Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 108.

 

 

Vi duschade tillsammans och bytte sängkläder i sängen innan vi planerade in något mer under dagen. Allt jag ville var att hon skulle få njuta av sin 18 års dag fullt ut, och det hoppades jag hon hade förstått. Vi båda satte på oss badkläder och gick ut och la oss bredvid poolen på en av alla solstolar som fanns där. Livet kändes underbart i alla fall med henne vid min sida. Jag kunde inte i min vildaste fantasi förstå att jag skulle möta flickan i mitt liv på en skola, som min mamma och Scooter skickade mig till. Jag har dem två att tacka för det. ”Vad tänker du på?” Hon placerade sitt huvud på min mage, och gav mig chansen att pilla henne i håret. Hon log även om hon hade ögonen stängda. ”På dig, oss, livet.” Hon nöjde sig med det svaret då hon bara nickade till lite löst och kysste mig på bröstet. Efter ett litet tag hörde jag hur hennes andetag blev tyngre, och jag förstod på en gång att hon hade somnat. Jag skulle kunna spendera resten av mina dagar bara med att se på henne när hon sover, då hon verkligen är lika vacker som en ängel, om inte vackrare.

 

Eftersom att hon hade somnat på mitt bröst kunde jag inte göra annat än snällt ligga kvar. Jag trodde verkligen hon skojade då hon sa att hon inte orkade mer, då vi låg med varandra, men hon måste ha talat sanning då hon blev så trött efter. Det var bara ett bevis på att jag hade gjort allt rätt, även om jag inte ville att hon skulle sova bort sin födelsedag. Efter ett tag flyttade hon på sig i sömnen och la sig på sin egen stol, vilket gav mig utrymme nog till att resa mig upp och lägga en filt över henne, så att hon inte skulle bränna sig, och sedan gå in på toaletten. När jag kom tillbaka satte jag mig ned på poolkanten och stoppade ned fötterna i vattnet, och insåg ganska på en gång att vattnet verkligen var varmt nog för att ta sig ett dopp. Lugnt och försiktigt lämnade jag kanten och dök i, för att sedan simma bort till kanten och luta mitt huvud på mina armar. Utsikten till huset var fantastiskt och jag älskade allt som hade med stället att göra. Det fanns en sak som jag ännu inte hade visat Pearl, men det skulle jag göra senare under kvällen, då det var då hon kunde se det.

 

Efter nästan 40 minuter i poolen valde jag att gå upp, och precis när jag kom in i huset ringde min telefon, och en bild på min mamma visades över displayen. ”Hej mamma.” Hon skrattade till då hon troligen hörde min glädje i rösten. ”Hej gubben, hur har ni det?” Jag kunde inte annat än le inombords, att jag hade blivit så välsignad, att ha en mamma som verkligen bryr sig. ”Det är helt underbart, och hon älskar huset.” Jag kunde nästan se mammas leende framför mig. ”Det var ju det jag sa att hon skulle göra. Men en sak måste du veta, hon älskar dig för den du är, inte för alla dina pengar.” Mamma hade rätt, och det visste jag. Även om jag hade varit totalt pank hade Pearl älskat mig, för hon föll inte för Justin Bieber, utan för Justin med skolböcker i handen. ”Jag vet, men jag ville ge henne något speciellt. Något hon bara skulle få av mig..” Mamma avbröt mig. ”Så du köpte henne en ö? Vet hon ens om att hon äger hela ön, eller tror hon att du bara köpte huset?” Jag hade dåligt samvete, men efter att ha sett hur hon reagerade över huset tyckte jag det räckte, så att hon ägde hela ön hade hon ingen aning om. ”Nej, och ska inget veta heller. Okej?” ”Okej, valet är ditt.”

 

 

”Baby, vart är du?” Pearl kom in i köket efter att ha vaknat upp efter nästan två timmars sömn ute i den varma luften. ”Här.” Jag visade mig bakom den öppna skafferidörren och hon sträckte på sig där hon stod i enbart sin bikini. ”Jag ska bara gå upp och sätta på mig något mer på kroppen.” Även om jag ville att hon skulle springa omkring sådär så hindrade jag henne inte då jag såg hur hon huttrade till och insåg att hon frös lite. Jag fortsatte plocka fram alla tillbehör som jag behövde för att kunna grädda pannkakor, då jag visste att det var en av dem sakerna som Pearl älskade när jag hade gjort. Jag hörde inte när hon kom tillbaka in i köket, men kände när hon placerade sina armar kring min midja, samt kysste mig på ena skuldran. Hon log bakom mig, då jag kände det mot min rygg. ”Vad ler du åt?” Jag vände mig om och la mina armar om henne och drog hennes kropp närmare min. ”Att min underbara pojkvän lagar mig pannkakor och att jag är den lyckligaste på jorden.” Man kan inte annat än känna lycka när man har henne kring sig, hon sprider glädje och det är inget jag kan få nog av.

 

 

Precis när jag var klar med allt och vände mig om för att ställa ned tallriken med pannkakor på bordet såg jag Pearl stå borta vid dörren med den ena handen innanför sina extremt korta jeansshorts, och när våra blickar möttes bet hon sig själv i läppen, sådär sjukt sexigt som bara hon kan. Jag tappade nog inte hakan bokstavligen, men hjärtat hoppade över ett slag och jag höll på att tappa tallriken. ”Baby, vad gör du?” Hon log smått mot mig för att sedan sätta sig ned vid bordet. ”Jag är hungrig.” Precis som att inget hade hänt, hon kunde verkligen spela teater, och ibland kunde hon psyka mig totalt, vilket inte var kul. Helt paralyserad satte jag mig ned mittemot henne och ställde tallriken med pannkakor mellan oss så att vi båda skulle nå. Jag kunde fortfarande inte släppa blicken hon tidigare hade haft, och det störde mig en aning. ”Gud vad gott det luktar.” Hon tog ett djupt andetag och högg in på den översta pannkakan.

 

”Vad har du mer för planer idag?” Vi hade ätit upp alla pannkakor som jag hade lagat, och det var verkligen inte några, så både hon och jag satt proppmätta vid bordet och orkade inte röra oss speciellt mycket. ”Jag har en till sak till dig, men den får du inte fören ikväll.” Hon tittade på mig med glimten i ögat och jag förstod redan då vad det var hon trodde hon skulle få. ”Det var du som sa att du inte orkade mer, så det blir inget mer idag.” Hon spärrade upp ögonen och stirrade på mig. ”Menar du verkligen allvar?” Jag hånlog mot henne och nickade bestämt på huvudet. Ett högt stön lämnade hennes läppar och hon la båda händerna för ansiktet. ”Men om jag vill då, tänker du hindra mig då?” Den frågan kunde hon nog redan svaret på, så det kändes lönlöst att svara med tanke på att hon kunde få mig dit hon ville ha mig på en gång. Hon reste sig förföriskt från bordet och gick över till min sida för att sedan sätta sig gränsle över mina ben. ”Nå, tänker du hindra mig?” Hennes läppar var skrämmande nära mina innan hon lugnt och sansat pressade dem mot mina. Vi kysstes lugnt och intensivt innan kyssen övergick till hett och passionerat. Mina händer hittade snabbt hennes rumpa och tog ett fast tag kring den, då hennes hittade mina shorts och sakta gled innanför. 


 

 

Här mina damer och herrar har ni ett nytt kapitel. :) Jag vet inte hur det kommer se ut med kapitel nu fram över då jag slutar halv 8 ikväll, och börjar 10-19.30 imorgon, och samma tid på tordag som idag. ^ Men ska försöka skriva lite mer idag innan jag åker, så kanske hinner få ihop ett till som jag kan lägga upp imon. :) 

 

Kommer Pearl få reda på att hon äger hela ön? Hur kommer hon isf ta det? 

Och vad är det Justin bara kan ge henne då det är mörkt? =P 


Kommentarer
Sara säger:

OMG! SÅ JÄVLA GRYMT! älskar det !!! <3<3<3

Skrivet: |

Elin Ringqvist säger:

Super :) Jag vill veta vad han ska visa henne haha!

Skrivet: | Bloggadress: http://ringqvistelin.blogg.se/

Emelie säger:

Awesome kapitel!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstorys.blogg.se

Emma säger:

Jag tror hon inte kommer vilja ta emot ön, eftersom hon knappt ville ta emot huset. Bra kapitel :)))

Skrivet: |

Ebba säger:

AWESOME!!! MEEER!!<3

Skrivet: |

Anna säger:

Super bra!! :)

Skrivet: |

Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

elena säger:

super bra

Skrivet: |

Anonym säger:

Jätte bra skrivit! Kan nästan föreställa mig Justin ansiksutryck när han skulle ställa ner tallriken, haha!
Men till idéer om vad dom kan göra på ön.. Som du säger så kan dom ju inte ha sex hela tiden, även om det är sexigt och läsa så kan det bli för mycket! Varför inte ha typ gulliga kapitel? Där man får se en helt annan sida av deras förhållande, där varje kapitel gör så att man får ett leende och tänker "aw ett sådant förhållande vill jag ha!" och eftersom hon inte vet att hon äger ön, så borde han göra något romantiskt medans han berättar det så hon inte blir helt crazy.. Med tanke på hennes reaktion med huset.. En annan ide är också att dom bestämmer en dag för att ta en tur runt på ön, och helt plötsligt går vilse? Eller ngt.. Haha. Och att dom fördriver tiden med att berätta barndoms minnen som dom kommer ihåg, tja ngt gulligt helt enkelt. Haha.
Eller att hon känner att hon aldrig kan ge igen med varken pengar eller ngt för vad Justin gör för henne, med tanke på huset och ön. Och hon känner sig ledsen över det och Justin gör allt för att få henne att förstå att det spelar ingen roll vad hon gör. För han kommer älska henne oavsett vad, eller kanske den här! - Elen går i huset och dom måste hitta ett sätt att klara sig tills ngn hämtar dom, det är en storm på väg och det som skulle bli en romantisk tid på ön, förvandlas snabbt till kaos? Jag är sjukt dålig på sådant här.. Som du kanske märker! Haha x)men hoppas det var ngt till hjälp iaf :) oavsett vad du än skriver så blir det bra! För du skriver verkligen skit bra!

Skrivet: |

Anonym säger:

jag tycker att justin borde komma på när pearl leker med sig själv, någongång under resan, sen att han blir upphetsad ;) eller att han binder upp henne, som hon gjorde med honom :)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Alltså seriöst kan jag bara få honom, underbara människa! Jag vill vara Pearl nu med, ännu mer i förra men skulle kunna va henne i varje! :) Han är ju så jävla söt när han tänker sådär, om henne och allt :) och jag förstår mycket väl att hon ler, man kan ju inget annat :) Jag hade ändå orkar mer, här ges inget upp, haha. Oops! Meeeeeen whaaaat?! Har han köpt hela ön?! Hade jag vetat det när du frågade hur stor den skulle vara så hade jag inte sagt en den skulle vara lagom, utan mer liten och söt men ändå bebodd. :) Men jag tycker ju att han ska berätta att han köpte ön och inte bara huset åt henne, vad jag varit hon, som jag så gärna vill, hade jag dött, skrikit sen svimmat och sen dött! :o Haha gillar hans tankar där, men fryser hon så förstår jag att hon vill ha något mer på kroppen :) söta är dem jag, hon har ju världens bästa pojkvän måste jag ju faktiskt medge :) jag vill också ha pannkakor! :) Haha oh my, jag visste väl att hon skulle ta igen sig, ;) snacka om att retas :) Men han är likadan, jag hade ju blivit galen! :p Jag älskar när hon är sådär, haha, jag är likadan. Och det ät klart som fasen att han inte hindrar henne, då är han ju dum :p Haha! Ge mig meeeeer! Ja jag hoppas ju att han berättar, och jag är väldigt nyyyyfniken på vad det är han har planerat nu, och varför måste det vara mörkt :) aaah du tar ju död på mig, stavfel=iPhone kommentar ;) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback