Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 39 - The Cute Girl On The Airport.

Vi drog igång filmen och det blev A walk to remember. Kan man låta bli att lipa till den filmen eller?

Under filmen drog Chaz i sig en hel skål med godis och hur mycket dricka som helst. Men reste sig inte en enda gång och gick på toa. Ibland funderar jag hur han kan vara så smal för att äta så mycket.

Efter att filmen var slut gick vi alla och la oss. När vi kom upp på rummet tog jag av mig kläderna och kände två händer som kupades runt mina bröst.

- Varför tar du inte på dina egna bröst?
- För att dina är mycket mjukare, och du är min, så vi kan väl dela? frågade han och jag vände mig om och kysste honom, samtidigt som jag tog av honom tröjan


Justins perspektiv

Allt hade övergått till det normala mellan mig och Rose. Veckan vi hade spenderat hemma hos Candy hade vart helt fantastisk. Vi hade tagit alla tillfällen vi kunde till att prata med varandra, och vi ska fortsätta med det. Nu är vi tillbaka i ATL. Hon är hemma hos sig och packar, och jag har nyss packat klart. Imorgon åker vi till Hawaii, bara hon och jag. Efter julen, när allt hände tänkte jag avboka resan, men hela tiden viste jag att det skulle bli vi igen.

Vi blir borta i en vecka och när vi kommer hem åker mamma och Stephanie på spa över helgen. Så vi blir ensamma länge nu, och det känns ganska skönt. Jag har inga jobb grejer, förutom en dag då jag ska ha en intervju på Hawaii. Men det var inget som skulle ta hela dagen. Jag vill verkligen spendera så mycket tid som möjligt med Rose nu, efter allt som har hänt.

Jag satt i mina egna tankar när min ringsignal avbröt mig, Eminem - Not Afraid. Mobilen låg ute i köket så jag började gå lugnt dit, men när jag såg att det stod Sötnooosen♥ på displayen skyndade jag mig att svara.

- Hej älskling! hörde jag en glad Rose säga
- Hej sötnos. Är du klar med packningen?
- Om jag är, det blev lite mycket, men det är ju så när man är tjej. skrattade hon fram

Vi pratade på en stund, men sen var hon tvungen att avsluta. Hon skulle säga hejdå till sin mamma och sin syster. Sen skulle hon komma hit, så jag skulle nog klara mig en liten stund iallafall. Jag kan inte få nog av den tjejen.

Jag la mig ner i soffan och slog på TV:n, för att fördriva tiden lite. För första gången idag gick klockan sakta, det blir så när jag vet att Rose är på väg. Efter 20 minuter hörde jag en bil som körde upp på uppfarten så jag flög upp ur soffan och ställde mig precis innanför dörren så jag kunde skrämma henne. Vi brukar inte längre knacka på hos varandra, utan vi går bara rakt in.

Hon öppnade dörren och jag kastade mig fram. Hennes min var obetalbar, hon tappade sin väska och la händerna i ansiktet. Hon vart nog verkligen rädd.

- Varför gjorde du så? frågade hon när hennes puls hade lagt sig
- Jag har saknat dig, och kände mig för att vara lite dryg. svarade jag och kysste henne

Hon besvarade kyssen och tog upp sin väska så att vi kunde gå in. Vi gick upp till mitt rum och la oss i sängen, jag la armarna om henne och drog henne intill mig. Hon verkade inte sig själv så jag var tvungen att fråga om något hade hänt.

- Egentligen är det inget speciellt. Men det är en sak jag måste fråga dig. hon tog ett djupt andetag och fortsatte
- Om jag skulle bli gravid igen, hur skulle du ställa dig till det?

Jag viste inte om hon var det igen, eller om det bara var en fråga hon ville ha ett svar på. Men jag viste inte vad jag skulle svara. Jag såg på henne att hon vart nervös över att jag inte svarade henne, men vad skulle jag svara?

- Är du gravid igen? sa jag tillslut
- Nej, det är jag inte. Men om det skulle hända igen. Jag äter mina p-piller noga, men tydligen kan det ske ändå. Så vad skulle du göra?
- Jag vet faktiskt inte, vi är för unga. Även om det skulle ge mig komplikationer skulle jag aldrig lämna dig. ALDRIG. Du får inte tro det.

Jag kände att hon andades ut, det var nog det hon var rädd över. Men jag skulle inte lämna henne. Vi låg kvar i sängen och pratade vidare, samtidigt som jag lekte med hennes hår. Efter ett tag hörde jag att hennes andetag blev tyngre så jag förstod att hon hade somnat, så jag försökte kravla mig ur hennes grepp lugnt, så att hon inte skulle vakna. Filten som låg i fotändan la jag över henne så att hon inte skulle frysa. Själv gick jag ner för att se om mamma hade kommit hem, men det hade hon inte.

En dusch lät lockande. Jag gick direkt tillbaka upp på mitt rum och Rose låg fortfarande och sov. Jag tittade på henne en stund, men gick in på badrummet och tog av mig alla kläder och hoppade in i duschen. Det gick fort för en gångs skull. När jag kom ut drog jag en handduk runt min höft och la mig bredvid Rose. Jag började kyssa henne på halsen och vidare upp till hennes fylliga läppar, och jag kunde känna att hon log under tiden.

- Har jag sovit länge? frågade hon efter kyssen
- Nej, en halv timme kanske. svarade jag och kysste henne i pannan

Vi låg kvar i sängen under tystnad, och hon låg och ritade massa mönster på min mage. Massa hjärtan, om jag inte tolkade dom fel. Jag log bara åt henne och strök henne över ryggen. Hon slutade rita mönster och började pussa mig över magen och upp mot min hals istället, och när hon nådde den rös jag över hela kroppen. Hon tittade upp på mig och kysste mina läppar.

Det knackade på dörren och mamma klev in, men hon ursäktade sig och gick ut igen. Men jag ropade på henne att komma tillbaka och sa att det var lugnt, hon kunde komma in.

- Är ni hungriga? Jag tänkte göra tacos. frågade hon

Jag tittade ner på Rose som låg på mitt bröst och hon tittade på mig och nickade till svar. Mamma gick ut och stängde dörren. Rose la sig ner igen. Men efter 5 minuter reste jag mig upp för att kunna klä på mig, jag gick in i min garderob och valde lite kläder. Idag fick det bli ett par röda jeans, en vit v-ringad t-shirt och en svart munktröja.

- Kan jag ha det här? sa jag med en tillgjord tjejröst och snurrade ett varv så hon kunde se hela mig
- Haha, vad söt du är. Klart du kan, en skönhet klär i allt. svarade hon och kom fram till mig och la armarna om mig

Vi gick ner till mamma och hjälpte henne med maten, vi började tom tjafsa om vem som skulle göra vad. Duka eller skiva grönsaker, hon fick sm hon ville. Så det var bara för mig att duka. Mamma bara skrattade åt oss.

- Gud vad kul det är att ni är tillsammans igen, ni är så söta. Att ni tom. tjafsar om vem som ska göra vad i köket.

Rose vände sig mot mig där jag stod vid bordet och gav mig en slängkyss, och jag tog emot den och tröck handen mot mitt hjärta. Hon log med hela ansiktet, och jag kunde inte annat än le tillbaka. Jag dukade klart bordet, sen smög jag upp bakom henne och la armarna om hennes midja, och kysste henne i nacken. Det gjorde mig inte längre något att mamma var i samma rum som oss, hon är nog ganska van. Jag kan inte låta bli henne.

Att en tjej kunde få mig att må så bra hade jag aldrig kunnat ana. Varje gång hon rör vid mig känner jag ett rus i hela min kropp, varje gång hon tittar på mig blir jag knäsvag. Det är väl antagligen så här när man är kär. Och det är precis det jag är, kär.


Melrose perspektiv

Middagen var väldigt trevlig. Pattie är verkligen helt underbar. Man kan prata med henne om allt, och det är skönt. Hon är som en extra mamma för mig. Justin ska vara glad att han har en sån mamma, och jag tror att hon gillar mig också, för vi har aldrig haft några missförstånd.

När vi hade ätit klart gick vi upp på hans rum igen. Jag letade reda på min mobil, och till min förvåning hade Julia ringt. Undra vad hon ville då? Jag funderade ett tag på om jag skulle ringa upp henne eller låta henne göra det. Men jag gick ut på balkongen och tröck på ring upp.

Det hann inte gå speciellt många signaler innan hon svarade.

- Julia! svarade hon
- Hej, Melrose här. Du hade ringt, jag var nere och åt, var därför jag inte svarade.
- Aha, okej. Tänkte bara be om ursäkt för mitt beteende över nyår.
- Okej, det är lugnt.

Vi pratade på om allt som vi missat i varandras liv under alla dessa månader. Det enda jag inte sa något om var barnet. Vi kom överens om att hon och Candy skulle komma hit när vi kommer hem från Hawaii, och att jag kunde fråga Justin om inte Ryan och Chaz kunde komma då.

När vi hade pratat klart gick jag tillbaka in i rummet där Justin läg med datorn i knät, så jag la mig bredvid och kollade var han gjorde. Till min stora förvåning var han inne på twitter, det var ju ett tag sedan. Jag pratade med honom om det jag och Julia nyss hade diskuterat och han tyckte det lät som en bra idé. Så han skulle ringa pojkarna och prata med dom.

Hela dagen rullade förbi oss och när kvällen kom slog vi på en film och la oss tätt intill varandra under täcket. Det känndes skönt att vara tillbaka i hans armar och hans säng. Jag försökte somna på en gång eftersom att planet skulle gå 6 på morgonen.

Jag blev väkt av att någon pussade mig på näsan, och när jag väl fick upp mina ögon möttes jag av ett par glittrande hasselbruna som log åt mig.

- Godmorgon sömntuta. sa han
- Ha, godmorgon på dig själv. Vad är klockan?
- Den är 5, vi åker om en halv timme! sa han och klev upp ur sängen

Jag låg kvar ett tag, men när jag märkte att jag höll på att somna gick jag upp. Justin kom tillbaka in i rummet och hade på sig sin OnePiece. Jag orkade inte duscha, så jag drog en borsta genom håret och drog på mig lite mascara, så jag iallafall såg lite piggare ut, sen drog jag på mig min lila OnePiece.

Pattie skulle köra oss till flygplatsen så hon var också uppe. Hon satt i köket och åt frukost, så jag gick in till henne och tog mig en macka.

- Är du redo för semester? frågade hon
- Jag tror inte att det kommer bli någon semester då man har med sig världens mest eftertraktade grabb. Men ska göra vad jag kan för att vi ska få vara ifred. skrattade jag fram

Pattie skrattade hon också, men sen slutade hon och kollade förbi mig. Jag vände mig om och där stod Justin med ett stort leende på läpparna. Detta vart pinsamt så jag vände mig framåt igen. Efter en stund kände jag två armar om mig och någon som pussade mig på halsen.

- Du vet väl att den mest eftertraktade grabben bara är din, eller hur? viskade han i mitt öra
- Det är klart jag vet det. sa jag och kysste honom

Vi tog på oss våra skor och tog våra väskor och gick ut till bilen, vi båda två satte oss bak. När vi kom fram till flygplatsen var det lite folk utanför, och det var tur för Justin envisades med att lämna Kenny hemma. Han skrev lite autografer och tog kort med dom. När vi väl kom in, checkade vi in våra väskor och gick mot säkerhetskontrollen. Vi kramade om Pattie och sa hejdå.

Innan vi skulle gå på planet kom det fram en tjej i 6 års åldern, hon var skit söt. Hon ville ta kort med oss båda, så Justin lyfte upp henne och gav henne en puss på kinden, sen höll han om mig med sin lediga hand, och den lilla flickans mamma tog kortet. Hon vart verkligen glad, och jag såg på Justin att han sken.

Som vanligt reser han i 1:a klass, tror aldrig han har setet på någon av dom andra stolarna. Men det är skönt, för det är mycket större utrymme vid fötterna, och mycket skönare säten överhuvudtaget. Jag fick sitta vid fönstret, men jag la mitt huvud på hans axel. Känslan jag får när planet lyfter och jag får se det genom fönstret går inte att beskriva. Det är så häftigt.

Vi satt och pratade om vad vi skulle göra i en vecka. Men vi kom inte fram till något speciellt. Han satt och lekte med mitt hår, tror han försökte sig på att fläta det. Men det slutade inte så bra då det var tovor åt alla håll och kanter. Men han gav det ett försök iallafall.

Filmen dom visade på planet var Shrek och den intreserar mig inte. Så jag blundande, medans Justin var som klistrad. Jag var tvungen att störa honom, då jag var tvungen att gå på toa. Han reagerade inte ens på att jag gick. När jag kom tillbaka satte jag mig i hans knä och kysste honom, och då förstod han att jag vart borta.

- Vart har du varit? frågade han
- Borta, och du märkte det inte ens. svarade jag med ett försök att låta ledsen


Trååååkigt inlägg, jag vet! Men det kommer hända grejer fram över kan jag lova. Minst 10 kommentarer från olika IP-nummer, så kommer nästa kapitel! :)


Kommentarer
Anonym säger:

Jättebra!! meeer

Skrivet: |

victoria säger:

Du vet jag kommenterar bara riktigt bra skrivare, du är riktigt duktig så fortsätt, fast med lite mer innläg, väntar hela dagen du vet hehe ;)

Skrivet: | Bloggadress: http://wikiii.blogg.se/

linnea säger:

Jätte bra !!V :D

Skrivet: |

Julia säger:

aww dom är sååå söta tsm ! jättebra!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

n säger:

Skit bra!

Skrivet: |

Stina säger:

Justin och melrose är jättesöta tsm<33

Skrivet: |

UknowwhoIam :) säger:

Jättebra, meeer !!:)

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Tråkigt kapitel? My ass! Sluta upp med dem fasonerna! Det kan inte bli tråkigt när det är du som skriver fattar du la! :D - Skönt att det har blivit som det ska mellan dem igen, det gillar jag! :D Och att dem ska åka till Hawaii nu gör det bara ännu bättre, dem behöver det! :D haha, åh stackarn, jag såg nästan hur rädd hon vart när han skrämde henne. Bra att hon frågade, och hans svar på det var underbart! Bra att dem tog upp det! Hans sätt att väcka henne på. :) Så söt! Och hur hon låg och ritade hjärtan på hans mage, awe :D Åh gott med Tacos, :D Och dem är ju söta, och jag är glad att Pattie tycker det med :) Skönt att hon har pratat med Julia nu och att dem ska ses, jag tycker att det dem kom fram till låter som en kanon idé :D Haha awe han är ju så söt i sin onepiece, och det mysigt att ha den på sig :D Han är ju för söt och underbar, skriver det mycket jag vet, men jag tycker ju det! :D 'Du vet väl att den mest eftertraktade grabben bara är din, eller hur?' :D Jag skulle kunna äta upp honom! Haha Shrek, och han som var inne i filmen, snutten! :) ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback