Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter twelve.



”Kan inte vi gå en vända, så vi får prata lite?”
Justin kollade på mig precis som att han hade något väldigt viktigt att säga mig, så jag vart lite nervös. ”Okej, det kan vi väl.” svarade jag och reste mig upp. ”Vart ska ni?” frågade Alessa. ”Vi ska prata lite.” svarade Justin fort och tog mig i handen och började gå bort från dem andra. Han var tyst, även fast det var han som ville att vi skulle prata. ”Vad var det du ville prata om?” Jag stannade precis i kanten på vattnet och såg ut över det. Vacker var det, då solen höll på att gå ned. ”Oss.” svarade han och ställde sig bakom mig, jag kände direkt hans kroppsvärme, och jag rös till. Mitt hjärta slog hårdare och fortare än vanligt. Hur kan en grabb få mig ur balans som han? ”Vadå oss?” svarade jag tyst, i hopp om att han kanske inte skulle höra. ”Så du menar att det vi har inte finns? Har jag drömt dessa dagar?” Jag var tvungen att vända mig om, för jag hörde att hans röst inte bar honom längre, och jag hade rätt. Jag såg en tår rinna ned för hans kind. ”Förlåt, detta är bara löjligt. Klart vi inte har någonting, du är för fin för..” Mer han hann inte säga innan jag avbröt honom. ”Jag hoppas för guds skull att du inte tänkte säga att jag är för fin för dig, för då lär jag köpa dig ett par glasögon. Vi har någonting, absolut. Men vad kan jag inte sätta fingret på. Jag gillar dig, det vet du. Annars skulle jag inte vara så här med dig..” han avbröt mitt eviga babbel genom att trycka sina perfekta läppar mot mina.

”Det där såg jag inte komma.” sa jag när hans läppar lämnade mina, men jag sa det med ett leende. Jag mådde för bra med honom, samtidigt som jag var rädd, rädd över hur allt med Liam skulle ta på honom. Men blir det ett hinder för honom, då är det så. Jag kan inte göra något åt att Liam finns, han är allt för mig. Och jag hoppas att jag någon gång i livet ska hitta en grabb att dela alla Liam´s dagar med. Justin tittade mig i ögonen, ”Jag gillar dig, sättet du tittat på mig, sättet du pratar och rör dig på. Men jag vet att det är någonting som du inte berättar för mig,” där svalde jag hårt, tänkte han fråga någonting om det? ”MEN jag låter det vara, just för att jag vill vara med dig. När du känner dig redo, så finns jag här.” Vad är det med denna grabb? Det finns ingen annan som honom, han är verkligen unik. ”Jag vill vara med dig också, men precis som du säger så finns det så mycket saker om mig som du inte vet om, och jag är rädd för hur du ska ta dem.” Han tittade på mig och la sina händer på mina kinder, smekte mig ned till halsen. ”Det är din ensak, jag gillar dig ändå. Okej?” För honom kanske det var okej, men hur skulle det kunna vara det för mig, jag som är rädd, och som en vacker dag är illa tvungen att berätta det för honom om vi fortfarande pratar med varandra. Även om vi kanske inte kommer bli tillsammans, så ljuger man inte för sina vänner. Då kan dem också vända en ryggen.

Vi stod och kramades ett tag, och det var verkligen underbart, att få känna hans händer som smeker en lugnt och försiktigt över ryggen samtidigt som han pussade mig på huvudet flera gånger. När vi kom tillbaka till dem andra satt dom där och huttrade, jag förstod att dem frös, för när Justin släppte mig insåg jag hur kallt det faktiskt var ute. ”Ska vi åka hem?” det var Ryan som var smart nog. Så alla nickade och började gå mot Justins bil. Jag satte mig frivilligt längst bak i bilen, jag ville inte att folk skulle se mig tillsammans med honom och få fel uppfattning, jag har vart med i tidningen en gång med honom, och det räcker. Men när jag satt där bak själv plockade jag fram min mobil och skrev ett sms till Justin.

Clar: ”Säg att du har packat och inte åker tidigt imorgon?”
Justin: ”Allt är klart, och jag åker klockan 3. Vadådå?”
Clar: ”Jag vill att du spenderar natten med mig, Ta det inte fel nu, :P”
Justin: ”Haha, snusk! Klart jag kan göra det, men jag måste hämta alla mina saker hemma hos Ryan. Vill du hem först eller?”
Clar: ”Jag bor ju ändå på vägen, så du kan släppa av mig och komma sen. Saknar dig redan. <3”
Justin: ”Det går fort, har inte så mycket där. Saknar dig mer, och dina läppar ;)”

”Vem sms:ar du med då?” Alessa väckte mig ur min och Justins konversation, utan att svara så log jag nog som ett fån. Jag kände till och med att jag rodnade. När jag vände bort blicken från henne mötte jag såklart Justins i backspegeln, och det blev ännu mer pinsamt. Väl hemma hos mig så hoppade jag ur bilen och sa hejdå till alla. Inget märkvärdigt hejdå till Justin, så dem andra började nog fundera om allt stod rätt till. Men jag brydde mig inte så mycket, Justins berättade det säkert för Ryan och Chaz, som sen inte kunde vara tysta till sina flickvänner. När jag väl kom in såg det ut som fan, och det låg leksaker ÖVERALLT. Jag hoppades verkligen på att Justin skojade då han sa att han inte hade mycket saker hemma hos Ryan. Men för säkerhetsskull låste jag dörren så att han inte bara kunde gå in, och så rusade jag fram och tillbaka med allt från lego till bilar. Allt åkte in på Liams rum, och där låste jag också. Mitt rum var också helt upp och ned, men det hade han redan sett i detta skick, så det gjorde mig inget.

Efter 40 minuter ringde det på dörren och jag sprang ned och öppnade. Lika glad som vanligt stod han där, och nu nådde hans glädje även ögonen. Jag gav honom en varm kram och drog med honom in. Alla hans väskor släppte han på golvet i hallen och la sina händer på mina höfter. ”Haha, vem är det som är snuskig. Jag läser dina tankar, grabben.” sa jag till honom då jag såg när han bet sig i läppen. ”Jag har bara saknat dig, och din underbara värme.” svarade han generat. Vi gick och satte oss i soffan då klockan inte var mer än halv 8 på kvällen. Ända sedan vårt samtal på stranden har jag funderat över att släppa en av bomberna. Han hade chansen att dra sig ur detta på en gång i så fall. ”Det som vi pratade om på stranden, om att det finns saker som du inte vet om mig. Vill du veta?” han tittade på mig med en blandning av nyfikenhet och bekymra i blicken. ”Ja, eller bara om du vill berätta det. Jag tvingar dig inte.” Han log snett mot mig. Jag satte mig upp så jag satt framför honom, i skräddarställning. Samtidigt som jag tog hans händer. Jag viste själv att detta skulle leda till att jag började grina, men han ska få veta. Så är det bara.



Verkligen ett kort, jag vet. Men jag är för trött för att skriva nå mer.. Och så ville jag att detta skulle sluta just som det gjorde. ;)

Vad tror ni det är hon berättar?!


Kommentarer
Gabbi säger:

Awesome fast det var kort :D men jag tror hon berättar om sitt ex :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberromance.blogg.se/

nour säger:

MER!

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Anonym säger:

GRYMT BRA!!!!!!!!!!!



//Ebba :D

Skrivet: |

melina säger:

grymt :)

Skrivet: |

Izabella säger:

SUUUUKT BRA! fattar inte att folk kommenterar så jävla dåligt här???? du är ju grym!

ja tror hon berättar antingen om sitt ex eller om liam, typ drar med justin till liams dörr och öppnar och ha ser alla leksaker .. och då minns han att hon sagt att hon inte har något syskon eller liknanade :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback