Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 8 - The Lion King

Där satt hon med händerna i ansiktet. Hon varken såg eller hörde mig tror jag.

- Hej, varför sitter du här? Sa jag, och hon röck till.
- Äh, jag vet inte, behövde väl andas tror jag.
- Jag har väl inte gjort något? Frågade jag
- Nej, eller alltså. Jag vill bara veta en sak, varför gjorde du sådär mot mig i poolen? Sa hon och kollade på mig med ledsna ögon




Jag viste inte vad jag skulle svara, så jag satte mig ner mitt emot henne och försökte vinna lite tid. Jag kan inte säga att jag gillar henne, för så pass bra känner jag henne inte än. Men det jag har hört av henne, så faller hon bara mer och mer i min smak, samtidigt som hennes utseende är hur perfekt som helst.

Jag kollade upp på henne och sa.

- Jag börjar gilla dig. Och döm mig inte, jag vet att vi bara har sets i två dagar, jag kan inte säga att jag känner dig. Men det finns inget jag inte tycker om hos dig. Jag hoppas absolut att vi kommer bli bättre vänner, för du gör mig glad.
- Okej, va det enda svaret jag fick tillbaka, och hon såg chockad ut
- Jag förstår om du tycker detta är konstigt, men när jag kollar i dina ögon så ser jag inget annat än ärlighet. Och det är det jag tycker om mest.

Hon kollade på mig och log lite försiktigt.

- Då ska jag vara ärlig. När jag ser dig, får jag fjärilar i magen, och jag vet inte vad det beror på. Det kan vara för att du är fruktansvärt snygg, och hur trevlig som helst. Eller så beror det på att du är känd. Jag vet inte.

Jag kollade på henne, och tog hennes händer. Samtidigt som jag sträckte mig över bordet och pussade henne på kinden.

- Vi får väl ta reda på vad det beror på då, svarade jag och log

Vi satt där i köket med våra handdukar på oss, och fortsatte prata om det som just hade hänt. Men efter kanske 40 minuter började det bli ganska kallt.

- Ska vi gå upp och duscha och byta om? Frågade hon mig
- Ja, det börjar bli lite små kallt, svarade jag och hackade tänder på skoj

Hon gick in och duschade först och när hon kom ut i bara handduk så var jag tvungen att skynda mig in i duschen, eftersom att jag inte ville att hon skulle se mig stå där och glo.


Melrose perspektiv

När jag kom ut ur duschen såg jag att han kollade på mig, men han försvann fort in på badrummet. Jag gick in i min garderob och klädde på mig, svarta underkläder, leggings och ett linne. När han kom ut ur duschen så stod jag och borstade håret, men jag såg honom i spegeln. Han hade ingen tröja på sig, så jag hade lite problem med att slita blicken ifrån honom. Men när han vände sig mot mig, så var jag snabb med att koncentrera mig på vad jag egentligen höll på med.

- Ska vi slå på en film? Frågade jag när jag hade kammat ur håret
- Ja, det kan vi göra. Sa han och gick till min DVD hylla
- Jag går ner och poppar popcorn och hämtar dricka. Sa jag medans jag var halvvägs nere i trappen

När jag kom upp igen hade han satt i en film, och låg på min säng. Han la handen bredvid sig och visade att jag skulle lägga mig ner. Jag släckte lampan i taket, jag la mig alldelens intill honom, och ställde popcorn skålen på min mage.

- Vad blev det för film? frågade jag
- Det får du se, sa han och tryckte på play

Filmen startade och jag såg direkt vilken det var, Lejon Kungen. Vi låg tysta bredvid varandra. Flera gånger under filmen när jag skulle ta popcorn så gjorde vi det samtidigt, så våra händer stötte emot varandra. Ingen av oss sa något eller kollade på varandra. Utan vi lät det bara vara.

När filmen nästan var slut så hörde jag hur någon närmade sig min dörr, men hann inte reagera fören min syster slog upp den. Hon spärrade upp ögonen och skulle precis säga något när jag kastade mig upp ur sängen.

- Kan du gå ut härifrån och lära dig knacka tills nästa gång? Skrek jag nästan åt henne samtidigt som jag stängde dörren bakom mig
- Varför är Justin här, frågade hon och spärrade upp sina ögon
- Ja, vi är väl vänner. Svarade jag irriterat tillbaka


Kommentarer
Stina säger:

Du skriver jätte bra!! nu har jag läst alla dina kapitel hittills och väntar på nästa:)) jag ska prova att sprida denna blogg så mycket som möjligt:))

Skrivet: |

Josefina säger:

Jag har för fan spridit denna i hela min klass!!!! Den är dask bättre än vilken novell som helst. Shakespare skulle bli förvånad!!!!!!! Hhahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet: |

Anonym säger:

meeer!:)

Skrivet: |

emma säger:

mer jag älskar redan den här novellen

Skrivet: |

paulina säger:

SKITBRA!

Skrivet: | Bloggadress: http://pauliiiinadenfina.blogg.se/

Mickan -/ My Life In My Words säger:

Haha awe, det enda jag kan säga nu typ, awe, och le lite fånigt och sådär du vet :D Så försiktiga och söta! :D Du har ju skrivit kanon bra från början! :D Haha, deras tankar om varann, :) Mysigt med film dock, och Lejon kungen :D awe! Snacka om okänslig syster, jag hade flått henne :P ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback