Skrivet:
Kategori: √ 1. First Step Two Forever

Kapitel 48 - Car Accident

När jag var klar sminkad gick jag ut till Justin som hade fått på sig ett par sjukt snygga jeans och ett vanligt vitt linne, fick jag en söt klänning kastad på mig, så det var bara att byta om.

Det var i sovrummet och sängen vi skulle hålla till i, och bilderna skulle utstråla den kemin två nyförälskade människor känner när dom ser på varandra, och det var inga problem för varken mig eller Justin. Varje gång jag ser honom får jag känslan i kroppen då våra läppar möttes första gången. Så den känslan finns kvar i mig hela tiden, även om det är ett år sedan allt det hände.

När dom bilderna var klara skulle vi byta om och då kom chocken, jag skulle bara ha Bh och trosor, och Justin skulle ha bar överkropp och men med samma byxor till.


Justins perspektiv

Jag såg hur Rose reagerade när Paul sa att hon bara skulle vara i underkläder, inte ens jag får ju se henne så längre. Så tanken att hela världen skulle se henne måste ha vart jobbig.

- Jag är med dig hela tiden, och tjejen i dig. Glöm inte det, jag släpper dig aldrig. viskade jag i hennes öra, samtidigt som jag höll om henne
- Okej. var det enda hon svarade

Hon fick en VS påse i handen och gick in på toan för att byta om, samtidigt som jag gjorde mig redo. När hon kom ut fick jag en chock, jag såg direkt att det var den dyraste Bh:n från VS, den för 1 miljon dollar. Och trosorna hörde till, så dom var väl minst lika dyra. Hon var verkligen vacker.

- Så här värdefull har jag aldrig känt mig tidigare. sa hon och skrattade

Tillsammans gick vi upp i sängen igen. Men denna gång stod vi på knä, hon framför mig, så att jag kunde lägga mina händer på hennes mage och forma ett hjärta med hjälp av mina fingrar.

När vi var klara med fotograferingen kom det en en kvinna i rummet som presenterade sig som Jessica. Hon var riktigt trevlig men samtidigt rak på sak i sina frågor. Vi fick svara båda två, då jag inte kommer ihåg så mycket små detaljer.

Precis när vi skulle gå fick vi veta att det var i nästa nummer det skulle komma ut, dvs. om 3 veckor. Kan man vänta så länge? Jag vill veta redan nu hur dom har vinklat det.

När vi kom hem till mig igen var vi helt slut, och jag förstår om Rose var det, då hon inte hade rört sig så där mycket på flera veckor. Men vi hann inte mer än innanför dörren fören Jazmyn kom springandes mot oss med en stor badring i handen.

- Kan inte vi bada? Pappa orkar inte. Snälla? sa hon och gjorde ett försök till att se lidande ut

Både jag och Rose började skratta så tillslut gjorde även Jazmyn det. Men hon fortsatte tjata.

- Ja, jag kommer, ska bara byta om, så säg till pappa att han hjälper dig med det, så kommer jag.

Hon svarade inte utan sprang direkt ut till pappa. Jag och Rose gick upp på mitt eller ska jag säga vårat rum, då Rose har spridit ut sig ganska bra. När jag hade bytt om kom hon fram till mig och drog sina naglar på min mage, som hon vet att jag älskar, och kysste mig passionerat, i det läget kan man inget annat än besvara den.

- Vad var det där? frågade jag när vi släppt varandra
- Jag älskar dig. svarade hon

Rose valde att stanna kvar på rummet medans jag gick ner och badade med Jazzy. När jag kom ut till poolen satt pappa på kanten med fötterna i, och Jazzy låg i och plaskade för fullt. Hon var så söt med sina luftkuddar på armarna, jag har för djup pool så hon får inte vara i den utan dom, då hon inte riktigt kan simma.

- Hur gick fotograferingen? frågade pappa
- Bra, det kommer bli grymt. Om 3 veckor får vi se resultatet.

Medans jag hoppade i poolen pratade vi vidare om det och jag berättade om att Rose tyckte det var obehagligt. Men det förstår jag. Men samtidigt så kanske hon gjorde det för att inte göra mig besviken, jag vet inte.

Efter flera timmar i vattnet såg både jag och Jazzy ut som två russin. Och Rose hade kommit ut, hon satt och pratade med pappa när jag smög upp bakom henne.

- Jag skulle inte byta ut honom för något i världen, han är det bästa som har hänt mig. svarade hon på något som pappa hade sagt
- Åh, skulle inte byta ut dig heller. Jag älskar er. sa jag och pussade henne på huvudet, samtidigt som jag la mina händer på hennes mage

Pappa bara skrattade åt oss och gick bort till Jazzy och försökte få upp henne ur poolen, men det var inte det lättaste. Hon ville bada mer. Jag hade gått upp för längesen om det inte var för hon, det vart iskallt i vattnet redan en halv timme efter att jag hade hoppat i.

Jag gick in och hoppade in i duschen, men det bara en snabbis. När jag kom ut tog jag på mig mjukiskläder. Rose låg i min säng med en skål med jordgubbar i på magen, och läste en skvallertidning. Jag la mig bredvid henne och kollade vad det var hon läste.

"Är Biebers flickvän gravid med en annans barn?"

Jag blir så förbannad, varför kan dom inte bara låta mig vara. Det är mitt barn, men bara för att jag vägrar svara på deras frågor så ska dom försöka förstöra mitt liv. Jag förstår inte hur Rose kunde läsa hela artikeln utan att ens visa en min, det är ju oftast hon som brukar bli förbannad. Jag förstod när hon hade läst klart, för hon slog ihop tidningen och la ner den på golvet, suckade och vände sig mot mig. Hon smekte mig över armen som låg efter min sida, och jag rös till. Hennes läppar såg frestande ut men jag behärskade mig.

Vi låg kvar i sängen och pratade om bebisen. Vi kom fram till att vi skulle ta en dag och åka till en affär för att inhandla allt vi behöver, även om vi kommer få en hel del, så kan det vara skönt och veta att man själv har handlat något också.

- Vill du flytta ihop med mig? frågade jag och drog min hand på hennes lår
- Är du seriös? Du och jag? frågade hon chackat tillbaka
- Ja, jag vill leva med dig. Vi köper ett hus och gör det till vårat eget.
- Klart jag vill, på ett villkor.
- Vad?
- Att jag får vara med och betala.
- Är det ditt enda krav, så vist!

Hon kysste mig passionerat och smekte av mig min tröja. Hennes linne var inte på så speciellt länge heller. Hennes bröst har växt och blivit mycket större, men det har jag ingenting emot. Vi fortsatte kyssa varandra samtidigt som jag knäppte upp hennes Bh och drog ned hennes byxor. Varje gång jag rörde henne stönade hon till. Hon slog runt oss så att jag hamnade under och slet av mig byxorna och kalsongerna. Hon runkade mig lite, sen gränslade hon mig! Det var längesen jag fick uppleva den känslan.


Melrose perspektiv - Dagboks anteckningar

"Under tiden som jag skriver detta ligger mannen i mitt liv på min axel, och kollar vad jag skriver.

Det vi två nyss gjorde var längesen sist, och jag måste säga att han är duktig på många saker. Han vet hur jag vill ha mina ägg stekta, och framförallt hur jag vill ha det i sängen. Sepciellt nu när jag är gravid, vi kan inte ligga lika hårt som vi har gjort innan. Vilket jag saknar. Förut bestod hans rygg av rivmärken, vilket hans mamma inte gillade. Men jag gjorde. :)

Ni ligger han och skrattar åt mig, eller åt det jag skriver. Han fattar nog inte att man kan skriva vad som helst i en dagbok. Han borde prova, då kan man kolla tillbaka på det och kolla hur korkad man var. :P

Jag älskar Justin Drew Bieber över allt, och nu ska vi köpa hus tillsammans och bilda en riktig familj."


Jag la boken på sängbordet och tog av mig täcket för att resa mig upp. Men blev stoppad av att Justin tog tag i min arm och drog ned mig på honom igen, så jag kysste honom och gjorde ett nytt försök.

Efter att vi hade duschat och klätt på oss gick vi ned till köket, där den goda doften kom ifrån. Kyckling, ris och currysås, den senaste tiden har jag ätit för två vuxna så man kan ju fundera hur stor tjej som kommer komma ut.

- Mamma, vi ska köpa ett hus tillsammans och flytta ihop. sa Justin när vi hade ätit klart
- Tycker ni att det är en smart idé? sa hon
- Ja, det tycker vi. Vi vill klara oss själva.

Pattie gav upp diskutionen, och skönt var väl det. Orkade inte bråka med henne mer. Hon ska bli mitt barns farmor, och jag vill ha bra kontakt med henne. Jeremy tyckte det var en bra idé, och han sa att han tänkte stötta oss i alla våra beslut.

När klockan vart 10 på kvällen valde jag att gå och lägga mig, men Justin ville vara kvar uppe och spendera lite tid med Jeremy, vilket jag förstår.

Någongång under natten stormade Justin in i rummet och pratade i telefon. Men jag uppfattade inte vad det var han sa eller vem han pratade med. Jag sträckte mig efter min mobil för att kolla vad klockan var, men möttes av 17 missade samtal från min mamma.

- Vem är det, och vad har hänt? frågade jag
- Din mamma, din syster har vart med i en bilolycka, och ligger på sjukhuset.
- Och när hade du tänkt berätta det? skrek jag och kastade mig upp

Han la på när jag hade fått på mig kläder och var på väg ut, men han stoppade mig och sa att det inte var någon idé att åka dit.

- Hon opereras nu, det kommer ta ett tag innan du får träffa henne.

Mina tårar bara rann efter mina kinder. Justin höll om mig så gott han kunde, jag kände att han också grät. Han vaggade mig fram och tillbaka, och sa hela tiden att allt skulle bli bra igen. Min älskade syster låg inför döden, och jag viste inte vad jag skulle göra.

Det ringde på dörren och vi gick ner, det var mamma som kom.

- Älskade lilla flicka, tänkl på livet du bär på. Ta det lugnt. sa hon när jag kastade mig i hennes famn

Efter flera timmar av gråt och prat åkte vi till sjukhuset. Vi fick gå in, men jag sa att jag ville gå in själv först. Hon låg i koma och hade massa sladdar och slangar som hjälpte henne att andas. Hon var även gipsad på ett ben och en arm, sen hade hon skrapsår i hela ansiktet.

- Lillasyster, det är dags att vakna nu, du ska ju bli moster. Hur ska jag kunna förklara för min dotter vart hennes moster är om du inte vaknar igen? sa jag och höll henne i handen

Jag satt där bredvid henne och såg när maskinen hjälpte henne att andas, det var så fel. Hon skulle ju andas själv. Det var svårt, men jag försökte hålla mig stark. När jag satt där i mina egna tankar kände jag en hand på min axel och det var Justin. Jag reste mig upp och kramade om honom. Efter att vi hade hållt om varandra ett tag hörde jag ett ljud som irriterade mina öron, det var maskinen som skulle visa att hon levde. Helt plötsligt kom det in flera läkare och en skickade ut oss.

Hela mitt liv stannade upp och jag började hyperventilera. Justin ledde mig till en stol och hämtade vatten åt mig.

- Snälla älskning, du måste försöka andas ordentligt. sa han och tog mina händer
- Jag kommer inte klara mig om hon försvinner. svarade jag
- Klart du kommer, lev för henne i så fall. Men nu vet vi inte vad som händer.

Minuterna senare kom det ut en läkare och jag såg på honom att det han skulle säga var inga glada nyheter.

- Vi gjorde allt vi kunde. Jag beklagar. sa han

Mamma bröt ihop helt hysteriskt, men hon hade Pattie bredvid sig, som höll om och tröstade henne så gott det gick. Jag kände inget, förutom när det blev blött på min hand och jag tittade på Justin som grät. Det var först då jag såg honom som jag också började gråta.

Min älskade lillasyster är borta, men hon kommer alltid leva med mig. Mitt barn ska få hennes namn. Lemony, Mel hette så i mellannamn.

- Vad sägs som att döpa lilltjejen till Lemony Lolly Bieber? sa jag och tittade på Justin mellan mina tårar
- Det blir bra, är det Mel´s namn?
- Ja, Lemony är hennes och Lolly är mitt, men det vet du ju redan.

2 veckor senare
Dagen var här, då vi skulle begrava min älskade lillasyster. Hon hade inte ens påbörjat sitt liv då det hände. Under dessa två veckor har jag gjort allt för att hjälpa mamma komma igenom detta. Pappa har inte ens hört av sig. Justin har varit till stor hjälp plus alla han jobbar med och hans familj. Scooter har tagit hand om att fixa begravningen, jag tvivlar inte ett dugg på att det kommer bli bra.

Den senaste veckan har jag och Justin sovit i två olika rum, jag i Mel´s och Justin i mitt. Jag ville spendera så mycket tid där inne som möjligt innan mamma städar undan allt.

Eftersom att Mel aldrig gillade svart tänkte jag inte bära det på hennes begravning heller. Jag tog en vit kort klänning, och ett par solglasögon. Justin hade på sig ett par lila jeans och en vit kavaj. När vi var klara för att åka till begravningen gick vi ut till limousinen, det var jag, Justin, Mamma, Pattie och Jeremy. Jazzy och Jaxon fick vara hos Justins mormor och morfar. Det var tyst hela vägen, men när vi kom fram och alla hade gått ur bilen drog Justin mig till sig och sa.

- Jag älskar dig, och finns alltid vid din sida. Var stark, för det var så Mel såg dig, som den starkaste. sen kysste han mig.


Novellen är absolut inte slut än på ett tag! :) Så det gäller att ni kommenterar för att få veta slutet! ;P

Kommentarer
Anonym säger:

awesome! Som vanligt! Meeerrrrr :)

Skrivet: |

bieberdrug.blogg.se - Novellblogg om Justin Bieber säger:

Bra :)

Skrivet: | Bloggadress: http://bieberdrug.blogg.se/

n säger:

Men usch va hemskt :( annars mycket bra ;)

Skrivet: |

Wilma säger:

Hemskt!! Men superbra skrivet!

Skrivet: |

Smsa Låna säger:

Intressant blogg! Det märks att du gillar att skriva!

Skrivet: | Bloggadress: http://smsalåna.nu

Mickan - / My Life In My Words säger:

Först vart jag rädd när jag läste rubriken, :O och förstod att jag skulle bli sentimental under detta kapitel. Det började ju bra iaf, det var nog underbart fina bilder :D Jazzy får mig alltid att le :) Jag älskar hennes sätt att göra så på honom, och hur han reagerar på hennes beröring, bara att läsa att hon älskar honom :) Aw, dem är ju söta så jag förstår att Jeremy bara skrattar åt dem :) undrar hur det känns att läsa om sig själv i tidningen och om saker som inte stämmer, utan att reagera på det. Och jag älskar det faktum att dem ska flytta ihop, yeey! :D Jag älskar henne dagboks anteckningar, det vet du ju, bara hur hon skriver dem, och nu när han låg breve :) Men sen försvann mitt leende, jag visste ju att något skulle hända med tanke på rubriken och jag trodde först att det var Justin, så fick nästan en heartattack, men vart sentimental som fan när det var Mel, nej varför.. :'( bara det hon sa till henne, det är ju tur att man är ensam här så som jag bölar. Men jag gillar att dem ska döpa barnet efter henne. Fy fan för å begrava sin lillasyster, ja någon man känner över huvudtaget, jag vill inte ens tänka tanken på att begrava min lillasyster, blir ledsen bara jag tänker på det. =/ Justin är ju underbar, det vet vi redan, men hans stöd är ju oslagbart! ♥♥♥

Skrivet: | Bloggadress: http://miickzz.blogg.se

Ditt namn:

Mail adress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback