Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle svarar på era frågor...

Varför har dom sex så mycket? LOL

Svar;
Dem är tonåringar? Nej, men det är ganska kul att skriva just det, plus att det är ju faktiskt sant, dem är tonåringar. Men jag kan dra ned på allt sådant. Det är inga problem.


Hur gammal är du? :) <3 älskar din novell det är så bra!

Svar;
Gammal och gammal? ;P Jag är 23 år, född 1988. Och tack för att du älskar in novell, det betyder mycket när folk skriver det åt mig.


Vart bor du någon stans? Asså inte typ blabla gatan utan typ sthlm, umeå eller aah du fatta (a) kram

Svar;
Haha, jag förstår precis vad du menade. :P Jag bor i Ludvika, kanske inte är så många av er som vet vart det ligger, men i Dalarna.


Skyddar dom sig när dom har sex?
Hur gammal är du?
Gillar du JB eller skriver du bara för att det är roligt?

Svar;
Ja, det gör dem. Hon har en spiral i, och för er som inte riktigt har någon koll på vad det är, så finns det ett litet inlägg om det längre ned.
Svar; Hur gammal jag är hittar du högre upp :P
Svar; Jag gillar hans musik, absolut. En stor inspiration. Plus att han har ett ”ganska” vackert utseende. ;P Men det är faktiskt rogivande för mig att sätta mig ned och skriva massa kapitel, jag blir lugn av det.


Hur kan du skriva så himla bra? Alltså först o främst finns det typ aldrig några stavfel vilket är himla bra och var får du inspirationen ifrån? Kram.

Svar;
Magin bakom att det inte finns några stavfel stavas, Microsoft Word ;P Utan det skulle ni inte förstå mig (A) haha.. Och vart min inspiration kommer från kan jag tyvärr inte svara på, jag har själv ingen aning. När jag sätter mig ned vid datorn så bara flyter fingrarna på. Det kanske inte är så bra, men det åker ned det jag tänker.


När du har slutat med denna berättelse, kommer du fortsätta på en ny??? :D

Svar;
Jag vet faktiskt inte, om det finns tid till det kommer det nog kanske en till. Det beror helt och hållet på hur mycket tid jag har, och hur mycket ni vill det. Jag skriver inte för blinda ögat. :P


Hur kom du på storyn till "he is the reason i'm still alive" ??

Svar;
Det var en svår fråga. Jag satt och kollade igenom lite olika noveller och försökte komma på något som jag inte hade läst innan. Och jag kunde inte komma på att jag läst där tjejen Justin träffar har ett barn innan. Så då fick det bli så.


* Varför driver du en novellblogg?
* Hur kom du på storyn till "He is the reason I'm still alive"
* Varifrån får du alla idéer?
* vad är besöksekordet?

Svar;
Oh, varför jag gör det? Jag hade en tråkig sommar, och stötte på alla andra underbara noveller ute på nätet, så jag bollade lite idéer med en vän, och jag började skriva. På så vis skapades den första novellen, sen var det många av er som ville ha en till, så då försökte jag mig på en ny.
Svar; Svaret finns över denna fråga.
Svar; Mina idéer finns inlåsta i mitt huvud, dem finns där från start utan att jag själv vet om det. Dem kommer fram då jag sätter mig vid datorn och öppnar filen med novellen i. Innan det är det precis som att jag skulle vara tom i skallen.
Svar; 137 unika besökare, och det är precis vad ni är för mig, UNIKA! Sedan har jag på något konstigt sätt haft 540 sidvisningar.


Läser du några andra noveller? :)
Hur gammal är du? :)

Svar;
Jag läser en hel del faktiskt. Säkert mellan 20-25 st. =P haha ^
Svar; 23 .. (A)


- hur många kapitel kommer pågående novell att inneha? :)
- kommer det bli någon ny efter denna? :)
- om du hade chansen att träffa justin hade du tagit den?

Svar;
Jag vet faktiskt inte, för mig känns det som att Justin och Clar precis har träffats, eller i alla fall börjat få ordning på sitt förhållande. Jag vet inte hur det känns för er? Ska jag avsluta den?
Svar; Som sagt så vet jag inte om det kommer finnas tid till det, jag vill kunna ge er så många kapitel om dagen som ni förtjänar, men det måste finnas tid.
Svar; Jag hade tagit den chansen utan att ens blinka. Helt klart.


Är det långt kvar på denna novell? Eller börjar den närma sig sitt slut?
* har hon opererat in en spiral elr? XD fattade inte
* har du några syskon eller husdjur?

Svar;
Du hittar svaret högre upp.
Svar; Nej, det är något en gynekolog gör, det finns många olika sätt att skydda sig mot graviditet och spiral är ett av dem.
Svar; Nej, jag har inga husdjur. Jag har haft en ödla, som jag saknar. Sen har jag inga syskon heller. Vilket ibland kan vara lite tråkigt :P





Jag hoppas ni kan hjälpa mig på frågan som jag ställt i inlägget under detta. Jag behöver hjälp med idéer till en fortsättning på novellen...

Kommentarer
Gabbi säger:

Haha jag tycker inte du behöver dra ner på det xd

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberromance.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback