Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 7.

Mobilen flög iväg då Justin slog i golvet och jag kastade mig över den. ”Han har inte alls gjort det. Lyssna inte på honom, han snackar massa skit.” Nike sa inget, och jag visste att han inte hade lagt på. ”Snälla prata med mig.”Han suckade högljutt. ”Okej, jag tror dig. Men jag gillar inte tanken av att du är med honom.” Jag avbröt honom.”Jag är inte själv med honom, hans vän Ryan är med och Steffi är här.” Jag hörde hur han andades ut, precis som att han vart lättad över något. Vi pratade i säkert en halv timme innan vi bröt samtalet.

 

”Hur dum i huvudet kan man bli?” Jag slog Justin i bakhuvudet där han satt i soffan med Steffi och Ryan, alla tre kollade på mig, och Justin reste sig upp för att gå emot mig. ”För att det var sanningen.” Steffi spände ögonen i mig. ”Vad sa du just?” Hon ställde sig upp och gick emot mig. ”Kysstes ni när jag kom in?” Justin vände blicken mot henne och nickade. Ryan satt i soffan och log för sig själv, jag har ingen aning om vad han tänkte på. Steffi tog Ryan i handen och lämnade hotellrummet. Jag hann inte ens reagera över det som just hände. Återigen var jag ensam med Justin, vilket jag inte ville.

 

När Justin var för nära mig flyttade jag mig motvilligt åt antingen sidan eller bakåt. ”Kan du sluta försöka undvika mig?” Han började bli lite smått irriterad, vilket han kunde få bli hur mycket han ville. Jag ville inte detta, men jag kunde inte motstå honom om han kom för nära. ”Jag undviker inte dig, jag vill bara inte ha dig för nära. Jag kan inte lita på mig själv.” Han log, ett hånfullt leende mot mig, vilket gjorde mig irriterad. ”Så du menar att du känner något?” Jag vände hastigt huvudet mot honom. ”Men det är väl självklart att jag gör det, vad fan tror du?” Han stod bredvid mig vid köksbänken medan jag blandade en grogg åt mig. ”Bra att veta att man kanske har en chans.” Trodde han ja. Jag tänker inte låta mig sjunka så lågt att jag till och med river min egen mur. Jag ska bygga den starkare.

 

Jag svepte den första groggen upp och ned så jag var tvungen att blanda en ny. ”Snälla, drick inge mer.” Han sa det med en vädjande röst och jag kunde inte låta bli att skratta. ”Du bestämmer inte över mig. Så det är ingen idé du försöker med det heller.” Groggen var klar och jag smuttade lite på den, känslan som hamnar i mina fötter då alkoholen tar över är underbar. Runda fötter, det är så jag trivs bäst. ”Kan vi inte leka en liten lek?” Han satte sig i fåtöljen mitt emot mig, vilket förvånade mig. ”Visst, vad hade du tänk dig?” Han log lite mot mig, och det var på ett sexigt leende. ”Vi ställer varandra en fråga, och varannan gång? Man måste vara ärlig.” Jag var den som flyttade mig närmare honom, så jag satte mig i soffan. ”Okej, börja du. Och inga följdfrågor, man tar svaret som det kommer.”

 

”Varför ljög du för din pojkvän?” Förstå frågan, och han gick ut hårt. ”För att jag inte vill att detta händer mellan oss. Jag kommer förneka det in i det sista. Så, varför gör du detta mot mig?” Han satte sig upp och lutade sina armar på sina ben, samt la ansiktet i sina händer. ”Känslan jag har i kroppen när du är i närheten gör mig lycklig. Det pirrar i magen precis som att man vore nykär. Jag är inte kär i dig, men känslan är som det, och jag ville se efter om det kunde bli något.” Han kollade upp och mötte min blick. Han såg generad ut, så antagligen var det han sa sant. Vi fortsatte faktiskt fråga varandra saker efter den pinsamma tystnaden som uppstod efter hans uttalande. Jag fick reda på att han inte var oskuld, utan att han hade legat med Selena. Jag drack bara två groggar, sedan la jag ned det. Mobilen vibrerade till på bordet, och ett sms från Steffi inkom.

 

”Hej gumman. Jag vet att du kommer döda mig nu, men jag sover hos Ryan inatt. Och han har låst ut Justin, så du får ta hand om honom hela natten. ;) Jag tror att Ryan själv skriver till Justin just nu, så han läser väl nästan samma sak som du just nu. Skratta er lyckliga, vi hjälpte er på traven.”

 

Jag har verkligen ställt till det nu. Jag kommer inte kunna hålla mig ifrån Justin. Och jag vill inte ha något seriöst, jag har mitt seriösa hemma i San Francisco. Vill jag åt det, då åker jag hem. Nu är jag här för att ha kul, och göra saker som min pojkvän aldrig kommer få reda på. Det är liksom den stora anledningen till att jag överhuvudtaget är här, plus att komma iväg från Sarah, som även hon stör mina sommarlov, vilket verkligen suger. Vad ska jag göra? Justin satt precis som jag och läste ett sms, han ändrade inte ens minen han hade. Han varken log eller såg förbannad ut, så jag funderade ett tag på om det verkligen var från Ryan.

 

”Ser ut som att jag är tvungen att sova här inatt?” Han viftade med sin mobil och smålog lite. Men det såg inte ut som att han gillade tanken, och jag har ingen aning om varför, med tanke på att han har spenderat i stort sett hela dagen åt att psyka och försökt kyssa mig. ”Jo, och det får du väl.” ”Jag sover på soffan, det är uppenbart att du inte vill ha mig här egentligen.” Jag suckade och ställde mig hastigt upp. ”Vad?” Var det enda han sa, medan jag gick mot köket med mitt glas. ”INGET.” Rösten lät hård och elak, och det var inte meningen, men jag tänkte inte be om ursäkt för det. Han kom efter mig, och jag stod lutad mot diskbänken. ”Don´t u get it? Jag vill inte ha ett seriöst förhållande, jag vill ha kul. Och du är fel människa att ha det med.” Han kysste mig, och lyfte upp mig på diskbänken.

 

Han slet av mig mitt linne och kysste mig på halsen, samtidigt som hans händer vandrade över min kropp. Jag blev helt tagen av vinden och förstod inte alls vad som skulle hända. Jag släppte alla hämningar jag hade och hans t-shirt åkte av. Han lyfte upp mig och utan att våra läppar släppte varandra bar han mig mot sovrummet. När våra kläder var av kysste han mig över hela kroppen och hans händer gick efter läpparna. ”Detta är bara en kul grej, du är med på det?” I all hast var jag tvungen att veta att vi var på samma nivå. Han stannade upp i sitt kyssande och tittade på mig. ”En kul grej.” Han pressade återigen sina läppar mot mina, och inte långt efter trängde han in i mig.

 

Det kanske inte skulle bli en sådan dålig månad här ändå, om han bara kunde hålla sina såkallade känslor för sig själv. Jag vill inte veta av dem, jag vill ha kul. Så ligger jag med någon annan än honom ska han inte bli sur, för då är detta inte en rolig grej längre. När jag vaknade på morgonen så var det bara jag i rummet, vilket fick mig att inse att han kanske inte alls tyckte om mig. Hans kläder var borta och det var tomt i hela hotellrummet. Strax efter att jag hade fått på mig kläderna så kom Kendall in. Jag sneglade på klockan och insåg att den redan var runt 12 på dagen, och jag har ingen aning om vad den var då vi gick och la oss, eller ja, somnade. ”Haft en bra natt med Alfredo?” Hon kastade sig raklång på rygg i soffan. ”Om jag har.” Okej, jag fattade, mer än så skulle jag inte få veta. Och eftersom att hon troligtvis inte visste att Justin var tvungen att sova här inatt så skulle jag inte säga något heller.

 

Steffi anslöt sig till vårt rum strax efter att Kendall kom, och hon sa inget till mig om sms:et eller om att Justin faktiskt sov här. Så jag var också tyst om det. ”Ska vi gå ned och äta, jag är vrålhungrig.” Min mage kurrade till och båda två kollade på mig, och vi brast ut i skratt. När vi kom ned till restaurangen så var den första jag såg Alfredo, han log mot oss eller om det bara var Kendall, och hon rodnade till stort. Steffi kollade på henne och slog henne löst på axeln och gick in, för att börja plocka mat. Alfredo gick och satte sig med Ryan och Justin, och jag undvek Justins blick. ”Vad hände mellan dig och Justin igår egentligen?” Steffi stod bakom mig och viskade, så att folket runt om inte skulle höra. Jag varken kollade eller svarade henne. OMG, ni låg med varandra.” Hennes röst hade höjts en aning, och även Justin hade hört henne för han mötte min blick och log.

 


 

Jag såg att det var många av er som längtade till Part 2 av HITRISA. :) Det är bra, då har ni något att längta till.. Men nu lägger vi den bakom oss och fokuserar oss på Twinkling Eyes. Jag har mejlat hon som ska göra min design, men har inte fått något svar. Så jag vet inte. =/



Kommentarer
Linnea säger:

Jag börjar bli beronde igen haha :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbsaga.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Alice biebah säger:

Jag blir helt paff av denna novell den äger!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

josefine säger:

Jättebra! Mermermer ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Haley säger:

omg, jag skratta mig igenom alla kapitel, så grym!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

caroline säger:

haha, fan vad bra du är! :D älskar det!!!!!

meeeeeeeeeeeeeer!

LOVE <3

Skrivet: |

Anonym säger:

MER;D

Skrivet: |

Emma säger:

Jag gillar den här ocksåååå :)))

Bra skriver :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justindblovestories.blogg.se/

Cherry säger:

så bra :D ♡♡

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Oh my, vad gör du med mig!? :O :) Jag är inte den som skriver kort kommentarer, men u make me speechless! Jag älskar det och än har jag bara kommit till chapter 7. ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback