Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 11 - Twitter

Jag var fruktansvärt trött så jag bädda ner mig, med mobilen i handen. Jag öppnade ett nytt meddelande, och skrev

”Tanken av dina läppar mot mina får mig att le” – skicka.



Melrose perspektiv

Jag läste Justins SMS, och fjärilarna i magen började flyga omkring igen. Hur kunde han få mig att må så bra, bara genom att skicka ett litet sms, på bara några få bokstäver?

Jag viste inte vad jag skulle svara, så jag la ifrån mig mobilen och funderade ett tag. Men jag funderade nog lite för länge då jag somnade, och vaknade morgonen efter.

Jag hade sovit i nästan 14 timmar då jag vaknade runt 12, och var fortfarande trött. Jag gick ner i köket och tänkte bre mig en macka, men min pappa stoppade mig och sa åt mig att jag fick allt vänta till han hade gjort mat. Så jag gick upp tillbaka in på mitt rum och startade datorn, sen gick jag in och tog mig en dusch.

När jag var klar gick jag in i min garderob och klädde på mig efter hur vädret såg ut. Och idag regnade det ute, så jag drog bara på mig ett par mjukisar och en skön t-shirt, det var ju ändå Söndag, tänkte jag för mig själv.  

Jag satte mig ner vid datorn och kollade runt lite, då jag kom på att det kanske var dags att skaffa sig en twitter, eftersom att alla mina vänner hade en sån, och inte jag. Jag var alltid lite efter när det kom till saker på internet, eftersom att jag inte fattade vinken med det.

När jag väl hade registrerat mig med namnet MelroseBlack började jag leta efter mina vänner, och följde dom. Kom även på att jag kanske skulle följa honom som fick mig att le. När jag väl kom in på hans sida, och såg att det var över 9 miljoner som följde honom, så insåg jag att han aldrig skulle märka att jag var en av dom. Och det var ganska bra tyckte jag. Då ingen kunde komma på att det var just jag, tjejen han hade vart hemma hos.

När jag satt där och tänkte på honom kom jag på att jag inte hade svarat på hans SMS. Så jag letade reda på min mobil bland alla mina kuddar i sängen, och tryckte på svara.

”Naaw, va du är söt! Tanken av dig, får mig att le. Och jag hoppas att jag får utforska dina läppar lite närmare nästa gång! ;)”
– Skicka


Justins perspektiv

Jag hade vart vaken flera timmar då min mobil vibrerade till, plockade upp den och såg att det var Melrose som hade skickat.

Jag öppnade meddelandet och jag var tvungen att läsa det flera gånger för att förstå att det verkligen va hon som hade skrivit det, och för att jag skulle fatta att hon hade skrivit just det där.

Det hoppas jag också, ;) Ses idag? Är hemma själv i några timmar, så om du vill så kan du komma hit.” skickade jag tillbaka, och väntade ivrigt på att få ett svar.

Jag ska bara äta, kan komma efter det. =)” fick jag tillbaka, och jag började le.

Under tiden som jag väntade på att hon skulle komma tog jag med mig min dator ner till vardagsrummet och slog på MTV på tv:n, samtidigt som jag loggade in på twitter. Jag RT ganska många av mina fans, som kom med roliga utlåtanden, och som hade twittrat roligt. Samtidigt som jag såg att jag hade några nya som följde mig. När jag såg vem den nyaste var vart jag väldigt glad. Äntligen hade hon skaffat sig en, sa jag för mig själv och twittrade.

”Wellcome to a world of twitter, @MelroseBlack!”


Jag gick in på hennes profil och kollade lite, och det enda hon hade gjort var att skriva att hon bodde i Atlanta och lagt in en bild på sig själv. Hon var så vacker, jag kunde inte sluta titta på den.

Men vart avbruten av att jag hörde en bil köra upp på uppfarten. Så jag kollade ut genom fönstret och såg hennes vita Range Rover stå där, och precis då ringde det på dörren. Så jag sprang dit och öppnade. Hon var lika fin som vanligt.

- Hej, sa hon och gav mig en kram
- Hej, svarade jag tillbaka och sken som en sol

Hon gick in och tog av sig skorna och hände upp jackan.

- Gick det bra att hitta hit? frågade jag
- Jo, det var inga problem, var ju bara att leta efter det största huset. Var värre att ta sig in. Vakten trodde jag var ett galet fan, men Kenny åkte precis förbi och såg till så jag kom in, svarade hon och skrattade
- Haha, vadå störta huset. Ligger några slott högre upp på gatan, svarade jag och blinkade med ögat

Hon skrattade, och hennes skratt gick rakt in i mitt hjärta.

- Du kan gå in i vardagsrummet, jag kommer snart, sa jag och pekade vilket håll hon skulle gå


Kommentera mycker =)

Kommentarer
Anonym säger:

fan vad braa!!!! sjukt bra skrivet :) vill bara ha mer hehe

Skrivet: |

Mickan -/ My Life In My Words säger:

Tycker varje kapitel jag läser blir längre och längre, inget mig emot la bara märke till det! :D Förstår att hon fick fjärilar i magen av det smset :) men typiskt att hon somnade mitt i allt. :P Haha lägligt att hon skaffar en twitter nu, men att hon inte la märke till de han har tweetad de senaste dagarna :) Hennes svar gillade jag också :) Yeeym blir glad bara jag läser att dem ska ses igen! :D Gulligt att han tweetade till henne :) Snuttar :D Får fortsätta läsa senare, får snart gå heeeeem! :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback