Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 40 - Welcome To Hawaii.

Filmen dom visade på planet var Shrek och den intreserar mig inte. Så jag blundande, medans Justin var som klistrad. Jag var tvungen att störa honom, då jag var tvungen att gå på toa. Han reagerade inte ens på att jag gick. När jag kom tillbaka satte jag mig i hans knä och kysste honom, och då förstod han att jag vart borta.

- Vart har du varit? frågade han
- Borta, och du märkte det inte ens. svarade jag med ett försök att låta ledsen


Justins perspektiv

Den första dagen spenderade vi inne. Det var kaos på flygplatsen när vi kom, och vakterna fick hjälpa oss ut. Jag ångrade mig lite att jag inte tog med mig Kenny iallafall, men det tänker jag inte säga högt för då skulle Rose fått som hon ville. Är man envis så är man.

Jag hade bokat ett helt hus åt oss inne på en privat mark, så inga paparazzin eller fans kunde ta sig in, och det finns en strand som tillhör det också. När vi kom in i huset som bestod av flera sovrum och ett stort vardagsrum med stora panorama fönster, så höll Rose på att svimma. Man såg stranden från sovrumsfönstret. Det var verkligen fint.

Vi beställde lite mat och snaks, så vi slapp gå runt hungriga. Jag la ner alla kuddar och täcken på golvet framför TV:n så vi hade typ picknick, och det verkade Rose gilla.

När klockan började närma sig 9 på kvällen gick vi och la oss, så att vi skulle orka med morgondagen och alla saker vi hade tänk att göra. Hon somnade före mig, vilket ibland kan vara ett problem för mig då jag kan ligga vaken flera timmar och bara kolla på henne.

På morgonen när jag vaknade låg inte hon bredvid mig men jag kände en konstig lukt, och sen hörde jag duschen. Jag gick in i badrummet och där stod hon, med shampoo i hela håret och så sjöng hon. Har väl aldrig hört henne sjunga tidigare, och glad är jag nog för det, det lät inte direkt bra.

- Hallå du, sluta sjung. Lämna det åt mig är du snäll. sa jag med ett leende på läpparna
- Haha, vad du är snäll då. svarade hon och skvätte vatten på mig

Det kunde jag inte acceptera så jag hoppade in i duschen med henne. Hon vände sig mot mig och la sina armar runt nacken på mig. Hennes ögon tindrar verkligen när hon ler. Hon tvättade håret på mig under tiden vi stod där och som vanligt ser hon till att jag får shampoo i ögonen. Hon är farlig.

När vi kom ut drog vi på oss kläder, jag tog ett par mönstrade surfshorts, en vit t-shirt och min lila kepa. Rose plockade fram vita matchande underkläder och en vit tunn klänning. Sen satte hon upp håret i en hästsvans.

Vi gick ut till köket och käkade frukost tillsammans, hon hade redan gräddat pannkakor åt oss. Dom var konstigt nog fortfarande varma. Jag åt så mycket att jag troligtvis inte kommer behöva äta någon lunch.

När vi hade ätit klart och gjort oss helt klara tog vi ett djupt andetag för att göra oss redo till att möta verkligheten. Vi hade planer på att kolla lite affärer, och jag skulle planera en överraskning åt Rose, som får avsluta våran kväll. Hoppas bara hon gillar det.

Till en början när vi gick på gatan mellan alla affärer som vi var in i, stod bara folk och tittade på oss, och tog kort. Sånt är lite irriterande, men samtidigt skönt att dom håller sig på avstånd. Jag vill verkligen kunna njuta av den här resan, och tiden med Rose. Det tror jag att Rose också vill.

När vi hade gått in och ut ur dom flesta affärer och med massa påsar på både mina och Rose armar så hittade hon en affär med bara underkläder. Vi gick in båda men jag satte mig ner på en stol och tog alla hennes påsar också så hon kunde gå omkring att kolla själv.

Hon kom tillbaka med händerna fulla.

- Jag kan inte bestämma mig, hjälp mig! sa hon lidande
- Men ta alla då? log jag tillbaka
- Nej, det kan jag väl inte.

Innan hon hann säga något mer så tog jag alla delar av henne, och gick till kassan. Jag hörde att hon protesterade bakom mig, men jag log bara åt henne och fortsatte gå. Tjejen i kassan log bara åt mig, och jag kunde inte annat än le tillbaka. Jag betalade och tog emot kassen med alla underkläder i. Sen gick jag tillbaka till Rose och tog påsarna från golvet och vi gick ut hand i hand.

När det hade gått flera timmar och solen var stekande het satte vi oss på ett mysigt café. Vi fikade bara eftersom att vi fortfarande var mätta sen frukosten. Folk som gick förbi stannade och tog kort, men jag orkade inte bry mig. Inte just då, med tanke på att solen höll på att bränna upp mig.

- Jag älskar dig, du vet det va? frågade hon helt plötsligt
- Det är klart jag vet, jag älskar dig också.

Hon sträckte sig över bordet och gav mig en kyss, och jag kunde höra massa kameror som smattrade, jag kunde inte annat än le. Rose är min så det gör inget om hela världen ser det.

Under tiden vi satt där kom det fram massa tjejer och pratade samt fick autograf och tog kort med mig. Jag älskar mina fans och stället alltid upp. Men tror inte Rose har vant sig vid detta fullt ut, för jag ser på henne att hon inte riktigt vet hur hon ska bete sig. Men jag tycker om henne iallafall.

När vi skulle gå tillbaka till huset hade hon så ont i fötterna så vi tog en taxi stället. När taxichauffören såg att det var jag bad han mig signera bilen. Jag tog emot pennan och skrev min autograf på instrumentbrädan. Han tyckte inte att vi skulle betala, men jag gav honom pengar ändå.

Rose gick in före mig, när jag kom in låg hon utslagen innanför dörren med alla påsar runt om sig.

- Du kommer aldrig förstå hur skönt det är att ligga här. sa hon utan att röra en min
- Haha, vad söt du är. Är det okej om jag gör dig sällskap?

Hon svarade inte men sträckte ut sina armar. Istället för att lägga mig bredvid la jag mig på henne, med stöd av mina armbågar. Jag kysste och bara tittade på henne. Efter ett tag reste jag på mig och lyfte upp henne, jag bar in henne till sovrummet och la ner henne i sängen.

- Gör dig klar, jag hämtar dig klockan 8. sa jag och gav henne en kyss

Innan hon hann svara gick jag ut. Inte så snällt kanske, men annars hade jag inte kunnat ljuga för henne och då blir det ingen överraskning. Men på vägen ut gick jag till min väska och hämtade en sak. Den viktigaste.

Jag tog bilen vi hyrde vid flygplatsen och körde in till stan igen för att fixa allt jag behövde, plus att jag köpte nya kläder och lånade ett hotell rum för att duscha. Det är bra att man är kändis ibland.

När jag lämnade henne var klockan 5 på eftermiddagen och när jag var klar var klockan halv 8. Snart var det dax att hämta henne. Jag var fruktansvärt nervös, men jag vet inte varför. Hon är min tjej, och vi har gått igenom en hel del tillsammans.


Melrose perspektiv

Han lämnade mig med en kyss och sa att jag skulla göra mig klar till 8. Undra vad han hade i kikaren egentligen. Jag hoppade iallafall in i duschen efter att han hade gått, jag rakade benen och allt annat som tjejer gör. När jag var klar gick jag ut på balkongen i handduk och smörjde in min kropp med en doftande hudkräm, och målade naglarna på både fötterna och händerna.

När det hade torkat gick jag tillbaka in och hämtade mina påsar från hallen och hällde ut allt på sängen. Eftersom att jag inte viste vad han hade planerat vart det lite svårt med att välja kläderna. Underkläder var lättare. Röda matchande i spets. Tillslut hittade jag en kort svart klänning, svart passar till allt, så den fick det bli. Men innan jag satt på mig den, sminkade jag mig och fixade mitt hår. Jag plattade det och drog en snedlugg. När jag var klar betraktade jag mig själv i spegeln.

Jag gick och satte mig för att lugna ner mig lite, Justin har aldrig gjort något sånt här för mig förut, om man bortser från den gången på balkongen hemma hos honom. Men jag kan ändå inte sluta fundera över vad det är han har gjort denna gång.

När klockan var halv 8 satte jag på mig klänningen och tittade mig en sista gång i spegeln, sen gick jag tillbaka till sängen och letade reda på ett par skor. Det fick bli ett par vita mjuka ballerina.

Precis när jag var klar tutade det utanför, så jag släckte lampan i hallen och gick ut. Där ute, lutad mot bilen stod han. Vackrare än någonsin, ett par vita jeans som satt perfekt, en svart/vit skjorta som inte var knäppt upptill och över det hade han en skinnjacka. Sen hade han ett par svarta solglasögon. Han såg ut som en riktigt rockstjärna.

Jag gick fram till honom och gav honom en kram samt en lång kyss.

- Vad snygg du är. viskade han i mitt öra
- Som att jag kan tävla med dig. svarade jag och log

Vi satte oss i bilen och han tog min hand och flätade samman våra fingrar. Jag har aldrig varit så lycklig som jag var i just det ögonblicket. Tystnaden var obehaglig, så jag var tvungen att bryta den.

- Vart ska vi?
- Det får du se. var det enda han svarade mig

Det var inte långt som han körde men det kändes som det. Han stannade på parkeringen till den privata stranden, och han öppnade min dörr. Vi gick ner mot stranden hand i hand, vi sa inget till varandra, men det behövdes inte.

Längre fram på stranden kunde jag se massa ljus och en filt med massa på. Men jag kunde inte förstå varför han hade gjort allt detta, men hoppades att jag skulle få reda på det. När vi kom fram till filten såg jag att det var massa hjärtformade ljus, massa choklad doppade jordgubbar och champagne. Vad är det för dag jag har missat?

- Har du gjort allt detta? frågade jag chockat
- Egentligen hade jag säkert kunnat fixa någon som gjorde det åt mig, men denna gång har jag gjort det själv. svarade han och höll om mig bakifrån

Det var bara vi på hela stranden och det var rätt skönt. Men samtidigt kände jag mig elak, hade jag glömt om det var en viktig dag.

- Bli inte arg på mig nu. Men är det någon speciell anledning till varför du gör detta?
- Söt du är då! Det finns två och den ena borde du känna till. svarade han och log

Shit, där kände jag mig elak. Jag skämdes, och det såg han, för han la sina händer på mina kinder och kysste mig.

- Vi firar 7 månader idag, om man bortser från dom få dagarna vid julen. sa han efter kyssen
- Men skoja inte vad jag känner mig dum. var det enda jag fick fram

Han skrattade bara åt mig. Men vadå, han sa att det fanns två anledningar. Vad var den andra då? Under tiden som han öppnade champagne flaskan tittade jag frågande på honom och tog en jordgubbe.

- Jag ser att du funderar på den andra anledningen. Du kommer få reda på den tids nog. sa han och hällde upp två glas

Varför drar han ut på det, gillar han att se mig lida eller?

Vi satt där och pratade om allt vi gått igenom och det var ganska kul faktiskt. På 7 månader ginner man med ganska mycket, men han var borta i 2 månader. Dom var nog dom värsta i mitt liv, eftersom att man inte hörde ett ljud från honom. Och dom få dagarna vid julen höll på att ta knäcken på mig.

Jag satt lutad mot hans bröstkorg mellan hans ben och med hans armar på min mage. Det fick mig att tänka på barnet som hade kunnat växa i mig. Det var länge sedan jag tänkte på det, och som vanligt ska jag börja gråta.

- Hjärtat, varför gråter du? frågade han och pussade mig i håret
- Jag tänker på det som hade kunnat växa i mig nu. svarade jag och la mina händer på hans

Jag tror att han förstod att det var hans beröring som gjorde att jag började tänka på det, så han tog bort sina händer och sa förlåt.

- Nej, lägg tillbaka dina händer, jag vill ha dom här. Dom gör så att jag känner mig trygg.

Han gjorde som jag sa och smekte mig över magen. Jag sträckte mig efter en jordgubbe och stoppade in den i munnen och vände mitt ansikte mot honom så han bet av halva och kysste mig.

När vi hade setat där en timme plockade han fram två askar, den ena kände jag igen. Men inte den andra. Undra vad det kunde vara.

- När du åkte från Stratford lämnade du någonting som betyder mycket för mig. Det jag undrar är om du vill ha tillbaka det. han öppnade asken och i den låg ringen han hade gett till migg
- Jag lämnade inte bara den där, jag lämnade dig också. Och du betyder mycket för mig, men jag vill mer än gärna ha den tillbaka. sa jag och han trädde på den på mitt finger

Han öppnade den andra asken och jag såg att det var armbandet som jag hade gett till honom. Han gav mig det och sträckte fram sin arm, jag knäppte på det på honom. Han böjde sig mot mig och jag mot honom och tillslut möttes våra läppar i en passionerad kyss. Jag kunde inte få nog av honom så jag kröp över till och puttade ner honom på rygg, sen satte jag mig gränsle över honom och fortsatte kyssandet.

Hans läppar är dom enda mina läppar någonsin ska få känna på. Hans händer är dom enda som ska få vandra över min kropp.

- Du är den enda för mig. sa jag mellan kyssarna

Han log bara och lät sina händer vandra över min rygg ner mot min rumpa. Helt plötsligt kände jag att dragkedjan på klänningen var på väg ner, men i det ögonblicket orkade eller ville jag inte protestera.

- Är du säker på att du vill göra det här? frågade jag och kollade allvarligt på honom



Kanske inte det bästa kapitlet, men det är ändå ett. Och även fast ni inte har kommenterat så bra på det under så ger jag ett iaf.. :) mins 5 kommentarer på detta så kommer nästa.

Kommentarer
Anonym säger:

Bra!!!

Skrivet: |

n säger:

love it !

Skrivet: |

Julia säger:

Super! älskar novellen !

hoppas på nästa snart !

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

bbiebs.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber säger:

mer :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bbiebs.blogg.se/

NeverStopLoveJB säger:

OMG! Jätte bra, serius!! Snälla skriv mer!!!!!! <333

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Det låter så härligt, man blir inte alls sugen på att åka utomlands nu och bara vara. :) Mysigt med picknick :) Han är ju underbar! Haha, jag tycker att det är bra att hon inte kan sjunga, det är inte lika vanligt :) Haha schysst att hon alltid ser till så att han får schampoo i ögonen. :P Skönt att dem fick vara lite för sig själva när dem gick ute, även fast man som stor artist får räkna med att man inte får vara ensam jämt. :) Haha jag älskar hur han bara tar det och betalar det åt henne, även fast hon protesterar :) En riktigt gentleman! Haha men va, kan nästan tänka mig hur kul det såg ut när hon låg innanför dörren. :P han kan det där med att planera saker, och överraskningar med :) Men kan nästan tänka mig hennes reaktion, men åandra sidan så visste hon ju att det var något eftersom att han sa så :) Kunde se honom stå där lutad mot bilen, kan inte bli annat än het! :) Men åh va fint han har gjort det, men hon är söt som har missat det, :) Näe, det är lite jobbigt att läsa om det, när hon blir ledsen och tänker på barnet som skulle ha växt i henne nu. Och även hans reaktion. Han tänker då på det mesta, jag förstod nästan att det där var den andra anledningen :) Dem är så söta tillsammans, man kan inget annat än att le :) Men detta ska ju bli spännande, vågat om inte annat :P ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback