Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter six.



”Clarissa, vakna. Du har telefon.”
Alessa hade en tendens till att vara morgonpigg men att det var så här illa att det fanns andra också som var det, viste jag inte. Jag orkade inte svara henne, och ännu mindre röra mig. Så jag låtsades som att jag fortfarande sov. ”Vänta lite, ska bara väcka henne.” hörde jag hon säga till personen i telefonen. ”VAKNA! Du har telefon.” jag suckade högt och drog av mig täcket, och sträckte ut handen så att jag skulle kunna få telefonen. Jag la den mot örat och la mig ner i sängen igen, så jag slapp hålla i den. ”Mhm,” var det enda jag svarade. ”Hej det är Justin, förlåt att jag väckte dig. Men jag sa till Alessa att hon inte skulle väcka dig.” Rösten, hans röst fick mig genast att vakna till. Jag reste mig upp ur sängen och gick till fönstret, för att se vad det var för väder. ”Det är lugnt, antar jag sovit så det räcker.” Jag drog en hand genom mitt hår, eller så gått det gick. ”Vill du hitta på någonting idag? Snälla, jag måste få träffa dig igen.” Åååh, vad fan. Vad ska jag säga, han lät som ett litet barn som bad om godis. Jag funderade en stund på vad jag skulle svara, och Alessa kollade på mig med en arg blick och gav mig en lapp.

”Ni kan vara här, jag ska snart dra till Ryan. Ge han en chans. Jag vet att du vill. ;P”

”Okej, ja. Det kan vi väl. Vi kan väl vara hemma hos mig, jag mår inte så bra.” jag skrattade när jag sa det sista. Jag hörde samtidigt hur han andades ut, han trodde säkert att jag skulle säga nej, efter hur jag behandlade honom igår. Eller inte så, men att han inte fick mitt nummer. ”Okej, när ska jag komma. Du behöver väl kanske ta dig en dusch eller något?” ”Du kan komma om 40 minuter.” Efter att han hade fått min adress och vi hade lagt på så hoppade jag in i duschen, Alessa var fortfarande kvar. Men hon hade redan duschat och var i stort sätt klar. När jag var klar 10 minuter senare så slog det mig. ”Helvete, Alessa…. HJÄLP mig ta bort alla jääävla barngrejer. In med det i Liams rum, jag låser där sen.” Hon tittade på mig som att jag var galen, men jag vill inte att han ska döma mig. Jag tar en dag i taget. Jag sprang som en galning fram och tillbaka hejvilt med massa saker. Alessa hjälpte till när hon insåg att jag menade allvar.

Tio minuter senare och jag full i svett ringde det på dörren. Fan, var min enda tanke. Alessa hade redan dragit, så jag var tvungen att öppna. Jag gick med tunga steg mot dörren, egentligen ville jag inte utsätta mig för vad som fanns på andra sidan, men nu var det försent. Jag tryckte ned handtaget och öppnade dörren, där stod han, precis lika vacker som vanligt. Det tog andan ur mig, eller rättare sagt, han tog den ur mig. ”Hej, kom in.” sa jag och flyttade på mig så han kunde gå förbi mig. ”Jag duschade bara håret, så jag måste in i duschen igen. Men du kan gå upp på mitt rum så långe.” ljög jag. Varje gång våra blickar möttes så log han. ”Okej, det är lugnt. Ska vi slå på en film sen eller?” Han gick bakom mig upp för trappen, och jag kunde känna hans glödheta blickar i ryggen. ”Ja, det kan vi göra. Du kan välja en. Jag är klar om 5-10 minuter.” Han tittade på mig precis som att jag hade dragit världens lögn. ”Ha, kan en tjej duscha mindre än i en halv timme?” Sa han och skrattade. Jag slog till honom löst på armen och log.

När jag var klar i duschen slog det mig, jag tog inte med mig nå rena kläder in på badrummet. Så jag var tvungen att gå ut i rummet där Justin befann sig. Det är bara bita i det sura äpplet, tänkte jag för mig själv och virrade in mig i handduken. När jag kom ut i mitt rum satt han i sängen och läste en tidning, men direkt han hörde mig kollade han upp, och hans ögon gick från vanliga till stora tennisbollar. ”Justin, sluta titta på mig sådär.” sa jag och gick förbi, men han följde mig med blicken. Så jag plockade upp en kudde och kastade den på honom, så han skulle förstå. ”Hur? Inte mitt fel att det går förbi en het tjej i handduk.” Jag fnös åt hur han la fram den meningen och gick in i min garderob. När jag hade dragit på mig underkläder var jag bara tvungen att fråga honom en sak. ”Är det okej om jag har mjukiskläder på mig?” Samtidigt som jag hörde honom komma mot mig så drog jag på mig ett linne så att inte för mycket hud visades. ”Klart det är. Du är nog fin i allt.” Jag drog på mig min gula Victoria Secret dress, och gick fram till honom och gav han en kram. ”Du fick ju ingen när du kom.” Sa jag och log. När jag hade släppt honom gick jag ut i mitt rum och såg att han hade lagt fram en film på sängen, rädda Willy. "Vill du se denna?" sa jag och höll upp filmen. Han log och nickade. Jag kunde inte förstå att han stod framför mig, livs levande - IGEN! "Jag går ner och hämtar lite dricka, och chips." jag började gå ned för trappen, och han kom efter. "Jag vill se hur du bor." sa han och la en hand på min rygg. Jag visade honom runt, inte så märkvärdigt men jag trivs. Så det gör mig inget om jag så skulle bo i en hydda. "Vad fint ni har det." sa han när vi tillslut kom in i köket. Jag började fixa med dricka och chips medan han stod bredvid mig och skådade varje rörelse jag gjorde. Vi gick tillsammans upp till mitt rum igen med händerna fulla.

När vi hade sett klart filmen eller ja, pratat igenom den så var jag hur pigg som helst. Det var skönt att börja dagen med lugn och ro. "Vill du gå ut och äta med mig någon dag?" frågade han helt plötsligt. Vad ska jag svara? Jag måste verkligen ta hjälp av min mamma. Ah, på tal om henne. Måste höra när hon kommer hem. "Ja, eller. Jag har rätt mycket i skolan. Men vi kan väl se längre fram." han blev besviken, jag såg det. Men vad ska jag göra. Jag plockade fram min mobil och såg att jag hade ett sms från Celia.

"Hej gumman! Hur var kvällen igår då? Hörde nog allt från Alessa. ;) Hoppas du mår bra idag iallafall."

Hon fick mig att le, och bli påmind av att Justin satt bredvid mig. Jag kollade upp på honom och han mötte min blick. "Vad har Alessa sagt till vem?" frågade han med ett leende på läpparna. "Hon har väl berättat om mitt äventyr igår, mötte en skitsnygg grabb och spenderade nästan hela kvällen med honom. Ville inte lämna festen, men var för trött för att stanna." jag skrattade när jag sa det. "Oh, han måste ha vart lycklig som fick en sån snygg tjej att umgås med honom." svarade han och la en arm på min rygg och drog mig närmare sig. Jag gosade ned mig i hans famn och bara njöt. Han var verkligen söt mot mig, fast han inte viste mycket om mig.

När klockan började närma sig två kurrade min mage till. "Är du hungrig?" frågade jag honom. Han nickade bara som svar. Så vi gick ned i köket och plockade fram, hamburgare och pommes fick det bli. Han tog stekspaden av mig så jag kunde gå på toa. Nät jag ändå var där inne skrev jag och frågade mamma när dem skulle komma hem.

"Det har blivit ändrade planer. Caroline, Jen's mamma är i Toronto så hade tänk spendera lite tid med henne. Kommer hem på onsdag. Liam saknar dig. Men du behöver lite time off. Kram"

Min mamma är en räddare i nöden, men jag saknar Liam nå så fruktansvärt. Det kommer jag alltid att göra när han inte är med mig. Får ringa honom imorgon, i dag ska jag njuta fullt ut. Jag har världens kändaste tonåring i mitt kök just nu, det är sjukt. Under tiden som jag var på badrummet passade jag på att svara Celia också.

"Hej darling! Jodå, lever drömmen fortfarande. Han står i mitt kök och lagar mat åt MIG. Sjukt, jag vet. Men jag hör av mig sen.. Puss"

Undra hur hon kommer reagera nu då. Inte värre än mig, jag tror fortfarande att det är en dröm. När jag kom tillbaka till köket ställde jag mig i dörren och bara kollade på honom. Utan att ens vända sig om så frågade han, "vad tittar du på?" jag log åt hans fråga, samtidigt som jag inte förstod hur han kunde veta att jag stod där. "Dig! Du är så vacker, och jag tror det är en dröm. Jag menar, varför skulle du stå här?" jag log milt mot honom när jag sa det, även om han inte såg det. Men han vände sig om då jag sa det sista. "Det är ingen dröm, jag står här. Varför skulle jag inte egentligen, när du intresserar mig." Han stod lutad mot diskbänken och tittade intensivt på mig. Jag gick med trygga steg mot honom och ställde mig framför honom. Utan att jag hann reagera så drog han in mig i sin famn och smekte mig över ryggen. Vi tittade på varandra utan att säga något, intensiva blickar utbytes. Helt out of the blue tryckte han sina läppar mot mina, och gav mig en het kyss som strax därefter över gick till hångel. Hans läppar mot mina var som en massage, han viste var han gjorde. Jag var tvungen att avbryta, "du bränner maten." sa jag mot hans läppar. Han började skratta och vände sig om för att plocka ut maten ur ugnen, medan jag dukade och plockade fram grönsaker.



Vill bara tacka er än en gång. :) 10 Kommentarer så kommer nästa.


Kommentarer
Julia säger:

så grym ! blir aldrig tråkigt att läsa, alltid lika spännande :D fortsätt såhär !

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

Becka säger:

Awwsome, mer. :D

Skrivet: | Bloggadress: http://beckagoesrandom.blogg.se/

Fatima säger:

Sjukt bra kapitel!

Skrivet: |

rT säger:

En sak jag har märkt när du skriver är att du skriver "Viste" istället för "Visste" :) Hahha skitbra och meeeeer :D

Skrivet: |

Sabbe säger:

Mer ! :)

Skrivet: |

Gabbi säger:

awesome :)

Skrivet: |

oliiiiiviiiiiiiaaaaaaaaaaa säger:

Soo good, keep on going!

Skrivet: |

melissa säger:

skitbra :)

Skrivet: |

jasmin säger:

moore <33

Skrivet: | Bloggadress: http://readysetbieber.blogg.se/

Anonym säger:

GRYMT BRA!!!



//Ebba :D

Skrivet: |

Melina säger:

Jag kan inte kommentera på kapitel sju. Annars hade jag gjort det..

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback