Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Marielle svarar...








Svar; Nej, det handlar inte om det. Det handlar om att jag vill veta vad jag gör som är bra/dåligt. Jag vill kunna bli bättre på det jag gör. Och jag får inte reda på det genom kommentarer som lyder "bra" eller "jag vill ha mer." Och anledningen till att jag fick nästan 60 kommentarer var för att jag skrev att jag skulle sluta blogga. Det har inget med min novell att göra, det var bara det folk vaknade till av.


Men vill du sluta läsa så fine, vad ska jag göra? Det är ju ditt val. Kan inte tycka eller tänka åt dig.





Svar; Det är inte viktigt med kommentarerna i sig, utan jag vill precis som jag skrev över detta, veta vad jag kan ändra på. Det är inte det att jag vill att alla ska kommentera, men det kan omöjligt vara så att alla gillar det, för är det så då är det unikt. Alla kan inte tycka lika. =/ Nej nej, dem kommer inte tillbaka om det är dåligt, det vet jag allt om.


Tack så hemskt mycket för att du gillar den. Och slutet kommer inte komma inom en vecka, jag har många planer kvar på novellen. Den är absolut inte slut än, men det kommer inte komma upp lika mycket kapitel som det gjort. För jag håller på och skriver klart den, så jag kan ge er en bomb med kapitel!

Kommentarer
Quinee säger:

shiet jag kan inte fatta att d bara fått 27 kommentarer på det senaste kapitlet!!! jag trode att folk skulle vakana upp, ta sig i kragen och börja kommentera !!! jag tror inte att dom fattar att det tar väldigt lång tid att skriva ett kapitel och man ska nog inte nämna hur trött man blir eller hur ont man får i ryggen och fingrarna... Så jävla dålig stil utav dom som kunde kommentera att du inte skulle sluta skriva och allt det där men sen bara skita i att kommentera ett kaitel som vi alla ville ha...



dom borde fan skämas!

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback