Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 26 - Next Time, Get A Room Or Be Quiet.

Hon la sig ner över mig och kysste mig samtidigt som hon drog sina underbara naglar över min mage, och hon vet att jag älskar när hon gör så.

- Jag vill ha dig. viskade hon mot mina läppar


Justins perspektiv - fortsätter

När jag vaknade på morgonen vart jag lite rädd innan jag kom på att jag var hemma hos Melrose. När jag kollade runt mig såg jag henne ligga där på min vänstra sida. Jag skulle kunna ligga och kolla på denna vackra varelse hela dagarna.

Jag övervägde om jag skulle låta henne sova, eller om jag skulle kyssa henne så hon vakna. Men mina läppar ville känna hennes, dom fick inte nog inatt. Så jag kysste henne, och jag kände direkt att jag fick respons. Och när hon slog upp sina ögon så kysste jag henne igen.

- Tack för inatt, sa jag och log

Jag såg att hon rodnade och drog täcket över huvudet.

- Sötnos, inte behöver du gömma dig för att du blev generad. Du är fin då.

Hon tittade upp men la sin hand i min nacke och förde mitt huvud närmare hennes, så hon kunde kyssa mig. Troligtvis bara för att jag inte skulle se hennes rosiga kinder.

- Tack själv, viskade hon mot mina läppar

När vi hade legat i sängen ett tag och bara hållt om varandra under tystnad, reste hon på sig, tog det andra täcket och virrade in sig i det och gick mot badrummet.

- Vill du duscha med mig, frågade hon och lät täcket falla till golvet

Jag reste mig upp och gick efter henne, jag sa ingenting till henne. Det behövdes riktigt inte.

När jag kom in i duschen stod hon med ryggen mot mig, och jag fastnade med blicken på hennes fantastiska kropp. Jag smög upp bakom och la armarna om henne. Jag kunde känna att hon rös till. Detta ögonblick ville jag aldrig skulle försvinna. Hon vände på sig och tittade mig i ögonen men jag kunde se att det var jobbigt för henne då det rann massa vatten i ansiktet på henne, så hon blundade och kysste mig.


Melrose perspektiv

Justin gick före mig ut ur duschen, för jag var tvungen att skölja av mig att lödder. När jag kom ut såg jag att mina kläder låg på sängen, men det var inte jag som hade lagt dom där, så jag antog att Justin hade valt kläder åt mig idag. Det enda jag drog på mig var mina trosor, för jag tycker inte om att klä på mig på en gång efter en dusch. När jag kollade upp från högen med kläder möttes jag av att han stod i bar överkropp, och det kan för honom vara farligt, då jag inte kan kontrollera mig.

Jag såg att hans läppar rörde sig, men jag uppfattade inte vad han sa. När jag gick emot honom så log han bara. Jag puttade ner honom i sängen och satte mig gränsle över honom så att han inte kom upp. Sen lät jag handduken falla, jag såg på honom att det var svårt att kolla mig i ögonen.

Dörren slets upp och in klev mamma, men hon gick ut lika fort.

- MELROSE, du klär på dig och kommer ner till köket, NU!!! skrek hon utanför
- Tänk att det ska vara så jävla svårt att knacka i denna familj. sa jag tyst för mig själv och klev av Justin

Under tiden som jag klädde på mig så skrattade han bara. Och det störde mig verkligen.

- Sluta skratta, sa jag åt honom
- Nu ska du ha samma snack med din mamma som jag haft med min. svarade han och log hånfullt

Jag svarade inte utan gick bara ut. När jag kom ner i köket hann jag knappt sätta mig vid bordet innan mamma började gorma och skrika. Hon skrek om allt från att jag var för liten för en sån relation till att jag skulle skydda mig. Det hon inte verkade veta var att jag käkade p-piller eller att det var Justin som låg under mig, för sen sa hon

- Det är ju bra att du har gått vidare i alla fall. Skönt att du inte sitter inne hela dagarna, och tänker på Justin.
- Mamma, jag ska presentera min pojkvän för dig. Vänta lite, sa jag och sprang upp på mitt rum och hämtade Justin

Han protisterade lite innan han gick med på det, man såg att han inte gillade detta. Men det skulle bli kul att se mammas min, när hon såg att det var han jag hade med mig. När vi kom ner igen stod hon med ryggen mot oss vid diskbänken.

- Mamma, detta är min pojkvän. sa jag, och hon vände sig om

Hennes min var obetalbar och jag skrattade innombords. Till en början stod hon bara och kollade på oss, men sen sa hon.

- Vad kul att ni har hittat tillbaka till varandra. Men ni är fortfarande för små för att ha..
- sex. Det är lite sent att säga det nu. För jag har precis haft den bästa natten i mitt liv. avbröt jag henne med, och tog Justin i handen.

Jag tittade på mamma och gav henne en blick som hon fattade direkt. Hon blev tyst och vände sig om. Vi gick tillbaka upp på mitt rum, och när jag stängde dörren så tröck Justin upp mig mot den.

- Kan inte förstå att du just sa så till din mamma. Men vadå, bästa natten? Menar du det? sa han lugnt
- Klart jag menar det. Du är äntligen min på alla sätt nu. Och lämnar du mig igen bryter jag ihop. svarade jag och kysste honom så han inte skulle kunna säga nå mer.

Efter kyssen gick han och la sig i min säng med blicken fäst i taket. Jag tittade bara på honom och log sen satte jag mig vid datorn. Det hade blivit något tvång kändes det som att logga in på twitter det första jag gjorde. Det som stod högst upp fick mig att skina som solen, jag kunde inge annat än le.

"Now I´m looking at the most beautiful girl in the world"

Det var skrivet för bara 1 minut sen av Justin. jag vände mig om och kollade på honom, men han märkte inget. Så jag reste mig upp och var på väg till honom, när han kollade upp och sträckte ut sina armar och visade att jag skulle lägga mig där.

När vi hade legat så ett tag lyfte jag mitt huvud och kollade på honom, tills han mötte min blick.

- Jag älskar dig, sa jag och släppte inte blicken från honom.

Han tittade bara på mig och reste sig upp. Jag förstod att någonting var fel, men inte vad.

- Sa jag något fel? frågade jag samtidigt som jag lutade mitt huvud mot hans axel

Han tittade på mig, och jag kunde inte tyda hans blick.

- Nej, det gjorde du inte. Jag vart bara chockad för jag vet hur mycket dom där orden betyder för dig.
- Men av dom orden att dömma borde du ju då förstå hur mycket du betyder för mig.

Han tittade på mig med samma blick sen sprack hans ansikte upp i ett stort leende. Han la mig ner i sängen och halv låg över mig och kysste mig på halsen.

- Jag älskar dig också, viskade han i mitt öra mellan kyssarna

Då kunde jag inte hålla mig längre, så jag slet av honom tröjan och kysste honom, samtidigt som jag fick ner honom på rygg. Där låg jag över grabben jag älskade och kunde inte få nog av honom, och det förstod han. Han för han var snabb med att få av mig både mitt linne och BH:n.

Det jag kom och tänka på var att kommer min syster in nu, då har alla stört oss som kan göra det. Men den tanken slog jag bort när jag kände Justins händer vandra över min kropp ner mot mina byxor. Dom åkte av lika fort som linnet.

När jag hade fått av honom byxorna var han inte sen med att tränga in i mig. Då jag vart av med oskulden natten före gjorde det fortfarande ont, men övergick till ren njutning strax efter. Han behandlade mig som om jag vore något som kunde gå sönder. Det var det jag älskade med honom, han var så rädd om mig samtidigt som han fick mig att uppleva njutning till max.

När jag kände att hela min kropp spände sig kunde jag inte hålla stönen inne, och samtidigt kände jag att han kom.

Vi låg kvar så ett tag, och han var fortfarande i mig. I just det ögonblicket var vi inte två längre, vi var en. Och det var här han fick mig att må som bäst.

Vi hoppade in i duschen tillsammans, men denna gång duschade vi fort. Så att mamma slapp misstänka något. Eftersom att vi duschade imorse också. Men ändå skulle Justin försöka sig till en andra gång.

- Inte nu, vi måste skynda oss. sa jag och tog bort hans händer från min kropp
- Men din mamma vet redan att vi ligger med varandra, det var ju du som sa det. Remember? sa han och log sitt sötaste leende

jag skakade bara på huvudet och tog min handduk, och jag förstod att han kom efter mig. När vi kom ut ur badrummet låg det en lapp på min säng. Så jag tog upp den och läste.

"Next time, get a room or be quiet. / The girl next door"

Jag började skratta och Justin kollade på mig med en förvirrad blick, så jag sträckte över lappen till honom. Min syster kunde verkligen ha humor ibland, även om vi inte riktigt hade snackat ut om det som hände, så var hon ändå min syster.

Vi klädde på oss och la oss ner i sängen igen och kollade på film. När filmen var slut så hörde jag någon utanför dörren, så jag gick dit. Min syster var påväg in till sig, jag gick efter. Var tvungen att prata med henne.

- Mel, hörde du mycket av oss? frågade jag henne
- Nej, egentligen inte. Men förstod vad ni gjorde och ville bara retas lite. Så det är lugnt.
- Är det säkert? Spring inte till mamma bara, har redan haft den diskutionen med henne idag. sa jag
- Haha, har du? Hur var det då? frågade hon med största leendet på läpparna
- Ja, det lär du märka när mamma tar det med dig också. svarade jag och gick ut

När jag kom tillbaka till mitt rum så låg Justin på samma ställe, men han hade plockat upp sin mobil. Jag la mig bredvid honom, och la huvudet på hans bröst och höll om honom.

- Vad gör du? frågade jag
- Skriver med Ryan, bästa vännen från Kanada. Han och Chaz kommer kanske imorgon, om jag får som jag vill.
- Vad roligt för dig, måste ha varit ett tag sen ni träffades. svarade jag
- Jo, det är det. Och det ska bli skit kul. sa han och pussade mig i håret

Vi funderade på vad vi skulle göra resten av dagen. Men ingen av oss ville egentligen göra något ansträngande, så vi stannade i sängen och kollade på filmer med massa godis och myste.

När kvällen började närma sig så frågade jag mamma och det var okej att Justin sov över, och konstigt nog fick han det.

- Ibland förstår jag mig inte på mamma, sa jag när jag kom in i mitt rum och stängde dörren
- Vadådå? frågade han och kollade på mig
- Men efter det som hände imorse, så låter hon dig ändå sova här.

Vi borstade våra tänder och gick och la oss, jag orkade inte bekymra mig om pyjamas då han ändå har sett mig helt. Så jag sov i bara trosor.


Kommentarer
emma andersson säger:

ÄLSKAR FORTFARANDE!! när chaz och ryan kommer, kan du inte skriva mycket vad som händer då? gillar liksom ryan !!:D

Skrivet: |

Olli säger:

as bra!!

Skrivet: |

Bieber Cah säger:

Sv: Tack så jättemycket! :)

Jag ska ta och läsa din sen också! :)



Kram Kram <3



//Bieber Cash

Skrivet: | Bloggadress: http://biebercash.blogg.se/

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha man har ju blivit lite bortskämd, när det kommer till sexscenerna och detaljer, lite lite sadface fick jag ju :) Haha oh no, dem lyckas då alltid, är det inte Pattie så är det Steph :P Jobbigt. Lite kul att hon inte såg att det var Justin som var där, så kan nästan tänka mig hennes min :P Men en sak jag inte riktigt förstår, hon var oskuld men ändå hade hon ätit p-piller i ett år. Jag är förvirrad. :P Så söta dem är! :D gillar hans tweets :) Och att dem sa att dem älskar varann. :D den senare sexscenen var ju lite detaljerad iaf, haha :D Haha kul att Mel lämnade en lapp :P Och bra att dem pratar lite med varann igen. Och det ska bli kul att se hur det blir när Ryan och Chaz kommer :) ♥♥♥

Svar: Du vet att man kan käka p-piller för att få kontroll över sin mens va? ;) haha ^^ Man måste vara långsökt. ^
Marielle Sjelin

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Mickan - / My Life In My Words säger:

- Haha jo klart jag vet det, men ändå :P Jag va lite trött :)

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback