Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter sixty-four.



Efter att jag hade svimmat i nästan varje rum så var det ett rum kvar, vilket jag antar var hans egna. Kenny hade bara burit in våra väskor då vi lovade att vi skulle hålla oss inne, sedan hade han åkt. Så vi var ensamma, vilket det var ett tag sedan vi var. Bara han och jag, och ingen som kan störa. Justin öppnade dörren och drog med mig in, det såg inte ut som att en tonårsgrabb bodde där inne, men det var riktigt snyggt. Lila siden hade han i hela sängen i alla fall, och två posters på sig själv på väggen. ”Justin, varför har du dig själv på väggen?” Han skrattade till himlade med ögonen. ”För att jag är förbannat snygg.” Hans självklara svar var verkligen sanningen, han är det och det är ingenting han mår speciellt dåligt över. ”Det har du helt rätt i.” Svarade jag och gav honom en kyss. Han började backa mot sängen och jag förstod på en gång vad det var han ville, men när vi var nära nog puttade jag ned honom och gick ut ur hans rum. ”Snälla, varför retar du mig hela dagarna?” Jag svarade inte utan gick ned till mina väskor.

På kvällen när vi hade ätit mat och bara tagit det lugnt låg vi i en sackosäck och höll om varandra samtidigt som vi kollade på någon värdelös film som gick på tv:n. Helt plötsligt kom jag på det där med att Liam fyller den 1 mars. ”Vill du veta en kul grej, som jag kan garantera att du inte har en enda aning om?” Jag smekte honom över magen och pussade honom. Han nickade bara som svar. ”Min son fyller samma dag som du.” Innan tittade han på tv:n, men när jag sa det vände han sitt huvud mot mig. ”Vad fick dig att komma på det nu?” Han skrattade till och drog upp mig över honom, då han kunde placera sina händer på min rumpa. ”Jag tänkte på det idag innan vi åkte till din pappa.” Han kysste mig och smekte mig upp över ryggen men under mitt linne. ”Då får vi väl ha kalas tillsammans då.”

Vi gick och la oss när klockan började närma sig tolv, egentligen hade jag velat göra det tidigare, men jag orkade inte röra mig fören Justin frågade om vi skulle gå och sova. Om jag tyckte att hans säng hemma hos Diane och Bruce var skön, var den ingenting mot den han hade här. Mycket kuddar och fluffiga täcken låg det i sängen och det var helt i min smak. Justin la sin arm runt min midja och började fingra lite lätt runt troskanten, jag log för mig själv samtidigt som jag la min hand över hans. Ingen sa något, men båda förstod nog vad som skulle hända. Jag vände mig så jag låg mot honom och lät mina läppar utforska hans, samtidigt som jag löst bet honom i läppen. ”Oh, kinky.” Jag flinade till samtidigt som jag kysste han hungrigt.

När vi båda hade kommit låg vi och höll om varandra. ”Jag vill aldrig mer vara ifrån dig.” Jag var tvungen att få det sagt, även om det kanske river upp massa sår hos honom, så var han tvungen att få veta. ”Baby, jag ska inte lämna dig, jag lovar dig.” Att bara få höra honom säga något sådant gör mig lycklig, ett rus av lycka rinner genom min kropp. ”Jag älskar dig, god natt.” Jag kysste honom snabbt och vände mig sedan om, och gosade in mig i hans famn ordentligt. ”God natt min ängel.”

På morgonen efter vaknade jag av att det ringde i Justins mobil, men han måste ha sovit så tungt för han rörde inte en fena, och jag tyckte det var skapligt irriterande, så jag plockade upp mobilen och såg att det var Usher som ringde, så jag svarade. ”Clar i sömntutans mobil.” Usher skrattade i andra änden, men kunde tillslut prata. ”Jasså, är det så illa? Hur är det med dig då?” Jag reste mig upp ur sängen och insåg ganska på en gång att jag inte hade några kläder på mig, hade absolut inte det i mina tankar, så jag drog på mig mina trosor och en av Justins t-shirtar som låg på golvet, och så gick jag ned till köket. ”Jodå, jag mår hur bra som helst. Du då?” Vi pratade på ett tag om både det ena och det andra. Bland annat om hur Justin hade betett sig den där sista månaden innan han gjorde slut. Enligt Usher var han ett vrak, men det är förflutet. ”Anledningen till att jag ringer är för att jag tänkte tala om att jag skickar en limousin klockan 7.” Jag förstår mig inte på dessa kändisar, varför åka limousin när man ska till en privat fest. Jag får antagligen vänja mig med allt detta. ”Okej, jag ska säga det till han som sover som att han aldrig gjort det innan.” Vi skrattade båda två och sa hejdå.

Justin sov fortfarande när jag kom upp till rummet igen, men han hade vänt sig om och låg över hela sängen. Jag gick fram till sängen och la mig över hans rygg och kysste han i nacken, allt för att han ska vakna, men jag slutade direkt han rörde på sig. ”Baby, sluta inte.” Jag reste på mig och tog med mig rena kläder in på badrummet för jag tänkte ta mig en dusch. Strax efter att jag hade haft i shampoo öppnades dörren, det är en av anledningarna till att jag inte låser, då är jag ändå tvungen att gå för att öppna. ”Får man göra dig sällskap?” Jag nickade bara, annars hade jag fått shampoo i hela munnen. Tillsammans stod vi där i säkert en timme, vi låg inte med varandra, men allt annat.

Efter en hel dag med att välja kläder hade klockan äntligen blivit halv 6, så man kunde börja göra sig i ordning. En snabb dusch fick det bli, men jag tvättade inte håret då det är mycket enklare att fixa en snygg frisyr utan massa balsam och strunt i. Justin höll till inne på det andra badrummet som fanns på nedervåningen bara för att vi inte skulle springa in i varandra och för att vi inte skulle se hur den andra såg ut innan. Min klänning, en lila kort låg på sängen och väntade på att jag skulle trä den över benen och upp över brösten. Håret lät jag bara hänga helt rakt och luggen lika dant, det blev riktigt snyggt. Sminkningen var bara en vanlig, lite mascara, rouge och läppglans. Jag har så fin hy så jag behöver inget sådant klet. ”Älskling är du klar?” Jag ropade för att se om jag hann före eller inte. ”Ha, det har jag vart i en halv timme.” Ungjävel, han brukar aldrig vara klar före mig. Det ska bli ändring på det tills nästa gång. När jag kom ned till honom stod han med mina skor i handen och tittade storögt på mig. ”Vad vacker du är. Eller nej, sexig. Eller hmm, båda.” ”Tack, du ser inte heller så dålig ut. Du är ganska sexig själv, och du är bara min.”

Limousinen stod precis som Usher sagt, utanför huset och väntade på oss. ”Mr. Bieber.” Sa chauffören, och öppnade dörren. Jag skrattade till lite, samtidigt som Justin lät mig gå in före honom. Det ska vara en första gång till allt, och det var det för mig att åka limo. ”Är du nervös?” Justin tittade på mig då jag satt i trans, jag viste inte vart jag skulle ta vägen. Känslan att få träffa alla dessa människor, som jag bara kunde drömma om för några månader sedan, fick mig att bli illamående. ”Ne-nejdå.” Stammade jag fram med ett inte så ärligt leende på läpparna. ”Jag lämnar inte din sida, du behöver inte oroa dig. Jag finns med dig hela tiden.”

”Era namn tack.”
En vakt stod vid dörren för att se till så att ingen oinbjuden kom in, och det kan jag förstå. Fast egentligen hade jag inte tid med honom, jag hade fullt upp med att kolla utsidan på huset. ”Bieber.” Hörde jag Justin svara på långt avstånd, tillslut vaknade jag upp då jag kände hur Justin gick, men han höll fortfarande sin hand i min. När vi kom in i huset, stod det en tjej med minimala kläder på sig, med en bricka i handen där det stod champagneglas. Justin tog två och gav mig ett. ”Ska jag verkligen dricka?” Jag lät skeptiskt, jag vet, men jag ville veta att det var okej. ”Varför skulle du inte?” Han stod framför mig och höll sin lediga hand runt min midja. ”Förra gången jag drack slutade inte så bra om du minns?” Han tog en klunk ur sitt glas, och förde återigen blicken rakt i mina ögon. ”Det blir inte som den gången, jag är här med dig nu.”

Usher kom fram till oss och snackade lite men han var tvungen att mingla vidare för att hälsa på alla andra gästerna. Han ska med på turnén så nog hinner vi prata allt. Lil Wayne dök upp bakom ryggen på mig och hälsade på Justin. Jag var som paralyserad, jag viste inte hur jag skulle bete mig, eller ännu mindre hur jag skulle prata. Har jag någon gång varit så här tyst? Tunghäftan var inte välkommen enligt mig, men den kom ändå. ”Så detta är den bedårande Clarissa?” Han flirtade lite med mig, men jag tänkte inte besvara det. ”Yeah, det är ju det.” Äntligen kunde jag prata igen. ”Ey, Justin, du är lyckligt lottad. Inte många brudar som har den kroppen.” Kunde man göra annat än skratta eller. Inte direkt så att jag tänker tacka, när det enda han gjorde var att kolla in den. ”Haha, hon kan tänka också.” Jag blev helt förbluffad av hur Justin pratade fast jag stod bredvid honom.

När klockan började närma sig elva satt vi tillsammans ned i en soffa, jag var så illa tvungen att vila mina fötter då jag valde stilettklackar i en lite högre höjd än jag egentligen klarar av. Jag började känna mig lite dragen, medan Justin hade dragit i sig lite för mycket för att festen nästan nyss hade börjat. Jag vågade inte tänka på hur han skulle vara när vi skulle dra, eller hur han skulle må imorgon när vi vaknar. Men det är ju som sagt hans bekymmer, jag vet att jag kommer må bra i alla fall. Justin ställde ned sitt tomma glas på bordet och lyfte upp mig så att jag hamnade i hans knä, gränsle över hans ben. ”Baby, vi är inte ensamma.” Han förde sina händer ned på min rumpa samtidigt som han kysste mig. Han ignorerade min mening allt han kunde. Kyssen övergick till hångel, och det spelade ingen roll hur mycket jag ville avsluta den, jag kunde inte.



För guds skull, när man ber er skriva lite mer i kommentarerna så får man 6 st. =/ Vad är det för stil, seriöst. Jag börjar faktiskt bli trött på det här, att man ger er hur mycket som helst, men får knapt något tillbaka. Funderar seriöst på att sluta skriva.
Trackback