Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Hjälp mig.

Jag vet att jag ber er om hjälp ganska ofta, men vill ni ha fler kapitel får ni faktikst ställa upp. Jag behöver verkligen er hjälp med vad som ska hända. =/ Jag har absolut ingen fantasi kvar.

Kommentarer
Sandra säger:

Pearl kanske kan prata lite vett i Justin om alex tänkte jag, att pearl inte alls har några känslor eller något för alex, och att hon måste få ha en vän istället för bara justin. jag vet att hon redan sagt det typ, men justin verkar ju inte förstå det, tror jag. Men annars så kan ju alex gilla pearl som mer än en vän, men att det inte funkar och ja! Jag vet inte riktigt, kommer jag på något mer så kommer jag säga till. Aurora kanske kan komma tillbaka på något sätt?

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se

Ida säger:

Låt Alex kyssa henne och sen en låång fight mellan Pearl och Justin..??

Har tyvärr ingen vidare fantasi själv, heller..

Skrivet: |

elin säger:

Helt ärligt hade det varit ganska kul om de fick en bebis, att hon blev gravid. Båda vill ju ha det och jag tycker de borde bilda familj snart! :)

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Emelie säger:

Alex kanske börja får känslor för pearl,och försöker undvika henne så blir det problem eller något ?

Skrivet: |

Anna säger:

Hmm, det är ju fortfarand lite (mycket) svartsjuka omkring i luften så kan ju hända något runt det. Justin kan tjuvlyssna på ett samtal Pearl har med sin mamma och förstår då att hon saknar dem. Och så flyger han in dem utan Pearl vet om det. Och så hon en överraskning. Annars kan de ha bråkat och sen händer det som jag skrev här uppe. Och de kanske ingorerar varnadra och sen kommer den stora överraskningen. Pearl undrar hur de kom diit. Och då berättar hennes föräldrar om vad Justin har gjort. De blir sams och så... ,)

Skrivet: |

jasmine säger:

Asså jag har såda dålig fantasi så jag har funderat hela dagen och läst kapitlena igen för att kanske komma på ngt men somsagt jag har sådan dålig fantasi :-\ men jag kan säga att du är sjuukt grym på att skriva och få fram allt ochvdin fantasi ska vi ibte ens nämna, så himla otrolig bra är du!! Hoppas du får något från alla andra läsare så du får insperation till ett kapitel till snart :-D

Sorry om jag stavat fel på mycket men är så dålig på att stava XD

Skrivet: |

Erika säger:

Sex, kan dom inte sluta bråka och bara fatta att dom älskar varandra?!

Skrivet: |

Ida säger:

kan inte kapitel 100 va en sexdel :D <33

Skrivet: |

linda säger:

Jag vet att det har varit lite drama och liknande med branden och missfallet.. Men jag skulle personligen älska att typ få läsa mer ''Drama-händelser'' lite action. Jag vet inte hur du känner över det, men ifall Pearl kanske går på en promenad och blir knivhuggen av något galet fan, eller så..? Bara en ide, eller något som kan få dina tankar att spira..
kram :)

Skrivet: |

Nella säger:

Typ kanske, att alla vet ju att Justin vill ha barn inom en snar framtid. Men Pearl kanske inte kan bli gravid igen efter det där missfallet. Och det hon om, men hon har inte sagt det till Justin.. ?

Skrivet: |

Nella säger:

Alla vet ju att Justin vill ha barn inom en snar framtid, men vad sägs om att, efter Pearls missfall kan hon inte bli gravid igen. Och det vet hon om, men inte Justin.. ?

Skrivet: |

agnes säger:

slagsmål mellan alex och jsutin? det finns ju rätt bra bilder just nu

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbiebstories.blogg.se

Anonym säger:

Kan inte Pearl fylla år och Justin göra en fest typ...

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback