Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 13 - The Evil Mom

Hon såg inte sådär jätte glad ut.

- Vem är hon, och vad gör hon i mitt hus? Sa hon med en irriterad röst
- Mamma kan du lugna ner dig lite. Vi är bara vänner. Svarade jag
- Jag förstår nog varför hon vill vara din vän, sa hon och spärrade upp ögonen och tittade förbi mig

Jag vände mig om, och där stod Melrose.



Melrose perspektiv

Jag vaknade till lite smått av att Justin reste på sig, men jag orkade inte ge ifrån mig några rörelser eller ljud. Så låg jag kvar. Jag kände Justins doft i näsan fortfarande, och den var verkligen underbar. Men jag vaknade verkligen till liv när jag hörde han prata med någon ute i köket, så jag reste mig upp och började gå dit.

Det måste vara hans mamma han pratar med, eftersom att personen sa ”mitt hus” tänkte jag för mig själv.

Jag stod bakom Justin när hans mamma sa det sista åt honom. Hon kollade på mig och spärrade upp sina ögon. Han vände sig om och kollade på mig.

Mina ögon vart tårfyllda, och jag viste inte hur fort jag skulle ta mig ut därifrån.

Jag gick mot dörren och drog på mig skorna, och slet ner min jacka, och när jag precis skulle öppna dörren kände jag en hand som greppade tag i min arm. Utan att kolla så slet jag mig ur greppet.

- Melrose, snälla. Jag ber dig, stanna hos mig. Det var ju inte jag som sa det där, min mamma kä… var det enda jag hörde honom säga

Jag hoppade in i bilen och startade den för jag skulle där ifrån fort. Jag ville inte vara kvar, och slösa mer av hans tid.

Plockade upp min mobil, kunde inte bara lämna honom där, så jag skrev ett SMS till honom

Hör inte av dig till mig igen, jag är ledsen att jag slösade din tid. Och det din mamma sa stämmer inte, jag ville inte vara din vän bara för att du är Justin Bieber, utan jag ville vara din vän för att du har ett stort hjärta, och gör mig glad. Detta var en av dom små anledningarna till varför jag inte ville falla för dig, jag ville inte få mitt hjärta krossat. Och om din mamma säger något i stil med ”vad var det jag sa” till dig, så visa henne detta meddelande.” – Skicka

Jag åkte till stranden, där jag träffade Justin för första gången. Satte mig ner i den blöta sanden, och struntade helt i om det spöregnade eller inte. Jag kände att tårarna började rinna men det syntes inte eftersom att det regnade ute. Men jag brydde mig inte, det var ganska skönt att gråta lite, släppa på trycket.


Justins perspektiv (efter att Rose hade åkt)

Jag stängde dörren efter mig och gick tillbaka in i köket.

- Tack mamma för att du precis såg till så att jag förlorade en fruktansvärt bra tjej. Sa jag och kollade argt på henne
- Äh, du har så mycket tjejer i ditt liv, du kan bara välja och vraka. Svarade hon
- Men förstår du inte, hon var en av dom få jag verkligen kunde snacka med, hon var ärlig. Hon var min vän, ända tills du var tvungen att öppna käften. Skrek jag åt henne samtidigt som jag sprang upp på mitt rum

Det plingade till i min mobil, och jag fick en klump i magen när jag såg att det kom ifrån Melrose, samtidigt som jag tryckte på öppna.

När jag hade läst halva meddelandet så började tårarna rinna, jag sprang ner till mamma.

- HÄR, LÄS DET DÄR MEDDELANDET, skrek jag åt henne samtidigt som jag kastade mobilen mot henne

Jag stod kvar och kollade på mamma undertiden hon läste det. Hennes ansiktsuttryck ändrade sig ganska häftigt då hon insåg vad det var hon hade gjort.

- Förlåt gubben, sa hon och försökte ge mig en kram
- Tror du att det hjälper eller? Sa jag samtidigt som jag sprang ut till min bil

Jag satte mig i bilen och viste direkt vart jag skulle åka. Det finns ett ställe utanför staden, tar ett tag att åka, men det är dit jag drar när allt är jobbigt och jag behöver vara för mig själv. Ingen vet om det stället heller, och det är skönt, då ingen kan hitta mig när jag är där.

Jag viste att även om jag skulle svara på det där meddelandet så skulle jag ändå aldrig få ett svar tillbaka, och det var det som gjorde ondast. Hon var så stark så hon skulle kunna motstå mig, spelade nog ingen roll vad jag gjorde.


Kommentarer
Josefina säger:

Vet du jag har rekommenderat denna blogg till min klass och min kusin i Umeåhar rekommenderat till hennes klass!!!!!! + mer mer mer mer!!!!!!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Men fyfan va hemskt att höra något sådant, men jo visst förstår man Pattie lite med, hon är ju bara orolig. Men hon borde ju ändå lyssna på honom när han säger som det är. Stackars Melrose, =/ Och ja jag bölar ju nu, det där smset drog allt ut mig och även hur hon känner sig nu och hans reaktion på det. Jag är ändå glad att han stod upp mot Pattie, för att bevisa henne fel och bra att hon ändrade uppfattning när hon fick veta hur det egentligen var. Men ah lite sent för det kanske. =/ ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback