Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 28.

Efter flera timmar med tv-spel och skoj hemma hos Ryan valde jag och Justin att dra oss tillbaka hem till hans mormor, men vi skulle träffas alla imorgon igen plus några fler av Justins vänner och lira basket. Jag har aldrig gjort det innan, så det kan bli kul. ”Ungdomar, har ni haft en trevlig dag?” Hans mormor stod i hallen när vi kom tillbaka. Klockan var inte så mycket, och jag var inte alls lika trött som dagen innan då vi hade lekt med hans syskon. ”Den har varit bra.” Svarade jag och Justin nickade instämmande. Vi käkade lite rester från deras middag, och klockan började närma sig nio. ”Ska vi gå och sova?” Jag såg på honom att han syftade på annat, men innan jag hann svara lyfte han upp mig och bar mig upp till rummet. ”Snälla, gör inte såhär mot mig.” Han kysste mig på halsen och lirkade av mig min tröja, sedan var jag fast. Jag hörde hur han vred om nyckeln i dörren och kände hur han försiktigt knäppte upp min bh. Han bar mig till sängen och la mig ned försiktigt. När han skulle resa sig upp drog jag tag i hans tröja och lirkade av honom den. Jag ville ha honom, och jag kunde inte hejda mig själv. Även om jag visste att det skulle bli kaos när vi vaknade dagen efter, men just i den situationen brydde jag mig inte.


 

Dagen är här då jag och Steffi ska flyga hem, vilket suger stort och hårt. Det är lördag och skolan börjar på måndag. Men det är lika bra att komma hem och få landa, samt komma i tid i säng. Vilket jag inte är den bästa på. Ryan och Steffi ska hämta upp mig och Justin om 2 timmar, så vi har ett tag på oss att säga hejdå till varandra, vilket också suger, men det måste ske. Jag tror att det kommer gå mycket bättre än vad han tror. Han går runt som en sur citron, och det irriterar bara mig. Varför inte spendera tiden med mig istället för att sura över det? På morgonen när vi vaknade efter att vi låg med varandra var inte rolig. Pattie kollade knappt på mig under dagen, och Diane hade ett snack med Justin, och under den tiden gick jag ut. Jag ville inte höra, för att skämmas ännu mer än jag redan gjorde. På kvällen pratade Pattie med mig igen, men hon var fortfarande inte glad över det som hände. Men vad, vi är tonåringar, och tillsammans. Vad tror hon att vi gör? Spelar kort eller? Då har hon själv aldrig vart tonåring, för jag tror att dem var värre på hennes tid, än vi är nu.

 

”Kom, vi går och lägger oss ett tag. Jag har packat klart.” Justin satt och surade i soffan men jag försökte få med honom upp på hans rum. Han följde faktiskt med utan en enda suck eller något. Han la sig först, och jag kröp ned framför honom. ”Jag kommer sakna dig.” Han smekte mig över magen och viskade när han pratade, det var harmoniskt att känna hans lätta beröring i nacken av hans ord. ”Jag kommer sakna dig med, men när du är i LA kan jag komma till dig på helgerna. Jag har skola att sköta, det visste vi om.” Han kysste mig i nacken, men jag vände mig om så att vi låg med ansiktena mot varandra. ”Jag ska faktiskt dit, om..” Han tänkte ett tag. ”Om 2 veckor. Tror jag det är. Jag ska spela in en ny skiva.” Allt låter så overkligt när han säger sådana saker, eftersom att jag inte tänker på att han faktiskt är Justin Bieber. ”Jag ska på intervju till Ellen också.” Den mesta tiden vi låg där kysstes vi bara, vi sa inget. Och det var riktigt mysigt. Det knackade på dörren men här väntar man inte tills någon säger kom in, utan här klampar man bara in. Det var Diane. ”När åker du?” Jag kollade på klockan. ”Om en timme. Vadå då?” ”Maten är klar, tänkte om du hann äta med oss.” Vi gick ned tillsammans och han höll ett stadigt tag i min hand, precis som att jag skulle försvinna om han släppte mig.

 

Jag och Justin gick ut på framsidan av huset och väntade på att Ryan och Steffi skulle dyka upp vilket dem gjorde strax efter. Justin bar in min väska i bilen och jag hoppade in i baksätet vilket han gjorde efter mig. Jag la mig ned så att mitt huvud låg i hans knä, flera gånger under resan till flygplatsen böjde han sig ned och masserade mina läppar. Han har aldrig varit så romantisk som han var då, han smekte mig över kinden och viskade kärleksfulla ord i örat på mig. När vi var framme fick varken jag eller Steffi ta våra väskor. Vi checkade in dem och gick mot gaten, men grabbarna kom inge längre än till säkerhetskontrollen, så det var där vi var tvungna att säga hejdå till varandra. Steffi och Ryan gav varandra en kram, som såg allt annat än bekväm ut. Jag antog att dem inte hade pratat om Ryans känslor än. Jag kände mig bara elak mot Ryan när jag efter deras kram kysste Justin. Han ville säkert göra så med Steffi. Justin ville inte släppa mig, och det gjorde mig inget att han fortsatte kyssa mig, jag ville ha så mycket av honom som möjligt att leva på under dessa två veckor. ”Jag ringer dig när jag är hemma, okej?” Han nickade bara och pressade återigen sina läppar mot mina. Ingen av oss verkade bry sig av att vi faktiskt befann oss på en flygplats med hur mycket folk runt oss som helst. Det var jag som hade något mot det, men då tänkte jag inte på det.

 

När jag och Steffi hade satt oss ned i stolen på planet tog jag av mig skorna och satte mig bekvämt, vilket sällan gå, men eftersom att Justin inte ville att jag skulle flyga ekonomiklass, så hamnade jag i 1:a klass, och där var stolarna lite bredare och skönare, och utrymmet vid fötterna lite större. Jag ska komma ihåg att tacka honom för det. ”Pratade du aldrig med Ryan om det där?” Steffi kollade på mig med vädjande ögon, precis som att hon ville släppa ämnet, men jag gav mig inte. ”Nej, och det ska inte du och jag heller.” Jag gav mig, även om jag inte ville. Jag slumrade till några gånger men vaknade till när flygvärdinnorna rullade förbi vagnen och frågade alla andra om dem ville ha något att äta eller dricka. Steffi hon hade sedan länge pluggat i sin iPod och lyssnade nog på musik samtidigt som hon sov, det brukar vara så hon sover. Flygresan gick faktiskt fortare än jag hade förväntat mig, förra gången jag flög var ju Justin med, och då hade vi uppmärksamheten på varandra.

 

Jag hatar trängseln som uppstår då alla ska av planet samtidigt, därför sitter jag alltid kvar i sätet tills det har lugnat ned sig lite, vilket jag även gjorde denna gång. Gamla gubbar och deras portföljer försvann illa kvick från planet. Vi hämtade våra väskor och gick mot utgången där Michael skulle stå och vänta på oss, vilket han också gjorde. ”Hej syster, haft trevligt?” Jag kramade om honom, och han gav även Steffi en kram. ”Jodå, det har varit en händelserik vecka.” Bilresan hem var tyst, och vi släppte av Steffi hemma hos henne. ”Vi syns på måndag i skolan.” Vi kramades och sa hejdå. När jag kom hem släpade jag återigen upp min väska på rummet, det känns som att det har hänt några gånger under den senaste månaden. Den här gången var den dock inte lika full som dem andra två, så det var lätt att plocka ur den. Det var bara smutskläder i väskan så egentligen hade det varit smartare att ta ned den till tvättstugan på en gång, men så smart var jag inte. När jag hade packat ur allt, och alla kläder låg framför dörren la jag mig ned i sängen och sträckte ut ryggen en aning.

 

”Hej baby, vad gör du?” Justin svarade snabbt i mobilen, precis som att han hade suttit och väntat på att jag skulle ringa. ”Inte mycket, jag har precis plockat ur min väska. Så nu ligger jag i sängen. Vad gör du?” Det var underbart att få höra hans röst igen, även om den senaste gången var för mindre än några timmar sedan. ”Ligger i sängen, och stirrar i taket. Drömmer mig bort till drömmarna då du är med mig.” Jag hörde leendet han hade på läpparna. ”Naw, söt du är då.” Jag skrattade lite löst. ”Jag hoppas att min familj inte skrämt iväg dig, och att du hade kul när du var här.” Jag skakade på huvudet, men kom på att han inte kunde se mig. ”Nejdå, dem skrämde mig inte. Och jag har haft sjukt roligt. Jag saknar dock dina syskon.” Vi fortsatte prata ett tag tills hans mamma ropade på honom och han var tvungen att lägga på. ”Vi ses snart, puss.”

 

Jag tryckte in så mycket som möjligt i tvättmaskinen och startade den. Michael satt framför tv när jag kom upp, och kollade på idol. Vilket han aldrig brukar göra, så jag blev riktigt chockad. ”Varför kollar du på detta?” Han hoppade till i soffan, så han hörde mig antagligen inte när jag kom in. ”Gud vad du skräms. Jag tittar på det för att hon är så sjukt snygg.” Han pekade på tv:n. Hon var rätt söt faktiskt, men inget jag skulle kunna se min bror med. Han har alltid gillat brunetter eller svarthåriga, och den där tjejen på tv:n var verkligen blond, nästan vit hårig. Jag satte mig ned bredvid honom och kollade klart på det. Mamma och pappa skulle faktiskt vara hemma ikväll, om ingen av dem åkte på ett akutfall, vilket var ganska ovanligt att dem gjorde, men det skulle väl vara min vanliga lycka om dem gjorde det just ikväll. När tvättmaskinen var klar hängde jag den och stoppade i nästa. Jag hade visserligen bara två maskiner, men det är jobbigt nog.

 

När mamma och pappa kom hem lagade dem tacos och vi åt tillsammans, precis det där jag alltid drömt om. Och vi hade hur kul och trevligt som helst. Dem frågade om min resa till Stratford, och jag gav dem, kanske inte så detaljerad, men information. När vi hade ätit hjälptes vi åt och plocka undan. ”Kan vi inte spela något spel?” Det var min pappa som kom med idén, så jag trodde jag drömde. Han har aldrig varit personen som spelar spel, inte ens kort. Michael sprang och hämtade TP, så det fick bli det. Det kändes som att detta år skulle bli ett bra år, med skola och med allt. Michael hade blivit bättre, även om utbrott hade skett, och jag tänker inte lägga energi på vad Sarah än har att komma med i skolan. ”Är ni redo på att förlora, ungar.” Det var längesedan jag hörde pappa hade den ironin i rösten, han var verkligen laddad till tusen för att spela.

Sista för idag! Och tack för alla fina kommentarer. Jag blir verkligen rörd av dem, och tar åt mig varenda litet ord. Jag har svårt för att ta bra kritik, är bättre på att ta emot dålig. Men ni ger mig ju ingen sådan, så då finns det bara bra att ta av :)

Kommentarer
caroline säger:

I LOVE YOUUUUUUUUU!!!!!!!!!! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Emma säger:

du är så duktig!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

Längtar till den nästa Du är bäst

Skrivet: |

N säger:

Bra kapitel, verkligen, as usual! Finns absolut ingenting dåligt med denna novell och uppdateringen är ju awesome! <3

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Du förtjänar bara bra kritik så det är det du kommer få !!! <333 ;***

sjukt bra !!!!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Jenny säger:

Jag håller helt och hållet med kommentaren över!

Du är grym! :) <3

Skrivet: |

K A R I N säger:

underbart när man inte hunnit läsa på två dagar att det finns massor att läsa !

kärlek & respekt till dig !

Skrivet: | Bloggadress: http://kaaaarinn.blogg.se/

nour säger:

GIVE US MORE PLZZZ?:d<3

Skrivet: | Bloggadress: http://juztawesome.blogg.se/

Haley säger:

grymt som vanligt :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Becka säger:

Sjukt bra! :)

Skrivet: |

Sara säger:

Riktigt bra! :D

Skrivet: |

Cherry säger:

Så sjukt bra :D ♥♥

Skrivet: |

johanna säger:

Oj, blev lite rädd i början att detta var sista kapitlet :P Det var grymt i alla fall, älskar det. Och tack för din fina kommentar :)

Ser fram emot nästa kapitel :D BTW snygg design :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberword.blogg.se/

sara säger:

du förtjänar bara bra kritik! :) TOTALY ASGRYYMT AS USUAL :D

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

C säger:

kan man säga något annat än att du är grym som vanligt? :D

Skrivet: |

Alice biebah säger:

Som vanligt så var den sjukt bra!! Och jag älskar den verkligen!! Du är grym på att skriva det går inte att förneka du är bäst!! :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

Anonym säger:

Shit. Du skrämde mig. Det står ju "last chapter" i börjanbav kapitlet så trodde det var sista. Haah, blev as ledaen. Men nen det var verkligen bra! Undrar hur många kapitel det kommer att bli? ungefär. Och kam du onte använda bilder? mkt roligare då. :D

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT BRA

Skrivet: |

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback