Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 43 - I Will Spit On Your Grave.

Det hon sa var ju bara sanning så jag la inte ner så mycket energi på det. Efter ett litet tag la vi ner det där och Julia ursäktade sig och gick på toa, samtidigt som det ringde på dörren, Justin gick och öppnade.

Vi andra satt och pratade och drack under tiden. Det där med ett glas funkade inte så bra för mig, men jag kände mig säker med folket jag hade runt om mig. Justin hade druckit en hel del, och Ryan och Chaz hade gått och lagt sig.

Helt plötsligt pep det till i min mobil, det var syrran. Undra vad hon ville, hon var ju på väg hit. Men jag öppnade och läste.

"Kom till köket NU, jag är där"


Justins perspektiv

När det ringde på dörren vinglade jag dit och öppnade, det var Mel. Jag viste att hon skulle komma, men hon verkade vara en sån som bara går in hos folk. Men man kan tydligen ha fel om folk.

- Hej, hinner inte ge dig en kram. Vart är toan? sa hon och skrattade
- Där. svarade jag och pekade

Hon är en härlig tjej när hon lägger den sidan till. Men hon kan även vara en dryg liten unge, eller iallafall bete sig som det. När jag såg att hon hade hittat rätt gick jag in i köket för att ta mig lite vatten, då det blivit lite för mycket alkohol för min del.

Jag stod med ryggen mot dörren så jag härde bara att någon kom in men var för inne i mitt vattendrickande att jag inte orkade vända mig om. Stegen kom närmare och sen kände jag hur någon kysste mig i nacken, så jag vände mig om och där stod Julia.

- Vad gör du? frågade jag chockat och knuffade bort henne
- Jag vet att du vill, du har kastat trånande blickar efter mig hela dagen. svarade hon och kom emot mig

Jag viste att det var fel, men hennes läppar mot min nacke var något speciellt. Och jag ville verkligen känna dom mot mina. När hon kom nära nog drog jag henne till mig och kysste henne. Det var verkligen en laddad kyss.


Melrose perspektiv

Efter att ha läst sms:et gick jag in och såg att Mel stod utanför köket och hon la ett finger över munnen som bevisade att jag skulle vara tyst. Jag gick lugnt och försiktigt mot henne, och hon pekade in i köket.

När jag kom fram till dörren stannade jag upp av det jag såg. Justin stod och kysste Julia, där mitt framför mig. Jag kände inget, varken sårad eller ilska. Först funderade jag på att bara gå men istället tog jag upp min mobil, och filmade lite. Som tur var, var det ingen av dom som hörde mig. Så jag kunde lugnt gå därifrån.

Mel stod bara och tittade på mig, hon funderade säkert varför jag inte fick ett utbrott. Men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte med ett sånt. Det får komma imorgon isåfall. Både jag och Mel gick ut till dom andra, eftersom att Ryan hade gått och lagt sig så var Chaz den enda som inte träffat min syster.

- Chaz, detta är min syster Melanie. sa jag och höll lugnet efter vad som hänt
- Du kan kalla mig Mel. sa hon och gav honom en kram

Efter 5 minuter kom både Justin och Julia tillbaka, och jag kunde inte bry mig mindre.

Vi satt uppe i flera timmar och spelade kort, och varje gång Justin tittade eller tog på mig kände jag mig äcklad. Men jag lät han hålla på, för att inte ställa till en scen, den kunde han få se själv sen.

- Ska vi gå och sova. sa han helt plötsligt
- Okej. svarade jag och tog min mobil
- Godnatt alla. sa vi i kör

Mel ville inte gå hem mitt i natten så hon skulle sova på soffan, eller där hon hamnade innan dom skulle ge upp. Hon var också rätt full. Jag hade dock slutat dricka efter att jag sett Julia och Justin.

Efter att Justin hade stängt dörren till sitt rum, så kom han mot mig, och var på väg att kyssa mig, men för första gången ryggade jag tillbaka och hamnade mot väggen.

- Vad har jag gjort? Du har vart konstig sen Mel kom.
- Ja, undra varför? svarade jag och visade han min mobil


Justins perspektiv

Jag behövde inte ens trycka på play, stillbilden visade gott och väl vad det var hon hade sett. Men jag gjorde det ändå, och filmen var över 30 sekunder. Har hon stått där så länge, utan att ens gett ifrån sig ett ljud? Under tiden som jag kollade på filmen gick hon in på toa, och jag hörde att vattnet spolades, så jag antog att hon borstade tänderna. Vad skulle jag säga till henne?

Känslan jag hade i kroppen var inte okej. Jag mådde illa av mina egna handlingar. Det var som att hon inte brydde sig, men jag viste att helvetet skulle bryta ut inom en snar framtid.

Jag låg i sängen när hon kom ut, men hon la sig inte under samma täcke som jag, och hon la sig så långt ut på kanten hon kunde utan att ramla ner, och med ryggen mot mig. Jag måste prata med henne, vi kan inte somna osams, det är det värsta jag vet. Men å andra sidan så fick jag skylla mig helt själv.

- Hur arg, besviken, ledsen är du på en skala 1-10? frågade jag henne
- 12, 10, 5. var det enda hon svarade
- Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är ledsen.
- Innan du vaknar imorgon ligger Julia blodig på golvet, så jag hoppas du har bra rengöringsmedel.
- Sluta! var det enda jag hann säga innan hon vände sig mot mig och avbröt mig
- Försvarar du henne slår jag ner dig också.

Det var ingen idé att försöka prata med henne, så jag tog mitt täcke och gick.

- Ska du sova med Julia? frågade hon och kastade något på mig


Melrose perspektiv

Han brydde sig inte ens att jag kastade ringen på honom. Så jag la mig ner och försökte somna. Men jag kunde inte somna, jag ville veta vart Justin hade gått någonstans. Jag ville se så att han inte var med Julia. Jag smög ner, och hörde två röster jag mycket väl kände igen. Rösterna kom från köket, så jag gick dit. Det första jag såg var Justin i bara kallsonger och sen Julia i bara tröja och trosor, jag vart äcklad av den synen. Men ville inte att Julia skulle förstå att jag sett dom.

- Låt inte mig störa. sa jag samtidigt som jag gick in i köket och tog ett glas vatten

Och som jag förstod så förstod inte Julia min mening, men Justin reste sig upp och var på väg att säga något, men innan han fick fram några ord var jag ute ur köket igen.

Jag gick tillbaka upp till Justins rum och la mig, och jag tror att jag somnade ganska på en gång. Men någongång under natten vaknade jag till av att någon la sig bredvid mig. Men det kändes inte som Justin, och jag var för trött för att se vem det var.

På morgonen när jag vaknade såg jag att Mel låg bredvid mig. Hon var också vaken. Men ingen av oss sa något, och för första gången började mina tårar rinna, även fast jag inte var ledsen. Men för Mel kunde jag visa mina känslor, hon var ju med när det hände.

- Gråt inte, älskade syster! sa hon och strök bort mina tårar
- Jag vill inte gråta, han är inte värd det. svarade jag och slutade snyfta
- Har du sagt något till dom?
- Ja, till Justin. På tal om det, Julia ska ut, och det är nu. sa jag och kastade mig ur sängen och klädde på mig

Jag tror att Mel försökte stoppa mig men jag brydde mig inte utan rusade ut ur rummet och in i rummet där Julia skulle ha sovit i, men det var tomt. Så jag gick ner till köket och där satt alla. Candy var den enda som tittade på mig, men det var allt.

- Julia, packa dina saker och stick. sa jag och slet ner henne från stolen
- Vad fan är det med dig? frågade Candy
- Vill du själv berätta eller ska jag? frågade jag och kollade på Julia
- Vadå?

Där fick jag nog, jag tog upp min mobil och gav den till Candy, och röck med mig Julia ut ur köket och upp på hennes rum.

- PACKA DINA SAKER OCH DRA!! skrek jag


Justins perspektiv

Det tog ett tag för Candy att förstå vad hon skulle göra med mobilen, men sen helt plötsligt gick det fort för henne. Hennes ansiktsuttryck ändrade sig häftigt och hon blängde på mig.

- Vad fan har du gjort? nästan skrek Candy åt mig

Innan jag hann tänka på vad jag skulle svara hörde jag hur Rose skrek och sen hur något flög i golvet. Jag var tvungen att se efter, så jag reste mig upp och gick till rummet dom var i. När jag kom fram till rummet sköt jag upp dörren och såg Julia ligga på golvet och hade händerna i ansiktet medans Rose satt på sängen.

- Vad fan händer? frågade jag och tittade på Rose
- Det jag borde ha gjort för länge sen, så jag slapp lämna den jag älskar mest i hela världen. Den kyssen ni utförde igår var inte bara från henne, jag såg på dig att du njöt. Så nu lämnar jag dig, ringen hittar du någonstans i ditt rum. Men en sak borde du veta, jag kommer alltid älska dig.

Jag vart helt stum, så jag fick inte fram något innan hon försvann. Det gjorde ont att se henne gå, och jag kommer alltid att älska henne. Julia sa inget efter att hon hört vad Rose sagt. Hon packade sin väska och drog. Henne ville jag inte ens stoppa.

Hela den dagen satt jag i mitt rum och kollade på ringen.


Nu gör vi något annorlunda, den som kommenterat flest gånger med samma blogg adress innan imorgon klockan 13.00 får en länk på detta ställe fast i nästa kapitel. :)

Kommentarer
NeverStopLoveJB säger:

Älskar det!!!

Skrivet: |

NeverStopLoveJB säger:

det var det coolaste kap du nånsin skrivit ärligt!!

Skrivet: |

emma andersson säger:

omg omg omg omg omg omg omg !!!!

Skrivet: |

Juliaa&Gaby säger:

ÄLSKAR NOVELLEN !

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

Anonym säger:

Love it!!!!! Men dom får inte göra slut!!!! :(

Skrivet: |

Tippe Bieber <3333 säger:

:*(

Skrivet: | Bloggadress: http://http

Tippe Bieber <3333 säger:

Ä L S K A R N O V E L L E N ! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://http

victoria säger:

Mer jag dörrr!!!!

Skrivet: | Bloggadress: http://wikiii.blogg.se/

JUSTMEMONA99 säger:

NOVELLEN = BÄST!

Skrivet: | Bloggadress: http://alwaysthatgirl.blogg.se/

thebestgirl säger:

yeah,mer, 7kt mkt fantasi du har! <3

Skrivet: | Bloggadress: http://alwaysthatgirl.blogg.se/

thefreak! säger:

haha,tänk så många som spammar dig med kommentarer... Men bra idé ! I LIKE THE IDÉ!



AWESOME STORY!



/ THE FREAK. ( LOL) <3 :D

Skrivet: | Bloggadress: http://alwaysthatgirl.blogg.se/

theAWESOME säger:

GAAASHHHHH, I´M A SPAMMER!

HAAHA. NO BUT .....



ohh gassh . LOVE YOU´RE STORY ABOUT JB!



Skrivet: | Bloggadress: http://alwaysthatgirl.blogg.se/

JUSTMEMONA99,thebestgirl,thefreak,theAWESOME.. AGAIN!!? säger:

Ifall jag ska vara ärlig,började jag läsa din novell för 2 dagar sedan , och jag fasnade i den,så nu fortsätter jag och läser och läser! Och tänk så mkt man älskar novellen att man börjar spamma den.. HAHA GASH I´M AN CRAZY GIRL, but but... <3

Skrivet: | Bloggadress: http://alwaysthatgirl.blogg.se/

Anonym säger:

Meeer!!! Såå bra

Skrivet: |

Stina säger:

Jättebra!

Skrivet: |

RT säger:

ag började läsa din blogg för typ några timmar sen och jag är IN LOVE;) Gassh du har förfan det bästa bloggen <44 kitbra och meeeer :):)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Behövde en cigg efter att ha läst detta kapitel, aj så arg jag vart, jag ler inte längre!! :O Förstod att det var Mel som kom. Men wtaf, vad håller hon på med, varför i helvete gjorde hon så, och varför i helvete gjorde han så tillbaka! Är dem dumma i hela huvudet eller!? Jag hade slagit henne gul och blå, och han ska vi inte ens tala om, vad är det för jävla kompis som gör så?! Fy fan! Det var starkt av Rose att iste göra något, men det var bra att hon filmade det, så att hon hade något att visa ifall dem skulle neka det. Jävla svin! Jag hade inte kunnat hålla masken, snacka om att hon är stark! Bäst för honom att han mår dåligt, hur fan kunde han göra så!? Och att sen hitta dem sitta på soffan, jag förstår inte hur hon klarade att inte typ döda dem. :O Förstår att hon är ledsen, vem skulle inte vara det, men som hon säger gör han så så är han inte värd hennes tårar, fattar fortfarande inte varför... Han gjorde fel, det var hans fel, och ändå så lovade han henne att aldrig göra henne illa mer. Fyfan... Jag är både arg och ledsen nu... ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback