Skrivet:
Kategori: √ 3. Twinkling Eyes

Chapter 19.

Tre dagar har jag spenderat med Justin, och vi har gjort allt. En dag var vi och handlade tillsammans med Alfredo och Kendall. Vi hade det riktigt kul, skojade omkring med varandra i gallerian. Alfredo sprang omkring och gjorde volter där han kunde, och där det inte var så mycket folk, vilket drog åt sig uppmärksamheten, och det slutade med att Justin stod i mitten av ett gäng tjejer och skrev autografer och tog kort. Han var helt slut när han kom från dem, det var dock ingen som såg Alfredo, så han slapp hålla på med allt det där. Han höll ett stadigt tag i Kendalls hand, så ingen skulle kunna slita iväg honom. Alla ville ju ha honom, som han själv uttryckte det. Kendall och jag bara skrattade åt både Justin och Alfredo, men mest deras beteende.

 

”Vi går in här.” Utan att jag hann se vad det var för affär så drog Justin tag i mig, när jag fick en stabil blick insåg jag att det var Victoria Secret, och jag hade bara underkläder framför ögonen. ”Justin, nej. Kom nu.” Han var envis, han skulle minsann kolla efter något snyggt. ”Sluta själv. Klart min älskling ska ha något snyggt.” Jag tvärstannade. ”Köper du något åt mig får du inte träffa min familj.” Han gick ut ur affären med huvudet ned, Alfredo bara skrattade åt honom. ”Vad fick dig att komma ut, utan en påse?” Justin pekade bara på mig, och fattade min hand, men jag var allt envis. Inget hålla handen här inte. ”Varför?” ”Det finns folk runt oss, vi är inte tillsammans, och jag vill inte hamna i tidningen som din nya tjej en gång till. Det räcker med kyssen dem fick med.”

 

Den var i alla fall här då han skulle få träffa min familj, tänk att jag inte ens kan sätta ordet underbara, framför familj. Det är långt ifrån vad dem är, men Justin ska allt få se det också, att jag inte ljuger. Pappa hade varit skeptiskt mot att möta honom, men han gick tillslut med på det. Michael hotade jag med Kendall, då gav han med sig. Tänk att man till och med ska behöva hota sin familj till att träffa en vän, då är det illa. Justin stod i duschen, och jag kollade omkring i väskan efter något hyfsat, eftersom att jag hade sprungit omkring i mjukisar och en urtvättad tröja hela dagen. När han kom ur duschen hade han bara en handduk runt höften så min blick sökte sig ned mot hans mage och hans höftbens former. ”Mitt ansikte. Här.” Han lät som en tjej, och sa precis något som jag skulle kunna ha sagt.

 

När taxin började närma sig mitt hus kände jag hur hans tag om min hand hårdnade, och jag kunde förstå att han var nervös, så jag behövde inte ens fråga honom. Jag lutade ned mitt huvud på hans axel. ”Andas älskling, vi går om dem blir otrevliga.” Han andades ut, och pussade mig på huvudet. Jag öppnade dörren och klev in, med Justin strax efter mig. Han ville att jag skulle gå först, och möta odjuren, som han kallade dem. Men han sa det med en glad röst, så jag visste att han bara skojade. ”Mamma, pappa, vi är här.” Det kändes som att jag hade flyttat hemifrån, vilket jag inte hade, men allt, jag kom dit och ropade att jag var där. Inte att jag var hemma. Mamma kom ut och mötte oss i hallen då jag höll på med mina skor, dragkedjan hade fastnat på skon. ”Hej, Ellen heter jag.” Hon sträckte fram handen till Justin, som fattade den på en gång. ”Justin, trevligt att träffas.” Mamma verkade faktiskt gilla honom, men det fanns två kvar som absolut skulle vara svåra att övertala. Michael skulle jag behöva misshandla lite innan han skulle gilla idén av mig och Justin.

 

Vi gick in med mamma i köket och jag höll hela tiden Justin i handen, så att han skulle känna min närvaro. Jag ville inte lämna honom ensam någonstans. Det luktade jätte gott i köket, så jag antog att mamma verkligen hade kockat hela dagen för detta. Pappa kom in i köket och harklade sig bakom mig. ”Hej pappa. Detta är Justin. Justin, detta är min pappa Jamie.” Likadant där, pappa sträckte fram handen och Justin fattade den. Det såg faktiskt ut som att pappa gav med sig lite, jag vet inte, men jag kunde faktiskt se ett leende på hans läppar. ”Michael är inte hemma än, men han kommer om 20 minuter.” Mamma kom fram till oss. Skönt, lite ensam tid med Justin och mina föräldrar. ”Ska jag visa dig runt?” Jag sträckte ut handen till Justin som fattade den på en gång, pappa kollade skeptiskt på mig, men jag brydde mig inte.

 

”Och detta är mitt rum, men jag tänker inte öppna fören du lovar att inte tappa hakan över hur stökigt det är, okej?” Han log sitt mysiga leende och kom emot mig, han gav mig en kyss samtidigt som han öppnade dörren och vi båda flög in i mitt rum, eftersom att jag stod mot dörren. ”Wow, vilken entré. Den borde jag köra på galorna.” Vi båda började skratta samtidigt som han hjälpte mig upp. Han gick omkring och kollade på småsaker och massa minnen jag sparat genom åren. Han sa inget utan lät blicken glida genom hela rummet. ”Vad är detta?” Han satte handen på min WIC, jag hann inte svara innan han öppnade och han stängde det lika fort. ”Haha, jag fattar.” Precis när jag satte mig ned på sängen hörde jag hur ytterdörren stängdes. ”Okej, nu är tigern hemma, och kom ihåg. Jag kastar dig inte mot honom. Han kommer ställa dig mot väggen inom, 3, 2, 1.”

 

Dörren till mitt rum slogs upp, och jag tittade på Justin som kollade på mig. Jag antar att han funderade över hur jag kunde veta det där, men har man varit med några gånger så vet man. ”Jasså, det är du som tror att du ska få tillbringa tid med min syster?” Han var på väg mot Justin, men jag ställde mig för. ”Ge dig, och det är nu.” Han puttade undan mig, och jag suckade högt. ”Vad är det du inte fattar, gå ut.” Jag puttade ut honom från mitt rum, men han gav sig inte. Han ställde sig utanför dörren och pratade med mig, men jag slutade lyssna när Justins brännheta blick sved mot min kropp. Han kom emot mig, och kysste mig. Ganska upphetsande att veta att grabben på andra sidan dörren ville döda han som kysste mig, bara för att han var min vän.

 

Maten min mamma serverade var fläskfilé gryta med ris, och precis när vi skulle sätta oss ned kom Justin och drog ut min stol, samt hjälpte mig in med den. Han visade verkligen sin bästa sida, och det fanns inget bättre tillfälle än detta till att göra det. ”Tack.” Jag mimade, för att slippa att alla skulle stirra ännu mer än vad dem redan gjorde. Michael snäste av någon dålig kommentar, och ingen brydde sig. Jag led verkligen med Justin, jag vet inte om jag någonsin kommer träffa den rätta med idioten till bror i röven. Jag blir så trött på honom. Jag hoppas för allt att Justin inte tar åt sig, och att han verkligen stannar med mig. ”Vad får dig att tro att du får vara med min syster?” Justin hade bett mig, när vi satt på mitt rum, att låta honom svara på frågorna, så visst fick han det. ”Jag tycker verkligen om henne, och jag hoppas verkligen att hon tycker om mig lika mycket. Annars har jag inget bra svar.” Michael tittade förvånat på Justin. ”Varför skulle du vilja vara med henne?” Jag visste att Justin hatade sådana frågor, för han ansåg sig själv som vilken som helst. ”Vadå? Är hon inte fin nog för mig, eller är inte jag fin nog för henne?” Mamma och pappa bara satt och kollade på varandra under tiden som Michael terroriserade Justin.

 

”Ge dig nu, det räcker. Varför kan du inte se att Justin gör mig glad? Varför? Kan inte du bara hitta en egen tjej att lägga all din tråkiga tid på? Eller vänta, det finns ingen tjej som är så desperat.” Jag fick nog, min bror ska inte få förstöra detta. Så han fick sig en utskällning. Men utan att någon hann reagera på pausen jag tog så vände jag mig till mamma och pappa ”Tack för att vi fick komma, men ni två kan ju höra av er när han har flyttat hemifrån, så kanske man kan komma tillbaka. Plus att ni kan be min ”underbara” bror att sätta in typ 4000 kr på mitt konto för mobilen han kastade i väggen.” Dem vände blickarna från mig och tittade på honom. Justin stod tätt bakom mig med sina armar om mig, som jag hade lagt dit. ”Varför gjorde du det?” Michael spände ögonen i mig. ”Jag varnade dig, om du ställde till det en gång till så skulle du få betala, och det är det du kommer få göra nu. Men jag tyckte det var billigt, så vi säger väl typ 15000 kr istället. På mitt konto, IMORGON.” Justin blev som sten, han visste nog inte vart han skulle ta vägen, men detta var typ, välkommen till min familj.

 

Mamma följde med oss ut i hallen medan pappa hade ett allvarligt snack med Michael, och det var på tiden att någon såg vad det var han gjorde mot mig. Jag blev brutalt psykiskt misshandlad av honom, och ingen såg det. ”Förlåt gumman.” Hon skulle precis krama mig. ”Det är lite sent nu, tyvärr. Min såkallade bror har redan förstört allt.” Mamma blev ledsen, och det var inte meningen att vara arg på henne, jag var bara arg på hela situationen. ”Du försvinner väl ingenstans?” Hon lät rädd, precis som att jag skulle flyga från Kalifornien. ”Nej, jag ska bara spendera tiden jag har med Justin, och tack vare ert fina beteende för ikväll blir det kanske inte så länge som jag hoppats på.” Även om Justin stod bakom mig och hörde allt så var jag ärlig mot mamma. Det jag absolut inte trodde skulle hända, hände. Han la armarna om mig och pussade mig på kinden. ”Jag ska ingenstans.”



Var det någon av er som hade räknat med det där? BTW, vart har alla mina underbara kommentarer tagit vägen? Det beror säkert på att denna novell egentligen suger, eller? Jag tappar skrivlusten totalt, och det tar längre tid för er att få del 2 på HITRISA.. =/



Kommentarer
sara säger:

jag gillar den nya novellen, det kunde lika gärna varit en skit ide di kommit på men endå skulle den blivit grymt bra då dina "magiska" fingrar skullit skrivit så att det blev bra! du är sjukt duktig!

Skrivet: | Bloggadress: http://myystoryaboutjb.blogg.se/

Haley säger:

grymt bra :))

Skrivet: | Bloggadress: http://justindbieberstorys.webblogg.se/

Josefine säger:

Vad är WIC ?

Skrivet: |

nour säger:

I love it men tyvärr så är min data sönder så jag typ låna mammas och pappas XD<3

Skrivet: | Bloggadress: http://thetruejustinbieber.blogg.se/

Diana säger:

Där fick han så han teg haha. I love it!

Skrivet: |

Diana säger:

Där fick han så han teg haha. I love it!

Skrivet: |

Becka säger:

Tycker novellen är jättebra. Har dock väldigt svårt att kommentera eftersom att jag inte har tillgång till en dator för tillfället, men så fort jag får tillbaka min lovar jag att börja kommentera så mycket jag kan. :)

Skrivet: |

Quinee/Inees säger:

Ursäkta ? Vadå typ suger ?! Den är skit bra !!! I början var jag lite skeptisk när det gällde den nya novellen men nu ångrar jag MIT totalt över vad jag skrev. Jag menar självklar kommer HITRISA alltid vara den bästa men den här är helt grymmmm !!!!!!!<333

Skrivet: | Bloggadress: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/

Emilija med J. säger:

superbra !

älskar din uppdatering !

Skrivet: | Bloggadress: http://eemilijaa.blogg.se/

Anonym säger:

jag är helt obessed

Skrivet: |

bella säger:

Jag tycker att novellen är grymt bra och att du sen ska skriva på del 2 till HITRISA..

ÄLSKAR novellen!!

Skrivet: |

Anonym säger:

jag tycker att den här novellen är bra :)

Skrivet: |

Alexandra säger:

Skitbra :) meer :D

Skrivet: |

caroline säger:

HAHA, där fick allt hennes bror!

meeeeer :D

LOVE IT <3

Skrivet: | Bloggadress: http://www.nattstad.se/jbcarrobarro

Cherry säger:

Så sjukt bra :) ♥

Skrivet: |

mimmi säger:

men ursäkta? faktiskt så började jag läsa din blogg ganska sent i slutet på HITRISA så jag snabbläste bara igenom hela den novellen och ska jag vara ärlig är den här bättre. men de kanske bara är för att jag inte började läsa från början men älskar denna novell!

Skrivet: |

Sandra säger:

nej, denna novell börjar bli bättre nu ;D fast den har alltid varit bra ioförsig! men ändå :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinsmexybieber.blogg.se/

Anonym säger:

Den här novellen är seriöst genialisk, jag älskar dig!!! Jag tittar in på bloggen minst 8 gånger om dagen för se om du har uppdaterat och då överdriver jag inte

Skrivet: |

Felizia säger:

Jag vet inte varför men jag har nån hatkärlek till Michael ^^

Skrivet: | Bloggadress: http://onlyfellie.blogg.se/

Alice biebah säger:

Säg inte att denna novell suger! Den äger sönder alla noveller jag någonsin läst (förutom dina andra) du är så gudomlig på att skriva så man får panik hahaha!! :D

Skrivet: | Bloggadress: http://justinmallettenovell.blogg.se/

josefine säger:

Vad är det du säger! Att den här novellen suger? Det gör den inte alls! Det här är en av dom bästa novellerna jag har läst, och det är en del...

Du är helt grym ! Tvivla inte på dig själv! Du är jätteduktig! Kollar var femte minut om det har kommit upp något nytt kapitel, är så fast vid din novell!

Skrivet: | Bloggadress: http://dealwithit.devote.se

ninni;D säger:

skämtar du eller?? denna novell äger!!! du skriver lika bra varje gång!!!!:) sluta aldrig skriva!!! <3

Skrivet: |

ebba :) säger:

vad betyder WIC? :)

Skrivet: | Bloggadress: http://www.hultinebba.devote.se

Ebba säger:

Gillar den här mer än HITRISA...

Skrivet: | Bloggadress: http://ebost.blogg.se/

Johanna säger:

GRYMT BRA

Skrivet: | Bloggadress: http://johannaviveca.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback