Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter eighteen.



Samtalet jag hade med min pappa samma dag som Liam trampade in en spik i foten förändrade min syn på Clarissa. Hon undanhöll något väldigt viktigt för mig, något som jag tyckte att jag hade rätt att få veta. Ett förhållande funkar inte om man ljuger för varandra, även om vi inte är tillsammans och kanske bara kommer vara väldigt bra vänner så vill jag träffa Liam. Hela det med att det var min pappa med hjälp av min beskrivning på Clar som gjorde att hankunde förklara för mig att hon hade en son, jag spelade med precis som att jag visste om det. Men i själva verket inte fattade något. Så här i efterhand förstår jag att hon gjorde som hon gjorde, och att vi vart osams över det var kanske bra ändå. Vi rensade luften mellan oss, och det var skönt.


Nu är det tre dagar kvar tills jag får träffa henne igen, och det ska bli skönt att få prata med henne öga mot öga, det är mycket bättre så man ser hur den andra reagerar. Tre dagar går fort, hoppas jag. "Justin, vad tänker du på?" min mamma kom in i rummet jag har på bussen och satte sig ned bredvid mig, där jag låg i sängen. Tack vare henne gör jag det jag gör idag, och hon är min bästa vän. Hon offrade allt och flyttade till Atlanta med mig. "Clarissa" svarade jag och la ned huvudet på kudden. Hon strök mig över ryggen. "Du får träffa henne om tre dagar. Har ni pratat något mer om Liam?" Mamma var den första jag berättade det för och hon blev inte så glad, men efter att jag hade berättat allt så förstod hon henne. Hon har själv vart i den situationen, att få ett barn i tidig ålder är inte lätt. "Nej, det har vi inte. Jag hoppas på att få träffa honom när vi kommer hem igen. Jag vill verkligen se om det kan funka mellan oss." Mamma tog ett djupt andetag. "Jag hoppas du vet vad du gör." Hon avslutade vår konversation, sen gick hon ut.

"Vilken grym show ikväll, publiken var taggade till max." Scooter kom fram och slog mig löst på axeln. "Yeah man! Jag älskar när det är galet, så länge ingen kommer till skada." Alla samlades som vanligt i samlingsrummet, och alla var helt till sig av lycka. Jag kände att jag hade gjort någonting bra, och det var huvudsaken. På kvällen när jag kom tillbaka till bussen från konsert var jag så fruktansvärt trött, så jag ringde inte Clar som jag gjort alla andra kvällar, hon sov säkert ändå. Men jag skickade ett sms åt henne så hon kan se det nät hon vaknar.

"Hej vännen! Jag saknar dig verkligen, och längtar tills jag får se dig igen. Puss"

När jag la mig ned på kudden somnade jag på en gång. Det var riktigt skönt att vakna helt utvilad och veta att man har en hel dag ledig till att inte göra någonting. Mobilen låg bredvid mig så jag kollade vad klockan var, 10.33 visade den, och inget sms. Clar brukar alltid svara när hon vaknar, och Liam brukar aldrig låta henne sova till mer än runt 8, har hon själv berättat. Undra vart hon är då, eller om någonting har hänt.

"Mamma?" ropade jag då jag hörde någon utanför och hoppades på att det var hon. "Ja, gubben! Vad är det?" hon öppnade dörren så ljuset kom in. Innan jag sa något var jag tvungen att vänja mig vid ljuset. "Ska vi göra något tillsammans idag eller har jag hela dagen för mig själv?" Mamma tittade på mig med stora ögon och skrattade. "Vill du inte umgås ned oss?" Jag gav henne en blick hon snabbt kunde läsa. "Nej, du har hela dagen för dig själv. Men vi tänkte gå ut och äta ikväll." "Bra, då kan jag spendera lite tid med mina fans." Mamma såg inte sådär jätte glad ut. "Då tar du med dig Kenny, och tjafsa inte emot."

Flera timmar senare gick jag och Kenny på gatorna i Los Angeles. Ni läste rätt, gick. Det var jätte roligt att få göra något annorlunda, jag hade vanliga kläder på mig så alla skulle kunna känna igen mig, och jag var beredd på hysterin. Flera gäng med tjejer kom fram och frågade efter kort och autograf. Med glädje skrev jag ned mitt namn på allt från mobiler till kläder, och log till både höger och vänster med alla olika vackra tjejer. "Justin?" en tjej kom bakom mig och lät riktigt nervös. "Japp, det är mitt namn." svarade jag och vände mig om. Hon var inte mer än 7-8 år, riktigt söt. "Hej sötnos!" Hon log med hela ansiktet av mitt ord till henne. "Kan vi ta en bild?" "Självklart kan vi det, ge honom din kamera fixar han en bra bild på oss." Sa jag och pekade på Kenny som stod bredvid, och jag satte mig på huk i hennes nivå och pussade henne på kinden. "Tar en till, men kolla in i kameran då, lillgrabben!" Sa Kenny och flickan började skratta, och hon hade verkligen ett klingande skratt. "Tack så mycket!" sa hon och gav mig en kram. "Any time, sweety!"

"Du skötte dig bra idag, och alla hysteriska tjejer! Förstår inte riktigt vad dem ser hos dig, men du har väl något." Kenny kan vara riktigt rolig ibland. Och nu satt vi i bilen på väg tillbaka till bussen, mina ben bar mig knappt till bilen, men jag hade haft en helt fantastisk dag. En tjej hade ingen kamera med sig, så jag tog med min mobil och lovade henne att lägga upp den på twitter senare. Kenny avbröt min inre konversation med mig själv. "Hur är det med Clarissa?" Tankarna slog emot mig. "Jag vet inte, hon har inte svarat mig på hela dagen." Kenny tittade oroligt på mig, "har det hänt något?" Den som det visste, tänkte jag för mig själv. "Nej, inte vad jag vet." Och med dem orden stannade vi utanför min buss. När jag klev ur bilen kände jag något väldigt kallt och blött över hela mig. "Biebs, you are going down!" skrek Alfredo efter att ha kastat en hel hink med kallt vatten över mig. Han stod och skrattade så han höll på att svimma. "Haha, du ser ut som en blöt katt." Jag kunde inte svara, hamnade nig i chock. Men fick syn på en till hink, som jag tog upp och kastade den över honom. "Payback!" Skrek jag och sprang in i bussen för att hämta min vattenpistol, som alltid ligger gömd under sängen. Vattenkriget bröt ut, och alla var med, utom mamma. Hon är alltid sådan torrboll.

När klockan började närma sig tio på kvällen gav vi alla upp. Det var vatten på hela bussplanen, och vi hade haft riktigt kul tillsammans, så vi tom glömde bort att vi skulle äta. Efter att jag hade duschat och fått i mig något att äta kom jag på att min mobil låg kvar i bilen, så jag gick ut och hämtade den. Det första jag gjorde var att ladda upp bilden som jag lovade mitt fan. När det var klart försökte jag ringa Clar, men inget svar. Det är olikt henne. Istället ringde jag Ryan för att se om han hade hört eller sett något av henne. "Hej Buddy! Hur är det?" jag hörde på hans röst att han inte var sig själv. "Bra! Vad har hänt?" ”Clar är försvunnen. Hon kom aldrig hem igår kväll, vi kollade på film här, men sen åkte hon hem. Men hennes mamma säger att hon inte har vart hemma på hela natten, eller idag.” Mitt hjärta stannade för en sekund, eller två. Jag viste inte vad jag skulle svara, eller göra. ”Va?” Det var det enda ordet jag fick fram. ”Jag är ledsen att behöva säga det när du inte kan göra något. Och vad du än gör, kom inte hem, Clar skulle inte vilja det. Jag hör av mig när vi har hittat henne. Okej?” Jag vet att det är det rätta, fortsätta det jag gör. ”Lova mig att du ringer mig, svarar jag inte ringer du min mamma, förstår du?” ”Ja, jag förstår. Ha det bra nu, tänk inte på det.” ”Okej, hejdå”



Vad tycker ni om denna del, från Justin´s POV? Ge mig era åsikter. :)
Nästa kapitel återgår till Clarissa´s POV. :)


Kommentarer
Melina säger:

Grymt bra!

Skrivet: |

Anonym säger:

Jätte bra!. Kul att läsa om hur han tänker om allt, läser gärna fler kapitel ur hans perspektiv. :D

Nu väntar jag med spänning på nästa kapitel som jag tycker kan komma så fort som möjligt!. ;D

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT BRA!!!!!!!!!!!!!!♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYYYMMMTT :D

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

RT säger:

Hur grymt som helst, :)

Skrivet: |

Emilija Romaite säger:

Superbra !

Läser gärna mer ur Justins perspektiv.

Nu väntar jag på nästa kapitel.

spännande !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Isabella säger:

grymt bra! läser gärna mer från hans perspektiv :)

längtar ijäl mig tills nästa med clars perspektiv ,och vad som hänt henne :O

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

Isabella säger:

grymt bra! läser gärna mer från hans perspektiv :)

längtar ijäl mig tills nästa med clars perspektiv ,och vad som hänt henne :O

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbnovels.blogg.se/

Gabbi säger:

AWWEESOOOME :D måste verkligen veta vad som hänt henne ;( hoppas hon inte blir skadad :/

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberromance.blogg.se/

Amanda säger:

Guuud snällla ja dör så jävla bra! När kmr nästa del snälla snart? :(

Skrivet: | Bloggadress: http://sofaraaway.blogg.se/

Jenna säger:

sjuktbra kapitel :D

jag väntar nu med spänning på nästa kapitel :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback