Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 38 - Waterfight

Alla började räkna ner tillsammans. Ryan och Candy stod och kysstes, det var så mysigt att se. Och jag hade min prins bredvid mig, han höll om mig med båda armarna.

- Gott Nytt År. sa Justin och kysste mig.

Yes, bästa starten på året. 2012


Justins perspektiv

Jag har firat nyår i 17 år, men detta var det bästa nyår jag har varit med om. Efter festen hemma hos Sofia följde Rose med till hotellet och Chaz åkte med hem till Candy, så att jag fick spendera tid med Rose ensam. När vi kom upp till mitt rum fortsatte vi prata ut med varandra, vi grät och skrattade. Allt var med blandade känslor.

- Jag slutade skriva dagbok efter att jag hade skrivit brevet till dig. Jag lovade mig själv att om jag fick tillbaka dig skulle du bli min nya dagbok. Jag tänker alltid berätta allt för dig. sa hon
- Det kanske är bra om du skriver av dig ibland, men viktiga saker vill jag helst veta om. Även om du skriver dom också. Jag vill att du ska må bra, och vara lycklig. svarade jag och kysste henne
- Jag är lycklig, varje gång du tittar på mig. Varje gång du säger att du älskar mig, och varje gång du tar i mig. Du är allt jag någonsin drömt om, och jag kan inte vara olycklig med dig i min närhet.

Vi kom hem från festen klockan tre på natten, men gick inte och la oss förren 7 på morgonen, och att få somna med henne i mina armar var det bästa som fanns. Hon är min, och ska alltid vara det. Tänker kämpa för henne tills jag dör.

När jag vaknade dagen efter var klockan 14.12 på dagen och Rose låg och snarkade. Jag hoppade in i duschen och lät henne sova vidare. Men när jag hade stått där där inne ett tag kände jag ett par armar runt mig och jag förstod att hon hade vaknat. Jag vände mig om och mötter av ett par glittrande ögon som vilken människa som helst skulle börja le av. Hon kysste mig och smekte min rygg med sina mjuka händer, jag vände oss om så att hon stod med ryggen mot väggen och kysste hennes hals och ner över nyckelbenet. Hon rös till och det fick mig att må bra, jag vet att hon älskar min beröring.

Hon drog sina naglar över min bröstkorg och ner över min mage samtidigt som hon kysste mig passionerat. Hon avbröt allt och knuffade ut mig ur duschen och tog min hand och drog mig till sängen, utan att torka oss. Hon tröck ner mig i sängen och kysste min mage ända upp till munnen.

Hon gränslade mig och jag kände en stöt som gick igenom hela min kropp. Hennes kyssar som masserade mina läppar och hennes händer som vandrade över min mage gav mig en njutning jag aldrig känt förut. När jag höll på att komma tog jag tag om hennes höfter och rullade ner henne på rygg. Jag kysste hennes läppar och lät mina händer massera hennes bröst. Efter ett tag tog jag ett fast tag om hennes höfter och trängde in i henne igen. Hon gav ifrån sig ett högt stön och det eggade bara mig mer. Efter flera timmar kom båda två samtidigt.

Vi tog oss en dusch tillsammans, och hon fick låna lite mjukiskläder av mig. Sen la vi oss ner i soffan för att kolla på film. Hon låg i mitt knä så jag lekte med hennes hår och varje gång jag var i närheten av hennes nacke rös hon till.

- Du vet att orden jag älskar dig betyder mycket för mig, och jag har aldrig sagt det till någon annan. Men till dig kan jag säga det utan att må dåligt över det. sa hon utan att titta på mig
- Jag älskar dig också. svarade jag och böjde mig ner för att kyssa henne. Hon la sin hand i min nacke och tröck mig närmare sig. Jag kände även att hon särade på sina läppar och lät kyssen övergå till hångel.

Min mobil ringde under tiden men jag hade tänkt att skita i att svara, men Rose tittade på mig med en svara-blick. Det var bara att ta upp mobilen, och då såg jag att det var Ryan som ringde.

- Hej Buddy! svarade jag
- Hej, vad gör ni? frågade han
- Vi ligger i soffan och kollar på film.
- Haha, är det så det heter nu?
- Det är ju sant. Vi låg med varandra för en halv timme sen. svarade jag och kollade på Rose, hon log bara mot mig.
- Ey, det där ville inte jag veta. skrek Ryan

Samtalet fortsatte och vi skulle mötas på en resturang här i närheten om en halv timme. Rose klev upp från soffan och gick in i badrummet för att sminka sig, och byta om. Hon var ju tvungen att ha klänningen hon hade igår, eftersom att hon inte hade några andra kläder här.

Vi valde att gå till resturangen och dom andra skulle komma i en taxi. Det kom fram massa tjejer och frågade om det var okej om dom tog en bild och om dom kunde få en autograf, och självklart går jag alltid med på det. Men Rose fortsatte gå. Jag hälsade på tjejerna snabbt och ursäktade mig för att springa efter Rose.

- Varför gick du bara? frågade jag
- Jag vill inte komma mellan dig och dina fans, och jag vet inte vart du och jag står just nu.
- Du står inte mellan oss, dom får helt enkelt acceptera att jag har tjej. Och vadå, inte vet vart vi står? Har du sex med vem som helst eller? frågade jag surt
- Sluta, du vet att du inte är vem som helst för mig. Jag älskar dig och vill vara med dig föralltid.
- Och jag älskar dig. You and me, right? frågade jag, men hon svarade inte utan kysste mig, så det tog jag som ett ja.

När vi kom fram till resturangen stod redan dom andra utanför och väntade, jag drog en halv lögn med att det var massa fans som stoppade oss. Rose tittade på mig med en ledsen blick och mimade tack.

Vi satte iss ner vid det bokade bordet ganska långt in och lite avskilt, och vi beställde både mat och dricka, och vi fick det ganska fort. Det var skönt för jag var riktigt hungrig. Men jag var nog inte den enda, alla började kasta i sig maten. Ingen sa något på en bra stund, så jag kände att jag var tvungen att bryta tystnaden.

- Vad ska vi hitta på sen då?
- Vi kan dra hem till mig och ha film kväll, är hemma själv. Sen tycker jag att ni två kan checka ut från hotellet och komma och bo hemma hos mig istället. Jag har plats så det räcker. svarade Candy och kollade på mig och Chaz

Jag kollade på Rose och frågade om det var okej för henne, och hon nickade till svar och kysste mig.


Melrose perspektiv

Jag följde med grabbarna till hotellet så dom fick packa alla saker och checka ut från hotellet. När vi kom hem till Candy hade hon och Ryan handlat hem massa godis och dricka. Det såg ut som rena rama godisaffären och Chaz tappade hakan och glodde på allt.

- Innan du hugger in på allt Chaz ska jag visa dig vart du ska sova. sa Candy och skrattade

Han gick ofrivilligt med henne. Under tiden dom gick tog jag Justin i handen och visade honom vart han skulle sova, dvs. med mig. Det rummet hade en dubbelsäng, som egentligen inte behövs, för vi sover så tätt ihop.

När vi kom in i rummet släppte han sin väska, tog tag i min och kastade ner mig i sängen. Han satte sig över mig och kysste mig.

- Hallå, ni två. Ska vi se på film eller? det var Candy som gick förbi, och vi hade inte stängt dörren
- Haha, vi kommer, bara han kliver av mig. svarade jag och kittlade honom i sidorna

Han flög av mig, och jag sprang förbi Candy ner och satte mig i soffan mellan Chaz och Ryan, med knäna mot magen. Jag hörde hur Justin och Candy kom ner skrattandes, men jag tittade inte på dom.

Helt plötsligt fick jag ett stort iskallt glas vatten över mig. Jag flög upp ur soffan och vände mig om, där Justin stod böjd och skrattade. Jag tittade surt på honom och gick upp till vårat rum för att byta om, det var min klänning som hade blivit blöt. Jag stod böjd över min väska när jag kände två händer på mina höfter och jag tittade upp och där stod han med ett leende på läpparna.

- Vad ser du så glad ut för? frågade jag med en sur röst, fast jag egentligen ville skratta. Han ändrade ansiktsuttryck.
- Förlåt, jag ville bara dryga mig lite. svarade han och jag gick in i badrummet.

Han gick efter mig och ställde sig med ryggen mot duschen och tittade på mig, jag kunde inte låta bli. Jag gick emot honom och kysste han, samtidigt som jag fiskade upp hans mobil ur fickan. Sen puttade jag in honom i duschen och satte på kallvattnet.

- MELROSE, vad fan gör du? skrek han
- Ger igen, svarade jag och gick ut
- Vad gör ni? frågade Candy som kom springandes med Ryan och Chaz efter
- Han såg ganska het ut, så jag gav han en kalldusch. svarade jag och tog upp torra kläder till mig

När jag var på väg in i badrummet kom Justin ut i bara handduk. Jag höll på att svälja min tunga, och alla andra bara skrattade åt honom och gick ner igen. Han såg arg ut, men jävlas man med mig får man ta konsekvenserna. Precis när jag hade fått av mig min klänning öppnades dörren och Justin kom in.

- Förlåt älskling. sa jag och la armarna om honom. Han lyfte upp mig och gick mot duschen.

Han drog igång den och vi stod kvar och kysste varandra, medans vattnet rann ner över våra halvnakna kroppar. Jag drog mina fingrar genom hans hår, och jag kände att han hade ett fast grepp om min rumpa, troligast för att han inte skulle tappa mig. Han ställde ner mig och tittade på mig med ett leende på läpparna, och knäppte upp min BH och tog av den.

Jag kysste honom och tröck min kropp mot hans, han har sån värme att erbjuda, man behöver aldrig frysa i hans närvaro. Han la armarna om mig och pussade mig i håret. Jag tittade upp på han och kysste hans perfekta läppar.

- Jag älskar dig, och bara dig. sa jag
- And I love you. svarade han

Vi klev ur duschen och klädde på oss, för att sen gå ner till dom andra. Dom satt i en 3-sits soffa, jag och Justin la oss ner i soffan bredvid, jag la mig på hans mage.

- Fan vad jag är glad att se dig le igen, dessa dagar har vart ett rent helvete för mig att se dig ledsen. sa Candy och tittade på mig

Jag kände hur jag började rodna så jag vek ner mitt ansikte mot bröstet på honom. Han smekte min rygg och viskade att allt skulle bli bra, och att det skulle fortsätta vara det. Jag kände mig riktigt trygg i den situationen.

Vi drog igång filmen och det blev A walk to remember. Kan man låta bli att lipa till den filmen eller?

Under filmen drog Chaz i sig en hel skål med godis och hur mycket dricka som helst. Men reste sig inte en enda gång och gick på toa. Ibland funderar jag hur han kan vara så smal för att äta så mycket.

Efter att filmen var slut gick vi alla och la oss. När vi kom upp på rummet tog jag av mig kläderna och kände två händer som kupades runt mina bröst.

- Varför tar du inte på dina egna bröst?
- För att dina är mycket mjukare, och du är min, så vi kan väl dela? frågade han och jag vände mig om och kysste honom, samtidigt som jag tog av honom tröjan


Kommentarer
Julia säger:

asbra! älskar den! MEEEERAA !!

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberprank.blogg.se/

JBieb - Noveller säger:

Är du intresserad av Justin Bieber eller gillar du bara att läsa? Då tycker jag att du ska kolla in på min nystartade novellblogg om självaste Justin Bieber.



Jag hoppas du kollar in och lämnar någon kommentar :)



Kram / JBieb Noveller

Skrivet: | Bloggadress: http://jbieb.blogg.se/

Anonym säger:

mer sex haha!

Skrivet: |

Anonym säger:

mer sex haha!

Skrivet: |

Mickan - / My Life In My Words säger:

Haha läsarna var sexgalna redan i denna novell! But I totally understand them! :) Skönt att dem fick prata ut om det ordentligt även om det var med tårar och skratt. :) och jag hoppas ju att hon hädanefter berättar såna viktiga saker för honom, som han sa, men ändå kan ventilera i dagboken :) jag älskar också dessa delar, det spelar ingen roll hur du skriver dem, :) Fast dem börjar ju bli mer detaljerade nu :D Jag älskar när dem säger att dem älskar varann och hur dem säger det, :) Haha, åh jag skrattade hjärtligt under hans samtal med Ryan så ärlig, men så sant :P Jag förstår att hon är osäker vem skulle inte vara det efter att ha blivit misshandlad av just hans fans, men jag är glad att han har svar på tal istället för att bli sur :) Haha Chaz, :P Han reagerar på godis som Justin reagerar på Rose. :P Haha älskar när dem busar med varann, och hennes comeback var ju underbar! 'Han såg ganska het ut, så jag gav han en kalldusch' HAHA! Dem är ju underbara tillsammans! Åh den filmen, man bölar ju som en jag vet inte vad när man ser den, älskar filmen, men bölar lika mycket varje gång :P Haha Justin, naughty :D ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback