Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 4.

”Tack än en gång. Vi ses väl kanske.” Han gav mig en kram innan jag lämnade hans rum. Jag mötte på Alfredo i gången, och han log mot mig, ett brett leende. När jag kom ned till vårt rum så låste jag upp den och möttes av 4 fruktansvärt nyfikna ögon. ”Varför står ni där som två ugglor?” ”Vart har du sovit?” Egentligen kände jag inte för att berätta, men jag kunde nog lista ut med lillfingret att Alfredo redan varit här för jag tror han och Kendall fick en bra kontakt dagen före. Så dem visste nog redan om det. ”Ja, hos Justin tydligen, mer vet jag inte. Jag tror att jag blev drogad och han hittade mig vid hissen inatt.” Båda två kollade på mig med förvånade ögon. ”Jag trodde Alfredo skojade när han kom hit och sa att du sov där, men tydligen inte.” Kendall log stort mot mig. ”Gör inte sådan stor grej av det, det kommer då inte jag göra i alla fall.”

 

Efter en skön dusch, lite frukost och en vända på staden för att skaffa en ny bikini åt Steffi var vi äntligen på stranden. Handdukarna låg på stolarna och vi befann oss i vattnet. ”Hände något mellan dig och Alfredo igår eller?” Kendall tittade besvärat på mig, men sa inget. ”Ja, det gjorde det. Du höll på hela kvällen.” Steffi var snäll och gav mig informationen. ”Vad fan, ska jag dränka dig eller?” Kendall hoppade på henne och dem började brottas i vattnet, men Kendall hade inte en chans mot Steffi. ”Ge er nu, va fan. Är väl bara bra om du får till det med honom.” Dem gav upp och kollade på mig. ”Varför skulle det vara så bra?” Jag kliade mig på armen och log. ”För att han verkar vara en bra kille.” ”Som dessutom reser jorden runt med Bieber. Jätte kul.” Hon surade till och gick upp på land. Både jag och Steffi kollade på varandra.

 

När vi hade legat på våra stolar ett bra tag utan att ens titta på varandra så tröttnade jag. ”Är det meningen att du ska vara sur nu eller?” Kendall kollade inte ens på mig, även om hon fattade att det var henne jag pratade med. ”Okej, jag går upp på rummet.” Jag orkade inte med hennes sura sida, så jag drog ifrån dem. När jag kom in på hotellet så satt både Alfredo och Justin i varsin fåtölj och kollade på mig. Men jag visade inte att jag hade sett dem, jag orkade inte med någon just nu. Precis när hissdörrarna öppnades och jag gick in, kände jag en hand på min axel. ”Vart är Kendall?” Det var Alfredo som stod där. ”Hon ligger på stranden och surar, vadå då?” Han kollade skumt på mig. ”Varför gör hon det?” Ni kan tycka att jag kommer vara elak, men nej. ”För att jag frågade om något hände mellan er igår, och då ballade hon ur totalt, hon vägrar prata med mig.” Han skrattade till, precis som att han inte visste vad han skulle göra. ”O-okej.” Stammade han fram, och gick tillbaka till Justin som psykade mig.

 

Jag hoppade in i duschen en gång till samma dag, men mest för att få bort allt saltvatten och kanske några bekymmer. När jag var klar drog jag bara en handduk runt kroppen och gick ut på balkongen. Där satt jag ett tag och funderade på allt som hänt. Jag har varit otrogen mot Nike, med Nate. Han kommer döda mig flera gånger om, även om det inte är första gången som jag är det. Förra året när vi var här så låg jag med tre grabbar på en månad, och det vet inte Nike om, och ska heller inget veta. Det är elakt som fan, jag vet, men vad ska jag göra? Jag älskar Nike, även om det är svårt att förstå det. Det knackade på dörren, så det kunde inte vara någon av tjejerna, för båda två tog med sig sina kort. Jag orkade inte klä på mig, så jag gick och öppnade i handduk, vilket jag inte skulle ha gjort. ”Justin, vad får dig hit?” Han kollade på mig och log, men hans blick gick över hela mig. ”Tänkte höra hur det var med dig.” Jag släppte in honom. ”Jag ska bara klä på mig, ta dig något att dricka.” Han gick mot köket. ”Du behöver inte klä på dig.” Jag hörde leendet han hade på sina läppar.

 

 

Vi satt på balkongen och pratade lite smått. Det kändes fruktansvärt konstigt att ha honom i sitt rum och att han faktiskt pratar med mig, jag trodde absolut inte att han var en sådan person, men ack så fel jag hade. ”Så vad gör du i Miami?” Han mötte min blick och log med ögonen. ”Har semester för första gången på väldigt länge. Du då?” Skrattade han fram. ”Samma, fast jag har kanske inte lika mycket att göra som du har, så detta är väl egentligen bara något jag och mina två vänner gör varje år. Drar från San Francisco och alla problem i en månad, soft.” Jag gillade att umgås med honom. Att bara vara i hans närhet fick mig på något vis att må bra. En annorlunda känsla spred sig i kroppen. "Är du singel, eller är ni tillsammans, du och Selena?" Han vände blicken mot mig, och från utsikten över Miami beach. "Jag vet inte vad vi är om jag ska vara ärlig. Jag gillar henne, men inte hennes värderingar." Han är ärlig mot en person han har träffat typ två gånger, varav den ena gången var jag så full att jag inte minns det. "Löste det sig med din pojkvän eller?" Att han orkade bry sig i det, när jag själv inte ens gör det. Jag nickade och log. Vi satt tysta ett tag och det var skönt. Pinsamt nog ringde min mobil, och jag hade inte ljudlöst på. Alla vet ju vad jag har för ringsignal. Justin kollade på mig och skrattade, medan jag reste mig upp och sprang in för att svara. "Ja?" Jag kände mig stressad utan anledning. Kendalls klingande skratt hördes i andra änden. "Förlåt för mitt utbrott tidigare, var inte meningen. Vad gör du?" jag kollade ut mot balkongen som Justin stod på. "Inte mycket, Justin är här." När han hörde sitt namn vände han sig om och log. "Jasså, då ska jag inte störa..." Hon tänkte fortsätta men jag avbröt henne. "Du stör inte." "Då kommer vi tillbaka." Det var det sista hon sa innan hon klickade mig.
 
 
 
"Jag ska snart dra, ska till flygplatsen och hämta en polare." Precis när Kendall och Steffi kom in så gick Justin. "Okej, tack för hjälpen igår, jag får väl göra dig en tjänst om vi ses något mer?!" Han kramade om mig. "Vi kanske kan hitta på något alla 6 ikväll?" Jag nickade och han gick. Kendall försvann in i duschen och Steffi slog sig ned i soffan, och jag satte mig i fåtöljen. "Är det något på g mellan er?" Hon såg riktigt nyfiken ut, men jag bara skakade på huvudet. "Jag känner inte honom." "Men du kan lära känna honom." Jag bara skrattade åt henne. Kendall kom ut med en handduk runt kroppen och gick in i sitt rum, samtidigt som Steffi försvann mot badrummet. Min mage kurrade till. ”Ska vi käka något eller?” Kendall kollade ut från rummet och nickade. ”Jag är vrålhungrig.” Svarade hon och gick tillbaka till att antagligen välja kläder.

 

 

”Kendall, din mobil ringer.” Hon hade fortfarande inte hittat kläderna hon skulle ha på sig, och vi skulle bara ut och äta och sedan tillbaka till hotellet igen, för att umgås med grabbarna. Vilket jag egentligen inte ville. Jag visste att jag var svag för Justin, och han skulle inte få mig på fall. Så var bara fallet, jag har min Nike, som jag trivs med. Jag vill ha något att falla tillbaka på när jag behöver det, inte någon som miljoner tjejer skulle gå över lik på för att få, eller som reser jorden runt 4 gånger i veckan. Kendall kom ut från sitt rum och tog mobilen, hon svarade men jag uppfattade aldrig vem det var. Så jag la det på hyllan och gick in i mitt rum för att byta kläder.

 

”Jag är sugen på pizza.” Steffi smaskade med munnen precis som att hon aldrig sett en pizza innan. ”Då blir det de.” Kendall var duktig när det kom till sina vänner, men var det någon hon inte gillade så sa hon det rakt ut, och ibland kan det vara skrämmande. Vi gick in på närmsta pizzeria och beställde varsin. ”Vi ska vara tillbaka på hotellet om en timme, grabbarnas order.” Kendall tog en bit av sin pizza. ”Kul för mig och sitta och kolla på er två när ni har en varsin grabb på er.” Steffi lät inte speciellt glad över det. ”Justin har med sig en vän, han kan säkert ta hand om dig också, eller så kan du ta Justin och jag kan vara utan. Inga problem för mig.” Båda två tittade på mig. ”Du kommer aldrig klara dig, och Justin kommer nog aldrig ge upp. Han tittar på dig precis som att du vore något man äter, och det är inte okej.” Kendall kunde vara en poet ibland, men nu satte hon den inte där den skulle sitta.


 
Denna novell tror jag kommer bli bildlös efter detta. Jag orkar inte leta bilder, och det är det som tar tid. jag vill helre kunna ge er kapitel, så inga bilder. Hoppas ni inte bryter ihop.

Kommentarer
Anonym säger:

Grymt bra! och det där med bilderna gör ingenting :D♥



//Ebba :D

Skrivet: |

Elin säger:

Jätte bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://justajbnovel.blogg.se/

Kajsa säger:

Himla bra skrivet!. Jag bryr mig inte ett dugg om bilderna faktiskt. :D

Skrivet: |

josefine säger:

Skit i bilderna. Det är inte hela världen :)

Jättebra kapitel! Kommer det något mer ikväll?:D snälla.. kanske ett? Kanske två? Kanske tom tre? :D hihi

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

nour säger:

mer

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

emma säger:

as bra ! det spelar ingen roll om du har bilder elr inte ;)

Skrivet: |

caroline säger:

love it! behöver jag säga mer? :p

LOVE <3

Skrivet: |

Selma, btw: du äger Marielle :) säger:

asså har du mejlat den dära tjejen som fixar din design? och sagt att hon ska skynda på?

Skrivet: |

Cajsa säger:

Omg love !! So spännande! Kommer ett till före eller efter tolvslaget ?:) äh, det ser jag väl :) fortfarande lika grym !

Kram<3

Skrivet: | Bloggadress: http://Cajsalundin.devote.se

Johanna säger:

jättebra

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Anonym säger:

Jättebra :):) men du , du vet att Miami ligger i Florida va ? ,dom bodde väl inte där? För du skrev "dra ifrån Florida..." :):)

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback