnad på att sno det andra har skrivit och att inspireras av andra. -andasmickanandas- jag set iaf skillnaden på vad som är äkta och vad som är fake! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback