Skrivet:
Kategori: Marielle vill något...

Way To Bieber.

Hej kära läsare!

Jag tänkte bara skriva ett inlägg om en novell som jag har läst och den är slut nu. Jag vet inte om jag ska fälla några tårar för att den är slut eller om jag ska vara glad över att det kommer en till efter. Men finns det någon där ute som inte har läst den, så tycker jag garanterat att ni ska besöka henne, och jag kan garantera er att ni kommer fastna efter första kapitlet. Det gjorde jag.

Den novellen hade allt, och då menar jag allt. Man kunde skratta och leva sig in i Cherry´s liv, och det kom stunder då tårarna bara rann. Det var helt klart en helt fantastisk berättelse, och jag önska verkligen att den kom ut som bok. Jag skulle köpa den, om den så skulle kosta 500 kr.

Jag är tvungen att ge all cred till Jasmine, hon skriver som att hon inte har gjort annat och jag beundrar henne från botten av mitt hjärta. Jag vill tacka henne för att hon fick denna underbara gåva, att med några enkla ord få ner ren kärlek i bokstäver. Hon förstår nog inte hur älskad hon egentligen är av oss läsare. Skulle hon sluta skriva skulle nog många bokstavligt talat börja gråta över det. jag vet iallafall en som skulle det, och det är jag. Jag börjar min morgon med att läsa hennes nya kapitel, som hon lagt ut sent på kvällen eller under natten.

Finns bara tre ord, 12 bokstäver som förklarar vad jag känner. Jag älskar dig ♥ http://waytobieber.blogg.se 


Kommentarer
Jasmine säger:

Åh så gullig du är! Tack så hemskt mycket! Älskar dig också haha!

Jag hoppas du kommer gilla den nya berättelsen lika mycket som du gillade den förra :)



Btw, du undrade vad den rödhåriga tjejen heter, det är Ariana Grande :)



Kram Jasmine

Skrivet: | Bloggadress: http://waytobieber.blogg.se/

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback