Skrivet:
Kategori: √ 5. You Gave Me Strength

Chapter 106.

På morgonen när jag vaknade var jag den som slog upp mina ögon först, vilket kändes en aning irriterande då jag ville att min underbara pojkvän skulle väcka mig med himmelrika kyssar och sjunga, men det var tydligen inget min pissblåsa ville vänta på då jag verkligen var i behov av en toalett. Jag kravlade mig lugnt och försiktigt ur sängen, för att inte väcka Justin. Precis när jag skulle kliva in på badrummet fick jag se mig själv i en helkroppsspegel, och den stod inte där kvällen före då jag hade hoppat in i duschen, och jag måste ha varit för trött för att lägga märke till den då vi gick och la oss. Jag såg inte klok ut, men det kanske fanns tillåtelse till att inte se perfekt ut då man precis hade vaknat. Påsarna under ögonen skulle inom kort vara borta. Jag gjorde det jag skulle och gick tillbaka ut till sängen och kröp ned igen. Justin vaknade till och placerade sin arm kring min midja för att sedan kyssa mig på axeln. ”God morgon min underbara 18 åriga flickvän.” Hans blöta kyssar var som rosor, lika underbara. Jag kunde till och med höra glädjen i hans röst, även om jag vaknade före honom. ”Grattis, idag är det din dag, okej?”

 

 

Det hängde en sidenmorgonrock bredvid min sida på sängen, som dessutom var av en rosa nyans, den passade perfekt till min bruna kropp. Justin drog på sig ett par mjukisbyxor, och skippade tröjan, vilket inger mer än jag uppskattade som mest. ”Redo för frukost?” Även om han inte hade fixat frukost på sängen, så gick jag faktiskt på golvet i mitt eget hus, och bara den känslan tog över hela min kropp. Leendet jag hade på läpparna när jag försiktigt gick ned för trappen blev om möjligt större när jag kände dem välpolerade trappstegen. Jag kom på mig själv när jag stod på sista steget och drog min fot fram och tillbaka, samt handen över räcket. ”Baby, kom nu. Du hinner inspektera varje liten del av huset, men det får du göra imorgon. Idag ska jag ta hand om dig.” Jag skrattade till och hoppade in i hans famn, mina ben korsade jag bakom ryggen på honom, och pressade mina läppar mot hans. Han bar in mig i köket och det var först då han satte ned mig på ena stolen som jag insåg att bordet var dukat och fullt med levande ljus.

 

Frukosten smakade himmelrikt, och min mage var mer än nöjd. ”Du anar inte hur lycklig jag är.” Den ena rosen som stod på bordet plockade jag ned och började lukta på. Justin log sitt vanliga Bieber leende, som kan få vilket tjej som helst att hoppa högt. ”Allt för dig.” Han sträckte sig över bordet och pressade sina läppar mot mina, i en kärleksfull kyss. Han smekte mig över kinden och ned över axeln som han gjorde fri från min morgonrock. Jag kunde inte bry mig mindre, även om vi hade stora panorama fönster i köket som gjorde att vilken själ som helst kunde se in. Jag flyttade mig över till honom och satte mig gränsle över hans ben, och smekte honom över magen. Han lät båda sina händer göra båda mina axlar fria från morgonrocken, och lät den falla ned över min midja. Han tog i mig precis som att jag var gjord av glas eller porslin och kunde gå sönder om han höll i mig för hårt. Vi utbytte blöta kyssar med varandra och hans händer hittade mina bröst, som skrek efter hans beröring.

 

Jag vet inte hur allt hände, men helt plötsligt hade han slitit ned allt från bordet, oavsett om det var mat eller porslin. Jag låg ned på bordet med honom ståendes mellan mina ben. Det enda han gjorde var att kolla på mig, inte en enda kroppsdel rörde min kropp, och det störde mig. ”Ta i mig.” Han hånlog mot mig samtidigt som han böjde sig ned och kysste mina läppar hungrigt. Han knöt upp min morgonrock och lät den falla av längs sidorna så att den skymde matbordet. Det enda som fanns på min kropp i tygväg var ett par minimala trosor, som knappt täckte något, vilket han verkade uppskatta till hundra procent. Han tog tag i mina ben och drog ut mig mot bordskanten så att han slapp sträcka sig så långt. Han fortsatte kyssa mig ned över halsen och vidare ned till mina bröst som han villigt tog i varsin hand för att sedan leka över mina bröstvårtor som lätt styvnade av hans beröring.

 

 

Även om han hade gjort mig mer upphetsad än någonsin valde vi båda att avsluta innan det gick för långt, just där på köksbordet, men dagen var inte slut. Jag vet att det var lika hårt för honom att sluta, men vi gjorde det. Tillsammans städade vi upp all porslin från golvet som hade gått i tusen bitar och all mat. Vi hade verkligen grisat ned, men det var inget som inte gick att städa upp. Precis innan jag skulle lämna köket för att gå upp och ta en dusch drog han in mig i sin famn och kysste mig på halsen. ”Får jag följa med?” Han smekte mig ned över magen och vidare ned över mina lår, vilket gjorde att jag förstod på en gång vad han syftade på. Jag vände mig om och smekte honom över den väl synliga bulan på hans byxor. ”Kom då.” Han lyfte upp mig i sin famn och bar mig upp för trappen samtidigt som han kysste mina läppar.

 

Jag förstod varför Justin hade tagit sådan tid på sig för att komma in i duschen, för när jag kom ut stod det fullt med massa oljor och var levande ljus i hela sovrummet. Hade jag inte hållit i handduken ordentligt hade jag garanterat tappa den, precis som min haka föll i golvet. ”Lägg dig på mage, baby.” I hans röst fanns det inga alternativ så det var lika bra att göra som han sa. När jag hade lagt mig ned vek jag ihop min handduk och la den över min rumpa, vilket fick han att börja skratta. ”Babe, det är inget jag inte sett förut.” Jag fnös bara åt honom och slappnade av, samtidigt som han drog på sig ett par mjukisbyxor och satte sig på knä bredvid mig i sängen. Jag hörde när han i stort sett tömde en flaska i handen, och kände när han placerade dem på min rygg, för att sedan börja ge mig massage över ryggen och axlarna. Han om någon vet att min rygg inte tål speciellt mycket då min ryggrad är helt sned, men även om han tog i var det som en fjäderlätt beröring.

 

Jag höll nästan på att somna innan han började massera mina vader, då slog jag upp mina ögon i ren panik just för att jag kände att ett sendrag var på väg att uppstå. Det finns inget värre än det, så jag sträckte ut benet och placerade det i sängen igen. ”Går det bra?” Jag nickade bara och jag tror att han uppfattade det då han fortsatte massera, vilket var underbart. Hela min baksida var insmord i olja, och jag kände hur hans händer gled lätt över min bara hud. När han började närma sig mina lår kände jag hur en pirrande känsla tog fart mellan mina ben, samt i min mage, och jag kunde inte undgå leendet som spred sig på mina läppar. Ni kanske tror att vi verkligen fortsatte i duschen efter incidenten på köksbordet, men där har ni helt fel, så att han äntligen tog i mig igen gjorde saken bättre, jag visste att jag skulle få ett så kallat happy ending. Jag förstod Justins avsikt med denna massage, och det var absolut inget jag något emot. 


 

 

Jag vet att jag inte är snäll när jag avslutar kapitel såhär, och att ni sedan får vänta i flera dagar, men man kan inte få allt här i världen. ^ haha 

 

Vad tycker ni? Kommer hon få en bra dag? =) 


Kommentarer
Becka säger:

Sjukt bra!

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se

Emma säger:

Hoppas hon får en bra dag! :)
Jättebra!

Skrivet: |

Sara säger:

HUR UNDERBART SOM HELST! DU ÄR GALEN KVINNA, PÅ ETT BRA SÄTT :D:D:D:D <3333

Skrivet: |

rt säger:

Du vill seriöst döda mig som avslutar så där. Alltså jag dör. Om jag ändå var Pearl. Varför måste du skriva så jävla bra? :) Det sämsta är ju också att du ska sluta efter den här novellen. Då får jag aldrig läsa något mer av dig igen förutom dom gamla. :(

Skrivet: |

Anna säger:

Jätte bra!! :)

Skrivet: |

Anonym säger:

Omg!! hoppas hon får den dör happy birthday endingen! Och att hennes dag blir grym! :)
Jättebra!:)

Skrivet: |

Emelie säger:

Sjukt bra! <3
Tror hon kommer få en toppen dag! ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberrstrorys.blogg.se

Emelie säger:

AHH!! Blir helt galen när jag har läst en ny del, för dom är så sjukt bra!! Och man blir lika överraskad varje gång. Man vet aldrig vad du har att kommer med :)

Skrivet: |

Ebba säger:

Hon kommer få en perfekt dag! Meeer!:D

Skrivet: |

Hanna säger:

Tror hon kommer få en väldigt bra dag, haha. Mer!

Skrivet: |

elin säger:

supergrymt!!

Skrivet: | Bloggadress: http://ealr.blogg.se/

Anonym säger:

åååååh vad braaaa! Meeeeeeeeeeeeeer

Skrivet: |

Mickan / - My Life In My Words säger:

Haha jag förstår henne, jag hade också hellre velat vakna så :) Men nöden har ingen lag har jag hört :P Men att får höra hans röst sådär på morgonen skulle nog kanske räcka faktiskt :D
Bilden, :) Gör det något om jag dreglar lite? :P Äsch jag gör det ändå :D
Jag hade nog varit som hon i ett hus som det där, hade inte trott på det men det hade varit en härlig känsla ändå :) Och att han är så underbar gör ju saken typ 1000 gånger bättre :D
Ah hoppa högt hade jag gjort, väldigt högt, och hade han sagt hoppa högre så hade jag tamefan gjort det å :P haha! Jag älskar att läsa om dem tillsammans :D Och att hon är som hon är nu, lite mer vulgär och säger hur hon vill ha det, I love that! ;D Men du retas ju bara när du skriver sånt, hallå vart är all action :P Och hur fasen kan man avsluta liksom, jag hade inte kunnat gjort det, snacka om att va elak :P Och så kommer det ännu ett ret-moment, inget action där heller. :P Men jag hade ju inte sagt nej till en helkropps massage, speciellt inte från honom, haha, jag förstår hennes känslor, en annan hade ju blivit helt galen ;) Men vad är det för slut, Fröken Sjelin, lägg av, :O Du har rätt det var inte snällt, så jag hoppas ju att du mår bra och kan sitta och fortsätta på detta nu, helt nu, precis just nu, för jag vill ha fortsättningen :D Hon kommer nog garanterat att ha en bra dag, eller ja jag hoppas ju på det så att inget knas händer :D - ♥ ♥ ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback