Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 27 - I´m Leaving Home.

När kvällen började närma sig så frågade jag mamma och det var okej att Justin sov över, och konstigt nog fick han det.

- Ibland förstår jag mig inte på mamma, sa jag när jag kom in i mitt rum och stängde dörren
- Vadådå? frågade han och kollade på mig
- Men efter det som hände imorse, så låter hon dig ändå sova här.

Vi borstade våra tänder och gick och la oss, jag orkade inte bekymra mig om pyjamas då han ändå har sett mig helt. Så jag sov i bara trosor.


Justins perspektiv

När jag vaknade på morgonen var det inte lika varmt i sängen som det brukar vara, så jag kände med min hand efter Melrose, men hon låg inte där, och jag hörde inte duschen på heller, så jag funderade på vart hon var.

Jag klev upp ur sängen, klädde på mig och gick ner. Men i trappen så stannade jag upp då jag hörde Melrose och hennes mamma bråka med varandra. Jag fick en klump i magen när jag hörde vad Stephanie sa.

- Du vet att detta inte kommer vara för evigt va? Han har så mycket tjejer runt om sig, så vem har sagt att han kommer vara dig trogen?
- Mamma, är du dum i huvudet eller? Jag älskar och kommer alltid att kämpa för honom. Vad som än händer.
- Men är du säker på att han älskar dig, så att han inte bara har dig som tidsfördriv, och något bekvämt att falla tillbaka på.
- Hur fan kan du sitta och säga så till din egen dotter, du kan dra åt helvete. Jag fick lite av en chock när hon skrek så till sin mamma.

Jag hann inte ens reagera fören hon sprang rakt in i mig. Det syndes på henne att hon ville försvinna.

- Vi snackar sen, jag ska packa mina saker, men har ingen aning om vart jag ska ta vägen. sa hon medans hon sprang upp på sitt rum

När jag kom upp var hon i full fart, hon sprang fram och tillbaka.

- Jag ska döda kärringen! skrek hon samtidigt som tårarna rullade på henne

Jag viste inte vad jag skulle göra eller säga, så jag satte mig ner i hennes säng. Men efter ett tag när jag såg att hon nästan var klar, så packade jag ihop mina saker. När hon var klar tog hon mig i handen och gick ner.

- Mamma, jag kommer tillbaka och hämtar resten av sakerna och lämnar nyckeln sen. sa hon

Jag vart helt chockad men lät henne lugna ner sig innan jag började ställa massa frågor. Vi satte oss i bilen och började åka.

- Kan vi inte stanna och käka någonstans, jag är jätte hungrig. sa hon och kollade vädjande på mih
- Klart vi kan, hjärtat. svarade jag och tog hennes hand och kysste den

Jag körde till en liten resturang en bit utanför stan. Där brukar det sällan vara mycket folk, och det var likadant denna gång. Dom som jobbade där viste att jag när som helst kunde kliva in där, så det blev sällan något stort av det. Det var skönt just idag, då jag viste att Rose inte mådde bra. Vi satte oss lång in i resturangen så att vi fick vara själv.

När vi hade beställt vad vi ville ha så satt hon helt tyst och tittade ut genom fönstret. Jag led verkligen med henne, det var svårt för mig att se henne ledsen.

Hon satt med sina händer på bordet och jag kunde inte låta bli att ta dom i mina. Men hon drog dom till sig. Jag viste inte vad jag skulle säga eller göra, och jag såg på henne att hon tyckte det var jobbigt.

- Lämna mig, men gör det nu! Då slipper vi dra ut på det. bröt hon tystnaden med, men tittade fortfarande ut genom fönstret.
- Vad är det du sitter och säger, varför skulle jag ens fundera på att lämna dig? svarade jag chockat
- För det mamma sa, jag vet att du stod i trappen och lyssnade.
- Jag skulle aldrig, och då menar jag aldrig lämna dig för något som våra föräldrar har sagt. Det hon sa får hon stå för. Jag har inte dig som något bekvämt att falla tillbaka på. Jag älskar dig.

Vi vart avbrutna av att maten kom in, båda två hade tagit spagetti och köttfärssås. Vi åt under tystnad och det var skönt. Men jag ville absolut inte att hon skulle tro på vad hennes mamma sa till henne. För det var så långt ifrån sant, förutom att jag har mycket tjejer runt mig. Men det är bara Rose som betyder riktigt mycket.

När vi hade ätit upp och betalat så gick vi ut till bilen. Hon pratade inte speciellt mycket så jag kände mig tvingad till att säga något.

- Vi ska hämta Ryan och Chaz på flygplatsen nu. Dom ska bo hos mig i en vecka.
- Okej, jag kan följa med, men sen kan du släppa av mig vid pappa. sa hon
- Vid din pappa? Vad ska du göra där? frågade jag förvånat
- Ja, vart ska jag annars bo?
- Men lilla gumman. Min säng och mitt hus är stort nog för oss båda. Klart du ska bo hos mig älskling. sa jag och tittade på henne

Hon svarade mig inte men hon lutade sig mot mig och kysste mig på halsen. Det tog jag som att hon gillade min idé.

När vi kom till flygplatsen kunde vi inte kliva ur bilen, för jag hade glömt bort att ringa Kenny. Jag kan inte gå ut på sånna offentliga ställen utan honom, jag kommer aldrig där ifrån. Så Ryan och Chaz fick komma ut till oss.

Det var lika tyst i bilen som på resturangen men min mobil avbröt den tystnaden.

- Heey!! vrålade jag när jag såg att det var Ryan som ringde
- Ey, vart fan är du?
- Vi sitter i min bil utanför. Kenny är inte med, så jag vågade inte gå in och möta er.
- Okej, vi kommer. Vilka vi föresten? frågade han sen
- Det får ni se när ni kommer. sa jag och vi la på

Jag kom på när vi hade lagt på att jag inte har berättat för mina bästa vänner att jag har en flickvän. Men det fick väl bli en överraskning då.

Efter ett tag såg jag att dom där nötterna kom ut genom dörrarna, så jag klev ur bilen för att gå och hälsa på dom.


Melrose perspektiv

Jag satt kvar i bilen när han klev ur för att hälsa på sina vänner. Det syntes verkligen att dom saknat varandra. När skuffen öppnades hörde jag att dom snackade med varandra.

- Så vem är bruden i framsätet? frågade en av dom, vet ju inte vem som är vem
- Det är min flickvän, så håll tassarna borta. svarade Justin och skrattade, och jag kunde inget annat än le

Dom hoppade in i bilen och vi började åka. Jag vände mig bak och hälsade på grabbarna. Ryan såg rätt bra ut. Men sånna tankar ska jag aldrig mer tänka, jag har den finaste pojkvännen.

Jag såg på Justin att han satt och kollade bak i backspegeln sen log han med hela ansiktet och sa.

- Ey Ryan, hon är min, okej?
- Haha, ta det lugnt, jag kollar ju bara. svarade Ryan och skrattade

Och så där fortsatte det hela vägen hem till Justin. När vi kom fram tog vi ur våra väskor, och jag hade nog flest, så Justin hjälpte mig.

- Bor inte du heller här? frågade Chaz när han såg alla väskor
- Jo, men jag har det lite jobbigt hemma. Så den närmsta tiden bor jag här.

Han frågade inget mer, jag tror han fattade ganska fort att jag inte ville prata om det.

När grabbarna hade kommit till rätta bestämde vi oss för att vi inte skulle göra annat än ligga vid poolen och bara ta det lugnt, och det hade jag absolut inget emot . Var inte på något speciellt bra humör eller lust att vara social. Men kände ändå att jag ville ha lite normalt sällskap, då grabbarna var helt galna. Så jag ringde Caitlin, och hon tackade inte nej till att komma. Jag berättade inte för varken grabbarna eller Caitlin att hon skulle komma, eller att dom var här. Det fick bli en överraskning. Plus att hon skulle ta med sig Christian också.

När jag hade lagt på luren la jag ifrån mig den, men precis då fick jag ett SMS så jag tog upp den igen och såg att det var från mamma. Jag tvekade lite innan jag öppnade det.

"Hej Gumman! Först och främst vill jag be om ursäkt för allt som jag sa, jag vill bara ditt bästa. Sen vill jag att du kommer hem, så vi kan prata om detta."

Jag vart så irriterad, men jag svarade

"Jag älskar Justin, och han älskar mig! jag sover hos honom i några dagar, får se när jag kommer hem"

Sen la jag åter igen ner moblen ihopp om att slippa ta upp den igen. Jag drog ner mina solglasögon och la mig till rätta i stolen. Men fick inte ligga speciellt länge då jag kände en arm under mina ben och en bakom ryggen, sen låg jag i poolen. När jag kom upp till ytan kunde jag bara se två stycker sitta och asgarva vid stolarna, så jag antog att det var Ryan och Chaz, och det var det. För Justin stod vid poolkanten.

- Jag sover med dom andra nötterna inatt. sa jag och simmade till andra sidan
- Så kan du inte göra, då kan ju inte jag sova. svarade Justin med en ledsen min
- Hoppa i och gåttgör mig då.

Inte många sekunder senare kände jag ett par bekanta händer vandra över min kropp, så jag vände mig och möttes av ett par ögon jag lätt kunde drunkna i. Han tröck upp mig mot poolkanten och kysste mig.

Jag kunde höra att grabbarna satt på land och suckade. Men det var inget jag tänkte låta hindra mig från att kyssa min extremt snygga pojkvän. Jag kände hans händer på lite opassande ställen med tanke på att vi inte var ensamma.

- Inte här. viskade jag fram mellan kyssarna, samtidigt som jag flyttade hans händer
- Ikväll då? frågade han och la sina händer på mina bröst

Han vet att jag inte kan motstå honom, så vem försöker jag egentligen lura? Jag nickade och kysste honom.

- Hallå, vi är fler här. Kan ni göra det där någon annanstans eller vänta tills ni är själva? det var Chaz som lät lite arg
- Du får säga åt Justin att sluta vara så oemotståndig. sa jag och blinkade med ögat mot honom

Chaz suckade bara, skakade på huvudet och sa han skulle gå in och hämta vatten.

- Kolla vad jag hittade. Två förvirrade nötter. vrålade Chaz

Ryan kastade sig upp och över Christian, att dömma av reaktionen hade dom inte heller setts på ett tag.



Jag vill veta vad ni tycker. Så kommentera mycket, både vad som är bra, och vad som är dåligt!! =)

Kommentarer
Ubah säger:

superbra!

Skrivet: |

Ubah säger:

superbra!

Skrivet: |

emma andersson säger:

yeeey så bra !!

Skrivet: |

Anonym säger:

Skit bra alltihopa ! :D

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Oh my vad tusan got into her mother! Så säger man inte, man gör inte det. =/ så jag förstår Rose's reaktion. Och stackars Justin som fick höra det. Han är ju för söt emot henne, och förstår henne, och så jävla söt han var när han sa att hans säng och hans hus är stort nog för dem båda :) Haha älskar att läsa om dem två, knuckleheads, dem trivs ju med varann så det gör det bra :) Bra att Steph bad om ursäkt, men det fixar inte allt. Haha ojdå :) Kul att dem har blivit så :) I love that! :D Men jag förstår Ryan och Chaz, haha! :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback