Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 8.

En vecka rullade på fort och jag hade träffat Nate flera gånger, men det blev slut på det då hans flickvän kom på oss. Vi hade gått tillsammans från krogen hem till honom, och han sa att hon inte skulle komma hem fören på eftermiddagen, men så var inte fallet för hon kom hem tidigt på morgonen. Hon var inte speciellt glad, vilket jag kunde förstå, men jag hade inte gjort något fel. Jag ville ha honom, och han gav sig till mig. Jag hann ut innan hon exploderade, så Nate fick ta allt. Jag log för mig själv hela vägen till hotellet, åt hur komiskt allt var. Jag hade kanske krossat ett förhållande.

 

Kendall och Alfredo hade vart på en dejt, och dem fattade tycket för varandra allt mer. Jag undvek Justin så mycket jag kunde, men jag visste att det skulle komma en tid då jag inte skulle kunna göra det mer. Steffi och Ryan hängde en hel del, men bara som vänner. Jag tyckte det var bra, hon har aldrig varit tjejen som umgåtts med killar, på varken det ena eller det andra sättet, men nackdelen var väl att han inte ens bodde i samma land som henne. Jag hoppas bara att dem får en fin kontakt, och att dem håller den vid liv.

 

När jag kom tillbaka till hotellet var det raka vägen in i duschen som gällde, och eftersom att jag inte hade några underkläder på mig, för att Nate i all hast kvällen innan hade slitit dem i stycken så kände jag mig mer äcklig. Nike har ringt mig en gång om dagen, och för att inte tala om min bror, Nike berättade väl för honom om vad Justin hade sagt i telefonen. Han hotade med att flyga ned till mig och ta med mig hem, men jag lugnade ned honom lika fort. ”Jag ska se till så att du har utegångsförbud när du kommer hem.” Det var det sista min bror sa innan han kastade luren i örat på mig.

 

Efter duschen kände jag mig genast mycket renare och vart att må bättre också. Ingen av tjejerna syntes till så jag valde att gå ned till poolen och lägga mig. Bikinin åkte på och iPoden fick följa med, sedan var jag redo för sol. Eftersom att klockan inte var så mycket så hade jag hela dagen på mig att sola. Jag gick förbi den lilla kiosken som fanns på hotellet innan och köpte mig en tidning, så jag hade något att läsa. Frukosten hoppade jag över, för hade jag stoppat en enda grej i min mun då har jag vart tvungen att besöka en hink eller liknande, bakis som jag var. Jag vet att man inte ska vara i solen då, men jag kunde inte ligga på rummet hela dagen, plus att jag mådde som jag förtjänade.

 

Jag kände hur solen försvann från mitt ansikte och en liten del av överkroppen, så jag funderade om den hade gått i moln, men när jag kollade upp möttes jag av ett par vackert bruna ögon. Jag plockade ur mina hörlurar ur öronen, men jag slöt åter igen mina ögon. ”Hej, vart har du varit?” Han lät precis som en svartsjuk pojkvän, och det har jag en så det räcker. ”Vadå?” Han satte sig ned på stolen bredvid mig, men jag höll fortfarande ögonen stängda, för jag ville inte möta hans blick, och bli fast i den. ”Ja, jag var till dig igår, men du var inte där. Och imorse, så jag antar att du har vart ute hela natten.” Jag satte mig halvt upp, och tittade på honom. ”Om du så gärna vill veta så var jag på krogen igår, och så gick jag med Nate hem.” Jag såg på honom att han inte gillade mitt svar, men han ville veta. Han reste på sig och gick, utan ett enda ord.

 

Timmarna gick och det blev eftermiddag som innebar att vi skulle käka. Jag mådde fortfarande inte tillräkligt bra för att kunna vräka i mig någon köttbit eller liknande, men jag följde med. Det kanske fanns något lätt, man kunde stoppa i en mage som inte riktigt ville fungera. Kendall och Steffi lämnade kvar grabbarna på hotellet, men jag vet inte varför. Deras ansikten var livlösa, precis som att jorden skulle gå under om en kvart. ”Kan ni tala om för mig varför ni beter er så här?” Maten hade precis kommit in, och ingen hade sagt något tills jag avbröt tystnaden. Dem tittade på varandra och kommunicerade med ögonen. Kendall vek blicken mot mitt håll. ”Vad är det som har hänt mellan dig och Justin, seriöst?” Jag blev helt chockad av hennes plötsliga påhopp. ”Va? Har det hänt något?”

 

Kendall förklarade för mig att Justin inte hade vart densamma efter att vi sov tillsammans, och att han inte hade samma energi i kroppen längre. Steffi nickade instämmande till allt Kendall sa, och jag fattade ingenting. ”Du undviker honom.” Jag tog en tugga av min sallad och förstod att det var för dem jag kunde berätta allt, men skulle jag verkligen göra det? ”Du tycker om honom, eller hur?” Kendall skar i sin sega köttbit och doppade den i beasås. ”Nej, jag kan inte tycka om honom. Och anledningen till att jag undviker honom är för att jag inte vill börja tycka om honom. Jag vet att det var fel av mig att ligga med honom, för jag vet att han vill så mycket mer än vad jag vill.” Steffi la en hand på min arm och kollade medlidande på mig.

 

Kendall bytte kläder när vi kom till hotellet, för hon skulle ut med Alfredo, som vanligt. Det fattar bara att Steffi drar till Ryan, så blir jag ensam igen. Vilket jag absolut inte har något emot, med tanke på att denna resa absolut inte blev som jag hade tänkt mig. Då kan den lika gärna få spåra ur totalt. ”Ska vi glo på film, du och jag ikväll?” Steffi kom in och satte sig på sidan om min säng, där jag låg på mage med huvudet i kudden. ”Det skulle vi väl kunna göra.” Jag orkade inte ens lyfta huvudet så det kom kanske inte en tydlig mening ur min mun, men hon hörde mig. ”Bra, då fixar jag filmer, och du det goda.”

 

Kendall var riktigt vacker när hon gick, har aldrig sett henne i sådana kläder, det har alltid varit kort kjol och tight linne, men nu hade hon en halvlång somrig klänning på sig. Det märktes att hon var kär, och jag var glad för hennes skull. Steffi hade sedan länge kilat ut och fixat filmer, så det var väl bara för mig att fixa godis och dricka. Utanför hotellet låg det en ganska stor godisaffär, så jag vandrade dit och plockade lösgodis. Det blev lite mycket, men vad gör det, man behöver ju inte äta upp allt. ”Hur många kilon handlade du?” Steffi slog sig ned i soffan och kollade på skålen som stod på bordet. ”Det blev visst lite över 4 kilo.” Jag skrattade för mig själv.

 

Första filmen vi kollade på var Dear John, jag har sett den några gånger, så jag kunde låta mina tankar skena iväg, vilket dem gjorde oavsett om jag ville eller inte. Justin var den första som kom upp, och bara det var ju fel. Egentligen skulle Nike ha kommit upp, det är han jag borde bry mig i, men jag gör inte det. Jag älskar honom, absolut. Men det finns så mycket i livet man missar om man håller sig fast vid en människa. Tankarna om Justin gick för långt, så jag slog till mig själv i huvudet. ”Vad gör du?” Jag hade helt glömt bort att Steffi var med mig också. ”Tänker, och det gick för långt.” Filmen började dra mot sitt slut och det knackade på dörren.

 

Steffi hade stått vid dörren ett tag, men jag varken hörde eller såg vem det var hon pratade med. Hon kom tillbaka till mig och nickade mot dörren. Jag suckade på en gång då jag förstod att det var Justin som hade kommit. ”Hej. Kan vi prata?” Han stod med händerna i byxfickorna och kollade nedåt, han mötte inte ens min blick. ”Vad vill du prata om?” Han sneglade på mig, men vek ned blicken på en gång. ”Bara prata.” Jag gick tillbaka in till Steffi och frågade om det var okej, och hon var nog minst lika glad som Justin att jag gått med på det, så hon gick med oss till hissen och vek av till Ryan. Jag och Justin fortsatte ut till den folktomma poolen och satte oss ned på varsin solstol mitt emot varandra.


Ge mig förslag på vad som ska hända. :)

 


Kommentarer
Ebba :D säger:

Grymt bra!!<3

Skrivet: |

caroline säger:

är urdålig på att komma med idéer men sjukt bra skrivit!

LOVE <3

Skrivet: |

Alice biebah säger:

Har ingen idé om vad som kan hända sorry :// men sjukt bra inlägg! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

A säger:

Någonting skojsigt ska hända så att blev blir dramatik :D Kanske ett bråk?

Skrivet: |

Jennifer säger:

Kan knapp vänta tills nästa kapitel! Verkligen En annorlunda novell , skit bra

Skrivet: |

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Anonym säger:

mer

Skrivet: |

Anonym säger:

att dom börjar kyssas ;D

Skrivet: |

ELin säger:

Jätte bra!

Du är jätte dukitig!

Har inte dirrekt någon ide (a)

Skrivet: | Bloggadress: http://justajbnovel.blogg.se/

Anonym säger:

awesome!

dom måste börja kyssas

Skrivet: |

emma säger:

as bra ! mrn typ att dom börjar bråka och skriker på varandra och sen börjar kyssas ? om su förstår vad jag menar ;)

Skrivet: |

Emilija med J. säger:

grymt bra !



typ att dom kysser varandra och sen så fotoar någon dom och dan efter så kommer det ut i tidningarna, och sen så dumpar hennes pojkvänn henne på telefon och hon börjar umgås med Justin..



Drama, iaf :D

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

cathrine säger:

dom blir kära och lever lyckliga i alla sina dar.

Skrivet: | Bloggadress: http://novellsaboutjb.blogg.se/

Anonym säger:

bra kapitel! haha kommentaren över, bli kära och leva lyckliga i alla sina dar? ja, det vore väl bra men det vore lite tråkigt att läsa då haha:D

Skrivet: |

Anonym säger:

att dom bråkar, sen blir hon grymt arg på Justin och då drar han in henne i en kyss sen typ jaa..!

Skrivet: |

sara säger:

suger på att komma med idéer ;( sjukt bra skrivet, like always ;D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

jasmine säger:

as bra kapitel, även fast jag längtar till del 2 på den andra så är den också skit bra :) längtar tills nästa kapitel kommer :D:D:D

Skrivet: |

Sandra säger:

Awesome! MEEER :D

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback