Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle svarar...



Svar till Quinee...
Anledningen till att jag har många bilder på han som "spelar" Liam är för att hans finns i min närhet. En polare till mig är nämnligen mamma till honom. Så jag kan alltid exprementera bilder på honom, har jag en idé till novellen ser jag till att fånga det på bild med honom, inte alltid det går. Men så ofta jag få chansen gör jag det, då jag alltid har kameran med mig :) Ser att ni är många som har frågat om honom, och varje gång jag sett en fråga har jag tänkt att svar men alltid glömt bort det, men nu kom jag ihåg det. :)


Svar till Cherry...
Jag har inget speciellt utseende till Clarissa mer än att hon är lite kortare än Justin, brunt långt hår med lugg, och att hon har kristallblåa ögon. Sedan får ni tänka er framför er. Eftersom att det finns så många som använder sig av bl.a Selena, Jasmine eller Miley, så tyckte jag det skulle bli tråkigt, och så hatar jag att leta hysteriskt efter bilder, så jag tar det jag känner för. :)


Hoppas ni har fått svaret på era frågor, och det är bara fortsätta ställa dem. Jag ska försöka bli bättre på att svara. Kapitel 69 finns under detta inlägg!


Kommentarer
Quinee säger:

Oooh han är så söööööt !!! ränkte väl att det var någon du känner :P förs trodde jag att det var typ din son eller lille bror men så var det inte haha :P jätte söt är han i allafall <3

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Quinee säger:

Tänkte *

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback