Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter thirty-four.



Vi spenderade bara några timmar där, både Liam och Jazmyn blev trötta på att det var hur mycket folk som helst. Men tack och lov var det ingen som såg att det var Justin, han kunde gå som vilken människa som helst där inne, och det var skönt som fan. Vi handlade en hel del också, Justin gillar att spendera pengar på andra och det gillar inte jag, jag vill gärna betala mina saker själv, så fort jag fick chansen gjorde jag det också, men då vart han irriterad, så han handlade massa saker till Liam istället. Han tackade och tog emot, medan jag muttrade för mig själv. Vi gick tillsammans in på VS och det kändes lite konstigt, men jag fick väl vänja mig vid tanken. När jag gick åt ena hållet gick Justin åt det andra. ”Kan du inte köpa detta?” ropade han över butiken och höll upp något litet tygstycke. Jag skakade hysteriskt på huvudet, ”Snälla, sluta skrik.” Skrattade jag fram samtidigt som han kom emot mig med massor av underkläder. ”Köper inte du dem, gör jag det åt dig.” Han satt mig i en konstig sits, men jag skakade på huvudet igen och kollade efter min storlek på det jag kollade på.

När vi kom hem till mig igen så hjälpte han mig in med allt medan Liam och Jazmyn sprang till baksidan och började leka i sandlådan som vi har där. Vi bar upp allt på mitt rum och hällde ut alla kassarna på sängen, Justin fick som han ville, han köpte mig dem underkläderna han ville. Jag tog dem i handen innan han såg det och gick in på badrummet för att byta om. När jag kom ut igen så satt han med ryggen mot mig så han såg mig inte. ”Kolla nu då, var det ett bra köp eller?” Han tittade på mig, men hans ögon missade helt klart mina då dem sökte sig till min kropp istället. ”Du plågar mig.” Sa han och kom emot mig, när han stod tillräckligt nära så la han sina svala händer på mina höfter och kysste mig på halsen. ”Du plågar mig, och det vet du.” Han började skratta och gick mot sängen för att sedan kasta en tröja på mig. ”Gillar du inte det du ser eller?” Han la sig ned bland alla mina kläder och suckade. ”Om jag gör, men jag kan inte behärska mig själv snart, och då slutar det nog inte så bra.” Jag log samtidigt som jag drog tröjan över huvudet. Jag gick och satte mig gränsle över honom och la mig ned över hans mage, bara för att få känna hans hjärtslag mot mig. Han placerade sina händer på min rumpa och lät dem ligga där, hans händer mot min nakna kropp är den nästbästa känslan, den bästa är när han pressar sina läppar mot mina.

”Mamma, vart är du?” jag och Justin var kvar på mitt rum undertiden som dem var ute, men jag hade balkongdörren öppen så att jag både såg och hörde dem från där jag låg. ”Vi är uppe på mitt rum, vill ni att vi kommer ut?” Han svarade genom att skrika ett ja, så det var bara att resa på sig, men jag vart stoppad då jag försökte. ”Snälla, en liten stund till?” Justin tittade bedjande på mig och kysste mig. ”Jag kan inte säga nej, så sluta spela på mina svaga punkter.” Jag log när jag sa det, men använde ändå en röst som lät hård. Jag la mig ned bredvid honom och lät mina ben vila över honom, vi låg och tittade på varandra bara. Utan att säga något, tills Liam ropade igen. Då både jag och Justin klev upp. Jag drog på mig ett par mjukisar och gick ned till köket medan Justin gick ut.

När jag kom ut till dem hade jag med mig en bricka med saft och bullar, eftersom att vi inte hann fika när vi var och handlade så kunde vi göra det när vi kom hem istället. ”Kom och fika nu alla barn.” Justin tittade upp från sandlådan och mötte min blick med ett leenden. ”Jag då? Får inte jag komma?” Jag nickade bara mot honom och satte ned brickan på bordet som vi hade ute. ”Klart du får, du är ju det största barnet.” Han skrattade bara åt mig och satte sig ned. När Liam och Jazmyn hade fikat återgick dem till att leka i sandlådan, Justin hade byggt ett stort slott åt dem, så dem var nöjda. ”Jag måste fråga dig en sak. Men bli inte arg är du snäll.” Han tittade på mig och höjde ögonbrynen, ”Nej, jag lovar.” Jag tog en klunk av mitt kaffe och likaså gjorde Justin. ”Tycker du att det är jobbigt att Liam finns i mitt liv.” Han blev riktigt förvånad av min fråga, men man såg på honom att han redan visste sitt svar. ”Nej, tvärt om. Jag gillar grabben, och jag är glad att jag får vara en del av hans liv. Jag är glad att du låter mig.” Det glädje mig, hans svar gjorde mig glad.

När mamma kom hem senare på eftermiddagen så lagade vi alla mat tillsammans, bara det att Jeremy hade hämtat Jazmyn så det var bara Justin kvar. Liam befann sig på sitt rum och lekte med alla nya leksaker som Justin hade köpt åt honom, allt från flera bilar, till ännu mera lego, vilket jag inte vart glad över då det är jag som kommer få städa. Justin bara skrattade åt mig när jag sa att han inte behövde, för han förstod själv varför jag hade sagt så. ”Mamma, kan du ta Liam i helgen?” Hon tittade på mig och blev fundersam. ”Justin ska tydligen gottgöra mig för Paris resan.” Fyllde jag i med, då hon inte ville svara. ”Ja, det ska jag väl kunna göra, vilka dagar?” Jag tittade på Justin som satt vid köksbordet och log. ”Det blir från fredag till söndag.” Mamma nickade och fortsatte röra om i grytan hon hade på spisen.

Vi satt alla tre som en familj i soffan, det kändes konstigt från början att det har kommit in någon i Liams liv, men vad ska jag göra. Jag föll för Justin, och dem gillar varandra, så det kan väl inte vara olagligt. Liam somnade faktiskt i Justins knä, och det såg riktigt sött ut. ”Ska jag bära upp honom, eller ska han ligga kvar?” Jag märkte på Justin att han inte riktigt kände sig bekväm i situationen. ”Vill du inte ha han i knä, så kan jag ta honom.” han tittade på mig som att jag sa något fel. ”Var inte så jag menade. Han får mer än gärna ligga kvar här, tänkte lite mer på hans ställning när han sover, han kommer ju få nackspärr.” ”Du kan väl bära upp honom då. Men jag kommer snart upp, så stanna kvar.” Justin gick upp med honom medan jag plockade undan våra glas och det från bordet. Sen gick jag också upp, tog med mig en blöja och hans pyjamas in i hans rum. ”Vill du byta?” Frågade jag och sträckte fram blöjan. Han tittade på mig och spärrade upp sina ögon. ”Jag skojade med dig, ta det lugnt. Vi tar ett steg i taget.” Liam kunde det där med att fortsätta sova fast jag vände och vred på honom. När jag tillslut fick honom under täcket tog jag Justin i handen och gick in på mitt rum. ”Sov hos mig inatt?” Frågade jag och gick på badrummet. Han stannade i dörren och iakttog mig i varje rörelse jag gjorde. ”Vill du verkligen det?” Jag nickade och gick emot honom, ”Klart jag vill.” Varje ord fick en kyss på halsen efter sig.

Vi gick och la oss tillsammans och han la sin arm om mig och pussade mig på skuldran, jag rös över hela kroppen. ”Vet du en sak? Det är bara du som någonsin har fått min kropp att reagera på det här viset, bara genom att titta på mig.” Han pussade mig på halsen och jag kände hur han log. ”Är det verkligen så?” Jag vände mig om och så la jag mina ben mellan hans, och min hand smekte han från bröstet och ned mot kalsongerna. ”Så är det verkligen, jag mår så jävla bra med dig. Och att du får min kropp att reagera på ett sätt jag inte trodde var möjligt är bara ett stort plus.” Hans hud knottrade sig under mina fingrar och jag såg att han njöt av mina lätta smekningar. Han la mig ned på rygg och följde sakta efter för att kunna kyssa mig, hans händer letade sig automatiskt till mina bröst, och jag lät han hålla dem där. Vi kysstes ett bra tag, tills jag var tvungen att hämta andan, båda två brast ut i skratt.

På morgonen när vi vaknade var det av att Liam hoppade i sängen, som vanligt. ”Mamma, har Justin sovit här?” Jag märkte att han var vaken men att han inte gjorde ett ljud ifrån sig, för att troligtvis slippa möta min blick. ”Ja, älskling, det har han.” Liam fortsatte hoppa i sängen, så tillslut kunde inte Justin fortsätta låssas sova. ”God morgon busunge.” Sa han och brottade lugnt ned Liam i sängen så han började skratta. Dem två fortsatte busa med varandra medan jag gick in på toa och kollade mig i spegeln samt kissa. Jag hörde hur dem båda busade med varandra och hur dem skrattade tillsammans. När jag klev ut ur badrummet märkte ingen av dem det, så jag stod kvar i dörren och tittade på dem, tills Justin fick syn på mig. ”Vad tittar du på?” Frågade han och fortsatte kittla Liam, som låg i sängen och skrek av skratt. ”Dem två mest betydelsefulla i mitt liv.” Svarade jag och fortsatte kolla på dem.

Vi satt tillsammans i köket med mamma och åt frukost, Liam som vanligt kladdade med filen och flingorna så det var över allt. Han ser likadan ut varje morgon då vi äter, och det är väl något han kommer fortsätta med, samtidigt som han får i sig en hel del av det han har i tallriken innan han börjar kladda. Justin satt bara och flinade under tiden som jag försökte få Liam att sluta, men det gick inte. ”Liam, lyssna på din mamma nu.” Justin sa åt honom och han slutade på en gång. Jag mötte Justins lekfulla leende. Jag bar bort Liam från bordet och tvättade av honom allt fil, och sedan fick han gå och leka. Jag gick och satte mig vid bordet igen. Mamma tittade på oss. Liam kom tillbaka, och tittade förundrat på både mig och Justin. ”Är han min pappa?”



Seriöst, 5 kommentarer på det förra kapitlet, och över 120 som läste. =/
Trackback