Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 21.

Jag kunde skymta hur han blev ledsen, men han gjorde säkert allt för att inte visa mig det. ”Du kunde ha sagt något från början.” Han visade sin arga sida, och reste sig upp ur soffan och gick in i sovrummet. Jag hörde hur han svor för sig själv, och jag kunde bara gissa att han höll på att packa. Jag ville inte att han skulle åka, så jag gick efter honom och fick rätt på min gissning, han kastade ned allt i sin väska. ”Ge dig, snälla. Jag trodde du skulle förstå mig.” Han stannade upp och vände sig mot mig. ”Jodå, jag förstår allt. Du lekte med mina känslor precis som du alltid har gjort.” Jag blev helt paff när jag hörde vad han sa. ”Det gjorde jag inte alls, jag tycker om dig jätte mycket. SLUTA packa nu, och lyssna på mig.” Jag knuffade ned honom i sängen och satte mig gränsle över hans ben. ”Kliv av mig.” ”Nej, inte fören du lyssnar på mig.” Han la sina händer för sitt ansikte, och suckade högt och tydligt. ”Jag tycker om dig, jätte mycket. Jag vill vara med dig, men jag är inte van vid allt som händer runt om dig. Du måste hjälpa mig igenom det, jag vill inte att alla dina fans ska hata mig.” Efter ett tag tog han bort sina händer och reste sig halvt upp, han kollade hela tiden på mig när jag pratade. ”Vi visar det inte offentligt, men är jag på en intervju, och dem frågar, tänker jag vara ärlig. Okej?” Det lät väl som en bra plan, så jag nickade och han fick ett leende på läpparna.

 

Bredvid hotellet fanns en av San Franciscos största godisaffärer, och både jag och Justin var sjukt sugna på det. ”Kan du inte sluta plocka i choklad i påsen, allt det goda försvinner ju.” Han gnällde över allt jag tog, men med ett leende på läpparna. ”Men sluta, jag vill ha choklad, okej.” Han suckade bara åt mig, samtidigt som han öste i massa sura godisar, det jag verkligen hatar. Vi retade varandra hela tiden. Hon som jobbade där inne måste ha haft riktigt roligt åt oss, för inte betedde vi oss som man borde göra i en affär i alla fall. ”Kan vi inte hyra en film också?” Han bad med sina ögon, mer behövde han inte göra. ”Får inte jag välja så tar vi två.” Jag förstod att han hade en plan för detta, så det slutade med att jag fick välja en, och han en. Självklart fortsatte jag på spåret av att reta gallfeber på honom, så jag tog hans film, Never Say Never. ”Skojar du med mig eller?” Han höll på att skratta ihjäl sig när jag la fram den på disken, och tjejen som stod där kollade förvånat på Justin. ”Det är inte jag som ska se den.” Han försvarade sig lite fint, undertiden som jag stod bredvid och skrattade. Han hade valt en skräckfilm, eller en psykfilm, Panorama Activity.

 

Två sekunder efter att Justin hade stängt dörren till hotellrummet låg jag på golvet med honom över mig, jag hann inte ens reagera. ”Varför gjorde du så?” Jag började skratta, jag visste inte vad jag skulle göra annars. ”För att du skämde ut mig. Varför tog du min film?” Han log hela tiden, så jag förstod att jag inte hade gjort den skadan han påstod att jag hade orsakat. ”För att jag aldrig har sett den, och för att jag gillar han som filmen handlar om.” Han skrattade ännu mer, men gav sig då jag kysste honom. Han avslutade den, vilket fick mig ledsen, jag som ville ha mer. ”Jag gillar inte att se mig själv på det sättet, men jag gör det för din skull.” Han pussade mig på näsan och reste sig upp, för att sedan hjälpa mig upp. Vi bytte båda två om till mjukisar och drog med oss täcket från sängen och bäddade ned oss i soffan med godis och dricka. Jag låg på hans bröst och kunde känna hur hans hjärta slog, hårt och regelbundet. Han strök mig över ryggen samtidigt som förtexten på filmen rullade.

 

Flera gånger under filmen rann några få tårar ned för min kind, och jag blev riktigt rörd av den. Men jag torkade bort dem illa kvickt, då jag inte ville att han skulle se dem, men sådan tur hade man inte. Han sa inget, men jag kände hur han pressade mig närmare sig, och hur han strök mig på ryggen, samt pussade mig på hjässan flera gånger. Jag fick en helt annan uppfattning om honom efter filmen, jag vet inte hur, men jag hade inte träffat den där superstjärnan Justin Bieber, men nu fick jag se hur han var som honom. Kanske inte på samma sätt som jag hade fått göra på riktigt. Jag gillade filmen, och man kunde inget annat än att känna sig lite stolt. Helt klart vart jag en Beliber efter att ha sett den. ”Gillade du den?” Jag hade helt glömt bort att han faktiskt låg bredvid mig, jag var helt inne i mina egna dialoger. ”Jag älskade den, är helt klart din största fan efter att ha sett den där.” Han skrattade till och la armarna om mig. ”Jag måste få fråga dig en sak.” Jag kollade upp på honom och såg en nyfiken blick. ”Självklart.” ”Varför har du Baby som ringsignal?” Jag skrattade till. ”Det började med att jag hade en mobil med värdelöst ljud på, så jag valde den, för den är hysterisk, och jag kunde höra den. Sen när jag bytte mobil hade jag vant mig vid den.”

”Jag startar den andra filmen, kom nu.” Jag var iväg till köket och hämtade mer dricka, samt passade på att pissa. Justin hade verkligen valt den enda filmen jag hade lovat mig själv att aldrig se. Jag tog med Redbull åt Justin och en Fanta till mig själv. När jag kom tillbaka in i vardagsrummet låg han och lyfte täcket så att jag kunde krypa ned framför honom. ”Jag vill inte se denna film, jag kommer aldrig mer kunna sova.” Han pussade mig på axeln och la sin hand om mig, precis som att han förstod vad jag menade svarade han. ”Jag kommer inte gå någonstans.” Han tryckte på play, och filmen började rulla. Egentligen såg jag inte så mycket av filmen då jag halv blundande. Dem få gångerna jag kollade upp med båda ögonen hände det något, och jag hoppade till. Justin låg och små skrattade åt mig, men han sa inget, och det var bara tur för honom. När filmen äntligen var över, hade vi båda ätit för mycket godis och druckit för mycket dricka.

 

Justin hade rest sig upp ur soffan och kilat iväg på toa, då jag märkte att hans mobil hade glidit ur hans ficka. Jag ville veta vad klockan var så jag tryckte på en knapp så belysningen tändes på mobilen och fick se en bild på mig själv när jag sov. Den bilden var tagen den sista natten i Miami. Jag vet inte hur jag kunde veta det, men jag hade det på känn. Längst ned på bilden stod det även en text, ”vacker.” Kunde han bli mer underbar eller? ”Justin, varför har du en bild på mig på din mobil? Och varför just när jag sover?” Han kom tassandes från badrummet och la sig över mig. ”Varför kollar du på min mobil?” Jag gav honom den, och kunde ärligt svara. ”Jag skulle kolla vad klockan var.” han låste upp mobilen framför mig, och visade mig bakgrunden han hade där, och det var en helt annan bild på mig. ”Varför har du bilder på mig?” Han öppnade även sitt galleri och visade att han hade hur många som helst. ”För att jag inte ville glömma bort dig.” Han blev lite generad av det han själv sa, men jag sa inget om det utan kysste han istället.

 

När klockan började närma sig ett på natten var vi båda ute slutkörda, vi hade verkligen hållit igång hela dagen, och jag orkade knappt borsta mina tänder. ”Är du trött?” Justin kollade på mig genom spegeln, och jag orkade inte ens svara honom, så jag nickade bara. När jag hade borstat klart så gick jag direkt till sängen, inte ens täcket låg där längre, så han fick hämta det innan han kom och la sig. ”Sovgott, min ängel.” Han viskade det, men jag hörde honom, och kände hur han pressade sina läppar mot min svala hud på halsen. ”Sovgott.” Jag vred mitt huvud så att jag kunde nå hans läppar, och han förstod min vink och gjorde det lättare för mig att hitta dem.

 

På morgonen när jag vaknade var det tomt i sängen och kallt. Han var så varmblodig, och stod för värmen när det gällde oss två, så han tog även med sig den när han gick upp tidigare än mig. Jag hörde hur duschen var igång, så jag smög in i badrummet och upp bakom honom. Han hoppade till, troligtvis för att han absolut inte var med på att jag var vaken eller att jag skulle smyga in till honom. ”God morgon sötnos.” Han vände sig om och vattnet rann över oss båda. ”God morgon.” Jag kysste honom och han drog med sina fingertoppar på min rygg, så att jag blev att rysa. ”Jag. Tycker. Om. Dig.” Han pussade mig mellan varje ord, vilket fick mig att le tillslut. Han gör mig glad, på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Jag lutade mitt huvud mot hans bröst, och fick återigen både höra och känna hur hans hjärta slog. Jag pussade honom på halsen och han rös till.


God morgon mina underbara läsare. :)


Kommentarer
Jennifer säger:

Jätte bra!! Godmorgon på dig med!!

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

De är så söööööööööööööta tillsammans!!! Det går inte ens att beskriva med ord !!!!

När du blir en författare så kommer jag köpa ALLA dina böcker, spiiiiik !!!<33333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

liiz säger:

Naaw, vad gulliga dom är tillsammans!

Skrivet: |

Haley säger:

Gjorde totalt min morgon :)) grymt som vanlig

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Sara.M säger:

Så sjukt underbar denna novell är, man blir helt tagen av hela storyn. Du är grym!

Skrivet: |

Cherry säger:

Så sjukt bra :D ♥♥

Skrivet: |

Anonym säger:

GRYMT

Skrivet: |

cajsa säger:

As bra !! Du är helt klart bäst !

Älskar hela storyn !

Lika bra som vanligt !♥

Skrivet: | Bloggadress: http://juustiinbiiebernoveller.blogg.se/

Anonym säger:

awesome

Skrivet: |

nour säger:

mer!:D

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

XTIO säger:

innan jag hoppar in på detta kapitell så vill jag veta en sak? är det till en bok? vill inte börja läsa mitt i. i sådant fall vill jag läsa från början. :D hehe

Skrivet: | Bloggadress: http://xtio.nu

annsoh säger:

hej vad händer idag? jätte fin blogg! :) följas via bloglovin :)?

Skrivet: | Bloggadress: http://annsoh.myshowroom.se

LIIV - vanlig men unik säger:

Bra du skriver :)

Skrivet: | Bloggadress: http://liivahliin.blogg.se/

-Isabelle Emelie Alberti- säger:

väldigt fin blogg du har, allt bra med dig?:)

Skrivet: | Bloggadress: http://isabellealberti.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Du gjorde mig väääääldigt nervös där i början, men jag vart glad när hon sen förklarade! :)
Haha, klockrent att hon tog den filmen, men lite pinsamt måste det ha varit för honom stackarn. Men jag håller med den filmen är bra, och även jag har bölat till den, :P Inte så ovanligt förvisso med ändå :) Och jag som hon lovade mig själv att aldrig i hela helvete se Paranormal activity, men ändå så gjorde jag det, och lyckades se den med värsta slutet, då det finns två olika slut på första. :P Jag älskar det, ingen ändring på det :) Och har härmed läst 21 chapters :) ♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback