Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 5.

När vi kom tillbaka på hotellet kände jag för att kasta på mig mjukiskläder, vi skulle ändå inte gå ut och göra något, i alla fall inte jag. Lämnade dem andra hotellet så skulle jag stanna kvar. Kendall fick ett sms, och jag antog att det var från Alfredo, eftersom att hon log sitt fåniga leende. ”Vi skulle komma upp till Justins rum. Varför har du bytt om?” Skräckslagen, det var, var hennes min sa när hon såg mig i min mjukisdress. ”Jag tänker inte gå ut, så vad spelar det för roll vad jag har för kläder på mig?” Hon nästan slet sig i håret, medan Steffi bara kollade på oss och skakade på huvudet. ”Vi ska till Justin Bieber.” Hon sa det precis som att han vore kungen, och så vitt jag visste så var han långt ifrån det. ”Och? Jag ska kunna gå naken dit. Skit i vad jag har på mig, nu går vi.”

 

Alfredo öppnade dörren och gav Kendall en kram, men det varade inte länge för han kramade om oss alla. Justin satt i soffan när jag kom in, och hans vän Ryan satt bredvid. Justin reste sig upp och gav mig en kram. ”Detta är Becki, och detta är Ryan.” Han presenterade oss för varandra, och han såg riktigt bra ut. För att vara artig så presenterade jag Kendall och Steffi för honom också. Jag la mig ned på golvet och stirrade på takfläkten som snurrade, jag kände blickarna som Justin gav mig, men det var inget jag orkade bry mig i. Jag vet att jag ser bra ut, men jag vill inte att folk ska tycka om mig för att jag har ett utseende.

 

”Vad ska vi göra?” Alfredo bröt tystnade mellan oss alla, och då var vi ändå sex personer, och ingen hade sagt något. Jag satte mig upp och kollade på dem alla som satt och låg i soffan och fåtöljerna. Jag lyfte bara på axlarna och la mig ned igen. ”Kom igen, något måste det ju finnas att göra. Kan vi inte gå ned och bada i poolen då?” Kendall och Steffi var snabbt upp på benen. ”Okej, vi går ned till oss och byter om.” Den släpade bokstavligtalat ut mig ur rummet och mot hissen. ”Okej, jag har inget val tydligen.” Väl klara så gick vi tillsammans ned till poolen, där grabbarna redan var i full gång med att skvätta vatten på varandra och i stort sett försöka dränka den andra.

 

Jag hoppade aldrig i poolen på en gång utan la mig ned på en stol istället. Vilket jag inte skulle ha gjort då jag kände hur någon tog tag i mig och kastade i mig. ”Jag kan sätta hundra spänn på att Justin står vid kanten och skrattar.” Jag stod med ryggen mot kanten där jag vart i kastad ifrån, och jag vände mig om och fick se Justin med ett underbart flin på läpparna. ”Och det där var bra för?” Han hoppade i och simmade fram till mig. ”Du såg så torr ut där du låg på land.” Jag kände mellanrummet mellan oss under vattnet, och det var inte mycket. Eftersom att han inte hade fötterna i botten så gjorde jag det första jag kom att tänka på, jag tryckte ned honom under vattnet, och simmade iväg. Vi hade riktigt kul vaktiskt, vi alla tävlade om vem som kunde hålla andan längt och stå på händer längst. Vi kastade boll med varandra, och det var allmänt mysigt bara. Precis som det ska vara mellan vänner.

 

”Ska vi se film eller?” Egentligen har inte jag åkt hit för att slappa, men okej. Kendall kan vara rolig ibland, och jag förstod hennes mening fullt ut. Hon satt nämligen i knä på Alfredo med hans armar runt sig. Både jag och Steffi kollade på varandra och brast ut i skratt. Grabbarna kollade på oss precis som att vi inte var kloka, och det kanske vi inte var heller, men bra kul att se Kendall kär, för det var precis det hon var. Jag har aldrig sett henne så innan. ”Får man byta om till torra kläder innan eller?” Justin kom upp bakom mig och la huvudet på min axel. ”Bara du har lika lite kläder på dig som nu, när du kommer till mitt rum.” Jag stelnade till, och kände en rysning genom kroppen. ”Kul grabben. Du har humor, jag gillar det.” Han drog sina fingertoppar över min rygg, så ingen annan såg det som höll på att hända. ”Vi går nu, kom.” Jag tog tag i både Kendall och Steffi, och jag kunde höra hur Justin skrattade bakom oss.

 

När vi kom tillbaka upp till Justins rum hade jag på mig mina rosa mjukisbyxor och ett tight linne. Kendall hade klätt upp sig lite väl mycket, men det är hennes sätt att vara så det går inte att göra något åt. Kort kjol och en magtröja, skulle nog få Alfredo på fall. Steffi körde som jag, mjukiskläder. Hon som innan vi badade nästan var lika galen som Kendall över min klädsel. Ryan öppnade dörren och kollade på oss alla precis som att vi inte hade träffats innan. Sedan log han och släppte in oss. Justin kom precis ur duschen när vi kom in i vardagsrummet och det enda han hade på sig var såklart en handduk. Jag gjorde allt för att inte titta på honom, men det spelade ingen roll hur mycket jag kämpade emot, blicken drogs mot honom i alla fall.

 

Filmen som Ryan hade slagit igång var såklart en av alla skräckfilmer som finns i världen, jag gillar inte sådana, och absolut inte att visa att jag är rädd. Det är en svaghet jag har, som inte ska visas för folk som kan dra nytta av den. Jag satt mellan Justin och Ryan, vi satt varannan tjej. ”Rädd?” Justin satt så nära mig att jag inte kunde röra mig, och det var mysigt. Men jag är inte ens en sådan människa. Inget ska vara mysigt, eller gulligt. Jag vill ha hett och passion. ”Inte speciellt.” Han la armen över mina axlar och drog mig närmare honom. Även om jag inte ville att detta skulle hända, så kände jag ändå en dragning till honom. Förstår ni? En dragning till superstjärnan Justin Bieber, inget kommer sluta på rätt sätt om vi drar igång på något.

 

Filmen bärjade närma sig mot sitt slut, och jag kunde inte låta bli att snegla bort mot mina vänner. Kendall och Alfredo grovhånglade med varandra medan Steffi och Ryan satt precis som jag och Justin. Vilket kunde betyda mycket, eller inget alls. Problemen jag var på väg att skapa skulle hålla mig uppe om nätterna och det är inget bra. Jag vet det själv, men är ändå på väg att skapa dem. Justin smekte bort mitt hår från ena sidan av axeln och kysste mig på halsen. Dragningen till honom blev svårare att stå emot, och jag kunde känna hans händer vandra över min kropp. När jag skulle ta bort dem, så fanns det inga där. Jag börjar till och med inbilla mig massa saker. Nu är det illa. Han fortsatte kyssa mig upp över kinden, och innan han hann reagera kysste jag hans läppar. Det var den bästa kyss jag någonsin upplevt, och då har jag kysst en hel del grabbar i mitt liv. Aldrig trodde jag att den som skulle kunna vara bäst på detta var Justin Bieber, eller att jag ens skulle få chansen att kyssa honom. Varken Kendall eller Steffi såg vad som pågick mellan mig och Justin, och det var jag fruktansvärt glad över, med tanke på att det var fel.

 

Min pojkvän hemma skulle inte gilla detta, och det får inte fortsätta. ”Jag kan inte.” Var det enda jag fick ur mig och sprang sedan från hans rum, ned till mitt. Jag bytte om fort till ett par korta jeans shorts, linnet behöll jag på och drog en lätt sminkning. Mobilen fiskade jag upp ur fickan samtidigt som jag lämnade hotellet. Ett sms till Steffi där jag förklarade att jag behövde tid för mig själv. I all hast skickade jag även iväg ett sms till Nate, där jag frågade om han hade lust att ta en öl. Han svarade att han skulle hämta upp mig och vi drog till en bar, inte så långt från hotellet.

 

”Så vad får dig att höra av dig till mig?” Vi satt vid bardisken och vi var inne på vår andra öl var. ”Jag ville uppleva det jag fick uppleva här om dagen.” Jag flirtade till det mot honom, och han besvarade det omgående. ”Min flickvän är borta, ska vi gå?” Jag drog i mig det sista som fanns i glaset och hoppade ned från stolen för att följa honom ut. Han bodde bara några kvarter från baren, och under den lilla promenaden hann vi båda göra varandra väldigt upphetsade.



Det kom ett kapitel i alla fall, jag kanske inte är så hopplös som jag själv tror. Jag får bara ta och lägga HITRISA på hyllan ett tag, så ska nog denna novell funka! :)

Kommentarer
Anonym säger:

Grymt bra M!!!<33



//Ebba :D

Skrivet: |

josefine säger:

Mer mer mer mer mer mer!!! Du är jätteduktig, tveka inte på dig själv. Snälla kan du inte skriva några fler chapters idag? Är helt kär i din novell ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

Haley säger:

gryyymt helt kär i den!!

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

mimmi säger:

meeeeer idaaag!!

Skrivet: |

Lisa' säger:

meeer :)

Skrivet: |

ebba säger:

så jävla bra! men ibland blir jag lite förvirrad, ibland är justin, typ 'snuskig' ibland inte, samma med kendall, ibland säger hon typ att justin 'tittar på henne som om hon var nåt att äta' och de är väl inge bra? och ibland är han världens kille och becki bara måste till honom.. det är förvirrande.. men för övrigt, rågrymt, men sätt in lite bilder, de blir roligare då :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.hultinebba.devote.se

liiz säger:

Superbra kapitel, men vad bra att du ändrade inställning:) du kan ju alltid fortsätta på hitrisa när denna är klar:) inga av dom försvinner!

Skrivet: |

sofiastrand säger:

ååååhhh , jag dör , så jävla bra du skriver , de är sjukt , du borde typ släppa en bok elr nått :) , kommer nog aldrig sluta läsa dina noveller , kan läsa dom om och om igen , vem bryr sej om att uppdateringen blir kass , bara du skriver lix. jag är så sjukt kär i dina noveller, hoppas du inte sluta skriva , hellre att uppdateringen suger än att du slutar :) hoppas vi får mer ikväll :))

Skrivet: |

Jennifer säger:

Jätte bra!!!! Är verkligen annorlunda !

Skrivet: |

cajsa säger:

Grymt bra !

Du är jätte bra ! På riktigt. Jag älskar det du skriver !

så underbar !

kram !

Skrivet: | Bloggadress: http://cajsalundin.devote.se

Anonym säger:

Mer snälla jag längtar!!

Skrivet: |

caroline säger:

mer mer mer mer mer mer! sluta tvivla på dig själv, du är skit duktig!

LOVE <3

Skrivet: |

Hannan säger:

Första gången jag kommenterar. Har läst sen kapitel 4 i första novellen. Skäms, men shit du skriver som en gud. Innan jag går till skolan kollar jag, efter skolan och innan jag lägger mig. Är fan beronde, hänt många gånger att jag bara sitter i skolan och undrar vad som kommer att hända. Helt seriöst, du kan verkligen komma lång. Jag lovar, fortsätt att skriva för due grym. Händer inte så ofta att jag fastnar för en novell, men när jag gör då har den verkligen nägot extra. Jag älskar dina noveller, och då menar jag verkligen det.

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Wow jag klarade ett kapitel utan att kommentera, stackars dig när du ska läsa alla mina kommentarer, jag bombar ju dig ;) JAG ÄLSKAR JUSTIN I DENNA NOVELL! OH MY LORDY! Jag älskar Becki ännu mer! U know me well! :D ❤

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback