Skrivet:
Kategori: √ 2. HITRISA - Part 1

Chapter ninety-five.





Att vakna upp bredvid den underbaraste tjejen på min födelsedag är något jag vill göra varje födelsedag framöver, och inte bara den, utan alla dagar. Hon satt bredvid mig i sängen med en tårta i handen och sjöng, 18 ljus som bara lyste upp tårtan. ”Grattis på födelsedagen älskling.” Jag fick tårtan i mitt knä, så jag satte mig upp ordentligt, och som alla andra får höra, ska man blåsa ut ljusen och önska sig något. Jag önskade mig att barnet som Clarissa bär på ska födas friskt och må bra, så jag hoppas verkligen att min önskar går i uppfyllelse. När jag hade blåst ut ljusen drog jag med fingret på tårtan och på näsan på Clarissa. ”Vad gör du? Ta bort det nu.” Hon log mot mig, och flyttade sig närmare, så jag pussade henne på näsan och ned till hennes läppar. ”Här, öppna. Det är inte så stort, så lugna ned dig.” Hon tittade på mig och förstod på en gång att jag skulle brusa upp, men jag var snäll och öppnade det. Under papperet fanns en fotoram lika stor som ett A4 papper, och i ramen satt det en jätte fin bild på henne och mig. ”Du har inget kort på dig och mig här, så jag tänkte du kunde ha det bredvid sängen.”

Kortet stod bredvid sängen och jag var den enda som låg där, Clarissa var inne på toan och borstade sina tänder. När dörren öppnades stod hon med bara underkläder, hon öppnade bh:n och kastade den på mig. ”Ska vi bada?” Att man ens kan tacka nej till ett sådant erbjudande är bara löjligt, men ändå var jag inte snabb nog, för hon låg redan i badet när jag kom in, och hon hade tänt massa ljus runt badkaret och släkt i taket. ”Varför måste du vara så oemotståndlig?” Jag tog av mig kläderna och klev ned i badkaret. ”Jag är född sådan, vad är din ursäkt?” Hon la sig över mig och kysste mig på halsen. Vi låg i badet säkert en timme, synd bara att vattnet vart kallt på en gång, men vi låg kvar.

”Idag lämnar vi inte huset, och jag vill ha din mobil.”
Hon stod i underkläder framför spegeln och kammade igenom sitt hår samtidigt som jag satt på sängen, och tittade på henne, hur hon rörde sig. ”Varför ska du ha min mobil?” Jag smög upp bakom och la armarna om henne. ”För att ingen ska kunna störa oss.” Det kändes som att jag inte hade något att säga till om, så jag gav henne den och hon stängde av den och la den i lådan högst upp vid mina strumpor. När hon var klar med allt så gick vi ned tillsammans och började fixa med maten, eftersom att vi bara hade ätit lite tårta på morgonen.

”Har du planerat något för idag? Eller blir vi bara hemma?”
Vi satt båda två och mumsade på våra hamburgare, levande ljus fanns på bordet, precis som dagen innan. ”Vi ska vara inne. Det är det enda jag tänker säga.” Jag suckade och kände en viss oro, jag hade ingen aning om vad hon var kapabel till att göra, så tankarna sprang iväg. När vi hade ätit klart och städat undan i köket, så valde vi att slappa framför TV:n, vi låg inte i soffan som vi brukar göra. Jag brukar alltid ligga bakom och hålla om henne, men nu låg vi åt varsitt håll, troligtvis för att våra magar var så fulla av mat att vi hade trillat ur soffan annars.



Justin somnade i soffan efter maten så jag passade på att gå upp i sovrummet för att göra klart det tills ikväll. Jag bytte sängkläderna i sängen till röda i siden, vilket jag var iväg och handlade dagen före då jag gjorde allt redo. Jag köpte även massa ljusstakar som jag laddade med värmeljus, och placerade ut lite överallt i rummet. ”Baby, vart är du?” Justin hade tydligen vaknat, så det var bara för mig att lämna sovrummet och springa ned till honom innan han fick för sig att komma upp, då hela överraskningen skulle bli förstörd. ”Här.” Svarade jag samtidigt som jag studsade ned för trappen. Han såg misstänksam ut, och det kan han allt få vara ett tag till, jag låste dörren tills hans rum bara just för att han inte ska kunna tjuvkika, och nyckeln hängde runt min hals. Smart som man är. ”Vad har du gjort?” Jag gav han en snabb puss och satte mig ned i soffan igen. ”Inget. Kom hit baby.”

Klockan tickade och den började närma sig 6. Jag tror att Justin märkte på mig att jag vände och vred på mig i soffan, för han kollade mer på mig än på filmen jag kollade på, eller så kan det bero på att den verkligen sög. ”Förlåt om din födelsedag inte har blivit som du trott att den skulle.” Han flyttade ned mig från sitt knä och tog mig i händerna. ”Det jag trodde från början var att du hade fixat en fet fest, vilket jag inte ville. Att jag har fått spendera denna dag med dig, är det bästa som kunde hända.” Ett leende började komma fram på mina läppar. ”Vilken tur att dagen inte är slut, och att du inte har fått se det bästa. Men innan du får det ska jag ringa Liam.”

Signalerna gick fram, och ingen svarade, så jag provade att ringa på mammas mobil, där hon lyckligtvis svarade bara efter 2 signaler. ”Hej, vart är du?” Hon lät stressad. ”Jag befinner mig i LA, Liam är hos Jeremy.” ”Okej, det var honom jag ville prata med. Vi kommer hem om två dagar, vi pratar då.” Vi la på och jag provade ringa Jeremy, jag visste att han skulle vilja prata med Justin, så jag fick väl ta den delen. Jazmyn svarade och vi pratade ett tag innan hon gav luren till Liam. ”Hej mamma, jag saknar dig.” Han lät riktigt glad att höra min röst. ”Jag saknar dig ännu mer, grattis på födelsedagen älskling.” Han skrattade till och så hörde jag Jeremy i bakgrunden, jag tror att han kittlade Jazmyn så mycket att hon började gråta. ”Jag har inte tid med dig, så du får prata med Jeremy. Hejdå mamma, jag älskar dig.” Min son har aldrig sagt så till mig innan. Jeremy kom till luren och vi pratade ett tag, tills han ville gratta sin son, vilket han inte har kunnat göra för att jag stängt av hans mobil. När Justin tog luren så passade jag på att gå upp tills hans sovrum och tända alla ljus.

”Du bara försvi…”
Mer sa han inte, då han fastnade i dörren. Han kollade runt i sitt rum med stora ögon, men fastnade tillslut på mig som låg i hans säng iklädd enbart underkläder. ”Det är din dag idag älskling, och jag ska ge dig en kväll du sent kommer glömma. Ta av dig kläderna.” Det var lika bra att vara rak på sak, men han stod fortfarande kvar på samma ställe, och hade exakt samma ansiktsuttryck. När han till slut började röra sig mot sängen pustade jag ut, för jag trodde han hade dött. Han släppte ett klädplagg för varje steg han tog och la sig sen i sängen. ”Jag hade tänkt ge dig massage, om du inte har något emot det?”

Han låg på mage i sängen och verkligen njöt av att jag masserade hans rygg. Jag tror till och med att han somnade till ibland, men vaknade då jag träffade en öm punkt. ”Detta är fan den B Ä S T A födelsedagen jag någonsin har haft.” Han bokstaverade verkligen ordet bästa, och han verkade verkligen gilla detta, så jag kunde inte annat än tycka att jag var för bra för att vara sann. ”Kan du vända dig om?” Han gjorde som jag sa och la sig på rygg, han tittade intensivt på mig och tog tag i mina armar så han kunde dra ned mig på honom. ”Glöm det grabben, jag är inte klar med dig än.” Hans grepp om mig blev hårdare och jag hade inte en chans att ta mig ur hans armar, så jag gav med mig och kysste honom, vilket gick över till hångel, och han placerade sina händer på min rygg. Jag fick chansen att ta mig ur, så jag gjorde det, och besvikelsen sköljde över honom.

”Jag har aldrig fått en sådan skön massage, någonsin. TACK!!”
Han kysste mig, och det var den bästa kyssen på länge. Hans tunga letade sig in i min mun och kyssen över gick till hångel, men inte sådant hysterisk, utan mer lugn och harmonisk. När han rör mig reser sig mitt hår i nacken, och det är så behagligt att jag aldrig vill att han ska släppa mig. ”Din dag, jag gjorde bara vad jag trodde du skulle gilla.” Hans ögon gav en underbar reflektion av alla ljusen som brann i rummet, dem där bruna djupa, som kan få vilken tjej som helst att drunkna. ”Gilla? Jag älskar det, och dig.” Hans sätt att se på mig fick mig att rodna, precis som att han aldrig har sett mig i underkläder innan, eller överhuvudtaget sett mig. Mina kinder hettade till, och istället för att kolla bort så kysste jag honom. ”Jag kommer må som en ny människa imorgon, allt tack vare dig. Det känns som att det jag gav dig inte var något mot detta.” Jag la ett finger över hans läppar. ”Du har redan gett mig det jag någonsin har önskat mig.” Jag la både min och hans hand på min mage och log.


Jag älskar er alla. :) Jag börjar komma tillbaka nu med skrivandet.

Trackback