Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 6 - The Little Note

Han höll kvar sin hand i min och pussade mig på kinden. Jag sa hejdå och klev ur bilen och gick mot huset utan att vända mig om. När jag kom innanför dörren så lutade jag mig mot den och satte mig ner, han lämnade en lapp i min hand.





Justins perspektiv

Jag satt kvar i bilen och funderade ett bra tag på om jag verkligen hade gjort ett bra val. Men vart avbruten av att min mobil pep till.

Vart är du någonstans, klockan börjar bli mycket. Kram mamma” stod det. Jag svarade inte utan åkte hemåt, då jag vet att det bara tar ca 10 minuter.

När jag kom hem och hade parkerade bilen så gick jag med tunga steg in. Egentligen ville jag stanna kvar hemma hos Melrose, men ändå inte. Jag kände henne inte, men hon var väldigt söt. Och hon är absolut trevlig, men hennes syster vet jag inte riktigt hur jag ska hantera.

Mamma hade redan gått och lagt sig, så jag gick upp på mitt rum. Startade datorn och gick vidare in på badrummet och borstade tänderna. När jag var klar så bäddade jag ner mig, med datorn i knät och jag loggade direkt in på twitter. RT lite fans och följde sedan några, men var tvungen själv att uppdatera.

I met a girl today, she was sweet as sugar

Jag loggade ur direkt efter det. Och la ifrån mig datorn, för kommer mamma på mig med den i knä denna tid, då blir jag utan både den och mobilen, och det har jag ingen lust med.



Melrose´s perspektiv (lite tidigare)

Jag kom på mig själv med att sitta och bara kolla på lappen jag fick av Justin.

- Jag tänker inte öppna den än, utan det gör jag när jag har bäddat ner mig, sa jag för mig själv när jag gick upp mot mitt rum

Jag la ifrån mig lappen på sängen och gick in på badrummet, sköljde av ansiktet och borstade mina tänder. Bytte sedan om till pyjamas och hoppade ner under täcket.

Jag låg med lappen ett bra tag i handen utan även denna gång läsa den. Den ena halvan av hjärnan vill slita upp lappen och läsa, medans den andra inte ens vill veta att den existerar. Men efter många minuter av suckande så öppnar jag den försiktigt.

På lappen stod Justins mobilnummer och ett litet meddelande,

Om du vill se mig igen, använd numret. Om inte, så släng lappen och tänk aldrig mer på det. Men jag måste säga att du var verkligen trevlig, och förbannat söt ;)

Jag log för mig själv och tog upp min mobil, det var lika bra att lägga in hans nummer och sen riva den lilla lappen i hundra bitar, annars vet man aldrig om syrran hittar den. Och det vore kanske inte det bästa. Han verkar gilla mig, och det ska hon inte få förstöra. För han har nått som gör att jag får fjärilar i magen när jag ser honom.

Jag kollade på klockan och den var halv 12, så jag funderade om det var för sent att skriva ett sms till honom, men skakade bort den tanken ganska fort och öppnade sen ett nytt meddelande och började skriva.

Klart jag vill se dig igen. XX MelROSE ;)” – Skicka!

Jag vet inte om jag ska vänta på svar, eller om jag ska lägga mig ner. Mer hann jag inte fundera på, det pep till i mobilen.

Det hoppas jag verkligen att du vill, eftersom att jag vill se dig igen. Imon? XX Justin ^

Jag är hemma själv hela dagen, så det är bara du kommer hit. Sover jag är det bara du går in, och väcker mig. =) ps. ta med badkläder. xx MelROSE ;)” jag log för mig själv och tryckte på skicka

Jag satt mobilen på ljudlöst för jag har en sån irriterande sms signal, den kan nästan väcka dom döda om någon frågar mig. Men jag låg ändå vaken ett bra tag och funderade på vad som var på väg att hända.

Även om jag gillar honom så skulle jag nog aldrig klara av att inleda ett förhållande med honom. För det första så är han nästan aldrig hemma, för det andra så har han massa andra tjejer runt sig, och jag vill veta att jag är den enda, och det tredje och största hindret är min syster.


Ge mig massor av kommentarer och sprid denna blogg, så kanske det kommer upp till tre nya kapitel imorgon. :)

Kommentarer
pulina säger:

asså du skriver verkligen sjukt bra, ska sprida den så mycket det går!

asså sjukt bra skriver du verkligen , sjukt bra !!!

Skrivet: | Bloggadress: http://http:/pauliiiinadenfina.blogg.se

Mickan -/ My Life In My Words säger:

Mamma Pattie :D Men snutten då, han är ju söt! :D Jag får ju nästan diabetes när jag tänker på honom :P haha! Älskar när Twitter är med i bilden, och bara hur arg Pattie skulle bli :P Men hans tweet var ju sött! :D
Först tänkte jag, ÖPPNA LAPPEN! :P Men förstod henne ändå, så förbaskat söt liten lapp. :D Och så mysigt med en träff till :D Detta ska bli kul att se hur det blir! :D Iih! :D Hennes tankar dock är fullt förståeliga! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback