Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter forty-two.



”God natt.”
Sa jag och pussade honom snabbt på munnen, samt la mig till rätta. ”Öhm, ge dig nu. Jag har inte fått röra dig på hela dagen, och så går du och lägger dig.” Jag skrattade till av hans ordval, men tyckte samtidigt att han lät lite rolig när han sa det. ”Vadå? Det har du väl, du har ju bara inte gjort det.” Jag låg fortfarande kvar likadant, men jag kände att han började smeka mig på magen, och jag förstod vad han ville. ”Ey, grabben. Händerna på täcket, eller så tar du på din egen mage.” Jag planerade att låta honom hållas lite, så jag fortsätta spela på det jag hade börjat på. ”Älskling, kom igen. Jag är en man, jag behöver sådant här.” Han lät verkligen lidande, och jag kunde inte hålla mig för skratt mer. ”Det är inte kul, okej?” Han lät mer allvarlig än innan. ”Baby, jag skoja.” Jag kröp upp över honom, och kysste hans läppar passionerat. Han smekte min rygg lätt och varsamt med sina händer, och lät dem ibland glida ned och stanna på min rumpa.

Han la ned mig på rygg och la sig halvt över mig. ”Det är så här det ska vara.” Jag himlade med ögonen och tog tag om hans nacke och tryckte mina läppar mot hans. Hans hand travade på mitt lår fram och tillbaka, ibland på insidan och känslan i magen kom tillbaka. Den där fridfulla, harmoniska känslan. Som jag bara har fått uppleva tillsammans med Justin. Kyssen övergick till hångel och att våra underkläder låg på golvet. Att höra honom njuta var underbart, speciellt då man vet att det är på grund av mig han får den njutningen. Men vi var samtidigt tvungna att vara lite tysta då mamma är hemma, och Liam har sitt sovrum bredvid mitt.

När vi båda två hade kommit och var utmattade till max så låg vi och höll om varandra. ”Jag trodde inte att det skulle vara såhär underbart.” Justin smekte mig över ryggen och pussade mig över hjässan. Jag tittade upp på honom och mötte hans extremt sexiga blick. ”Inte jag heller. Jag tror inte att jag hade fått uppleva detta tillsammans med någon annan än dig.” Vi somnade tätt omslingrande med varandra och sov ända tills klockan var 10 dagen efter.

Justin var den som vaknade först, då jag vaknade av hans lätta smekningar över halsen och nyckelbenet. ”God morgon sötnos.” Att vakna av hans smekningar och röst, är det bästa som finns. Jag vred mig om så att jag låg mot honom, och pussade honom på näsan. ”Sexig du är på morgonen.” Han log mjukt mot mig. ”Ska vi duscha?” Han svarade inte ens på min fråga innan han var inne i badrummet, så det var bara för mig att krångla mig ur sängen och släpa mina trötta fötter åt samma håll. ”Varför så bråttom?” Han stod redan i duschen och lät vattnet rinna över hans nakna hud. ”Vem vill missa denna mysiga stund?” Han tog mig i handen och drog in mig i hans famn. Vi stod under det rinnande vattnet och kysstes länge innan våra läppar tappade greppet om varandra.

Liam och mamma satt vid köksbordet när vi kom ned hand i hand. Allt var framdukat och det var bara att hugga in på det man ville ha. ”Sovit gott, gubben?” Jag rufsade till Liam i håret när jag gick förbi honom och satte mig. Han nickade och rättade till sitt hår. Mamma tittade skeptiskt på mig, men sa inget. Mitt humör var lite bättre än alla andra dagar då jag vaknat. Liam hade ätit klart precis när vi kom så jag lyfte ur honom ur stolen och han sprang iväg upp på sitt rum. Justin hade brett sig en macka och skulle precis ta en tugga då mamma öppnade munnen. ”Använder ni skydd?” Justin satt bredvid mamma så han behövde inte titta på mamma, men det spelade ingen roll för hon tittade på mig, och jag kände hur röd jag blev i ansiktet. ”Jag har spiral, och det vet du. Men jag måste klippa trådarna, Justin får ont.” Justin svalde sin macka som en stor klump, det hördes. Han ville nog inte vara med i detta samtal, men det ville inte jag heller.

Jag viste inte hur fort vi skulle komma från köket och mammas hemska frågor. Jag har aldrig varit med om pinsammare grejer. Men vad skulle jag göra, jag var ju tvungen att svara. När vi väl kom upp på mitt rum kastade jag mig på mage i sängen och tryckte ned huvudet i en kudde. ”PIIINSAMT!” Justin följde mitt exempel och la sig bredvid mig. ”Jag vet, men nu är det gjort. Nu behöver hon inte fråga mer, hon vet. Det finns bara en kvar, och det är min mamma. Men hon kommer inte ta upp det när du är med, så då är det bara jag som får pinas.” Jag kunde inte låta bli att skratta. ”Skratta inte, min mamma kommer vrida öronen av mig.” Jag kollade upp på honom och insåg att han låg på sidan och kollade på mig. ”Sluta, har inte hon också vart ung eller? Berätta för henne hur skönt det är.” Skojade jag fram och han slog till mig löst på axeln. ”Aj, vad gör du?” Jag brottade ned honom på rygg och satte mig gränsle över honom, och började kittla honom. ”GE DIG.” Jag skakade bara på huvudet och fortsatte. ”Skyll dig själv.” Han tog tag i mina armar och kastade ned mig på rygg och satte sig som jag setet på honom. ”Ger du dig?” Jag skrattade hysteriskt. ”Ja, jag ger mig.” Han satt kvar, och bara tittade på mig. ”Du kan kliva av mig nu.”

”Följer du med hem till mormor och morfar?” Vi satt i min säng lutade mot sänggaveln, med varsin tidning i knä. ”Ja, det kan jag väl. Liam då?” Justins tidning flög ned på golvet så han böjde sig ned för att ta upp den, så jag fick chansen att knuffa ned honom. ”Haha, nu var ju du rolig. Du kan ta med dig honom, morfar är nog hemma och behöver bli av med lite energi.” Han skrattade där han satt på golvet, och för ovanlighetens skull såg han riktigt sexig ut. Liam satt inne på sitt rum, och jag har lärt mig att jag ska knacka innan jag går in, annars blir han hysterisk. ”Liam, vill du följa med hem till Bruce?” Han kastade iväg alla sina bilar han hade i händerna och sprang ned för trappen. ”SPRING INTE.” Justin kom ut springandes ur mitt rum, och tog ett fast grepp runt min midja och bar ned mig. ”Och du då? Du och Liam ligger på samma nivå ibland.” Han skrattade bara och satte ned mig i hallen, slog till mig på rumpan och drog på sig sina skor.

Bruce kidnappade Liam direkt vi kom innanför dörren. Dem har väl något bus för sig, och för varje gång jag är här blir jag mer säker, men det skulle strax ändra på sig. ”Justin, jag fick nyss ett telefonsamtal från Erica.” Hon såg inte speciellt glad ut, så jag hade mina aningar om vad det handlade om. ”Detta är minst lika pinsamt för mig, som för er.” Justin tog mig i handen och drog mig förbi hans mamma. ”Säg inget mer då.” Hon tittade efter oss i trappen upp. ”Men jag är tvungen, skyddar ni er?” Även fast jag inte såg henne nå mer så kände jag hur pinsamheten sköljde över mig, precis som i morse. ”Ja, det gör vi.” Vart hans sista ord innan han drog in mig i sitt rum och stängde dörren.

”Finns det fler sätt att hamna i pinsamma situationer idag?” Han tryckte upp mig mot väggen, och tog mina händer i ett fast grepp över mitt huvud. ”Jag vet inte, skulle väl vara om min mamma kom in nu.” Hans läppar mot mina, gudomligt. Han kysste mig intensivt och tog mina händer i ett grepp, så en hand var ledig och han kunde smeka mig över höften och upp efter sidan. Jag försökte få fram att han skulle ge sig, men det gick inte, han gav mig inget andrum. Från där jag stod hörde jag hur Liam och Bruce skojade och hade sig på baksidan. Så det vart ännu mer jobbigt. Jag hörde hur Justin vred om nyckeln i dörren och kände hur han fattade tag på mina lår så han kunde lyfta upp mig mot väggen.

Trackback